NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la mrzim_ulizice » 17 sep 2011, 16:58

nime_tm87 je napisao/la:Sta reci dosle kamere i qrca sad nema vise siljenja. Goskovci su vas momacki poderali ...go ste dali na foru. Vasa igra sta reci osim ogavna i fuj. Bas su se sad sjetili da dovedu kamere u Travnik.. :lol:
ko zasluzi taj odnese bodove iz travnika

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 sep 2011, 17:10

mrzim_ulizice je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Sta reci dosle kamere i qrca sad nema vise siljenja. Goskovci su vas momacki poderali ...go ste dali na foru. Vasa igra sta reci osim ogavna i fuj. Bas su se sad sjetili da dovedu kamere u Travnik.. :lol:
ko zasluzi taj odnese bodove iz travnika
:mrgreen: :lol: 100% :mrgreen: :mrgreen:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 18:39

Nekako stidljivo mi djelovaše ove Travničani , I WONDER WHY? GOŠK vam je trebao utrpati mm 5 golova.A fol Borac vas nije mogao pobijediti bez pomoći sudija .Niđe veze... :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 sep 2011, 19:02

DRHAUSE je napisao/la:
Nekako stidljivo mi djelovaše ove Travničani , I WONDER WHY? GOŠK vam je trebao utrpati mm 5 golova.A fol Borac vas nije mogao pobijediti bez pomoći sudija .Niđe veze... :idea:
E jbg sad pa vi ste zadnji koji trebate likovati.I da svi mogu uzeti bodove iz Travnika osim vas...
Pa sta sad ljudi odlicno odigrali,mi nismo.Pokazali smo svima kako i jednas obicna ekipa poput GOSKA ako odigra dobro moze odnijeti bodove odavde i da su vase price o nekoj nekorektnosti na Piroti smjesne.
Znaci ljudi zasluzili ,vi niste i desilo vam se ovo

http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3180" onclick="window.open(this.href);return false; ... ninho.html

Sta cu vam ja kad ste nesposobni jbg...a oni bili bolji i svaka im cast ...iskreno i od srca...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 19:05

Stvarno ste loši, sramota da Varupa jedini i zna i trči i hoće, ovi na kontru igrali, ako danas nisu pobijedili neće nikad.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 17 sep 2011, 20:01

Stvarno su prelose danas odigrali :oops:,pa druga ekipa koja je neki dan igrala protiv Veleza je Manchester za njih.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 17 sep 2011, 20:06

Koliko Varupa ima godina,planira li on u penziju?Jbt danas kad sam ga vidio na TV-u,covjek kao djed izgleda. :mrgreen:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 sep 2011, 20:10

jubitubi je napisao/la:Koliko Varupa ima godina,planira li on u penziju?Jbt danas kad sam ga vidio na TV-u,covjek kao djed izgleda. :mrgreen:
Ma kakva penzija bola,čeka da prestigne Maldinija po broju nastupa u ligi prvaka :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 sep 2011, 12:32

Auuuu ode Selimovic, ko ce sada na Grbavici govoriti da Zeljo nema sta traziti na svom stadionu.. :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 sep 2011, 12:34

slika

Najjaci trener ikad! :mrgreen:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 18 sep 2011, 12:38

Nosterdamuse pa zasto te smjenise, ajde puno srece da nadjes drugi posao, dobar si ti trener.....

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 18 sep 2011, 12:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Auuuu ode Selimovic, ko ce sada na Grbavici govoriti da Zeljo nema sta traziti na svom stadionu.. :lol: :lol: :lol:
Midhat Sarajčić. :D

Realno, nije loš bio Selimović. Imao je debilnih izjava, ali rezultati mu nisu loši. I igrači uglavnom hvale njegov rad.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 sep 2011, 13:03

Steta sto nostradamus vise nije trener...Nadam se da nece prestati pisati sad na forumu.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 18 sep 2011, 13:12

Steta sto nostradamus vise nije trener...Nadam se da nece prestati pisati sad na forumu.
Pravda za Nosterdamusa!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 sep 2011, 14:04

Kofol ovi celnici nisu zadovoljni hoce ljudi u EUROPU! :mrgreen:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 sep 2011, 18:52

jubitubi je napisao/la:slika

Najjaci trener ikad! :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 sep 2011, 19:49

Jutros u Avazu čitam da je Nedžad Selimović dobio otkaz na klupi Travnika (šteta...). Vodio je Vezire 4 godine, i to veoma uspješno, te kao takav uspostavio zdrave temelje u klubu i primakao ga gornjem dijelu tabele (sigurno je imao i simpatije navijača). Istina, Gabeljani su bili nešto bolji i imali zrelije prilike, no ipak je ekipa s Pirote zasluženo osvojila 1 bod i tako se ipak izvukla iz nepovoljne situacije. Al' eto, šta je tu je. Koga vi, Travničani, vidite kao relevantnog nasljednika Selima (samo nemojte Midhata Sarajčića). :lol:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 sep 2011, 20:46

Claus je napisao/la:Jutros u Avazu čitam da je Nedžad Selimović dobio otkaz na klupi Travnika (šteta...). Vodio je Vezire 4 godine, i to veoma uspješno, te kao takav uspostavio zdrave temelje u klubu i primakao ga gornjem dijelu tabele (sigurno je imao i simpatije navijača). Istina, Gabeljani su bili nešto bolji i imali zrelije prilike, no ipak je ekipa s Pirote zasluženo osvojila 1 bod i tako se ipak izvukla iz nepovoljne situacije. Al' eto, šta je tu je. Koga vi, Travničani, vidite kao relevantnog nasljednika Selima (samo nemojte Midhata Sarajčića). :lol:
nije to njemu presudilo ;) I ja mislim da je sarajka nasljednik :mrgreen: možda gavran?
Sloga Uskoplje

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 sep 2011, 12:20

Fakat mi nije jasno zbog čega otpustiše čovjeka... Žao mi ga majke mi.

Znao je biti jako duhovit sa svojim izjavama, ali rezultati mu nisu loši. Bojim sa da Travniku sada preostaje borba za opstanak, živi bili pa vidjeli. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 19 sep 2011, 17:38

Uprava Travnika bi za malo ili nista ulozenih para dobre rezultate.
Iz prosle sezone otisli Pranjkovic i Siljak a Sarajcic se polako povlaci tj neigra. Ova tri igraca uz Curica su bili glavni igraci u veznom redu jos da dodam i odlazak napadaca Fajica i stopera Helvidu. U novu sezonu usli sa podmladjenim igracima koji nikako nisu igrali zajedno i normalno je da treba vremena da se sve to uklopi i uigra , zato i jest nastala ova rezulatatska kriza. Po meni je Nele najmanje kriv

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.