Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
opet oni nasjedaju na ove provokacije....zao mi vas je ljudi....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
calcio je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Poslije Handanoviča i Kelave uvjerljivo najbolji golman s ovih prostora. Sretno majstore! A ti Pape, slušaj, ima da Bega igra, kakav Hasagić žongler!
Barney objasnio

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...
Ne moze ih ni on vjecno cupat`

Chelsea F.C.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ili zadnja linija stoke-a? nego ti meni reci, da li je on mogao sprijeciti te golove?Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Boateng_27
- Kontakt:
4 

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Od tih cetiri, jest jedan ili mozda cak dva. Jos jedan autogol...Bosniacum Lilium je napisao/la:ili zadnja linija stoke-a? nego ti meni reci, da li je on mogao sprijeciti te golove?Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Naravno sad če početi standardne priče kada ovaj Trebinjac primi vaterpolo broj golova (a desi mu se svako malo).Priča ide nije kriv ni za jedan gol, kriva je odbrana , krivo je more... 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
A i obratno se zna desiti brate... Ne primi gol: "Odbrana je to sve uradila" "Nije lopte vidio" i ta ****.DRHAUSE je napisao/la:Naravno sad če početi standardne priče kada ovaj Trebinjac primi vaterpolo broj golova (a desi mu se svako malo).Priča ide nije kriv ni za jedan gol, kriva je odbrana , krivo je more...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Daj ne mlati. Da ih je Hasagić primio, kolo bi se povelo na njegovoj temi.Bosniacum Lilium je napisao/la:ili zadnja linija stoke-a? nego ti meni reci, da li je on mogao sprijeciti te golove?Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja se bogami nesječam takvih komentara ali ako ti kažeš...Pirke je napisao/la:A i obratno se zna desiti brate... Ne primi gol: "Odbrana je to sve uradila" "Nije lopte vidio" i ta ****.DRHAUSE je napisao/la:Naravno sad če početi standardne priče kada ovaj Trebinjac primi vaterpolo broj golova (a desi mu se svako malo).Priča ide nije kriv ni za jedan gol, kriva je odbrana , krivo je more...
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Kazem ti ja bratoooo, kazem ti ja.DRHAUSE je napisao/la:Ja se bogami nesječam takvih komentara ali ako ti kažeš...Pirke je napisao/la:A i obratno se zna desiti brate... Ne primi gol: "Odbrana je to sve uradila" "Nije lopte vidio" i ta ****.DRHAUSE je napisao/la:Naravno sad če početi standardne priče kada ovaj Trebinjac primi vaterpolo broj golova (a desi mu se svako malo).Priča ide nije kriv ni za jedan gol, kriva je odbrana , krivo je more...

I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sad je Begovic kec u reprezentaciji i to je fakat,kao sto je fakat da ce se kriticari pozeliti Hasagica.........u skoro vrijeme.Otom potom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ali ono ozbiljnije, nikada nismo zadovoljni sa nasim igracima. Kada uspiju u necemu : Nije to do njih, nije toliko dobar, "Driblao sam mu kroz noge", itd. Kad neuspiju: "Ma rekao sam vam ja"DRHAUSE je napisao/la:Ja se bogami nesječam takvih komentara ali ako ti kažeš...Pirke je napisao/la:A i obratno se zna desiti brate... Ne primi gol: "Odbrana je to sve uradila" "Nije lopte vidio" i ta ****.DRHAUSE je napisao/la:Naravno sad če početi standardne priče kada ovaj Trebinjac primi vaterpolo broj golova (a desi mu se svako malo).Priča ide nije kriv ni za jedan gol, kriva je odbrana , krivo je more...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
upravoAli ono ozbiljnije, nikada nismo zadovoljni sa nasim igracima. Kada uspiju u necemu : Nije to do njih, nije toliko dobar, "Driblao sam mu kroz noge", itd. Kad neuspiju: "Ma rekao sam vam ja"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cega sve ima u Bozijoj basti, Boze me sacuvaj....pa kingu moj dobri, jesam li ja rekao da je Begovic kriv za svaki gol ??? jesam li ja rekao da Begovica treba okacit za muda ??? pa ebemu kosti, ako je danas Begovic bio na golu, nisam mogao reci da je Kelava primio 3 komada !?!? jeli tvoj mozak toliko tezak da mozes shvatit sta sam ja mislio reci sa ovim "bega primi 3 komada za po sata..." ???????Bosniacum Lilium je napisao/la:ili zadnja linija stoke-a? nego ti meni reci, da li je on mogao sprijeciti te golove?Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
ma bez obzira na sve ja mislim da je begovic uz casillasa i nauera danas medju najboljim golmanima,odmah poslije kelave 

Bego popio 4 komada,ništa ne valja,propalitet,kloc.Ma nije on za repke.MA ZEZAM SE ,samo malo da budem kao što neki kažu "PLJUVAČ"
Ma gdje ces Kelavu porediti, ipak on brani ligu sampiona, to ipak govori nesto o njegovim kvalitetama.hercegovina je napisao/la:ma bez obzira na sve ja mislim da je begovic uz casillasa i nauera danas medju najboljim golmanima,odmah poslije kelave

Kelava, nekoliko praznih mjesta pa onda ostali.

Mora se priznat da Begovic nije bio na svom nivou jucer. Samo sam pogledao golove, morao je reagovat bolje kod prvog, i jos je primio slobodni u golmanovu stranu. Ali dobro, nekad se i to desi. Ocito je da cijela ekipa nije bila na nivou.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester