Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 16 sep 2011, 23:45

ne moze se banovati neko samo zato sto ima drugacije misljenje od vas (iako mu je misljenje po mom misljenju ko djon od papuce). Ako vam momak smeta, fino ga stavite na ignore i rijesite problem. Umjesto toga, vi zapocinjete nepotrebne diskusije koje se onda vremenom udalje od teme.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 17 sep 2011, 00:47

Nogometaš koji "predribla" nekoga glavom i od koga se drugi igrači odbijaju, ne može da ne valja..
U mom svijetu važe moja pravila

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 sep 2011, 00:48

S' osobom koja takvu igracinu (naseg Edina) stavlja u istu recenicu s tamo nekim amaterom (Mandzukicem) nema dalje rasprave. Jedna recenica je dovoljno da se vidi ko je i sta je.
Izdržati, to je temelj vrline!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 17 sep 2011, 01:02

http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 sep 2011, 01:24

jos samo da znamo kakav ce sastav izvesti mancini..... :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 sep 2011, 12:09

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 sep 2011, 13:14

Mislim da ce sutra poceti Dzeko i Tevez od prve minute, a da ce Aguero uci kasnije. Dzeko je odmarao protiv Wigana, igrao protiv Napolija, Tevez je igrao protiv Wigana, odmarao protiv Napolija, Aguero je igrao obje, tako da je sigurno pomalo umoran. :D :D

Al kod Mancinia se nikad nezna, tako da me nebi iznenadilo kada bi Baloteli poceo sam u napadu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 17 sep 2011, 16:09

rogeRF je napisao/la:S' osobom koja takvu igracinu (naseg Edina) stavlja u istu recenicu s tamo nekim amaterom (Mandzukicem) nema dalje rasprave. Jedna recenica je dovoljno da se vidi ko je i sta je.
Igrači su to sličnog tipa...I Džeko je bio kloc u Želji dok je igrao, bar su ga tako zvali. I Mandžo je bio bedak u Dinamu dok je igrao, bar su ga tako zvali. Stvar je u tome što se Džekica već dokazao, a Mandžo tek treba da se dokaže. Već ove sezone bi mogao početi masakrirati golove u Wolfsburgovom dresu, a iduće ili za dvije godine da završi u nekom većem klubu u Engleskoj ili tako nešto.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 sep 2011, 16:27

Chelsea_CBH je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:S' osobom koja takvu igracinu (naseg Edina) stavlja u istu recenicu s tamo nekim amaterom (Mandzukicem) nema dalje rasprave. Jedna recenica je dovoljno da se vidi ko je i sta je.
Igrači su to sličnog tipa...
Ovo dalje nisam ni citao. Jos jedan dokaz za vec receno u vezi s tobom!
Izdržati, to je temelj vrline!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 17 sep 2011, 16:31

rogeRF je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:
Igrači su to sličnog tipa...
Ovo dalje nisam ni citao. Jos jedan dokaz za vec receno u vezi s tobom!
Naravno da nisi čitao moju argumentaciju kada živiš od dogmi. Ajde valjda barem znaš šta je dogma...To je bilo jako popularno u srednjem vijeku, ali ju je renesansa koliko toliko potisnula.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 sep 2011, 19:11

hahahha...ko o cemu, on o renesansi i srednjem vijeku :lol: :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 sep 2011, 20:31

Samo se vi sprdajte, vidicete kada iduce sezone Chelsea dovede Mandzu umjesto Torresa :P

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 sep 2011, 03:40

_dreamer_ je napisao/la:ne moze se banovati neko samo zato sto ima drugacije misljenje od vas (iako mu je misljenje po mom misljenju ko djon od papuce). Ako vam momak smeta, fino ga stavite na ignore i rijesite problem. Umjesto toga, vi zapocinjete nepotrebne diskusije koje se onda vremenom udalje od teme.
Ma, znamo i ja i ti i svi ostali da on nije toliko glup nego da ostavlja ovakve komentare kako bi provocirao. Dozvoljavalo mu se i da Dzeku naziva nekim imenima vise nalik na pseca nego ljudska.

Mogu se i ja praviti budala i otici na neku drugu temu (npr. Chelsea) i ostavljati glupe komentare i praviti se kako to stvarno mislim. Ko ce mi dokazati da provociram?? Odem fino i svaki drugi dan ostavljam gluposti, serem se ljudima u diskusiju. Pravim se budala. To je ono sto ovdje zelite postici, zasto ne i na drugim temama?

Nisam ovdje da pricam o radu Moderatora i Administratora, radite kako hocete ali se imam pravo zaliti na ovog kretena koji nas mjesecima provocira i ovu temu UVIJEK okrene u pogresnom smjeru.
Ti vrlo dobro znas da svako ne moze i NECE ignorisati i da ce uvijek biti ljudi koji ce nasjedati na njegove provokacije. Svjesno dozvoljavas provokacije samo sto se i ti i on drugacije izrazavate (pricom kako ima glupo misljenje a znas da su to provokacije a ne njegovo stvarno misljenje). Poslije toliko mjeseci provociranja je i budali jasno sta on ovdje radi!
TI (Moderator) ga pravdas pricom kako ima glupo misljenje a ZNAS da provocira?! Nevjerovatno!

Nismo mi zivce nasli na putu da ih gubimo ovdje na neke budale kojima se dopusta da pisu gluposti kako bi nas provocirali. Mene sigurno vise nece provocirati jer mi ne pada na pamet da ostavim kvalitetan komentar.
Bas mislis da cemo mi biti budale i mjesecima skoro svaki dan gubiti vrijeme na kvalitetne komentare koje ce nekoliko debila zatrpavati provokacijama?

Hvala vama na podrsci koju pruzate ljudima koji ovdje dolaze da diskutuju a ne provociraju.
DIVNI STE, SAMO TAKO NASTAVITE!

Pozdrav

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 18 sep 2011, 11:09

igral dzeko danas u ukoliko je tekma

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 11:27

robijasi zenica je napisao/la:igral dzeko danas u ukoliko je tekma
U 16,00h, imaš prenos na sportklub+, sastave možeš naći 30 min. prije početka utakmice na rezultati uzivo i of.stranici man citya http://www.mcfc.co.uk/
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 sep 2011, 14:40

ima li neko neki link?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 sep 2011, 15:02

And here's the team news!

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko

sa FB
Thomas Müller - Fußballgott

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2011, 15:05

Tu je znači i Clichy, mogla bi ovo biti još jedna golijada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 15:05

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 18 sep 2011, 15:18

Virtu4l je napisao/la:Tu je znači i Clichy, mogla bi ovo biti još jedna golijada.
Sigurno je bolji od Kolarova.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 16 gostiju.