Kako si sklonio?RKO je napisao/la:
Kako unistit ovu bijelu kocku snimak inace za 10
PS sredio sam
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
dajte kakav dobar stream
sopcast moze isto
sopcast moze isto
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam nema nikave kocke u mene,inače slika je bolje nego kad gledaš na tv-uRKO je napisao/la:
Kako unistit ovu bijelu kocku snimak inace za 10
PS sredio sam

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li link da radi da se ntreba nista insalirati da bi se gledalo ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
a yeboga Aguero
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- Principatus
- Kontakt:
Samo dvaputa click na sliku i imas fullscreen, onda nema crne kocke.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kod mene ovaj legendin ne moze.. nece nikako da ga otvori
Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
možda nemaš Vettle instaliranrogeRF je napisao/la:kod mene ovaj legendin ne moze.. nece nikako da ga otvori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imam ja veetle, pa mi nece link..legenda reala je napisao/la:možda nemaš Vettle instaliranrogeRF je napisao/la:kod mene ovaj legendin ne moze.. nece nikako da ga otvori
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
uhhhhhhhhhh zamalooo dobar šut
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Principatus
- Kontakt:
Dobar Dzekson, mislim dace danas zabiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma imam. vec, skidao mi se fim preko torrenta, nisam ni znao da se skida, vidio tek kad dobi obavijest da se skinuo. pocne mi malo, i stane. sad radi oklegenda reala je napisao/la:možda nemaš Vettle instaliranrogeRF je napisao/la:kod mene ovaj legendin ne moze.. nece nikako da ga otvori
Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
Mora !!!Principatus je napisao/la:Dobar Dzekson, mislim dace danas zabiti.
Nego ovaj komentator izgleda navijač Citya ,sve pjevuši Edin Džeko oooooooooooooooooooooooooo
Ćema ma ti si poseban slučaj

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma bjezi, odo jest graha, ebem ti linkove...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Slazem sePrincipatus je napisao/la:Dobar Dzekson, mislim dace danas zabiti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
koliko je ovom spanskom komentatoru tesko reci dzeko.. uvijek kaze "el bosnio" 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ovaj Craven Cottage mi je nalik na Bilino Polje.Po tom bi Dzeko trebao se upisati u listu strijelaca,jer znamo kako igra u Zenici.
Chelsea F.C.
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije mu lako ! Moja prognoza da će ubit nekoga od frustraacije do kraja meča o. Pun snage, trči otkriva se, agilan , al primi loptu uvijek kao 10-a alternativa i koju sekundu prekasno tako da nema šanse da slučajno da go. FUJ !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,