P.S. doktore - ostao je i sezonu nakon titule pa je dobio i trofej od navijaca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e ja neznam s kim si se ti cuo ,meni kazu neke druge stvari...ugl nikakve aman zaman tuce nije bilo ,a pgt batina(ako znas sta su batine) ...i za igru mi niko nije rekao da je losa...Adnan 1986 je napisao/la:Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.
hz033 je napisao/la:Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
Slabo su ti rekli.mma_hz je napisao/la:e ja neznam s kim si se ti cuo ,meni kazu neke druge stvari...ugl nikakve aman zaman tuce nije bilo ,a pgt batina(ako znas sta su batine) ...i za igru mi niko nije rekao da je losa...Adnan 1986 je napisao/la:Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.![]()
![]()
![]()
E,aj molim te klinjo ne kenjaj!Sta ste se tu raskukali,i nas su prebili na Kosevu,i to dobro prebili,bilo je slomljenih noseva,povreda,bolnice,hapsenja,a zbog gluposti,jer je samo transparent bio na cirilici.Nije uopste uvredljiv bio,to su i HZ potvrdile,cisto navijacko prepucavanje.I sta sad,trebalo je za nas biti registrovano 0:3?hz033 je napisao/la:Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
ok sefeAdnan 1986 je napisao/la:Slabo su ti rekli.mma_hz je napisao/la:e ja neznam s kim si se ti cuo ,meni kazu neke druge stvari...ugl nikakve aman zaman tuce nije bilo ,a pgt batina(ako znas sta su batine) ...i za igru mi niko nije rekao da je losa...Adnan 1986 je napisao/la:Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.![]()
![]()
![]()
AYAN je napisao/la:Ma bezze se raspravljat... ako ima snimljeno... pogledat će se valjda...
Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igrašnime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
a gdje ce onda zeljo olimpik i slavija svi na kosevo ? ili liga drugaEngland je napisao/la:Slažem se sa manjom ligom, to se vrlo lako rjesi, pravilnikom o licenciranju , moraš imati uefa standarde il' ne igras, platiš -igrašnime_tm87 je napisao/la:Zato i treba da se liga smanji na barem 10-12 klubova. E sad cekajmo da to dodje na red!
uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...VAM je napisao/la:mma HZ
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti
Vi ste prekucavali ligu u julu. Stoga, mojne....SarajlijaTM je napisao/la:ja suplje price,sve rekla - kazala,internet navijaci![]()
poenta je u tome,da nakon 6 kola mastate o tituli,a da niste odigrali ni sa jednim potencijalnim favoritom,kod takvog razmisljanja desava se razocarenje kod ovakvih kikseva.
nije moja stvar,kao navijaca zelje ko vam je trener i kako je kod vas,al sad gledam da je tog istog leotara mirza v. dobio sa velezom,velezom za kojeg vi kazete da ste mu poklonili bod
i manite se teorija zavjere i zelenih stolova,tako se nista ne postize
adnan1986-jedini post na mjestu!!!
p.s.-bujrum sutra na rodjendan,starijem gradskom klubu![]()
![]()
1921-2011
slazem se,ali PRVO trebaju igraci da pokusaju,a ne da ulecu kad murija krene sa "smirivanjem"mma_hz je napisao/la:uvijek je bolje da probaju igraci smiriti situaciju ,pa ako nemoze nek murija odradzuje svoj dio posla jbg...VAM je napisao/la:mma HZ
taj igrac nema pravo da se mijesa u rad policije...ili je mozda trebao kao boban 1990 postupiti
a ne jedva cekati da tuces navijace,a ne probati da smiris situaciju..da prodze sa sto manje posljedica...
vec sam jednom napisao al nije mi mrsko takvima ponoviti..Crveni Barun je napisao/la:jadne hz gdje god dođu uvjek im neko za nešto krivto mi stvarni nije jasno nikad oni nisu krivi uvjek njih napadnu bez ikakva razloga i povoda čovjek se zapita pa jel u svima problem ili su oni taj problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.