Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Posto svi znamo da veliki broj danas postoji i igra svoje utakmice samo zbog nekih politickih razloga, nacionalnih itd. da ne nabrajam i takvi mi klubovi nikad nece biti zanimljivi, jer igraju i postoje zbog naseg sugavog sistema.
Ovo sto se dogadja Olimpicu stvarno treba pohvaliti, jer sigurno nisu stvoreni zbog ovih stvari koje sam u prethodnoj recenici nabrojao, vec su stvoreni iz ljubavi prema nogometu. Kamo srece da je vise ljudi kao Gracic, pa nasa bi liga napredovoala zasigurno. Covjek ce kroz koju godinu od Olimpica napraviti stabilan klub, sa dobrom infrastrukturom koji ce biti uvijek u vrhu nase lige. Neko je vec spominjao da su ovakve jos tribine iza golova i na istoku, pa to bi bio pojam stadiona za vecinu klubova, iako je i sada "Evropa" za 90% stadiona u BiH. Iz Bihaca sam i navijam za NK Jedinstvo, ali u svakom slucaju podrzavam ovakve projekte i nadam se da se vec iduce godine ovaj stadion dalje graditi. Sto neko kaze ovakve 4 iste tribine, na coskovima toranj u staklu i kakav krov, to zaista ne bi puno kostalo, ali to bi bio stadion od 8000 mjesta sasvim dovoljan za Olimpic.
Ovo sto se dogadja Olimpicu stvarno treba pohvaliti, jer sigurno nisu stvoreni zbog ovih stvari koje sam u prethodnoj recenici nabrojao, vec su stvoreni iz ljubavi prema nogometu. Kamo srece da je vise ljudi kao Gracic, pa nasa bi liga napredovoala zasigurno. Covjek ce kroz koju godinu od Olimpica napraviti stabilan klub, sa dobrom infrastrukturom koji ce biti uvijek u vrhu nase lige. Neko je vec spominjao da su ovakve jos tribine iza golova i na istoku, pa to bi bio pojam stadiona za vecinu klubova, iako je i sada "Evropa" za 90% stadiona u BiH. Iz Bihaca sam i navijam za NK Jedinstvo, ali u svakom slucaju podrzavam ovakve projekte i nadam se da se vec iduce godine ovaj stadion dalje graditi. Sto neko kaze ovakve 4 iste tribine, na coskovima toranj u staklu i kakav krov, to zaista ne bi puno kostalo, ali to bi bio stadion od 8000 mjesta sasvim dovoljan za Olimpic.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
samo cu reci ovo u gradu 3 stadiona ni na jednom se ne moze evropa igratNeRi_K je napisao/la:Posto svi znamo da veliki broj danas postoji i igra svoje utakmice samo zbog nekih politickih razloga, nacionalnih itd. da ne nabrajam i takvi mi klubovi nikad nece biti zanimljivi, jer igraju i postoje zbog naseg sugavog sistema.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako nije potreban stadion u Novom Gradu?Gdje će igrati Olimpic svoje tekme?Možda na Koševu ili moljakat menadžera da igraju na Grbavici koji kaže kako je Olimpic osnovan prije 4 mjeseca!Ne volim političku stranku načelnika Novog Grada ali za vrijeme njegovog mandata od 2000 godine izgrađeno je mnogo u ovoj općini!nick je napisao/la:pa gledaj to kako hoces, ja recimo zivim u opstini novi grad i siguran sam da je ovoj opstini potrebnija sintorijada nego stadion, imamo 2 stadiona u gradu koja su se zadnji put napunila kad je merlin sviro, imas ceste od otoke do dobrinje taman kad odes na poso i vratis se da moras disk plocice mjenjat, ovo financira opstina novi grad nijazovu igracku i to je to obicno pranje para... protiv olimpika nemam nista nek igraju jos 1'00 godina u 1 ligi meni ne smeta ali ove price oko stadiona i kako je neko sposoban mozete macku o rep objesit... vjerovatno je gosin Hadzic skonto da mu je odsviralo u ovoj opstini pa hajde daj sta das, sve parkova sto je bilo prekrili su merkatori ostala jos ta livada na otoci i on je svoj poso zavrsioMancini je napisao/la:@nick Hoćeš li ti nekad napisati šta pozitivno o Olimpicu?Čuj pranje para,uvijek ista priča,imate i vi svojih problema ali njih ne spominjete.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
lijep stadion Olimpica,svaka cast! imat cete najljepsi stadion u drzavi,uz Bilino Polje naravno! bilo bi dobro da i na ona 3 reda zapadne tribine(koja je skoro izgradjena) postavite stolice,stadion ce tada jos ljepse izgledati! jos semafor i extra za nase uslove i klub kakav je Olimpic,sa vizijom i velikim ambicijama! samo naprijed i ne predajite se tako lako!
Mancini je napisao/la:Kako nije potreban stadion u Novom Gradu?Gdje će igrati Olimpic svoje tekme?Možda na Koševu ili moljakat menadžera da igraju na Grbavici koji kaže kako je Olimpic osnovan prije 4 mjeseca!Ne volim političku stranku načelnika Novog Grada ali za vrijeme njegovog mandata od 2000 godine izgrađeno je mnogo u ovoj općini!nick je napisao/la:pa gledaj to kako hoces, ja recimo zivim u opstini novi grad i siguran sam da je ovoj opstini potrebnija sintorijada nego stadion, imamo 2 stadiona u gradu koja su se zadnji put napunila kad je merlin sviro, imas ceste od otoke do dobrinje taman kad odes na poso i vratis se da moras disk plocice mjenjat, ovo financira opstina novi grad nijazovu igracku i to je to obicno pranje para... protiv olimpika nemam nista nek igraju jos 1'00 godina u 1 ligi meni ne smeta ali ove price oko stadiona i kako je neko sposoban mozete macku o rep objesit... vjerovatno je gosin Hadzic skonto da mu je odsviralo u ovoj opstini pa hajde daj sta das, sve parkova sto je bilo prekrili su merkatori ostala jos ta livada na otoci i on je svoj poso zavrsioMancini je napisao/la:@nick Hoćeš li ti nekad napisati šta pozitivno o Olimpicu?Čuj pranje para,uvijek ista priča,imate i vi svojih problema ali njih ne spominjete.
sta? 4 merkatora i? sta fali kosevu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
sta? 4 merkatora i? sta fali kosevu?[/quote]
Šta je sa dvoranama?Ifrastruktura?Ko voli Koševo neka ide svaki dan gore!
Šta je sa dvoranama?Ifrastruktura?Ko voli Koševo neka ide svaki dan gore!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 sep 2011, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Tebi kao građaninu opštine NG trebalo bi biti drago da se napokon izgrađuje onaj stadion jer je dosta kvario izgled okolnim građevinama. Ako nista drugo nego to ..nick je napisao/la:ma daj, kad covjek slusa ove likove reko bi u jbt, kakvi profesionalci kakav klub kakav stadion... obicno pranje para gospodina glavnog u novom gradu te iskompleksiranog lika i njegove ambicije d se uvali NS zajedno sa pusinom i i nekim k1 borcima...kimbo je napisao/la:Super ovo ide sa stadionom. Gledam ono kako je urađeno ,sve osim trave perfekcija i bas ono pedantno odrađeno. sa gradskim šmekom. Ovi naši u Vrapčićima šta su god uradili ispalo je sakato ne jedan ili drugi način. Amaterizam.
Palac gore Olimpic ! A ovo u vezi navijača. Brojčano najveća opština u BH sa velikim brojem novonaseljenog stanovništva velika navijačka baza. BIt će to lijep klub , a ako samo izdrži jos 2,3 godine Gracić će da uđe historiju.
Sa takvim kritičkim pogledom na život mozes da RAZČLANIŠ svaki naš klub i poslije samo da odes da se objesiš od tuge . Jašta ,Gracić ispa po tebi jedna od glavnih rak rana u našem fudbalu i perač para.Gracić barem pere pare praveći stadion a drugi praveći makete i simpozije za veleletne objekte .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
da si upucen ko sto nisi gdje bi ti kraj bio? gracic je ulozio u stadion mozda malo vise od mene ali nisam ni u to siguran jer mislim da ne stanuje u novom gradu... stadion pravi opstina novi grad, kad kazem glavni u novom gradu mislim na gospodina nacelnika... eh da je vise ljudi ko gracic mozda bi se manje placalo za glasove a vise prijetilo...kimbo je napisao/la:Tebi kao građaninu opštine NG trebalo bi biti drago da se napokon izgrađuje onaj stadion jer je dosta kvario izgled okolnim građevinama. Ako nista drugo nego to ..nick je napisao/la:ma daj, kad covjek slusa ove likove reko bi u jbt, kakvi profesionalci kakav klub kakav stadion... obicno pranje para gospodina glavnog u novom gradu te iskompleksiranog lika i njegove ambicije d se uvali NS zajedno sa pusinom i i nekim k1 borcima...kimbo je napisao/la:Super ovo ide sa stadionom. Gledam ono kako je urađeno ,sve osim trave perfekcija i bas ono pedantno odrađeno. sa gradskim šmekom. Ovi naši u Vrapčićima šta su god uradili ispalo je sakato ne jedan ili drugi način. Amaterizam.
Palac gore Olimpic ! A ovo u vezi navijača. Brojčano najveća opština u BH sa velikim brojem novonaseljenog stanovništva velika navijačka baza. BIt će to lijep klub , a ako samo izdrži jos 2,3 godine Gracić će da uđe historiju.
Sa takvim kritičkim pogledom na život mozes da RAZČLANIŠ svaki naš klub i poslije samo da odes da se objesiš od tuge . Jašta ,Gracić ispa po tebi jedna od glavnih rak rana u našem fudbalu i perač para.Gracić barem pere pare praveći stadion a drugi praveći makete i simpozije za veleletne objekte .
@nick
Osnova 90% kritike i za Gracića i Olimpic je ljubomora i lična nesigurnost. To je moje viđenje
Osnova 90% kritike i za Gracića i Olimpic je ljubomora i lična nesigurnost. To je moje viđenje

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
nidje veze, problem je sta ja znam nesto a ti citas sto ti se svidja i gradis svoj stav... recimo bili ja ispo smjesan da tebi objasnjavam kako je nesto dobro/lose u tvojoj mahali ispred tvoje zgrade a prodjem tuda jednom godisnje i informisem se na **** i vecernjim novinama...kimbo je napisao/la:@nick
greska gracica je samo sto pokusava na silu u europu to ga je za sada kostalo,mislim da treba ici postepeno zavrsit stadion dovest mlade igrace uigrat ih jednu sezonu i tek onda napad na prve pozicije.cestitke za stadion rijetki su na ovom vaktu koji prave stadion(zvijezda) 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma NG je itekako moja mahala i nije mi jasno kako ti nije drago što je popravljeno ono bivše ruglo od stadionanick je napisao/la:nidje veze, problem je sta ja znam nesto a ti citas sto ti se svidja i gradis svoj stav... recimo bili ja ispo smjesan da tebi objasnjavam kako je nesto dobro/lose u tvojoj mahali ispred tvoje zgrade a prodjem tuda jednom godisnje i informisem se na **** i vecernjim novinama...kimbo je napisao/la:@nick

pa sad ti rekoh ja bih vise volio da su napravili nesto sto ima smisla, 3 stadiona u ovom gradu a ni na jednom se ne moze igrat ozbiljna utakmica mi je nidje veze ali hajd s tim da je raja toliko zainteresovana za nas fudbal da ce sva tri zjapit prazna jos godinama, ali hajde hljeba i igara...kimbo je napisao/la:Ma NG je itekako moja mahala i nije mi jasno kako ti nije drago što je popravljeno ono bivše ruglo od stadionanick je napisao/la:nidje veze, problem je sta ja znam nesto a ti citas sto ti se svidja i gradis svoj stav... recimo bili ja ispo smjesan da tebi objasnjavam kako je nesto dobro/lose u tvojoj mahali ispred tvoje zgrade a prodjem tuda jednom godisnje i informisem se na **** i vecernjim novinama...kimbo je napisao/la:@nick
Osnova 90% kritike i za Gracića i Olimpic je ljubomora i lična nesigurnost. To je moje viđenjeza relativno mizernu lovu.
Pojedinim likovima nešto se neda da skontaju značenje inicijala NG----gospodin NIJAZ GRACIĆ i NG-------opština NOVI GRAD...........hajde malo razmislite a mi navijači Olimpica bicemo jako tužni ako naš NIJAZZZZZ GRACIĆ ode na funkciju predsjednika NOGOMETNOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE ,,,,,,,,razmišljamo i na to šta ako naš NIJAZ naravno GOSPODIN bude izabran na funkciju načelnika opštine Novi Grad------naš OLIMPIC CE BITI PONOS OPŠTINE ,,,,,,,,,VOLIMO NIJAZA,,,,,VOLIMO OLIMPIC,,,,,,,,,bosnas_ je napisao/la:lijep stadion Olimpica,svaka cast! imat cete najljepsi stadion u drzavi,uz Bilino Polje naravno! bilo bi dobro da i na ona 3 reda zapadne tribine(koja je skoro izgradjena) postavite stolice,stadion ce tada jos ljepse izgledati! jos semafor i extra za nase uslove i klub kakav je Olimpic,sa vizijom i velikim ambicijama! samo naprijed i ne predajite se tako lako!
Stvarno vi iz supljeg u prazno...
Pustite BA ljude da rade kako hoce,znaju i umiju...i neka se bore za svoje mjesto pod suncem
Nego,hocete vi ,NAPOKON,uzeti ovaj Borac u ovom kolu

Pustite BA ljude da rade kako hoce,znaju i umiju...i neka se bore za svoje mjesto pod suncem

Nego,hocete vi ,NAPOKON,uzeti ovaj Borac u ovom kolu

Koliko kosta karta sutra za utakmicu,i koja je cijena za koju tribinu???
Boga mi ti se opasno zanimas za OlimpiC !!! 

Aha,jeste da ne igraju sa Borcem koji ima isto bodova kao i minime_tm87 je napisao/la:Boga mi ti se opasno zanimas za OlimpiC !!!

-A- je napisao/la:Koliko kosta karta sutra za utakmicu,i koja je cijena za koju tribinu???
- Neandertalac
- Kontakt:
Naprijed Olimpic ljubavi moja , ta ta ta tarata tata ta .
Sretno danas , zelim vam tri boda .

Sretno danas , zelim vam tri boda .

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.