Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bosanac723
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
mozda dosta vas nezna, al' ima web stranica preko koje mozes gledat tekme uzivo, besplatno, a ima link za sve velike tekme tog dana..........
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Vjerovatno mislis na Justin TV, znamo mi za to, ali nemamo bas svi flatove, tako da bi za jednu ili dvije tekme popusili limit za cijeli mjesec..bosanac723 je napisao/la:mozda dosta vas nezna, al' ima web stranica preko koje mozes gledat tekme uzivo, besplatno, a ima link za sve velike tekme tog dana..........
Sto se tice Hayata, Primeru prenose vec par godina, i to ne bi bilo toliko EKSKLUZIVNO, ja se iskreno nadam, tj. MOLIM BOGA da se radi o Bundesligi

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
a pocelo se i kod nas nesto desavati a sve smo mi poceli ovdje na forumu samo koliko sam e-mailova poslao eurosportu AKOPU a i svi vi koji ste isto radili hvala vam svima 

- bosanac723
- Kontakt:
atdhe.net, ja tu svaku tekmu pratim, nemam problema s prenosom, gledao sam bruku tekmi sad za pripreme pred sezonu.tanzla je napisao/la:Vjerovatno mislis na Justin TV, znamo mi za to, ali nemamo bas svi flatove, tako da bi za jednu ili dvije tekme popusili limit za cijeli mjesec..bosanac723 je napisao/la:mozda dosta vas nezna, al' ima web stranica preko koje mozes gledat tekme uzivo, besplatno, a ima link za sve velike tekme tog dana..........
Sto se tice Hayata, Primeru prenose vec par godina, i to ne bi bilo toliko EKSKLUZIVNO, ja se iskreno nadam, tj. MOLIM BOGA da se radi o Bundesligi

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Ma imas pravo care, poserem se ja na njihove ekskluzive sa spanskom,francuskom ili engleskom ligom, kad tamo nema nasih igraca.. Nije mi jasno jesu toliko retardi da ne shvate kakvu bi gledanost imali?? Jos hayat ima najomiljenijeg komentatora u drzavi, a sasvim slucajno je taj isti komentator doktorirao Bundesligu! Sramota prava, moramo se snalazit kako znamo i umijemo da bismo gledali nase igrace!!
Nista od vikenda,a prosle god sam jedva cekao vikend i na poslu i kuci...Sta je tu je,stvarno treba placat pretplatu,niti rade prijenose nasih klubova u europi niti ista zanimljivo...
Sta mislite da otvorimo novu temu "Prenos Bundeslige" da ne spamamo ovdje, stvarno smo pretjerali, ipak je tema o Dzeksonu ???
imate temu bundesligatanzla je napisao/la:Sta mislite da otvorimo novu temu "Prenos Bundeslige" da ne spamamo ovdje, stvarno smo pretjerali, ipak je tema o Dzeksonu ???

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Nije zgoreg 

- bosanac723
- Kontakt:
Imam osjecaj u stomaku da ce dzeko zabit 2 komada ovog petka 

cuj 2 reci cu te Dzeki 4 komada a Mikse 4 asistencije...........bosanac723 je napisao/la:Imam osjecaj u stomaku da ce dzeko zabit 2 komada ovog petka
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
et spanci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ipak hayat prenosi spansku ligu nije neka novost 

Joj mu ekskluzive majko mila.. Nikad vise hayat!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko ih hebe, ima eurosport i digi. Tu cemo gledati bundesku, i Dzeksona, aaaaa naravno i ostale dijamante.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ok je,al volio sam na nasim programima....
- miralem444
- Kontakt:
ja sam cuo da hayat prenosi sransku liguitalijansku i ligu prvaka....ah sradio sam resiver..jedva cekam petak ...ljudi mkoji od petka pa na dalje ja placem od srace...sve je sredeno...dzeko u petak daje 3 komada...esso je napisao/la:ipak hayat prenosi spansku ligu nije neka novost
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
pa trebo si citati novine, jer je bilo i pitanje hoce li uopste hayat prenositi primeru, i zato im je to ekskluzivatanzla je napisao/la:Joj mu ekskluzive majko mila.. Nikad vise hayat!
- miralem444
- Kontakt:
i taj je ta eurosport2 koji vi spminjete...srbski..jel..Mister No je napisao/la:Odaberi srpski jezik i imaš Eurosport 2 na srpskom jeziku.miralem444 je napisao/la:
evo kod mene ima eurosport2 CE..al nije srbski..nema veze...ak bude castim te ....
Taj drugi Eurosport2 koji spominjete je Eurosport 2 za Rumune i Mađare i na tom se kanalu već prošle sezone mogle gledati utakmice engleskog premiershipa.Sličan je Eurosport2 CE, razlika je samo bila u prenosima engleske lige.
Također imate i DIGI SPORT kanale koji će prenositi Bundes ligu, Premiership i špansku LA ligu, jeste da je na mađarskom i rumnskom ali bolje išta....
- miralem444
- Kontakt:
[/quote]
Jeste imate na Thoru (pozicija 1W) - Digi TV paket (kljuceve mozete naci na internetu). Ali kako najavljuju da ce se za mjesec - dva Digi TV seliti na Nagra3 (kodiranje nije provaljeno) ovo je samo privremeno rjesenje.[/quote]
kod mene ovako pise....thor2_3 0.8W eurosport2 CE...i ima srabski audio.
jel to OK....
Jeste imate na Thoru (pozicija 1W) - Digi TV paket (kljuceve mozete naci na internetu). Ali kako najavljuju da ce se za mjesec - dva Digi TV seliti na Nagra3 (kodiranje nije provaljeno) ovo je samo privremeno rjesenje.[/quote]
kod mene ovako pise....thor2_3 0.8W eurosport2 CE...i ima srabski audio.
jel to OK....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], meecko, napapijri1987, Tracy3McGrady i 39 gostiju.