kasnis 1 mjesec jarane..................Virtu4l je napisao/la:Hoće, Tour de France.hare_HZ je napisao/la:Hocel biti ista na obicnom eurosportu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kasnis 1 mjesec jarane..................Virtu4l je napisao/la:Hoće, Tour de France.hare_HZ je napisao/la:Hocel biti ista na obicnom eurosportu
Minche je napisao/la:kasnis 1 mjesec jarane..................Virtu4l je napisao/la:Hoće, Tour de France.hare_HZ je napisao/la:Hocel biti ista na obicnom eurosportu
Ma obicni Eurosport treba ukinut, majko mila kakva oni sranja prenose, pa to je nevidjeno, hebo ih poker i snooker, i onda FOL EUROSPORT!hare_HZ je napisao/la:A imeni hebeni Elob, jbg nek su ubacili Behar tv i ostala sranja, a ostalo nam i netreba. Hocel biti ista na obicnom eurosportutanzla je napisao/la:Prokleti FTV, koji su jadovi.
Imam onaj dodatni Elobov paket, donijeli mi resiver i odredjeno vrijeme sam gledao normalno eurosport 2, ali sad se nest pohebalo u pm..Poludicu ako ne budem mogao gledati bundesligu i nase igrace!
Ma ima Eurosport 2, srpski komentatori (budaletine prave), nego se meni odjednom pojebao modem, njegove postavke, sta li vec, i kad ga upalim stalno sam u njegovom meniju, i sta god pritisnuo ne mogu izaci iz menija..Vjerujem da je to samo do mene, da ti ne bi trebao imati problema.amerosm je napisao/la:Sta to sada u ELOB-u ne moze Eurosport 2 kako moji prethodnici kazu, ja mislio sutra naruciti te dodatne pakete i resiver, na satalitskoj nema Eurosport 2. Hvala unaprijed na odgovru.
Jeste imate na Thoru (pozicija 1W) - Digi TV paket (kljuceve mozete naci na internetu). Ali kako najavljuju da ce se za mjesec - dva Digi TV seliti na Nagra3 (kodiranje nije provaljeno) ovo je samo privremeno rjesenje.miralem444 je napisao/la:pu hebem mu..pa ljudi ko ovdje ima resver.. ima na satalitu thor..eurosport2..jel na njemu...
Ja imam digitalnu i nastiman mi je thor i tamo ima neka 3 eurosporta ali svi su bzveze, pa mi je nejasno hoce li na nekom od tih biti, pa bar do septembra, mada to ukidanje najavljuju 2 god.Babayaro je napisao/la:Jeste imate na Thoru (pozicija 1W) - Digi TV paket (kljuceve mozete naci na internetu). Ali kako najavljuju da ce se za mjesec - dva Digi TV seliti na Nagra3 (kodiranje nije provaljeno) ovo je samo privremeno rjesenje.miralem444 je napisao/la:pu hebem mu..pa ljudi ko ovdje ima resver.. ima na satalitu thor..eurosport2..jel na njemu...
evo kod mene ima eurosport2 CE..al nije srbski..nema veze...ak bude castim te ....Babayaro je napisao/la:Polako![]()
Digi TV je paket kanala. Eurosport2 je jedan od kanala u tom paketu.
Kanal koji vama treba je EUROSPORT 2 CE. Ovaj CE je u stvari Eurosport2 koji vrte naši kablovski operateri.
Odaberi srpski jezik i imaš Eurosport 2 na srpskom jeziku.miralem444 je napisao/la:
evo kod mene ima eurosport2 CE..al nije srbski..nema veze...ak bude castim te ....
ma brate zasluzujes i veceru i sve ovo navedenoharis10 je napisao/la:ma ne treba meni nista hvala ako ozbiljno govorite,meni je drago sto sam usrecio sve nase ljude nasu raju,nema svaba na FTV ali ovako jos bolje 4 utakmice,pregledi ovo ono eto raja uzivajte i veliki pozdraav od mene
dadaaMister No je napisao/la:Odaberi srpski jezik i imaš Eurosport 2 na srpskom jeziku.miralem444 je napisao/la:
evo kod mene ima eurosport2 CE..al nije srbski..nema veze...ak bude castim te ....
Taj drugi Eurosport2 koji spominjete je Eurosport 2 za Rumune i Mađare i na tom se kanalu već prošle sezone mogle gledati utakmice engleskog premiershipa.Sličan je Eurosport2 CE, razlika je samo bila u prenosima engleske lige.
Također imate i DIGI SPORT kanale koji će prenositi Bundes ligu, Premiership i špansku LA ligu, jeste da je na mađarskom i rumnskom ali bolje išta....
trebo si pitat da se nadjete da ti detaljno to objasni oko bundesligeribery je napisao/la:Maloprije zovem ELOB:
Ja: Dobar dan.
Neka zenska: Dobar dan.
Ja: Htio bih da vas pitam, da li ce biti prenosa bundeslige na Eurosportu 2.
Neka zenska: Mislim da hoce.
Ja: Je li mislite ili ste sigurni?
Neka zenska:99% da hoce.
Ja: Hvala vam, prijatno.
Sacekajmo petak, pa cemo vidjet. Ne bude li prenosa, snalazi se preko interneta...
pa valjda je Primera,ne mozes imati 2 valjda....................tanzla je napisao/la:Muhamed Bikić: EXCLUSIVE, EXCLUSIVE, EXCLUSIVE: VEČERAS U SPORTU VIJESTI U 7 - HAYAT TV OTKUPIO PRAVA ZA JEDNU OD NAJJAČIH LIGA PETICE!!!
To mu status na facebooku, sportski urednik i novinar s hayata. Daj Boze da se radi o Bundesligi
Trenutno korisnika/ca: General505 i 21 gost.