Imamo isto misljenjecalcio je napisao/la:ima cudnih komentara ovdje![]()
ja bas mislim da Pjanic ima dosta kontakta sa loptom, ali posto igra povucenije to je obicno negdje oko sredine terene a ne u okolini Interovog 16terca.
sto se tice slobodnjaka, Totti je ipak kapiten i legenda ekipe i sta ces, tako je to svugdje. Zna i Totti zabiti iz slobodnjaka.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
-RIVALDO-
- samovasposmatram
- Kontakt:
bez ljutnje drug al to je tako i dobro,..zna se ko je gazda u kuci,..totti je roma a mire ce aBd nadoc i jednog dana biti romina ikona kao tottiGoalgetter je napisao/la:Dok Totti igra, Pjanic nece nikad izvesti slobodnjak, penal ili cak i korner.
WHUFC
predlažem jedno kolektivno oplakivanje zato što Totti neda Pjaniću da puca slobodnjake.
Ulogu koju mu je večeras LE odredio solidno ej odradio...
Ulogu koju mu je večeras LE odredio solidno ej odradio...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jel imao lopti ili nije imao ??? hahahahahah
Sta su rec fudbalski znalci, iz krajnosti u krajnost. Jedan vidi bijelo, drugi crno
Sta su rec fudbalski znalci, iz krajnosti u krajnost. Jedan vidi bijelo, drugi crno
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
senad_flamin je napisao/la:Imamo isto misljenjecalcio je napisao/la:ima cudnih komentara ovdje![]()
ja bas mislim da Pjanic ima dosta kontakta sa loptom, ali posto igra povucenije to je obicno negdje oko sredine terene a ne u okolini Interovog 16terca.
sto se tice slobodnjaka, Totti je ipak kapiten i legenda ekipe i sta ces, tako je to svugdje. Zna i Totti zabiti iz slobodnjaka.
Jos sam zaboravio napisati da neki kao da zaboravljaju protiv koga on igra veceras.
Sneijder, Zanetti, Cambiasso.... to samo ovi na sredini, da ne nabrajam
zna li iko kako je Stekelenburg?
-
karameldar
- Kontakt:
standardszlaja je napisao/la:jel imao lopti ili nije imao ??? hahahahahah
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Solidna igra Pjanića u prvom poluvremenu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
M a Mire ima talenat koji ili imas ili nemas,, ako ga nemas moras dosta vise trenirati da bi bio dobar igrac!!!! Veceras vise nego solidan ,jedina mana mu je sto nesto slabije igra odbranu,, vidjelo se kod kontre intera gdje ga Zaneti ostavlja 10 metara!!!!!!!! ostalo sve ok!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
umalo da ga Pjanke zabije glavom 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Pazi Zaneti ga ostavlja 10 metara, koliko Zaneti ima godina, e moj Pjaniću.vrebac86 je napisao/la:M a Mire ima talenat koji ili imas ili nemas,, ako ga nemas moras dosta vise trenirati da bi bio dobar igrac!!!! Veceras vise nego solidan ,jedina mana mu je sto nesto slabije igra odbranu,, vidjelo se kod kontre intera gdje ga Zaneti ostavlja 10 metara!!!!!!!! ostalo sve ok!!!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
eh ovo treba Pjanke sutat !
i ewo suto je i nistaha ya je napisao/la:eh ovo treba Pjanke sutat !
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Eto cuo vas toti 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Sto ja mrzim ove talijanske klubove radi ovih veterana matoraca, toliko mladih igraca a on idalje igra.
Pjanc ipak treba jos vremena da se uklopi.
Pjanc ipak treba jos vremena da se uklopi.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 sep 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bit ce boljemeho-medo je napisao/la:i ewo suto je i nistaha ya je napisao/la:eh ovo treba Pjanke sutat !
ha ya je napisao/la:bit ce boljemeho-medo je napisao/la:i ewo suto je i nistaha ya je napisao/la:eh ovo treba Pjanke sutat !
Miralem daleko najbolji pojedinac,izrazito ubitacan,opasan,rastrcan,eksplozivan,prodoran,jednom rijecju klasa
Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Miretovim godinama je bolje igrati u bilo kojem klubu petice, nego NEZASLUŽENO sjediti na klupi, ako on bude dobar ima vremena za veliki klubVirtu4l je napisao/la:Sad vi meni recite, jeli bolje igrati ovakve utakmice ili sjediti na klupi protiv Sošoa, Dižona...