hocel to HZ da bodre OlimpicDeni_Hz je napisao/la:-A- je napisao/la:Koliko kosta karta sutra za utakmicu,i koja je cijena za koju tribinu???

hocel to HZ da bodre OlimpicDeni_Hz je napisao/la:-A- je napisao/la:Koliko kosta karta sutra za utakmicu,i koja je cijena za koju tribinu???
ma oni su univerzalci,navijaju inace za ekipe koje igraju protiv zelje,ev sad i protiv borca,a ako bude vremena nalete i na sjeverThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel to HZ da bodre OlimpicDeni_Hz je napisao/la:-A- je napisao/la:Koliko kosta karta sutra za utakmicu,i koja je cijena za koju tribinu???
predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.jubitubi je napisao/la:Momci,danas neka bolji pobjedi,neka sudjenje bude 60:40 na stranu domacina,mala prednost,nema veze,i da na kraju cestitamo pobjedniku,nadam se Borcu.
Taj rezultat bi vam isao u prilog,jer vi ste konkurencija sa Olimpicom a ne sa nama.predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.
Uuuuuuuuuuuuu,svaka ti dala,al si mu sukno....Nisko,nisko.Dule 078 je napisao/la:Taj rezultat bi vam isao u prilog,jer vi ste konkurencija sa Olimpicom a ne sa nama.predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.
ko se zadnji smije, najsladje se smijejubitubi je napisao/la:Uuuuuuuuuuuuu,svaka ti dala,al si mu sukno....Nisko,nisko.Dule 078 je napisao/la:Taj rezultat bi vam isao u prilog,jer vi ste konkurencija sa Olimpicom a ne sa nama.predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.![]()
![]()
Halo hajvanu ,,,pa nijesi ti režiser kusturica------nikada se nije dogodio incident kada u Sarajevu igra OLIMPIC I zato nemoj da pišeš gluposti a i gubili smo usred Sarajeva i mi smo gospodski kolektiv kao što je i naš čelnik GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.jubitubi je napisao/la:Momci,danas neka bolji pobjedi,neka sudjenje bude 60:40 na stranu domacina,mala prednost,nema veze,i da na kraju cestitamo pobjedniku,nadam se Borcu.
Otkad je Nijaz Gracić gospodinpabizo je napisao/la:Halo hajvanu ,,,pa nijesi ti režiser kusturica------nikada se nije dogodio incident kada u Sarajevu igra OLIMPIC I zato nemoj da pišeš gluposti a i gubili smo usred Sarajeva i mi smo gospodski kolektiv kao što je i naš čelnik GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.jubitubi je napisao/la:Momci,danas neka bolji pobjedi,neka sudjenje bude 60:40 na stranu domacina,mala prednost,nema veze,i da na kraju cestitamo pobjedniku,nadam se Borcu.
NIJESAM nista lose rekao za vaspabizo je napisao/la:Halo hajvanu ,,,pa nijesi ti režiser kusturica------nikada se nije dogodio incident kada u Sarajevu igra OLIMPIC I zato nemoj da pišeš gluposti a i gubili smo usred Sarajeva i mi smo gospodski kolektiv kao što je i naš čelnik GOSPODIN NIJAZ GRACIĆ,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.jubitubi je napisao/la:Momci,danas neka bolji pobjedi,neka sudjenje bude 60:40 na stranu domacina,mala prednost,nema veze,i da na kraju cestitamo pobjedniku,nadam se Borcu.
a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
Misliš da sam pogrešio--------hajde da pišemo o nogometu i samo još na kraju da se g.Nijaz Gracić i rodio kao gospodin i častan i pošten čovjek....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
šabane navedi bar jedan primer gde je g.Nijaz Gracić nekoga prevario ,,,,,,ja tebi neću slati PPThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
e pa necu se ni ja ovde raspravljatipabizo je napisao/la:šabane navedi bar jedan primer gde je g.Nijaz Gracić nekoga prevario ,,,,,,ja tebi neću slati PPThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
Ako celi grad kaže da je neko gospodin ---meni samo preostaje da to poštujem a danas pre tekme imacu veliku čast da upoznam našeg predsjednika lično,,,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
zar ga vec ne znas, zar nisi sjedio nekad prije sa njim na kafi ?pabizo je napisao/la:Ako celi grad kaže da je neko gospodin ---meni samo preostaje da to poštujem a danas pre tekme imacu veliku čast da upoznam našeg predsjednika lično,,,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
dobraaaa dobraaaaaDule 078 je napisao/la:Taj rezultat bi vam isao u prilog,jer vi ste konkurencija sa Olimpicom a ne sa nama.predvidjam rasplet, sudija NN je napadnut u tunelu od celnika Olimpica, igraci Borca su se povukli u svlacionice i vec su na putu za Banja Luku, imamo neki čudan osjecaj da ce se i ova utakmica zavrsiti rezultatom 0 3 u korist Borca.
covjek tvrdi da je Nijaz Gracic posten, da je gospodin, da pije kafu sa njim, a evo sad ce ga i upoznati, e ovaj put si nadmasio i sam sebepabizo je napisao/la:Ako celi grad kaže da je neko gospodin ---meni samo preostaje da to poštujem a danas pre tekme imacu veliku čast da upoznam našeg predsjednika lično,,,,,,,,,,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sto meni upozorenje zivota ti, nisam ja nikom rekao da je hajvanThe Prodigy je napisao/la:@ Maniacs i Grdan.... posljednje upozorenje za obojicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.