SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
nece se oni jos javiti. sad su stigle pare od uefe za neki novi projekat. tako da je sad savez skupio pare za odmor.
Poštovani natjecatelji SportSport.ba lige i oni koji ste djelomično uz nju'
Savez N/FS SS.ba će u toku današnjeg dana /srijeda, 05. august 2009. godine/ arhivirati sve trenutne parove, odnosno službeno potvrditi rezultate 1. (prvog) kola, a potom napraviti raspored za 2. (drugo) kolo.
Savez je, također, razmotrio utakmicu u kojoj jedna od ekipa nije odigrala (nisu se pojavili), to je , dakako, jasna stvar. Bodovi idu ekipi koja je bila kompletna, te se rezultat registruje 3:0, a poražena ekipa, odnosno ekipa koja nije prisustvovala meču, bit će kažnjena sa dodatnih 10 hiljada KM /može se isplatiti u eurima, funtama, kunama, forintama, dinarima (sve primamo)/.
Savez N/FS SS.ba će u toku današnjeg dana /srijeda, 05. august 2009. godine/ arhivirati sve trenutne parove, odnosno službeno potvrditi rezultate 1. (prvog) kola, a potom napraviti raspored za 2. (drugo) kolo.
Savez je, također, razmotrio utakmicu u kojoj jedna od ekipa nije odigrala (nisu se pojavili), to je , dakako, jasna stvar. Bodovi idu ekipi koja je bila kompletna, te se rezultat registruje 3:0, a poražena ekipa, odnosno ekipa koja nije prisustvovala meču, bit će kažnjena sa dodatnih 10 hiljada KM /može se isplatiti u eurima, funtama, kunama, forintama, dinarima (sve primamo)/.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- adnan_nanda
- Kontakt:
a sta ste odlucili sa utakmicom Siroki-Slavija?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Pošto, inače, domaći tim uvijek ima utakmicu više od gostiju, Široki - Slavija se neće brojati. Znam da će doći do raznih nemira i nemilih scena, ali to je najbolje rješenje, pa nećemo valjda čitavo kolo zaštopati i čekati da se ova utakmica odigra?
Dakle, Široki-Slavija se ne broji, par je automatski izbačen iz svih utakmica 1. kola.
Dakle, Široki-Slavija se ne broji, par je automatski izbačen iz svih utakmica 1. kola.
- eliminator
- Kontakt:
normalno da ce docKnele je napisao/la:Pošto, inače, domaći tim uvijek ima utakmicu više od gostiju, Široki - Slavija se neće brojati. Znam da će doći do raznih nemira i nemilih scena, ali to je najbolje rješenje, pa nećemo valjda čitavo kolo zaštopati i čekati da se ova utakmica odigra?
BOJKOT !!!!
Najbolje rješenje bi bilo da se i ovima koji su bili gosti u ovom kolu oduzme jedan par kada budu domaćini. A ako to nije pravo rješenje ,onda bi mogli napisati sadašnej (bez ovog para) rezultate ,i kad se nekad meč SLA-ŠIR odrigra ako su ovi postigli gol da se upiše.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sramota!!! poceli ste i ovdje krasti!!!! Savez napolje!!! Ekipa Red Bavarian je izgubila 0:1 al i neodigran par Siroki-Slavija ....Sutra svi isped saveza u 10h,ponesite:drva,kamenja,ves masinu,televizor,felgu,retrovzor sta god ima te!!! 

A C A B !
Nije loš prijedlog, mada mislim da pravimo komplikaciju i remetimo regularan raspored prvenstva. Uglavnom, donijet ćemo pravu odluku što napraviti ako se neke utakmice odlože (nebitno dal' domaćima ili gostima).Zagor je napisao/la:Najbolje rješenje bi bilo da se i ovima koji su bili gosti u ovom kolu oduzme jedan par kada budu domaćini. A ako to nije pravo rješenje ,onda bi mogli napisati sadašnej (bez ovog para) rezultate ,i kad se nekad meč SLA-ŠIR odrigra ako su ovi postigli gol da se upiše.
@Emir_ZENICA
U zgradi Saveza trenutno nema nikog, mi smo u Dubaiju na odmoru, dolazimo krajem augusta

- eliminator
- Kontakt:
vrijeme je za promjene doci ce do pobuneEmir_ZENICA je napisao/la:Sramota!!! poceli ste i ovdje krasti!!!! Savez napolje!!! Ekipa Red Bavarian je izgubila 0:1 al i neodigran par Siroki-Slavija ....Sutra svi isped saveza u 10h,ponesite:drva,kamenja,ves masinu,televizor,felgu,retrovzor sta god ima te!!!

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
da ...da ...Sramota ...velika ...eliminator je napisao/la:vrijeme je za promjene doci ce do pobuneEmir_ZENICA je napisao/la:Sramota!!! poceli ste i ovdje krasti!!!! Savez napolje!!! Ekipa Red Bavarian je izgubila 0:1 al i neodigran par Siroki-Slavija ....Sutra svi isped saveza u 10h,ponesite:drva,kamenja,ves masinu,televizor,felgu,retrovzor sta god ima te!!!![]()
A C A B !
Zagor je napisao/la:Najbolje rješenje bi bilo da se i ovima koji su bili gosti u ovom kolu oduzme jedan par kada budu domaćini. A ako to nije pravo rješenje ,onda bi mogli napisati sadašnej (bez ovog para) rezultate ,i kad se nekad meč SLA-ŠIR odrigra ako su ovi postigli gol da se upiše.
Ovo je po meni najbolje rjesenje...
Knele je napisao/la:Poštovani natjecatelji SportSport.ba lige i oni koji ste djelomično uz nju'
Napokon malo poštenja, i opet smo krenuli dobro u novu sezone, brzo se vraćamo ako Bog da u 1 ligu i onda postajemo strah i trepet.....
- adnan_nanda
- Kontakt:
al onda bi citavu tabelu trebalo ponovo mjenjat oduzimat,dodavat bodove golove i sve statisticke podatke,ali naravno da nema nista od tog da ostanemo bez ovog para,nek nadju najbolje rjesenje za ovaj problem.adnan24 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Najbolje rješenje bi bilo da se i ovima koji su bili gosti u ovom kolu oduzme jedan par kada budu domaćini. A ako to nije pravo rješenje ,onda bi mogli napisati sadašnej (bez ovog para) rezultate ,i kad se nekad meč SLA-ŠIR odrigra ako su ovi postigli gol da se upiše.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
A kad se ovdje postavljaju parovi za sledecu utakmicu??I da nebi bilo lose ostaviti ovim domacim ekipama da sacekaju kad se utakmica odigra izmedju slavije i sirokog pa tad upisati konacne rezultate.Jednostavno zakljucati ovo prvo kolo do tad i gotova stvar.A nemora se tabela ni praviti odma vec nakon drugog kola znaci nista neunositi od prvog kola ni bodove ni strijelce dok se neodigra ova utakmica.To da ovi sto azuriraju tabelu nebi morali to sve poslije krojiti ponovo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma ne moraju...Samo neka preskoče ovo kolo,kao da ga nije ni bilo,pa kasnije kad se tekma odigra mogu nadodati bodove...adnan_nanda je napisao/la:al onda bi citavu tabelu trebalo ponovo mjenjat oduzimat,dodavat bodove golove i sve statisticke podatke,ali naravno da nema nista od tog da ostanemo bez ovog para,nek nadju najbolje rjesenje za ovaj problem.adnan24 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Najbolje rješenje bi bilo da se i ovima koji su bili gosti u ovom kolu oduzme jedan par kada budu domaćini. A ako to nije pravo rješenje ,onda bi mogli napisati sadašnej (bez ovog para) rezultate ,i kad se nekad meč SLA-ŠIR odrigra ako su ovi postigli gol da se upiše.
Za Blue Train nije igrao RK Gradacac,jeli to sad nasa pobjeda ili on samo dobiva zuti karton?Knele je napisao/la:Poštovani natjecatelji SportSport.ba lige i oni koji ste djelomično uz nju'
Hvala.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ma kada svi igrači jedne ekipe ne igraju, onda je Vaša pobjeda (3:0), znači niti jedan igrač kad se ne pojavi.Butmiran je napisao/la:Za Blue Train nije igrao RK Gradacac,jeli to sad nasa pobjeda ili on samo dobiva zuti karton?Knele je napisao/la:Poštovani natjecatelji SportSport.ba lige i oni koji ste djelomično uz nju'
Hvala.
Čekićari on FIRE!
Koja je ovo pobjeda u nizu, treća, četvrta, peta??
Koja je ovo pobjeda u nizu, treća, četvrta, peta??

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se ne varam peta
Idemo na titulu ovu sezonu 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
sta je sa slijedecim kolom? da nebude u zadnji tren sve,pa ko postavi postavi
ili je ovaj vikend pauza zbog reprezentacije 

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.