DRHAUSE je napisao/la:F.G.R. HARMANI je napisao/la:Zao mi je ako se neko nalazi prozvan. ne mislim na seljake kao ljude koji dolaze sa sela, nego mislim na mentalite koji vlada u ligi. prosao sam sito i reseto, sva moguca gostovanja jedinstva u premijer ligi, kupu i federaciji i znam o cemu pricam. Kako objasniti mentalitet pojedinih sredina gdje kada dolazis na utakmicu gledas kako izvuci zivu glavu, kada se igraci vracaju sa turbanima od zavoja na glavama, kada ti se ciljano dijele kartoni, kada ne mozes proci na gostovanju bez crvenog kartona ili golova iz ofsajda i penala ( U Gracanici dva) uz jedan jedini moto: Prebiti i oteti pobjedu pod svaku cijenu.
Ja mislim generalno o kulturi koja vlada u ligi, a pri tome nikoga ne izdvajam posebno pa cak ni Jedinstvo, ali ko je bio u Bihacu mogao je vidjeti sta je sportsak kultura. Ili neka dodje i sam prosudi.( Rekao sam cast pojedincima kao npr. Kakanj, Banovici, Bugojno...)
Molicu lijepo ako se nekom ne svidjaju moji komentari, neka me postedi citiranja, jer se nemam zivaca raspravljati.
Tvoji komentari su na mjestu a zanima me gdje je bilo najgore a odakle nosiš najpozitivnija iskustva .Te tvoje iskreno mišljenje kako je u Bihaću.

Pa meni je iskreno nabolje bilo u Zenici, Robija nas je posebno gotivila, a i dan danas medju njima imam dosta prijatelja posebno momci iz Ilegal Crew(Koje ovom prilikom pozdravljam), tako da sam svaku utakmicu u Zenici sto jedinstva, sto repke ocekivao sa merakom.
Od svih gostovanja bih posebno izdvojio jos i Lukavicu(Istocno Sarajevo), Sokolove necu komentarisati, ali publika kao publika je bila vise nego korektna, bez psovki, provokacija i cak korektno odrzana minuta sutnje novinaru iz Bihaca.
Posebno je bilo tesko ici u Mostar(gdje se par nasih momaka borila za goli zivot, i koje je spasila grupa Ultrasa, i njih ovom prilikom pozdravljam) ili Banja Luku.
Neugodno je bilo na Kosevu zbog psovki i provokacija, (nicim iziritirani pojedinci).
Ovu ligu je suvisno komentarisati, gdje se pojedina mjesta docepaju malo viseg ranga, misleci da je to vrhunac... da dalje ne komentarisem. U Kladusi i Cazinu je doslovno teror ili drugim gradovima USK, gdje se uvijek jednim okom prati situacija u Jedinstvu, i amina nagadja o mogucim raspletima.
Fino je docu u Bugojno ili Kakanj(doduse tu sam imao manju neugodnost, ako se tako moze nazvati, ali to sam sa momcima iz Kaknja glatko rascistio kasnije, radilo se o nesporazumu).
Za Bihac ti mogu garantovati, ne znam da li se iko ikada zalio na gostoprimstvo,ili na incidente, ako jeste bujrum neka javi, mada sumnjam, ali sam cesto bio u prilici procitati izjave trenera ili uprave drugih klubova. Znam samo da su ekipe Buducnosti iz Banovica i Modrice Maxime kolektivno urucili zahvalnicu za uredno gostoprimstvo i korektnost publike. Bilo je incidenata sa Skriparima iz SB i sa Alkohol Boysima iz prijedora, izazvanih zbog uvreda na vjerskoj i nacionalnoj osnovi.
Ja pozivam bilo koga ako ikada bude dolazio u Bihac gledati svoj klub da mi se obrati, neka ponese sve moguce rekvizite, ja cu licno za njega garantovati i nece mu dlaka sa glave faliti.