FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Prema još nepotvrđenim informacijama, večeras će se u prostorijama Administrativne Službe Grada, a pod pokroviteljstvom Gradonacelnika, ljudi iz Vlade Republike Srpske i Gradskog Fudbalskog Saveza održati izborna skupština na kojoj će biti ugašeno dosadašnje Sportsko Fudbalsko Preduzeće "Borac", a oživiće stari Fudbalski Klub "BORAC", za koji će odmah biti izabrana skupština koja će brojati 31 člana. Očekuje se da će nova skupština odmah donijeti odluku o početku procesa prvatizacije FK "BORAC" i prelaska u dioničko društvo, a sve nakon izlaganja tima pravnika Vlade Republike Srpske koji pripremaju zakonske akte za FK "BORAC". Takođe nova Skupština će imenovati novi Upravni Odbor koji će brojati između 5 i 9 članova, a koji će dalje izabrati svog Predsjednika odnosno Predsjednika FK "BORAC". Organizaciona šema koja će ubuduće funkcionisati će u potpunosti biti prilagođena UEFA principima.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ovo ako uradite i ako nebudete viže gracki glub već dioničarsko društvo to će vam biti odlično,jer i čelika je trebao kupiti jedan litvanac sa velikim kapitalom ali radi tih sranja nije mogao i to je propalo...to je bilo prije jedno 3 godineVB 1987 je napisao/la:Prema još nepotvrđenim informacijama, večeras će se u prostorijama Administrativne Službe Grada, a pod pokroviteljstvom Gradonacelnika, ljudi iz Vlade Republike Srpske i Gradskog Fudbalskog Saveza održati izborna skupština na kojoj će biti ugašeno dosadašnje Sportsko Fudbalsko Preduzeće "Borac", a oživiće stari Fudbalski Klub "BORAC", za koji će odmah biti izabrana skupština koja će brojati 31 člana. Očekuje se da će nova skupština odmah donijeti odluku o početku procesa prvatizacije FK "BORAC" i prelaska u dioničko društvo, a sve nakon izlaganja tima pravnika Vlade Republike Srpske koji pripremaju zakonske akte za FK "BORAC". Takođe nova Skupština će imenovati novi Upravni Odbor koji će brojati između 5 i 9 članova, a koji će dalje izabrati svog Predsjednika odnosno Predsjednika FK "BORAC". Organizaciona šema koja će ubuduće funkcionisati će u potpunosti biti prilagođena UEFA principima.
Koliko sam ja shvatio, dionice će moći da kupi ko god hoće ali većinski će biti Grad Banjaluka i Vlada Republike Srpske, a i kod nas su kruzile razne priče prije par godina oko toga ko je zainteresovan da kupi klub, pa je jedan od ljudi koji je čak dolazio i u posjetu klubu, obavio nekoliko razgovora bio i Milan Mandarić ugledni bankar i biznismen, a nekada i vlasnik premijer ligasa iz engleske Portsmoutha, a razgovori su propali iz razloga sto tada nisu postojala zakonska rijesenja za takvu transformaciju FK "BORAC".
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Jel se danas moze smijeniti PRASE/DEBELI???

Pitanje, mozda on bude akcionar, a mozda nam dodje i gori od njega!?PETRICEVAC BL je napisao/la:Jel se danas moze smijeniti PRASE/DEBELI???![]()
![]()
![]()
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Ja msm da nemoze doci goriVB 1987 je napisao/la:Pitanje, mozda on bude akcionar, a mozda nam dodje i gori od njega!?PETRICEVAC BL je napisao/la:Jel se danas moze smijeniti PRASE/DEBELI???![]()
![]()
![]()
![]()

Ma ja mislim da ovo ni u kom slucaju nece biti lose, konacno cemo se rijesiti dugova, a valjda cemo sa tim i u europu!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Ma ja mislim da ovo ni u kom slucaju nece biti lose, konacno cemo se rijesiti dugova, a valjda cemo sa tim i u europu!

Janjetovic ostaje sigurno na celu,njegova ideja i jeste da se pokrene to akc. drustvo.Isao je cak i u Split da vidi na kojem modelu radi Hajduk.Mislim da i nije toliko lose da on ostane za pocetak da vidimo kako ce to funkcionisati,treba dati vremena tom projektu,ako bude nesto od toga mogli bi se izdignuti daleko iznad ostalih klubova u Bih.Samo da ne ostane suplja prica kao i uvjek al nase je da se nadamo
Evo i potvrde, potvrđeno je da je skupština večeras u 18 sati.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Znas li hoce li navijaci prisustvovati skupstini i hoce li predstavnik navijaca uci u skupstinu.Evo i potvrde, potvrđeno je da je skupština večeras u 18 sati.
& прво," се $ $ % - она " претворена у $,а & $ у " - " ' за 2 $ ".
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Takvih informacija ja nemam, al vođe sigurno znaju....gavra je napisao/la:Znas li hoce li navijaci prisustvovati skupstini i hoce li predstavnik navijaca uci u skupstinu.Evo i potvrde, potvrđeno je da je skupština večeras u 18 sati.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
? се " & с " у?PETRICEVAC BL je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma ja mislim da ovo ni u kom slucaju nece biti lose, konacno cemo se rijesiti dugova, a valjda cemo sa tim i u europu!![]()
![]()
mss da cemo se rijesiti dugova?
![]()
a za europu to zavisi od uprave,igraci ce obaviti svoje
![]()
I ko se nad'o ale...
-
- Kontakt:
cim ?Sova je napisao/la:? се " & с " у?PETRICEVAC BL je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma ja mislim da ovo ni u kom slucaju nece biti lose, konacno cemo se rijesiti dugova, a valjda cemo sa tim i u europu!![]()
![]()
mss da cemo se rijesiti dugova?
![]()
a za europu to zavisi od uprave,igraci ce obaviti svoje
![]()
-
- Kontakt:
kakav je taj?Dragan-BL je napisao/la:" $ & је " ?,$ " & " $ ? ".

Nikad cuo....ako bude u Borcu uspjesan kao u Unisu tj ako Borac prodje kao Unis otisli smo u tri lijepe PM 

Čovjek je veliki prijatelj gradonačelnika i Draška Ilića, a mene samo sada interesuje da li on od sinoć taj posao radi profesionalno, tj mislim da će mu u buduće to biti jedino zanimanje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ima li ikakav link,ista...?
Pojma nemam je li covjek izabran za Predsjednika kluba ili Skupstine,sta je jos izglasano,da li je Janjetovic smijenjen ili izabran na drugu funkciju,sta je sa transformacijom kluba...hebote,kao da smo u vremenu prije pronalaska struje i interneta....
Pojma nemam je li covjek izabran za Predsjednika kluba ili Skupstine,sta je jos izglasano,da li je Janjetovic smijenjen ili izabran na drugu funkciju,sta je sa transformacijom kluba...hebote,kao da smo u vremenu prije pronalaska struje i interneta....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.