zaybeancija je to bila, snimak je na vogošći u 22-22 : 30necko_gradacac je napisao/la:momci, pise da prenosi TV vogosca utakmicu... jel ima neki link da se to moze gledati .... HVALA...
PS: Sretan vam rodjendan
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Koliko samo provokatora, to je samo dokaz da je za vecinu klubova PL najveci uspjeh zapravo neuspjeh velikog Zelje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nemojte se ba brinuti, juce sam pricao sa igracima zvijezde, ni oni sami ne vjeruju da mogu bod uzeti. tako da znate da je laganica 2-0Elegant je napisao/la:Koliko samo provokatora, to je samo dokaz da je za vecinu klubova PL najveci uspjeh zapravo neuspjeh velikog Zelje.
suti cut ce te neko, zar ne vidis da smo vas vec sudije pokralemmmirza je napisao/la:nemojte se ba brinuti, juce sam pricao sa igracima zvijezde, ni oni sami ne vjeruju da mogu bod uzeti. tako da znate da je laganica 2-0Elegant je napisao/la:Koliko samo provokatora, to je samo dokaz da je za vecinu klubova PL najveci uspjeh zapravo neuspjeh velikog Zelje.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Capt_Billy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
imal gdje makar da radio prenosi tekmu...
http://www.streamingthe.net/BH-Radio-1- ... 2&player=1" onclick="window.open(this.href);return false;moranjak je napisao/la:imal gdje makar da radio prenosi tekmu...
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Moj Smajicu i ti pojacanje,opet povrjedjen.Nesto ovo gutavo ide.
-
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Moj Smajicu i ti pojacanje,opet povrjedjen.Nesto ovo gutavo ide.
Ma vjerojatno nije ni bio skroz oporavljen .
-
- Kontakt:
Ufff, napokonadoni je napisao/la:Gooooooooooooo Ramic 1-0

jedvaaaaa
Adilovic je u nikakvoj formi, hvala Bogu pa ga Ramic zamjeni. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije bas jedva..imali smo hrpu dobrih,pravih sansi,Svraka pogodio stativu al kad nece,nece.moranjak je napisao/la:jedvaaaaa
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Sarajlijc@
- Kontakt:
On je nikakav igracElegant je napisao/la:Adilovic je u nikakvoj formi, hvala Bogu pa ga Ramic zamjeni.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Giallorossi
- Kontakt:
Ovaj Adilovic stvarno taraba,jel imate vi josh kojeg napadaca osim njega i mladog Ramica ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Kako smo igrali i zadovoljam sam minimalnom pobjedom, Zvijezdi cist penal nije sviran
NO PYRO NO PARTY
Evo sad sa tekme. Sta reci igrali se trudili ne izgleda to toliko lose kao sto je losa realizacija gotovo sve uradimo fino i onda nema ko da uvalja u gol. Zvijezda ostecena za cist penal. Adilovic sta reci ne znam ko mu pokaza put do Grbavice. Nekih 5-6 milja na stadionu ...navijanje dosta dobro. Ne znam vise koji qrc ce nam Jamaka i Svraka pored Savica i Stanceskog ...ide to svima vec na qrc i to je ocito. Jeboga i alkos Jamak i **** Svraka. Lik guzi cijeli noc i onda nemoze da mrdne kur.cem
Opet smo pokazali da nismo ono za što se smatramo. Popunjene tribine, podrška, al opet sve džaba... Početak odličan, pritisak, par šansi, al onda dug period loše igre. Napadi nam se repriziraju, s jedne na drugu stranu, a čim se krene malo prema golu izgubimo loptu. Fakat nisam zadovoljan, Zvjezda mirne duše mogla do pobjede, i na kraju onaj penal mi je sumnjiv skroz, jel bio ili nije, fakat mi se učinilo da je čist penal. Ne znam, rezultati Borca i Sarajeva su nam išli u korist, uzeli smo tri boda, al opet nekako jalovo, nema konsantnog pritiska... Bojim se i pomisliti na iduću tekmu u Banja Luci, mislim da nismo dorasli za išta više osim časnog poraza !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Patnja i patnja i patnja sa formacijom 4-5-1, ali sa 4-4-2 za klasu bolje...
Zvijezda je mogla komotno pobjediti, sreća pa ne znaju...
Sudija malo svirao na našu stranu, ali mene iskreno boli briga, kad-tad će oni nas zakinuti na gostovanju...
Dajte nam sad Borac, kad ih je Olimpic uzeo i mi ćemo...
Nadam se da je Osimu konačno jasno da se mora igrati sa 4-4-2 na Grbavici od samog početka, a ne samo posljednjih 15 ili 20 minuta...
Preokret je unio Selimović, a igrač utakmice Adnan Gušo.
Najgori u našoj ekipi Čolić pa i Adilović.
Zvijezda je mogla komotno pobjediti, sreća pa ne znaju...
Sudija malo svirao na našu stranu, ali mene iskreno boli briga, kad-tad će oni nas zakinuti na gostovanju...
Dajte nam sad Borac, kad ih je Olimpic uzeo i mi ćemo...
Nadam se da je Osimu konačno jasno da se mora igrati sa 4-4-2 na Grbavici od samog početka, a ne samo posljednjih 15 ili 20 minuta...
Preokret je unio Selimović, a igrač utakmice Adnan Gušo.
Najgori u našoj ekipi Čolić pa i Adilović.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.