Nego koji je zadnji mec ? Ko protiv koga ?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hercegovina je napisao/la:jbg.i estoniju je amer sam dobio.a u drugom igra onaj ljihov derpe-sen i neki nas levat koji nikad nije nikog dobio tako da nemamo neke sanse. ne moze se nista sa samo jednim igracem
Mi smo o tome juče pričali, većina priželjkuje Džumhura, jer je u puno boljoj formi od Šetkića, strašno je napredovao ove godine na ATP listi i nalazi se doslovno par pozicija iza Aldina. Što se tiče Pe-dersena, rekosmo juče da čovjek nema ranking, igra ovako povremeno Davis Cup, dakle teški amater, to moramo dobiti inače si možemo pucati u glavu...Marseille84 je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti ako pobjedi Delic, igra Dzumhur protiv ****.Kakve su tu sanse, kakav je taj derpe ?
E jbg teski amater a Delic ga jedva u 5 setova uzeHawking je napisao/la:Mi smo o tome juče pričali, većina priželjkuje Džumhura, jer je u puno boljoj formi od Šetkića, strašno je napredovao ove godine na ATP listi i nalazi se doslovno par pozicija iza Aldina. Što se tiče Pe-dersena, rekosmo juče da čovjek nema ranking, igra ovako povremeno Davis Cup, dakle teški amater, to moramo dobiti inače si možemo pucati u glavu...Marseille84 je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti ako pobjedi Delic, igra Dzumhur protiv ****.Kakve su tu sanse, kakav je taj derpe ?
Izuzetak potvrđuje pravilo... taj amater ima dosad jednu pobjedu, znači uspio je nekog zeznuti... a da je Amer tad igrao kao danas, tj. da je igrao najbolje što može taj bi meč bio gotov za sat i dvadeset minuta...admirone je napisao/la:E jbg teski amater a Delic ga jedva u 5 setova uzeHawking je napisao/la:Mi smo o tome juče pričali, većina priželjkuje Džumhura, jer je u puno boljoj formi od Šetkića, strašno je napredovao ove godine na ATP listi i nalazi se doslovno par pozicija iza Aldina. Što se tiče Pe-dersena, rekosmo juče da čovjek nema ranking, igra ovako povremeno Davis Cup, dakle teški amater, to moramo dobiti inače si možemo pucati u glavu...Marseille84 je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti ako pobjedi Delic, igra Dzumhur protiv ****.Kakve su tu sanse, kakav je taj derpe ?
Vrati Amer break... dobro se nadašFk_zeljo_1921 je napisao/la:odmah break nielsena, valjda ce se vraatiti amer u treci set, da sto prije zavrsi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.