Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 20:11

Istina je da nisu igrali nikada zajedno, možda jesu zadnjih 10-15 minuta protiv scuma na debiju Carrolla, ne mogu se sjetiti je li ranije izašao Gerrard :mrgreen:
Uostalom, neko će se morati žrtvovati, Adam ili Henderson. Mada ipak mislim da će to biti Hendo jer je još uvijek mlad i ima nade za njega, te ćemo onda preći vrlo vjerovatno na 4-3-3 sa Suarezom i Downingom po krilima i Carrollom u vrhu napada, dok će Lucas, Gerrard i Adam činiti vezni red :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 sep 2011, 20:29

Nemojte Hendersona kritikovat. :cry:

On je mlad igrač, za mene vrlo solidan. I ja na njega gledam nekako kao na Manchester-ovog Cleverleya ili Arsenalova Lansburya. :D

Nije problem fulati jednu ili čak više tzv. 100%-tnih šansi, problem nastane kada se igrač ne trudi napraviti je ili pokušati realizirati, zavisi u kojoj se poziciji nadje.

A on je mlad igrač, budućnost Engleske i njenog fudbala, sa ovom dvojcom nabrojanih će za 4-5 godina nositi repku.

Englezi stvarno goje strašnu novu generaciju. ;)

Što se tiče Carolla, tu iskreno ni sam ne znam, nemam nekog mišljenja. Ne volim robusne napadače, više sam lik koji voli gledati poletan fudbal, a ne neko gadjanje nečije glave (može se čitati Suarez vs Caroll :D ).

Caroll je dobar igrač kada se igra sa ravnopravnim protivnikom, u takvim slučajevima on je od koristi.Donosiće prevagu u zraku i kontroli lopte.

I da dodam, ne bi mi bilo drago da Kuyt padne u drugi plan, jer ga ja smatram izvrsnim nogometašem. Jednostavno je sjajan i do dolaska Suareza po meni je bio najbolji igrač Liverpoola (ja Stivena odavno ne brojim :mrgreen: ).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 sep 2011, 20:32

Sutra očekujem našu pobjedu i nadam se neriješenom rezultatu na Old Traffordu. Imam neku sumnju da ni City neće pobjediti.
Sutra pobjedom se vraćamo na četvrto mjesto i naravno stvaramo solidnih 6 bodova prednosti nad Arsenalom i 7 nad Tottenhamom.
Gledao sam danas Wolves nisu me oduševili. Ne bi trebali imati problema sa njima kući. Šest bodova je imperativ u naredna dva kola.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 sep 2011, 21:15

Rizah je napisao/la:Sutra očekujem našu pobjedu i nadam se neriješenom rezultatu na Old Traffordu. Imam neku sumnju da ni City neće pobjediti.
Sutra pobjedom se vraćamo na četvrto mjesto i naravno stvaramo solidnih 6 bodova prednosti nad Arsenalom i 7 nad Tottenhamom.
Gledao sam danas Wolves nisu me oduševili. Ne bi trebali imati problema sa njima kući. Šest bodova je imperativ u naredna dva kola.
imperativ jeste al mislim da su 4 boda u ove dvije utakmice nas maksimum.
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 sep 2011, 21:46

Neka moja očekivanja od sutrašnje utakmice, vjerujem da možemo doći do pobjede, veliku prednost vidim u našim napadačima i raspoloženim veznim igračima. Tottenham je dosta oslabljen u odbrani, tako da se to mora iskoristiti. Lijepo bi bilo da Suarez ponovi ono što je uradio Džeko prije par sedmica. :mrgreen: Al' bio bih zadovoljan da postigne i "samo" dva gola. Prvenstveno očekujem dobru igru Suareza, Adama i Downinga, također bi bilo vrijeme da se Enrique i Downing upišu u strijelce odnosno upišu asistenciju. Zadovoljan bih bio bilo kakvom pobjedom, u posljednje vrijeme nam leže ekipe iz Londona, tačnije kada idemo na gostovanjima, jedino smo u posljednjih četiri utakmice izgubili od West Hama a posljednju smo pobjedili protiv Fulhama 5-2 (ne bih imao ništa protiv da se ponovi ova utakmica). Sve u svemu, teško gostovanje, al' možemo doći do pobjede.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 sep 2011, 22:25

Han!$;Lfc je napisao/la:Još ni jednom nisu igrali zajedno Gerrard, Suarez i Carroll, a sva trojca su u klubu od januara, eto pa izračunajte koliko je to utakmica. Kako će to izgledati sa njima + Adamom,Downingom... 8-)
----------Lucas---------
---Gerrard----Adam---
Downing--------Suarez
----------Carroll---------
Ma ni ne treba nam odbrana. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 sep 2011, 22:37

Jimmy from the hood je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Još ni jednom nisu igrali zajedno Gerrard, Suarez i Carroll, a sva trojca su u klubu od januara, eto pa izračunajte koliko je to utakmica. Kako će to izgledati sa njima + Adamom,Downingom... 8-)
----------Lucas---------
---Gerrard----Adam---
Downing--------Suarez
----------Carroll---------
Ma ni ne treba nam odbrana. :mrgreen:
Treba nam, ovo sam samo postavio postavu prema naprijed. :mrgreen:
Naravno ovo je odbrana
-----------Reina------------
Glen-Carra-Agger-Enrique
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 sep 2011, 22:38

Sljedeće godine Coates ruši protivničke napade. 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 sep 2011, 10:54

Odoh do grada, javiću vam se oko podne. Šta ja znam kada ustajete i kakve ste burne noći imali, a pogotovo Fera. Nema cure da je on makar malo nije probao :P

Vidimo se danas ako Bog da, zajedno do pobjede.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 sep 2011, 11:13

sto se tice danasnje utakmice i nisam bas nesto ambiciozan..prije svega igraci ce morati igrati sa pritiskom jer nesmiju izgubiti .. dva uzastopna poraza su nesto sto se nesmije dogoditi ekipi koja se bori za sam vrh
takodjer i Harry je odmarao prvu postavu u mechu s Paok-om sto znaci da ce najjaca ekipa izaci potpuno spremna
ali,opet se nadam da ce im KK dati dovoljno motiva jer ,treba nam ta pobjeda ali prije svega nesmijemo izgubiti..
ZZ

SaniLFC
Kontakt:

Post Postao/la SaniLFC » 18 sep 2011, 12:41

Mislim i ubjeđen sam da će danas Live ovaj meč pobjedit i ništa drugo ne očekujem, i nadam se Gerrardom od 1. minute. Zna li iko današnju postavu jel igdje objavljena i da li se zna dal će SG igrat od samog početka ?

ynwa .

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 sep 2011, 12:52

SaniLFC je napisao/la:Mislim i ubjeđen sam da će danas Live ovaj meč pobjedit i ništa drugo ne očekujem, i nadam se Gerrardom od 1. minute. Zna li iko današnju postavu jel igdje objavljena i da li se zna dal će SG igrat od samog početka ?

ynwa .
Nece Gerrard biti u prvih 11 100%. :)
Prvih 11 izadje sat prije pocetka tekme...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 sep 2011, 13:03

Danas nam samo pobijeda dolazi u obzir posto remijem a ne daj Boze porazom povecavom zaostatak za Man Cityem tj Utd i cak riskiramo da nam pobjegne i Chelsea
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 18 sep 2011, 13:07

De neka neko stavi steamove od sky-a jer su deff najjaci steamovi sa kojim sa ja trenutno upoznat.(ako sky sport prenosi danas a trebo bi jbg)
"You'll Never Walk Alone"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 sep 2011, 13:24

Danas bi nas dobar rezultat vratio na pravi kolosijek, jucer Arsenal izgubio a danas igramo sa direktnim konkurentom za 4tu poziciju. Ova tekma ce sigurno biti odskocna daska za gore ili dole na tabeli. Po meni ni bod nebi bio los, mada se potajno nadam da bi mogli uzeti puni plijen. Bilo kako bilo volio bih samo da odemo ne porazeni.. YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 sep 2011, 13:26

Baš nešto sad kalkulišem :mrgreen: i došao sam do zaključka ako danas pobjedimo bilo kako, a:

1. Chelsea izgubi, mi idemo na 3. mjesto
2. Chelsea pobjedi, United nam bježi tri boda, dok Chelsea ide na prvu poziciju

U svakom slučaju, danas će biti izuzetno zanimljivo :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 sep 2011, 13:30

LFC 11: Reina - Skrtel, Carra, Agge, Enrique - Hendo, Lucas, Adam,Downing - Suarez, Carroll,

Sub: Maxi, Speo, Doni, Robinson, Bellamy, Kuyt, Coates

------------Reina------------
-----Carrager-----Agger-----
Skrtel-----Lucas----- Enrique
----Henderson---C.Adam--
Suarez------------Downing
-----------Carroll-----------

YNWA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 sep 2011, 13:43

Ne sviđa mi se formacija ali šta je tu je,nadam se da će KK pogoditi sa ovom postavkom. :roll:

Prognoza:1:2 ! 8-)
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 sep 2011, 13:48

Opet Henderson starter...Kuyt na klupi. :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 sep 2011, 13:49

ILoveLFC je napisao/la:Opet Henderson starter...Kuyt na klupi. :roll:
Meni je krivo što nema Gerrarda ni na klupi ali vjerovatno da ga KK čuva.

Tottenham:Friedel,Walker,Kaboul,King,Ekotto,Kranjčar,Parker,Modrić,Bale,Defoe,Adebayor.

Na klupi su:VdV,Bassong,Pavlyuchenko,Giovani,Livermore,Cudicini i Ćorluka. :)
Zadnja izmjena: reds, dana/u 18 sep 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.