BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
5-1 gotovo
ova 3 seta kao da nije ni igrao...
- nero.piroman
- Kontakt:
Razocaro me Damir, nije mogao podnijeti pritisak
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Mi i nas yebeni luzerski mentalitet.Moramo pokleknuti na zadnjoj stepenici taman da je neznam sta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pomirite se s tim da nismo teniski nacija , ustvari nijedan nam sport neide, fudbal mozda jedino...
Pa pogledajte samo komsije...

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma fudbal je i najbitniji je.bo ovo ostaloBosnier je napisao/la:Pomirite se s tim da nismo teniski nacija , ustvari nijedan nam sport neide, fudbal mozda jedino...

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Bosnier,
Ni tebi ne ide gramatika pa seres po internetu. U tenisu su Hrvatska i Australia puna nasih igraca.
Svoje komplekse zadrzi za sebe i neka ti je sretno.
Ni tebi ne ide gramatika pa seres po internetu. U tenisu su Hrvatska i Australia puna nasih igraca.
Svoje komplekse zadrzi za sebe i neka ti je sretno.
mozda jesmo teniska nacija samo sto svi nasi teniseri odu igrati za drugu drzavu....ljubicic, cilic, dodig....da su ta troj'ca mislis da nebi pomeli dance??Bosnier je napisao/la:Pomirite se s tim da nismo teniski nacija , ustvari nijedan nam sport neide, fudbal mozda jedino...
-
- Kontakt:
da su njih trojica tu,zar ne mislis da bismo igrali Svjetsku grupu?ronaldo99 je napisao/la:mozda jesmo teniska nacija samo sto svi nasi teniseri odu igrati za drugu drzavu....ljubicic, cilic, dodig....da su ta troj'ca mislis da nebi pomeli dance??Bosnier je napisao/la:Pomirite se s tim da nismo teniski nacija , ustvari nijedan nam sport neide, fudbal mozda jedino...
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Npadajte me svi , to je dokaz da istina boli...
Samo sam rekao istinu a to je da nismo teniska nacija...
Za ovu trojicu se slazem ali prije svega to je njihova odluka.
Samo sam rekao istinu a to je da nismo teniska nacija...
Za ovu trojicu se slazem ali prije svega to je njihova odluka.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ovo je bila prilika kakva se rijetko otvara
Amer dobije 2 singla, ali se nije mogao uzeti 3. bod protiv njihovog amatera???
S druge strane, ovo je BiH mogla dobiti samo da je Mirza Basic igrao. Ma i sa ovim sastavom se trebalo proci. Velika sansa je propustena.

Amer dobije 2 singla, ali se nije mogao uzeti 3. bod protiv njihovog amatera???
Ta opciju mozes prekriziti, i buduci Ljubicici i Cilici ce igrati za Hrvatsku. To je jednostavno tako.ronaldo99 je napisao/la: mozda jesmo teniska nacija samo sto svi nasi teniseri odu igrati za drugu drzavu....ljubicic, cilic, dodig....da su ta troj'ca mislis da nebi pomeli dance??
S druge strane, ovo je BiH mogla dobiti samo da je Mirza Basic igrao. Ma i sa ovim sastavom se trebalo proci. Velika sansa je propustena.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa naravno da nismo teniska nacija. Kako ćemo biti teniska nacija kad komentatori na vijestima na FTV-u uz erekciju čitaju rezultate Challangera u Viareggiu i Brasovu i Lousvilleu i prolaz bosanskohercegovačkih xyz igrača u četvrtfinale/polufinale istih?
Ne budite smiješni. Rezultati u DC-u posljednje dvije sezone mi izgledaju kao vrh... više se od ove druge grupe ne može, možda ulazak u tu prvu euro-afričku grupu i plesanje tamo samo jedno ljeto, gdje bi bilo koja ekipa BiH pobijedila sa 5-0.
Ali, slažem se da je se ovo trebalo proći, Danci su još gori. Mislim da bi Caroline mogla dobiti ove njihove muške.
Ne budite smiješni. Rezultati u DC-u posljednje dvije sezone mi izgledaju kao vrh... više se od ove druge grupe ne može, možda ulazak u tu prvu euro-afričku grupu i plesanje tamo samo jedno ljeto, gdje bi bilo koja ekipa BiH pobijedila sa 5-0.
Ali, slažem se da je se ovo trebalo proći, Danci su još gori. Mislim da bi Caroline mogla dobiti ove njihove muške.
Hayley <3
Nisu ni Danci teniska nacija pa su nas pobijedili... nisu teniska nacija pa imaju prvu igračicu svijeta... a britanci su najteniskija nacija na svijetu pa se tek plasiraše u cvajtu... kakve ba teniske nacije, igraju igrači koji su trenutno raspoloživi...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Eh da je Mirza bio umjeso Damira danas slavili bi. BTW Mirza proso kvalifikacije (3 boda )chelengera u sloveniji. Uso u glavni zrijeb gdje ce igrat i tomislav brkic sa pozivnicom
U prvom kolu gostujemo Turcima koji su došli iz treće grupe nakon pobjede nad našim starim mušterijama Makedoncima. Kad njih pobjedimo (tj. pobjedimo Ilhana), idemo na Bjeloruse koji imaju Ignatika u singlu i Mirnija u dublu. I njih bi trebali proći, a u finalu bi nas trebao čekati Luksemburg sa Mullerom. Sve u svemu, dobar ždrijeb jer smo izbjegli i Ukrajinu (Stakhovski, Bubka, Marchenko), Monako sa Lisnardom i Kipar sa Bagdatisom.
Mirza Basic porazen u posljednjem kolu kvalifikacija za Challenger u Monsu.
Izgubio od Nilanda, koji je ove godine igrao prvo kolo Wimbledona i Us Opena.
Izgubio od Nilanda, koji je ove godine igrao prvo kolo Wimbledona i Us Opena.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Aldin Šetkić 

Amer je upravo poceo mec protiv Sitka na Challengeru u Tiburonu.
Izgubio prvi set 4-6.
Dzumhur dobio Franjicevica na futuresu u Solinu, 7-6 6-3.
Raspudic dobio Brkica 2-6 6-2 7-6(7)
Izgubio prvi set 4-6.
Dzumhur dobio Franjicevica na futuresu u Solinu, 7-6 6-3.
Raspudic dobio Brkica 2-6 6-2 7-6(7)
Pobjeda Delica na kraju rezultatom 2:1(4-6 6-4 6-2) 

Dzumhur izgubio od Martina u 1/8 Futuresa u Solinu, tijesno, iako je dobio prvi set. 6-1 4-6 5-7
Raspudic dobio solidnog Bedenea koji je ove godine imao dobre rezultate na challengerima, 6-2 6-2.
Dzumhur i u dublu zajedno sa Pavicem izgubio od Draganje i Marcana.
Amer izgubio od Querreya 4-6 2-6. Ocekivano.
Raspudic dobio solidnog Bedenea koji je ove godine imao dobre rezultate na challengerima, 6-2 6-2.
Dzumhur i u dublu zajedno sa Pavicem izgubio od Draganje i Marcana.
Amer izgubio od Querreya 4-6 2-6. Ocekivano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.