Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2009, 10:53

fera je napisao/la:ma ovaj rafa nije normalan covjek. citav rok se pegla oko tih 5 miliona i na kraju ipak proda xabija za 30 a moze jos eventualno dobiti 4 sto je svejedno za Xabija odlicna cifra jer po meni je ovaj igrac precijenjen. ali prodati igraca koji je sezonu ranije odigrao vecinu utakmicu i to pred pocetak lige s tim da nemas NIKAKVU zamjenu za njega je LUDOST. gerrard je u pravu jer vi ste pricali o ljubavi xabija prema rafi i liverpoolu o tome kako je tu samo zbog njega i on i torres a ti si kardec u pauzama između xabijevih silnih netacnih dodavanja psovao mater jednom Mascheranu koji je ginuo na terenu. ne znam sta vam sada nije jasno u svemu ovome i zasto jos uvijek mislite da rafa nije krivac. covjek je odugovlacio sa transferom igraca koji je izricito zelio napustiti klub i to sve zbog 4-5 miliona koje mozda nece ni dobiti.
@ OTNYS_YNWA kako mislis da ce silva biti zamjena za xabija ? jel znas koju poziciju igra david silva?
fera jesil i jednom pomislio da je rafa odugovlacio zato sto je zelio zadrzati alonsa u liverpoolu i da zbog toga nije popustao u cijeni, i ja mislim da je napravio gresku tacnije da je pogrijesio jer je mislio da moze zadrzati alonsa
i slazem se sa tobom da je ludost nemati nikakvu zamjenu u ovom trentku zato se nadam da je rafa ima i da cemo u sledeca 2-3 dana tacnije prije utakmice sa atletikom saznati ko je to
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 11:02

YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:ma ovaj rafa nije normalan covjek. citav rok se pegla oko tih 5 miliona i na kraju ipak proda xabija za 30 a moze jos eventualno dobiti 4 sto je svejedno za Xabija odlicna cifra jer po meni je ovaj igrac precijenjen. ali prodati igraca koji je sezonu ranije odigrao vecinu utakmicu i to pred pocetak lige s tim da nemas NIKAKVU zamjenu za njega je LUDOST. gerrard je u pravu jer vi ste pricali o ljubavi xabija prema rafi i liverpoolu o tome kako je tu samo zbog njega i on i torres a ti si kardec u pauzama između xabijevih silnih netacnih dodavanja psovao mater jednom Mascheranu koji je ginuo na terenu. ne znam sta vam sada nije jasno u svemu ovome i zasto jos uvijek mislite da rafa nije krivac. covjek je odugovlacio sa transferom igraca koji je izricito zelio napustiti klub i to sve zbog 4-5 miliona koje mozda nece ni dobiti.
@ OTNYS_YNWA kako mislis da ce silva biti zamjena za xabija ? jel znas koju poziciju igra david silva?
fera jesil i jednom pomislio da je rafa odugovlacio zato sto je zelio zadrzati alonsa u liverpoolu i da zbog toga nije popustao u cijeni, i ja mislim da je napravio gresku tacnije da je pogrijesio jer je mislio da moze zadrzati alonsa
i slazem se sa tobom da je ludost nemati nikakvu zamjenu u ovom trentku zato se nadam da je rafa ima i da cemo u sledeca 2-3 dana tacnije prije utakmice sa atletikom saznati ko je to
ma nema on sta odugovlaciti zbog toga on je trener i njegovo je da odluci i to odma a ako je igrac izjavio da zeli da ide nema se tu sta vise odugovlaciti. a da je neki trener ako ga je vec zelio zadrzati trebao je pokazati autoritet i reci ostaj imas ugovor sa liverpoolom i zacepi ta odvratna španska usta dok ti nisam zube polomio hahah :D
ovi dani na nasoj temi se mogu nazvati u iscekivanju Lee Cattermolea xD
You are someone else I am still right here

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 05 avg 2009, 11:05

Hoce li zileti odrijesiti kesu?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2009, 11:12

Jedna igracina ili 2 polovnjaka the question is now :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 avg 2009, 11:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Znam buraz , ali Rafa ce ti ovako uraditi . Kupiti Silvu , i Gerrarda vratiti nazad u sredinu , vidjecete . Ko hoce po pare da se kladimo :mrgreen:

i onda tandem torres - gerrard ode u vrazju mater :( gerrard je ove sezone imao puno ofanzivniju ulogu jer su mu iza ledja bili alonso i masch,e sad se mora naci neko ko ce zamijeniti alonsa kako bi tandem ostao nedodirljiv,i nemojte spominjati lucasa kao startera,ne slutite...

@YNWA : tacno je da je benitez htio zadrzati alonsa,e tu upada ono sto sam prije napisala,da je alonso javno rekao da hoce otici benitez vise ne bi imao tu sta da uradi niti da se nada

za silvu sumnjam da ce doci u liverpool,nedavno su iz valencije rekli da nemaju namjeru da ga prodaju
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2009, 11:48

Gerrard je napisao/la:Columbo ne kazem ja da ne igraju radi para , nego malo mucni glavom i ovdje se licno prozivate ti i ostali koji tvrdite da su Torres , Alonso i slicni tu radi Rafe , a ne radi novca!

To nisam ja napisao nego vi prije , uvijek sam govorio da su oni tu zbog novca ,a ti i slicni ste govorili da je tu zbog Spanca , vjerujem da ce mnogi potvrditi ovo sto sam napisao a tice se vas ...

Fera upravu si do zime cemo se krpiti i onda kupiti strasnog Lee ... svi ste vi zlocinci ovog Liverpoola cim podrzavate ovako smjesne poteze doticnog trenera koji nece da proda igraca na pocetku prelaznog roka ,nego to cini 10 dana prije pocetka prvenstva !
Sigurno nisam toliko pametan,ali sigurno nisam ni toliko glup da me neko može ubjeđivati da sam rekao ono što nisam.Moraš biti totalni laik,skroz neupućen ili ograničene inteligencije pa izjaviti da su Španci u Liverpool došli samo zbog Rafe.Naravno da su tu u dobroj mjeri i zbog njega,ali tu su i zbog novca ali i mnogih drugih stvari.

A to nazivati nekoga zločincem,ti je bezze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 avg 2009, 12:37

evo hvala bogu nema nista od poulsena.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 12:42

The Xabi Alonso transfer saga finally seems to be coming to an end, with a fee of a reported £30million being agreed between the two clubs - although Liverpool are refusing to release details of the deal, saying they prefer them to remain confidential.

The transfer of Alonso to the Spanish capital is only reliant on a medical, due to take place today.

Meanwhile, Liverpool are now seemingly being linked with every available midfielder as his replacement.

Alberto Aquilani from Roma in an £18million deal is one rumour that’s been floating around for a while, and last night SSN were reporting that yes, we have been in Italy - but not at Roma.

Instead, we are apparently looking to do a deal for Danish midfielder Christian Poulson, who has been at Juventus for just one season, before being told he can leave the club.

The Independent, meanwhile, have us linked with Standard Liege midfielder Steven Defour - who ‘would not turn down a move to Liverpool’ according to his agent. http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 67291.html

And if you believe the Daily Star, Man Utd will use their friendly with Valencia to run the rule over David’s Villa and Silva. Could it be a scrap between us and our East Lancs cousins for young Mr Silva?

evo texta sa jedne stranice... ne zna se bas nista tako da ne treba biti iznenađen ako dođe neki cetvrti igrac

triple_X
Kontakt:

Post Postao/la triple_X » 05 avg 2009, 13:29

Trasimaco je napisao/la:Uffff... vidim svasta se ovdje izdesavalo. Znaci, Redsi osakaceni na sredini. Rafa je fenomen, to je odavno poznato. Covjek sam sebe iznenađuje, i nepredvidiv je samom sebi, a ne jos drugima. Ukratko, neuracunljiv u datom trenutku! :mrgreen: Ali mozda je pripremao nesto dok se ovaj transfer tako oduzio. Mozda krije plan, da mu neko ne bi preoteo tog igraca kojeg hoce za zamjenu... Ma koga ja zavaravam? :mrgreen: Ali ostajem pri svom uvjerenju da je jedan od najluđih menadzera koji trenutno rade. Ako stvarno nema spremnu zamjenu, i ako se pokaze da je pogrijesio, bice lincovan. Onda mozda Liverpool dovede nekog ko zna voditi tu ekipu i titula ce biti mnogo bliza. Kad malo bolje skontam, svaka njegova glupost moze biti dobitak za Liverpool. :mrgreen:
Covjek je u pravu mozad rafa vec ima nekog dobrog igraca u planu.....
Boja fesa boja dresa boja krvi uvijek prvi "LIVERPOOL"...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 05 avg 2009, 13:34

Xabi Alonso arrives in Madrid (video footage)

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3123859/
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

torke_9
Kontakt:

Post Postao/la torke_9 » 05 avg 2009, 14:05

dobro je to sto nema nista od poulsena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 14:14

Browse > Home / Transfer News / Aquilani set to undergo Liverpool medical Aquilani set to undergo Liverpool medical
August 5, 2009
Roma midfielder Alberto Aquilani is set to fly in to Liverpool within the next 24 hours to complete a medical at the club.

Liverpool and Roma had an agreement in place for Aquilani since July, as we exclusively revealed.

Personal terms have also been discussed behind the scenes with Aquilani to be offered a 5-year contract worth £3.5million.

Aquilani, who only made 14 appearances for Roma last season due to injury, will have to complete a thorough medical at Melwood before signing.

If the 25-year-old passes his medical, the deal will be announced before the end of the week as Benitez wants Aquilani to fit into the team with only ten days left till the Premier League season kicks-off.

Contrary to reports from Sky Sports News on Tuesday, Liverpool are not interested in signing Christian Poulsen from Juventus and the two clubs haven’t made any contact

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 avg 2009, 15:58

fera je napisao/la:
If the 25-year-old passes his medical, the deal will be announced before the end of the week as Benitez wants Aquilani to fit into the team with only ten days left till the Premier League season kicks-off.
a sta if he doesn't pass his medical :roll: Iako su za to male sanse,ali mislim da sam negdje procitala da se jos oporavlja od povrede :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 avg 2009, 16:04

reds_forever je napisao/la:
fera je napisao/la:
a sta if he doesn't pass his medical :roll: Iako su za to male sanse,ali mislim da sam negdje procitala da se jos oporavlja od povrede :roll:
i mene je strah za ovaj lijecnicki,,,ja sam negdje cito da ce mu poseban,,tezi medicinski pripremit nego uobicajeno...tako i treba..ne treba nam invalid u timu..valjda ce izdrzat ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 avg 2009, 16:22

Phill Jackson je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
fera je napisao/la:
i mene je strah za ovaj lijecnicki,,,ja sam negdje cito da ce mu poseban,,tezi medicinski pripremit nego uobicajeno...tako i treba..ne treba nam invalid u timu..valjda ce izdrzat ;)
ma kad je ono smece uspjelo proci lijecnicki kod scuma. onda i aquilani sigurno prolazi, mislim ako dođe do njega
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 avg 2009, 16:25

i to sto kazes...bar su mu zubi ok,,a ne ko kod Cissokha :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 16:53

Phill Jackson je napisao/la:i to sto kazes...bar su mu zubi ok,,a ne ko kod Cissokha :mrgreen:
gdje zavrsi onaj u Lyonu jel?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 05 avg 2009, 17:02

fera je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:i to sto kazes...bar su mu zubi ok,,a ne ko kod Cissokha :mrgreen:
gdje zavrsi onaj u Lyonu jel?
Da...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2009, 17:33

Alonso prosao lijecnicki pregled u Madridu ;)

-----------Reina-----------
Glen-Carra-Agger-Insua
---Gerrard-Macherano--
Kuyt-----------------Silva
------------Babel---------
-----Torres---------------

Ovako ce nam izgledati postava :) :mrgreen: :)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 avg 2009, 17:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Alonso prosao lijecnicki pregled u Madridu ;)

ma goni ga vise.... :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.