Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Celikovac
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Celikovac » 11 sep 2011, 23:03

Ja ne mogu da vjerujem sta je ovaj "novinar" na goal.com napravio s ovim ocjenjivanjem. Pa Pjana je danas imao kolicinu tacnih pasova otprilike kao Xavi u prosjecnoj utakmici, maksimalno 2 greske je napravio i te greske nisu ni na sta utjecale. Ne mogu da vjerujem kakvu ocjenu dobi...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:17

Celikovac je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta je ovaj "novinar" na goal.com napravio s ovim ocjenjivanjem. Pa Pjana je danas imao kolicinu tacnih pasova otprilike kao Xavi u prosjecnoj utakmici, maksimalno 2 greske je napravio i te greske nisu ni na sta utjecale. Ne mogu da vjerujem kakvu ocjenu dobi...
Ma pustiti goal.com , pa dovoljno je da pogledate reting Đzeke (to vam je ono kad kliknete na igrača ) i sve če vam biti jasno .Goal . com je stranica za naivne Kineze , Japance i sl. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 11 sep 2011, 23:24

hahaha nevjerovatno sta pisu na goal.com, na internacional stranici ocjena 4.5 , a na italijanskoj 6.5 i najbolje ocijenjen igrac ccc

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 sep 2011, 23:26

goal.com se poziva na lokalni horoskop to treba svima da bude jasno
Thomas Müller - Fußballgott

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 sep 2011, 23:30

don_burza je napisao/la:goal.com se poziva na lokalni horoskop to treba svima da bude jasno
slažem se potpuno i ocjenjivanje i editorial kolumne su pisane od četverorazrednih novinara,po mom mišljenju,dobri su za amerikance koji prate soccer :D
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 sep 2011, 23:35

madridist je napisao/la:
don_burza je napisao/la:goal.com se poziva na lokalni horoskop to treba svima da bude jasno
slažem se potpuno i ocjenjivanje i editorial kolumne su pisane od četverorazrednih novinara,po mom mišljenju,dobri su za amerikance koji prate soccer :D
Ma to ja odavno govorim .To su smradovi od novinara neznalice , nacionalisti , rasisti , supremisti i sl. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 sep 2011, 14:59

Luis Enrique: Mijenjat ću Tottija ako mislim da je to u redu

Kod: Označi sve

Luis Enrique, nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac, igrač Real Madrida i Barcelone, te donedavno trener druge momčadi Barcelone, spreman je za trenersku premijeru u talijanskoj Seriji A...

Ovog je ljeta Luis Enrique došao u Romu ne bi li vratio tu momčad blizu samog vrha ljestvice. Podsjetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu prvaka, a ove su u Europa ligi zapeli na posljednjoj prepreci kvalifikacija za Europa ligu.

Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim "trenerom" i velikim gazdom na travnjaku. U pitanju je, dakako, Francesco Totti, živuća legenda Rome.

- Odlučio sam. Moja je odgovornost za momčad, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostavit ću Tottija na klupi. Isto tako, mijenjat ću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno povjerenje u njega - rekao je Španjolac i dodao:
- Ne, naravno da Totti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, momčad je i ispred njega, to mora biti jasno.
:mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 sep 2011, 18:35

BH Patriot je napisao/la:Luis Enrique: Mijenjat ću Tottija ako mislim da je to u redu

Kod: Označi sve

Luis Enrique, nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac, igrač Real Madrida i Barcelone, te donedavno trener druge momčadi Barcelone, spreman je za trenersku premijeru u talijanskoj Seriji A...

Ovog je ljeta Luis Enrique došao u Romu ne bi li vratio tu momčad blizu samog vrha ljestvice. Podsjetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu prvaka, a ove su u Europa ligi zapeli na posljednjoj prepreci kvalifikacija za Europa ligu.

Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim "trenerom" i velikim gazdom na travnjaku. U pitanju je, dakako, Francesco Totti, živuća legenda Rome.

- Odlučio sam. Moja je odgovornost za momčad, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostavit ću Tottija na klupi. Isto tako, mijenjat ću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno povjerenje u njega - rekao je Španjolac i dodao:
- Ne, naravno da Totti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, momčad je i ispred njega, to mora biti jasno.
:mrgreen:

zna cojk znanje :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 19:11

DRHAUSE je napisao/la: Đzeke
Ljudi sta vam se desava, vec drugi danas da je ovo napisao, jel to pokusavate ubaciti novo slovo u jezik ili????
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2011, 23:09

Pjanić: "Nisam želio napustiti Lyon"
Miralem Pjanić od ove sezone nosi dres Rome, premda je priznao da nije tražio odlazak s Gerlanda. Presudio je, kaže, dogovor klubova, pri čemu je ulogu odigrao i trener talijanske momčadi...

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić ovoga je ljeta za približno 11 milijuna eura preselio u Romu. O svom je transferu progovorio talijanskim medijima, nakon što je nedavno zamolio da ga se ne uspoređuje s velikim Zinedineom Zidaneom.

"Nisam želio napustiti Lyon, u početku uopće nisam bio siguran u taj transfer. Mislio sam da ću ostati u Francuskoj, no tada su Lyon i Roma dogovorili sve uvjete. Izabrao sam stoga otići u Rim, a velik je utjecaj bio trenera Luisa Enriquea, koji me želio vidjeti u svom kadru", ispričao je Miralem Pjanić.

No, njegov debi nije dobro prošao. Roma je poražena od Cagliarija, a novopečeno pojačanje kaže: "Zaslužili smo pobijediti. Ali ne vjerujem da će nam taj poraz promijeniti ovosezonske ciljeve. Siguran sam da ćemo se oporaviti".

"Jedini mi je problem zasad jezik, no svladat ću ga, isto kao što sam učinio u Francuskoj", dodao je Pjanić, koji će s Romom naredni ispit polagati na teškom gostovanju kod Intera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 17 sep 2011, 18:37

" onclick="window.open(this.href);return false;

Rijeci su suvisne!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 sep 2011, 18:41

Amna je napisao/la:

Rijeci su suvisne!
Svaka mu čast,,, LJUDINA !!! Može biti primjer svim ostalim našim igračima. Mire svaka čast !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 sep 2011, 19:34

Amna je napisao/la:

Rijeci su suvisne!

Hvala za ovo ! Fantastična reportaža !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 sep 2011, 19:50

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić večeras će u derbiju Serije A protiv Intera naći svoje mjesto u timu Rome od prve minute.
Koliko je ovo tacno, samo ovi sa ss.ba znaju. Cesto se znalo da pogrijese, pogotovo kada je bio u pitanju Edinov nastup u prvih 11. Ja mislim da u ovom slucaju ne grijese, jer, za ocekivati je da Pjanke pocne utakmicu. Jedva cekam da ga vidim na djelu.
Izdržati, to je temelj vrline!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 sep 2011, 19:56

Recimo da je 95% da ce Pjanic u prvih 11, uskoro ce i oficijalne postave, pa cemo dobiti potvrdu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 sep 2011, 20:12

Startnih 11 veceras:
Roma: 24 Stekelenburg; 11 Taddei, 44 Kjaer, 29 Burdisso, 20 Perrotta; 16 De Rossi, 7 Pizarro, 15 Pjanic; 31 Borini, 10 Totti, 9 Osvaldo.
Izdržati, to je temelj vrline!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 sep 2011, 20:24

rogeRF je napisao/la:Startnih 11 veceras:
Roma: 24 Stekelenburg; 11 Taddei, 44 Kjaer, 29 Burdisso, 20 Perrotta; 16 De Rossi, 7 Pizarro, 15 Pjanic; 31 Borini, 10 Totti, 9 Osvaldo.
Evo i Interove postave + klupe

Inter: 1 Julio Cesar; 6 Lucio, 25 Samuel, 23 Ranocchia, ; 55 Nagatomo, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 10 Sneijder, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 28 Zarate, 30 Castaignos.
Allenatore: Gian Piero Gasperini.

Roma: 24 Stekelenburg; 11 Taddei, 44 Kjaer, 29 Burdisso, 20 Perrotta; 16 De Rossi, 7 Pizarro, 15 Pjanic; 31 Borini, 10 Totti, 9 Osvaldo
A disposizione: 1 Lobont, 5 Heinze, 14 Bojan, 19 Gago, 22 Borriello, 77 Cassetti, 87 Rosi.
Allenatore: Luis Enrique.

Roma igra 4-3-3
Inter igra 3-5-2 ili nesto slicno...
Bice tesko Miretu i kompaniji na sredini protiv Sneijdera, Cambiassa i Zanettija
Ali mogla bi biti vesela utakmica.
Interova odbrana sa 3 igraca, Romini bekovi ...Taddei i Perotta... bice golova ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 sep 2011, 21:00

Link? Ako moze engleski komentator.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 17 sep 2011, 21:04

Sad Pjana upropasti kontru Rome, al jbg htio je sacekat saigrace. Nije tolika greska, za sada solidan i nema za njega izgubljene lopte !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 17 sep 2011, 21:05

link :S

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz i 37 gostiju.