FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 17 sep 2011, 22:21

zubizareta je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Jedan je Suljo!!!

Jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca nasih klubova koje cine RSD Sloboda....kapa dole Sulejmane Doricu-Suljo...dok je tebe bilo Sloboda je na nesto i licila, a da ne spominjem navijacku skupinu "FUKARE"..."USTANI SULJO FUKARE TE ZOVU..ZOVU, USTANI SULJOO KOSIJANERU"!!!!

.svi smo mi navijaci i svi mi volimo svoj klub, ali jedan je Suljo i jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca naseg kluba...nikaad nisam bio za nepravdu koja se desila i kada su mu svi okrenuli ledja na tribini i niko mu se nije ni zahvalio sve sto je pruzio kako bi odrzao navijacku skupoinu "Fukare"...mnogi su mu okrenuli ledja, jer on ne zna danasnju novu furku na tribinama, jer je uvjek ostao onaj "old school" navijac, ali za mene i mnoge ostao je jedini onaj pravi orginalni Suljo..dok je on tu bio niakd nije bilo problema sa organizacijom odlazaka na gostovanja, ulaza na svoj stadion, a nakon njegovog odlaska na tom planu smo izgubili mnogo...cak i uprava naseg kluba je pocela da nam okrece ledja :(

Onim navijacima koji su poceli furati kacketice ili nove ultrase i koji su zeljeli vidjeti Sulju sto dalje od grupe, ja ih licno pokakim...naravno to se samo odnosi na one koji su Sulju zeljeli rijesiti duznosti zbog toga sto on nema stila za danasnju tribinu i sto se ne uklapa u njihove planove oko organizacije....zato ponavljam Suljo je jedan od rijetkih orginalnih i on se ne mjenja kao vecina danasnjih navijaca..
Suljo isitna nema para da pomogne kao sto neko rece da on nam ne moze pomoci, ali je jako vazno imati tog covjeka u krugu nase grupe koja zeli neke promjene, jer on je covjek prema kome su svi imali veliki respekt to ponavljam ponovo.

Vi novi val casualaca i ultrasa(oni koji su blatili Sulju) apelujem da se izvinete covjeku kojem ste okrenuli ledja i koji jos uvjek moze vratiti ugled nasoj grupi "Fukare"..
Suljino vrijeme je proslo i mislim ako ce vam on voditi tribinu tesko da cete biti ozbiljna navijacka grupa,na stranu sta je on u proslosti uradio za Fukare al njegovo je proslo,on moze da bude na tribini sa Fukarama i da navija al da vodi tribinu neznam!
Ne znam druze zasto to govoris,on je covjek kojeg zna citav grad i s kojim znas da nece bit problema sa murijom kao sto obicno bude, lik zna organizovat sve kako treba i iskreno zivi za Slobodu. Ja bi ga prvi volio vidjet na ogradi opet !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 sep 2011, 23:29

ma mene licno zaboli **** kad su protesti, ionako nemam sta pametno da radim, tak da idem na oba. Ne znam u koji krc nam se grad pretvorio, sve nekakvi furaci i furacice, a niko na tribinu da ode jbm li im ja femily. Sta da ja radim da odem na tenis gore da pijem, da potrosim 100 KM da me malo ufati. **** li ti nocni zivot i onaj po danu. Ostala je jos Sloboda, al nju nam nece uzet.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 sep 2011, 00:55

tacno kao da neko namjerno radi da ovo zaje.e , cuj u 9 ujutro u Tuzli da ti se pojavi vise od 20 ljudi, nadam se da se sali neko...kako god i ovaj pokusaj je propao prije nego je i poceo. Nismo sposobni da se organizujemo i to je to... trebalo je i 25.og i otic na skupstinu kao drugi krug, a ne ovako.
Ne mogu da vjerujem da u ovoj Tuzli neko misli da ce mu se u 9 ujutro radnim danom pojavit vise od 20 ljudi na sjednici skupstine. Toliko o sposobnosti organizatora. Nadam se da grijesim i to debelo, ali nema sanse...

a bas sam se bio ponadao. Zar je moguce da niko nije sposoban proteste organizovati?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2011, 01:04

Ne svidja mi se ova promjena vremena,kao sto rece moderator ko ce doci u 9 ujutro ?? Vidim maloprije kod druga preko 1000 najavilo da ce doci,mada ne vjerujem u to .. Trebao se ostavit prvi datum i to je to,a ne mijenjat..

Vidjecemo koliko ce se naroda pojaviti ;) ako bude vise od 100 je uspjeh.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 sep 2011, 01:52

[quote="harry_90"]Ne svidja mi se ova promjena vremena,kao sto rece moderator ko ce doci u 9 ujutro ?? Vidim maloprije kod druga preko 1000 najavilo da ce doci,mada ne vjerujem u to .. Trebao se ostavit prvi datum i to je to,a ne mijenjat..

Vidjecemo koliko ce se naroda pojaviti ;) ako bude vise od 100 je uspjeh.[/quote]

Upravo to, kod nas je bitno da si jak za racunarom i da te vide na slici da ti nesto podrzavas kao eto budes cool a kad se treba pojaviti qarina onda, vazda ista raja dodje i vazda je to neki mizeran broj,jbg Tuzla je takav grad sve neki sminkercici i malo je pravih ljudi u ovom gradu koji istinski vole Slobodu.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 18 sep 2011, 11:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:tacno kao da neko namjerno radi da ovo zaje.e , cuj u 9 ujutro u Tuzli da ti se pojavi vise od 20 ljudi, nadam se da se sali neko...kako god i ovaj pokusaj je propao prije nego je i poceo. Nismo sposobni da se organizujemo i to je to... trebalo je i 25.og i otic na skupstinu kao drugi krug, a ne ovako.
Ne mogu da vjerujem da u ovoj Tuzli neko misli da ce mu se u 9 ujutro radnim danom pojavit vise od 20 ljudi na sjednici skupstine. Toliko o sposobnosti organizatora. Nadam se da grijesim i to debelo, ali nema sanse...

a bas sam se bio ponadao. Zar je moguce da niko nije sposoban proteste organizovati?
Mozemol mi sa foruma makar doci? De ba ljudi sta unosite odmah negativnu energiju, ovakvim stavom necemo nista postic.Znam o cemu pricas i sve al necemo sad odustat od svega :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 sep 2011, 11:57

Fkr.87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:tacno kao da neko namjerno radi da ovo zaje.e , cuj u 9 ujutro u Tuzli da ti se pojavi vise od 20 ljudi, nadam se da se sali neko...kako god i ovaj pokusaj je propao prije nego je i poceo. Nismo sposobni da se organizujemo i to je to... trebalo je i 25.og i otic na skupstinu kao drugi krug, a ne ovako.

Mozemol mi sa foruma makar doci? De ba ljudi sta unosite odmah negativnu energiju, ovakvim stavom necemo nista postic.Znam o cemu pricas i sve al necemo sad odustat od svega :?
Docemo mi sa foruma 25-og. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2011, 12:30

Nadam se da cemo sad poslati jasnu poruku nacelniku i ostalima koliko nam znaci SLOBODA !!

Zato ko ne dodje zdapi !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 sep 2011, 12:54

mozemo ako dobijemo slobodan dan na poslu, za studente i nekako mogu izmajmunisat nesto. Zna se ko ce ti doc u 9 ujutro, par fanatika koje drzi ta ljubav prema klubu i koje ce sve to ponijeti pa cemo ispasti bas onakvi kakvi oni hoce da ispadnemo, "divljaci" koji su upali na sjednicu vlade, psovali, prijetili, oni i ne zasluzuju bolje itd itd i djeca iz skole. Jednom nek zastitar opali samar razbjezace se svi...ako hocemo to bujrum.

Protesti MORAJU biti 25.og jer je raja vec koliko toliko cula za to. Ako je na fb potvrdilo preko 1000, uz plakate i druge stvari , potvrdilo bi 2000 do 25.og sto znaci da bi najmanje 200-300 doslo ,a obzirom na stanje u gradu to bi za pocetak bilo dobro. I ONDA 29.og ICI NA SKUPSTINU, kad generiras neki momenat kod ljudi, vidis na cemu si, vidis ima li odziva isplati li se uopce ici. Ovako ovim redom ce se samo razocarati i odustati od svega.
300,400,500 ljudi na ulici je protest, je bunt, njihov glas ne mozes ignorisat. 50(daj boze i toliko) ljudi na sjednici skupstine je revolt nezadovoljne grupe pojedinaca na koje niko nece obratiti paznju.
Ne zelim da omalovazavam niciji napor da ovo uspije ali ona recenica nesto kao "Nece izaci dok ne dadnu odgovore", da oni ne bi izasli treba ti 300 ljudi najmanje dole, a jel moguce da neko u ovoj Tuzli postoji da vjeruje da ce mu se zbog Slobode skupiti 300 ljudi u 9 ujutro pred skupstinom. Ljudi rade, djeca se skoluju, ovi koji besposlicare ionako ne ustaju do podne, pa ih bas i ne ocekujem ujutro u 9. Da im 50 maraka das ne bi dosli a kamo li zbog Slobode.

Ja cu dati sve od sebe da dodjem, kao i na one propale proteste ispred opstine, ali i ovo je nazalost propalo prije nego sto je i pocelo. Generirali smo solidan momentum na fb, i onda je neko odlucio da sve sje.e ovim pomjeranjem. Tesko da bi uspjelo i 25.og , ovako NEMA SANSE da uspije. Kao sto rekoh nas par fanatika ce doc, dzaba rizikovat prijave , izgubit dan ali od toga ljudi nema nista ne zavaravjte se.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 sep 2011, 12:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:mozemo ako dobijemo slobodan dan na poslu, za studente i nekako mogu izmajmunisat nesto. Zna se ko ce ti doc u 9 ujutro, par fanatika koje drzi ta ljubav prema klubu i koje ce sve to ponijeti pa cemo ispasti bas onakvi kakvi oni hoce da ispadnemo, "divljaci" koji su upali na sjednicu vlade, psovali, prijetili, oni i ne zasluzuju bolje itd itd i djeca iz skole. Jednom nek zastitar opali samar razbjezace se svi...ako hocemo to bujrum.

Protesti MORAJU biti 25.og jer je raja vec koliko toliko cula za to. Ako je na fb potvrdilo preko 1000, uz plakate i druge stvari , potvrdilo bi 2000 do 25.og sto znaci da bi najmanje 200-300 doslo ,a obzirom na stanje u gradu to bi za pocetak bilo dobro. I ONDA 29.og ICI NA SKUPSTINU, kad generiras neki momenat kod ljudi, vidis na cemu si, vidis ima li odziva isplati li se uopce ici. Ovako ovim redom ce se samo razocarati i odustati od svega.
300,400,500 ljudi na ulici je protest, je bunt, njihov glas ne mozes ignorisat. 50(daj boze i toliko) ljudi na sjednici skupstine je revolt nezadovoljne grupe pojedinaca na koje niko nece obratiti paznju.
Ne zelim da omalovazavam niciji napor da ovo uspije ali ona recenica nesto kao "Nece izaci dok ne dadnu odgovore", da oni ne bi izasli treba ti 300 ljudi najmanje dole, a jel moguce da neko u ovoj Tuzli postoji da vjeruje da ce mu se zbog Slobode skupiti 300 ljudi u 9 ujutro pred skupstinom. Ljudi rade, djeca se skoluju, ovi koji besposlicare ionako ne ustaju do podne, pa ih bas i ne ocekujem ujutro u 9. Da im 50 maraka das ne bi dosli a kamo li zbog Slobode.

Ja cu dati sve od sebe da dodjem, kao i na one propale proteste ispred opstine, ali i ovo je nazalost propalo prije nego sto je i pocelo. Generirali smo solidan momentum na fb, i onda je neko odlucio da sve sje.e ovim pomjeranjem. Tesko da bi uspjelo i 25.og , ovako NEMA SANSE da uspije. Kao sto rekoh nas par fanatika ce doc, dzaba rizikovat prijave , izgubit dan ali od toga ljudi nema nista ne zavaravjte se.
Care samo budi dole 25-tog. Skupi svoje raje i dodjite !!!

Ovo prave ljudi koji su samo simpatizeri, sumnjam ja da oni znaju kako ovo ide. Da je strajk radnika ili boraca u pitanju ne bi se koristila sila. A ovako navijace mogu udarat kako hoce ionako ce javnost stat uz policiju. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 18 sep 2011, 13:35

Amer Bekić mladi reprezentativac BiH i napadač mostarskog Zrinjskog koji je prošao sve omladinske selekcije tuzlanske Slobode danas će prvi puta nakon odlaska sa Tušnja igrati protiv svog matičnog kluba.

- Jako mi je drago što ću ponovo vidjeti svoje bivše suigrače, mislim da će biti zanimljivo igrati u večerašnjem susretu-rekao je na početku razgovora za vidiportal Amer Bekić.

U ovoj sezoni Zrinjski ima ambicije koje su vezane za vrh tabele, dokaz za to su pojačanja koja su u ljetnom prijelaznom roku stigla pod Bijeli Brijeg Bekić, Lamešić, Žižović, Žuržinov, Đekson, Kutalija...

- Ja sam prezadovoljan uslovima i kako sam dočekan u Mostaru, treneri i igrači se ponašaju maksimalno profesionalno. Klupske ambicije vezane su za vrh tabele, imamo odličnu momčad koja sigurno zaslužuje visok plasman, iako je o tome još uvijek rano govoriti sezona je na početku.

Sloboda danas u Mostar dolazi oslabljena bez nekoliko iskusnih igrača, dok je Zrinjskom ovaj meč od izuzetne važnosti. Mladi golgeter rekao kako u slučaju postignutog pogodka neće slaviti zbog poštovanja i ljubavi prema matičnom klubu.

-Sloboda je moj klub, u kojem sam napravio prve nogometne korake. Tušanj je moja ljubav, ali prije svega sam profesionalac i od nogometa živim. Emocije prije ovog susreta su velike, ako postignem pogodak neću ga slaviti iz poštovanja prema matičnom klubu gdje sam ponikao i stasao kao igrač. Ovom prilikom se želim zahvaliti Nevzetu Hasanbašiću - Liji koji me je naučio da postižem golove, treneru Sakibu Malkočeviću sa kojim sam kao kapiten juniorske selekcije postao državni prvak, te šefu omladinskog pogona Denisu Kariću, dok sam duboko vezan za Vlatka Glavaša koji mi je ukazao povjerenje u prvoj momčadi -rekao je na kraju ekskluzivnog razgovora za vidiportal Amer Bekić.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 18 sep 2011, 13:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:mozemo ako dobijemo slobodan dan na poslu, za studente i nekako mogu izmajmunisat nesto. Zna se ko ce ti doc u 9 ujutro, par fanatika koje drzi ta ljubav prema klubu i koje ce sve to ponijeti pa cemo ispasti bas onakvi kakvi oni hoce da ispadnemo, "divljaci" koji su upali na sjednicu vlade, psovali, prijetili, oni i ne zasluzuju bolje itd itd i djeca iz skole. Jednom nek zastitar opali samar razbjezace se svi...ako hocemo to bujrum.

POTPIS ZA OVAJ POST
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 18 sep 2011, 19:24

Gubimo 2:0 :(

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 sep 2011, 19:43

SamoTZ je napisao/la:Gubimo 2:0 :(
Sasvim neocekivano :)

ma neka ostane ovako eventualno jos jedan da primimo i taman, dosta za ovo kolo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2011, 20:24

Ako ostane ovako dobro je,samo da ne bude ubjedljivije ;)

Nisam puno ocekivao,kada 99% tima cine djeca mladja od 22 godine.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 sep 2011, 14:51

Evo protesti su oba dana. Nema odstupanja svi u nedjelju moramo doci !!!

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 19 sep 2011, 15:25

Ljudi...za one koji nisu culi..umro je
SALE VILENJAK :( :( :( :( :(

Valjda ga je danas raja sa slatine, nakon sto se par dana nije nikom javljao, nasla u kuhinji...imao je problema sa srcem zadnje vrijeme i izgleda je to razlog. Ima je samo 32 godine.

Sale legendo nasa...brate volim te zauvijek :( :( :( :( :( :( :( :( :(

slika

Uploaded with ImageShack.us

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 sep 2011, 15:47

turbo1 je napisao/la:Ljudi...za one koji nisu culi..umro je

Valjda ga je danas raja sa slatine, nakon sto se par dana nije nikom javljao, nasla u kuhinji...imao je problema sa srcem zadnje vrijeme i izgleda je to razlog. Ima je samo 32 godine.

slika

:cry: :cry: :cry: :cry:

RIP Sale viking

extra dobar tip kod koga se nisu smjele pusit cigare u kuci......tuga :cry: :cry: :cry:

Zadnje vrijeme se nismo nesto druzili ali prije smo bili bas ono dobri.....
RIP SALE VILENJAK

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 sep 2011, 15:49

Nazalost ode jedan od najvatrenijih navijaca Slobode, Sale Vilenjak uvjek cemo te pamtit po dobrom ! nek mu je lahka zemlja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 19 sep 2011, 15:50

RKO je napisao/la:
turbo1 je napisao/la:Ljudi...za one koji nisu culi..umro je

slika

:cry: :cry: :cry: :cry:

RIP Sale viking

extra dobar tip kod koga se nisu smjele pusit cigare u kuci......tuga :cry: :cry: :cry:.
To je samo jedna od bezbroj stvari po kojima cemo pamtiti Saleta...
On je osoba koja ce u pravom smislu rijeci nedostajati Tuzli i svima onim koji su ga poznavali.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.