Doći će i ovdje Katanja, Bolonja, Parma, Atalanta... Sve u svemu Mire solidan, a pravi će bit kad se Totti povuče !Virtu4l je napisao/la:Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Najslabiji klub u Italiji je bolji od Francuskog u sredini tabele.babilonTM je napisao/la:Doći će i ovdje Katanja, Bolonja, Parma, Atalanta... Sve u svemu Mire solidan, a pravi će bit kad se Totti povuče !Virtu4l je napisao/la:Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...

Legitimni nasljednik princa od Rima...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 17 sep 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- L' Imperator
- Kontakt:
Moze Pjanic dosta bolje..,veceras solidan..,al' vazno je da je cijelu utakmicu odigr'o.
#samoRudar #zauvijek
- red devil88
- Kontakt:
Gledao sam samo 2 poluvrijeme i Pjanic nije igrao lose samo jbg ne daju mu jos lopte ako je on pored Tottia nema boga da ce je njemu dati !
Glory Glory Man United !!! 

Ma sve je ovo priprema za BarcelonubabilonTM je napisao/la:Doći će i ovdje Katanja, Bolonja, Parma, Atalanta... Sve u svemu Mire solidan, a pravi će bit kad se Totti povuče !Virtu4l je napisao/la:Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...

Mes Que Un Club
Logično, ne bih mu je ni ja dao.red devil88 je napisao/la:Gledao sam samo 2 poluvrijeme i Pjanic nije igrao lose samo jbg ne daju mu jos lopte ako je on pored Tottia nema boga da ce je njemu dati !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Toti veceras jako lose odigrao posebno prvo poluvrijeme.
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
aBdamertiger je napisao/la:Ma sve je ovo priprema za BarcelonubabilonTM je napisao/la:Doći će i ovdje Katanja, Bolonja, Parma, Atalanta... Sve u svemu Mire solidan, a pravi će bit kad se Totti povuče !Virtu4l je napisao/la:Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...nije ga djaba Luis Enrique doveo pod svoju palicu, ja vidim Pjanica u dresu Barcelone kroz 2,3 sezone
, taman da ga Luis pripremi i navikne na igru Barce i da Mirelem tu uleti kad vec Xavi bude u poznim godinama

FORZA MARŠAL !!!
Pjanke sasvim dobar, vidi se da mu treba vremena da se uklopi, ali doci ce to na svoje.
Isto vazi sto se imidza tice, mora malo da poradi na tome... obavezna duga kosa, traka oko glave, bradica je vec tu...i bit ce nam Mire ko bombona.....NOvi princ Rima
Isto vazi sto se imidza tice, mora malo da poradi na tome... obavezna duga kosa, traka oko glave, bradica je vec tu...i bit ce nam Mire ko bombona.....NOvi princ Rima

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Fakat ga malkice izbjegavaju... ne znam zasto. Njegove lopte i prodori su puno korisniji od ostalih veznih igraca. Mozda je u pocetku problem komunikacija, bice to bolje.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Bitno je da ga enriqe ne zayebava a njegovo se pita.Cak je i sam rekao da ce i Totia zamjeniti,ako bude puno zujio a malo meda davao.Uostalom Bojan na klupi kao da ga nikad nije bilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic igrao solidno, Igrao kao i njegova ekipa. Gledao sam cijelu utakmicu, iako nisam ljubitelj italijanskog fudbala, odgledam poneku utakmicu (neke derbije), sada sam gledao iskljucivo zbog Mireta. Ne svidja mi se stil koji inter gaji. Sve su to destruktivci, igra, jednostavno, nije lijepa za oko. Uostalom, kao i vecina klubova u Italiji. Vecerasnja utakmica vrlo dosadna, bez pravih prilika. Uz to, komentator na Areni je sve to pokvario, pricao je covjek nekakve nebuloze, ni sam ne zna sta prica.
Procitah ovdje neke komentare, govorite kako Pjanke nije imao dovoljno lopti. Ja bas mislim suprotno. Svi saigraci mu daju loptu, vide i oni da je on sjajan tehnicar, odlican kontrolor lopte. Sigurna je u njegovim nogama. Medjutim, ono sto se meni ne svidja kod Pjanica je njegova (mogu reci) nezainteresovanost, izgleda totalno uspavano, vrlo sporo. U vecini napada ostaje negdje na sredini terena, nije ni u kakvoj prilici da nesto vise postigne. Kada je Inter imao kontre, vrlo sporo se vracao u odbranu. Dosta puta se zalijetao s zeljom da osvoji loptu, pa pogrijesi. Vrlo je nejak, vecina protivnika ga lagano otrese od sebe. Pogotovo veceras, Lucio, Samuel, Zanneti... Malo me nervira Tottijev odnos prema ostalim igracima. Hoce da bude i organizator, i napadac, i izvodjac svih prekida sa svih strana. Pa ne moze to tako. Zna se valjda sta ko radi. Izgleda da on veci autoritet ima i od samog trenera. Opet, to je u neku ruku razumljivo, s obzirom na godine koje je proveo u Romi i sta je sve ucinio za istu.
Ono sto je dobro, trener mu vjeruje. Pokazalo se to ove dvije utakmice, u kojim je Miralem odigrao svih 180min (iako je veceras komentator na Areni prizeljkivao da ce izaci). U nekoliko navrata (u vremenu nekih prekida) ga je pozivao da mu da neke instrukcije. Vidi se da ima velike planove s njim, i da mu se svidja nacin na koji igra Miralem.
Ja se nadam da ce se Pjanke vrlo brzo adaptirati (zaigrati kako on to zna), i da ce dobiti povjerenje od saigraca.
Procitah ovdje neke komentare, govorite kako Pjanke nije imao dovoljno lopti. Ja bas mislim suprotno. Svi saigraci mu daju loptu, vide i oni da je on sjajan tehnicar, odlican kontrolor lopte. Sigurna je u njegovim nogama. Medjutim, ono sto se meni ne svidja kod Pjanica je njegova (mogu reci) nezainteresovanost, izgleda totalno uspavano, vrlo sporo. U vecini napada ostaje negdje na sredini terena, nije ni u kakvoj prilici da nesto vise postigne. Kada je Inter imao kontre, vrlo sporo se vracao u odbranu. Dosta puta se zalijetao s zeljom da osvoji loptu, pa pogrijesi. Vrlo je nejak, vecina protivnika ga lagano otrese od sebe. Pogotovo veceras, Lucio, Samuel, Zanneti... Malo me nervira Tottijev odnos prema ostalim igracima. Hoce da bude i organizator, i napadac, i izvodjac svih prekida sa svih strana. Pa ne moze to tako. Zna se valjda sta ko radi. Izgleda da on veci autoritet ima i od samog trenera. Opet, to je u neku ruku razumljivo, s obzirom na godine koje je proveo u Romi i sta je sve ucinio za istu.
Ono sto je dobro, trener mu vjeruje. Pokazalo se to ove dvije utakmice, u kojim je Miralem odigrao svih 180min (iako je veceras komentator na Areni prizeljkivao da ce izaci). U nekoliko navrata (u vremenu nekih prekida) ga je pozivao da mu da neke instrukcije. Vidi se da ima velike planove s njim, i da mu se svidja nacin na koji igra Miralem.
Ja se nadam da ce se Pjanke vrlo brzo adaptirati (zaigrati kako on to zna), i da ce dobiti povjerenje od saigraca.
Izdržati, to je temelj vrline!
Hairli normalan komentar bez preuvelicavanja..rogeRF je napisao/la:Pjanic igrao solidno, Igrao kao i njegova ekipa. Gledao sam cijelu utakmicu, iako nisam ljubitelj italijanskog fudbala, odgledam poneku utakmicu (neke derbije), sada sam gledao iskljucivo zbog Mireta. Ne svidja mi se stil koji inter gaji. Sve su to destruktivci, igra, jednostavno, nije lijepa za oko. Uostalom, kao i vecina klubova u Italiji. Vecerasnja utakmica vrlo dosadna, bez pravih prilika. Uz to, komentator na Areni je sve to pokvario, pricao je covjek nekakve nebuloze, ni sam ne zna sta prica.
Ne znam sto niko nece da primjeti ovo tvoje boldirano. Meni Pjanic izgleda kao da jos ima 16 godina. Po meni ovaj klub je njegov vrh i tesko da ce otici u neki veci. Zadnje 3 godine on apsolutno nije napredovao. Nadam se da ce mu ovaj trener nekako popraviti te mahane
-
- Kontakt:
Ljudi naj bitnije je da on igra cjelo vrijeme.... a Vrijeme cini svoje znamo mi da je pjanic veliki talent... I bas mi je drago da igra cjelu utakmice... Kao sto neki kazu ne daju mu bas puno lopte ali je uredu to ce doci sa vremenom.... Velicinom je on oko centra ali to mu je zadatak... Nemozes ga kriviti... U odbrani je ok ima je par dobri intervencija... npr kad je uzeo loptu Forlana.... Vrijeme ce raditi svoje vidjecete daj mu malo vremena da se uklopi....
- thenaturalone
- Kontakt:
Gledao sam i ja nastup Pjanica, solidan je bio ali sticem dojam da jos uvijek igra pod tremom, jer ne moze ga se vidjeti da se nudi, vrlo vrlo rijetko uzme loptu i krene naprijed ne bil stvorio igraca viska, proigrao suigraca... Nekako se sve svodi na to da primi loptu i vrati je ili doda najblizem do sebe.
Mislim da je ipak doveden da on bude taj koji proigrava. Ali dobro, nadoci ce Pjanke
Mislim da je ipak doveden da on bude taj koji proigrava. Ali dobro, nadoci ce Pjanke
Da budemo malo grubi igra bas ono sto ga je u Lyonu otjeralo na klupu.
Reci da ne zna taj ili laze ili je neupucen u mogucnosti Pjanketa.
Medjutim on mora da vec sad preuzme odgovornost.Nije igra samo korneri ili slobodni,vec potezi,driblinzi,asistencije,proigravanje.Toti ce uvijek imati prednost,sto je normalno i to je zasluzio.
Ali Pjana vise mora zaboraviti na vec blesavo i dosadno odmah vracanje lopte i to kratko drugom igracu.U dosta slucajeva onom ko mu je i dao a ni blizu duplog pasa,nego iz straha.
Zato ga na neki nacin i izbjegavaju,povuci je pa makar i izgubio.Jednom ce proci a kad prodje onda je na konju.
Ovako gnjavi dok trenerima,selektorima ne pukne film i onda mali hajde ti na klupu.
Medjutim on mora da vec sad preuzme odgovornost.Nije igra samo korneri ili slobodni,vec potezi,driblinzi,asistencije,proigravanje.Toti ce uvijek imati prednost,sto je normalno i to je zasluzio.
Ali Pjana vise mora zaboraviti na vec blesavo i dosadno odmah vracanje lopte i to kratko drugom igracu.U dosta slucajeva onom ko mu je i dao a ni blizu duplog pasa,nego iz straha.
Zato ga na neki nacin i izbjegavaju,povuci je pa makar i izgubio.Jednom ce proci a kad prodje onda je na konju.
Ovako gnjavi dok trenerima,selektorima ne pukne film i onda mali hajde ti na klupu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic je nezasluženo poslije sjajne sezone od 11 pogodaka i to bitnih i dosta asistencija smjesten na klupu zbog forsiranja onog Francuza koji je kasnije proglasen jednim od najskupljih promašaja, a tako je nastavljeno i u ovoj sezoni i ako je s klupe ulazio asistirao je i opet corak. Rano je za ocjenu u Romi jer svi loše igrajuharishp je napisao/la:Da budemo malo grubi igra bas ono sto ga je u Lyonu otjeralo na klupu.
Zato ga na neki nacin i izbjegavaju,povuci je pa makar i izgubio.Jednom ce proci a kad prodje onda je konju.
Da li si ti gledao cjelu proslu sezonu lyona ali bas cjelu.??????????????ZOI84 je napisao/la:Pjanic je nezasluženo poslije sjajne sezone od 11 pogodaka i to bitnih i dosta asistencija smjesten na klupu zbog forsiranja onog Francuza koji je kasnije proglasen jednim od najskupljih promašaja, a tako je nastavljeno i u ovoj sezoni i ako je s klupe ulazio asistirao je i opet corak. Rano je za ocjenu u Romi jer svi loše igrajuharishp je napisao/la:Da budemo malo grubi igra bas ono sto ga je u Lyonu otjeralo na klupu.
Zato ga na neki nacin i izbjegavaju,povuci je pa makar i izgubio.Jednom ce proci a kad prodje onda je konju.
Gourcuff uopste nije bio problem Pjanicu vec on sam sebi,mada je udjela imao i Pyol koji je jedan od vecih kloceva ikada u Francuskoj ligi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Toti će uskoro postati najomraženiji igrač u Bosni. On je legenda kluba i sasvim je normalno da sve lopte idu njemu i da izvodi sve prekide.
FEDERER= KLOC
- el-fighter
- Kontakt:
Prosle godine je to bio Tevez, ove godine Totti. Mire je vec pokazao zavidnu igru u dresu Rome i nadam se da ce u narednim mecevima biti samo bolji.Iker C je napisao/la:Toti će uskoro postati najomraženiji igrač u Bosni. On je legenda kluba i sasvim je normalno da sve lopte idu njemu i da izvodi sve prekide.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, galia95, Google Adsense [Bot], invincible1921 i 50 gostiju.