Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 18 sep 2011, 15:28

Evo da smajlijima izrazim svoje mišljenje o 1.poluvremenu: :lol: :roll: :oops:

Tottenham DOMINIRA u svim mogućim pogledima.Možemo biti zadovoljni što gubimo sa samo 1:0.

Nikad ova ekipa neće ništa osvojiti dokle god je ovakva šprdancija od odbrane.Svi izigravaju nekog Messia i Maradonu (prvenstveno Enrique i Downing) pa hoće po 3 igrača odmah da prođu.Vezni red k'o da i ne postoji ali zaista.

Nadam se da je neko obratio pažnju kako su katastrofalno se kretali igrači Liverpoola.Bez lopte se loše kreću i pokrivaju slobodan prostor,obratite pažnju kako se lagano igrači Spursa ubacuju između par igrača Liverpoola.Kretanje kada Liverpool ima posjed lopte nije ništa bolje.Po našoj desnoj strani Bale prolazi kad mu je volja.Kreativnost ?! Tu dominira Reina.

Carrolla izbaciti van,muka mi je da ga gledam više.Ubaciti Bellamya pa da bar postoje igrači koji mogu trčati,razvlačiti odbranu Spursa,pomagati nazad što više itd... .

Ovo sluti na tešku katastrofu,nadam se da se Spursi neće raspucati u nastavku mada sve ukazuje na to. :oops:
FK Pjetlovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 15:29

nero.piroman je napisao/la:sta je sa ovim liverpulom, totalno su slabi, ako ovako nastave borice se sa arsenalom za sredinu tabele
Ovo je realna slika tima kojeg neki svrstavaju u rang Chelsea , Man Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 sep 2011, 15:30

Strašno loše.

Od samog početka je bilo jasno kako će teči tok utakmice. Gol i crveni su to samo i potvrdili. Utakmica je gotova, sa tim se svi mogu pomiriti. Uopšte, postavljanje Skrtela na Baleovu stranu je bila neviđena glupost. Jedino što se da zaključiti iz ove utakmice je da se i protiv ozbiljnijih timova može igrati bez klasičnog defanzivnog igrača, kao što to rade Spursi sa Parkerom i Modrićem i zaista očekujem od Kennya da reaguje u sljedećim utakmicama i zaigra samo sa Gerrardom i Hendersonom/Spearingom u sredini. No, ko sam ja da se petljam u menadžerski posao.

Inače, Suarez mi sve više i više ide na živce. Da sam Kenny, opet, samo bih započeo niz utakmica sa Bellamyem i dao mu do znanja da obuzda svoje nagone. Mislim ono, podići 7-8 puta ruku u isto toliko sekundi mi je obično preseravanje i samo iskazivanje nemoći.

Tottenham potpuno zasluženo vodi, zaboravih reći.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 sep 2011, 15:30

Never never never never give up.. samo cvrsta igra i gol iz prekida nas moze spasiti.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2011, 15:32

Ne mogu da vjerujem koliko je Liverpool los... Nadam se da cete primiti jos jedan.. :) GLORY MAN UTD
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 sep 2011, 15:38

Dajte nek netko da direktan link koji radi.Nisam stigao gledat 1 poluvrijeme tako da necu komentarisat
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 18 sep 2011, 15:38

Najlosija utakmica(bar ako je suditi po poluvremenu) u ovoj sezoni,a za ovo se moze samo reci lose(podsjeca me na period sa Royom) al sta je tu je,mislim da se stvari s obzirom na situaciju nece nesto drasticno promjeniti u nastavku,bod bi bio ko kuca al tesko cemo i do njeg.
Nadigrani smo od strane Spursa i dobra odluka Harrya da siluje napade sa Baleom po nasoj desnoj sporijoj strani(Skrtel i Carra),ocigledno da drugog rjesenja na tom desnom beku nismo imali(ni Kelly ni Flanno nisu na klupi) tako da nije tu Kenny kriv,takva je situacija koju bi svako sa imalo zdravog razuma fino iskoristio(to nazalost Harry radi).
Sreca nasa pa je Blackburn odigrao juce za nas pa mozemo priustiti ovaj kiks al ja u borbi za to cetvrto mjesto ne bi iskljucio Spurse.
Nadam se samo da se necemo predati,moramo pokusati nesto ko zna mozda i iznenadimo(mozda su nas vec otpisali).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 18 sep 2011, 15:42

lfc.tz je napisao/la:Najlosija utakmica(bar ako je suditi po poluvremenu) u ovoj sezoni,a za ovo se moze samo reci lose(podsjeca me na period sa Royom) al sta je tu je,mislim da se stvari s obzirom na situaciju nece nesto drasticno promjeniti u nastavku,bod bi bio ko kuca al tesko cemo i do njeg.
Nadigrani smo od strane Spursa i dobra odluka Harrya da siluje napade sa Baleom po nasoj desnoj sporijoj strani(Skrtel i Carra),ocigledno da drugog rjesenja na tom desnom beku nismo imali(ni Kelly ni Flanno nisu na klupi) tako da nije tu Kenny kriv,takva je situacija koju bi svako sa imalo zdravog razuma fino iskoristio(to nazalost Harry radi).
Sreca nasa pa je Blackburn odigrao juce za nas pa mozemo priustiti ovaj kiks al ja u borbi za to cetvrto mjesto ne bi iskljucio Spurse.
Nadam se samo da se necemo predati,moramo pokusati nesto ko zna mozda i iznenadimo(mozda su nas vec otpisali).
Ma kakav Arsenal,on ce se borit za Evropa Ligu kakvo 4 mjesto ;) ;) Vidis da imaju u 5 utakmica 4 boda

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 18 sep 2011, 15:46

Giggs11 je napisao/la:
lfc.tz je napisao/la:Najlosija utakmica(bar ako je suditi po poluvremenu) u ovoj sezoni,a za ovo se moze samo reci lose(podsjeca me na period sa Royom) al sta je tu je,mislim da se stvari s obzirom na situaciju nece nesto drasticno promjeniti u nastavku,bod bi bio ko kuca al tesko cemo i do njeg.
Ma kakav Arsenal,on ce se borit za Evropa Ligu kakvo 4 mjesto ;) ;) Vidis da imaju u 5 utakmica 4 boda
Arsenal ce se boriti za pozicije za 8 do 13 mjesta, Liverpool od 5 do 8..

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 sep 2011, 15:47

Bjelasnica je napisao/la:
Giggs11 je napisao/la:
Arsenal ce se boriti za pozicije za 8 do 13 mjesta, Liverpool od 5 do 8..
a ti ces nastaviti borbu protiv svoje bolesti
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

FCL7
Kontakt:

Post Postao/la FCL7 » 18 sep 2011, 15:48

otisao je jedan ngog,ali je osto drugi ...

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 18 sep 2011, 15:51

sad il' nikad

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 18 sep 2011, 15:53

Bezimeni je napisao/la:sad il' nikad
:shock: Suarezu :evil:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 sep 2011, 15:53

Crveni....
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 sep 2011, 15:54

:cry:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 sep 2011, 15:54

Nek ide sve u pi*ku materinu.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 sep 2011, 15:55

Moliti Boga da nas ne natrpaju do vrha

evo tekmu danas necu ni gledat jer ne mogu zbog streama ali cu pretiti desavanja putem tekstualnog live prijenosa
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 18 sep 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 sep 2011, 15:56

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 18 sep 2011, 15:56

Giggs11 je napisao/la:
Nebrinite,dobit ćete vi jos jedan crveni :mrgreen:
[/quote]
Ja nesto rekao :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 sep 2011, 15:57

E sad će trpanje... :lol:
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.