FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 17 sep 2011, 09:56

neam blage zasto bi bilo dobro dovesti maludu :? mozda kao zamjena za riberija :? jedino znam da ne moze mjenjati robena jer, koliko sam mogao upratiti, nikada ne igra na toj poziciji.
osim toga, ´momak´ se priblizava cetvrtoj banki, tako da... :lol:
bolje bi bilo da kupe farfana. roben i farfan su dva najbolja lijeva krilca bl-a.
brz je k´o svjetlica, jak u duelima, tehnicki potkovan, a sto je najvaznije, dosao bi za dzabe :D
ustvari, ne bi morali placati obestecenje ako bi sacekali do ljeta. ali, ako ga pokusaju dovesti u zimskom pr-u, onda ce morati iskesirati nekih 20 - 25 eura :lol:
dr.adnan je napisao/la:Ma samo ti pričaj, sačekat ću ja tebe ;) Dok dadnem anesteziju i dok fino utrne, samo nastavi. Eno mi sestra kafu pristavila
ti da me lijecis :o nea samse. cuo sam da be-ha zubari u injekcije sipaju vodu dok se anestezija prodaje na crno.
dakle, svoj hljeb neces traziti u mojim ustima. :lol:
geronimo je napisao/la:Solidna priča, pročitana u jednom dahu. :D
Istinita?
cuj, je l´ istinita :evil: kako uopce smijes sumnjati u moj govor :x ja sam ozbiljan cova koji, za razliku od tebe, nije sklon forumskim zayebancijama :lol:
cuj, je l´ istina :lol:
zelis li da cujes nastavak price, tj. kako sam zbog tih trauma zavrsio u bolnici, na pretragama koje postadose prava nocna mora zbog doktorica i med. sestara koje su se izivljavale na mojoj malenkosti :? ustvari, o tome ne smijem ni rijeci. 8-)
geronimo je napisao/la:Mrtvo meso? :twisted: De malo pitaj Hareta za Zvizgoja. :lol:
Gori si od Megamoja sa okretanjem ploče. Kod njega sam izbrojao 5 promjena servi, dok kod tebe moram i drugu ruku koristiti kao računalo. :)
Pape je....Sušić.
ne kontam, harise.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 sep 2011, 11:49

Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!! ;) :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 sep 2011, 12:21

secer je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Ma samo ti pričaj, sačekat ću ja tebe ;) Dok dadnem anesteziju i dok fino utrne, samo nastavi. Eno mi sestra kafu pristavila
ti da me lijecis :o nea samse. cuo sam da be-ha zubari u injekcije sipaju vodu dok se anestezija prodaje na crno.
dakle, svoj hljeb neces traziti u mojim ustima. :lol:
Nije istina da sipamo vodu :x Sipamo rijeku Bosnu, ona ima idealnu kombinaciju hemikalija da kad dadnemo anesteziju, zub sam ispadne :D :D :D

Nego, ti napiši memoare svog putovanja u Pariz, a kasnije će Hollywood otkupiti prava na nju i napraviti film (koji neće biti za djecu bez pratnje roditelja) i tako će svi vidjeti da nije Pariz ono što ljudi pričaju 8-) 8-) 8-)
effe_sa je napisao/la:Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!!
Samo za Ribberyja i njegovog junaka
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 17 sep 2011, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 12:24

effe_sa je napisao/la:Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!! ;) :)
El on otac ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 sep 2011, 13:25

England je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Ev jedne zanimljivosti: Ribery je po treći put postao otac, nakon dvije kčerke sada je dobio sina. Žena mu se porodila jučer.ČESTITAM!!!! ;) :)
El on otac ?
hahahhaha.....valjda jest :D :D :D

Vidim opet se aktualizira prica oko Maloude, ali stvarno ne znam sta ce nam on? Ako cemo dovoditi nekoga da zamjeni Robbena, onda treba dovesti nekog mladjeg.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 13:35

el-fighter je napisao/la:
England je napisao/la:
El on otac ?
hahahhaha.....valjda jest :D :D :D

Vidim opet se aktualizira prica oko Maloude, ali stvarno ne znam sta ce nam on? Ako cemo dovoditi nekoga da zamjeni Robbena, onda treba dovesti nekog mladjeg.
Nikad ti u obitelji ribery nemožeš znati, el mu i sin ima ožiljak(crno), ma shala, zapravo Malouda bi bio izvrstan za Njemačku ligu, dominantan igrač, moje skromno mišljenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2011, 13:56

Malouda je prestar za Bayern treba se okrenuti nekom mlađem i perspektivnom igraču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 sep 2011, 14:09

Saurman je napisao/la:Malouda je prestar za Bayern treba se okrenuti nekom mlađem i perspektivnom igraču.

REUS, SHAQIRI, HAZARD .... Gotze-a ne dirajte :) 8-)
BvB Echte Liebe !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 sep 2011, 14:16

Damir_BvB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Malouda je prestar za Bayern treba se okrenuti nekom mlađem i perspektivnom igraču.

Često se spomene taj Hazard a vala ja njega ne bi....Reus i Shaqiri dolaze svakako u obzir, pogotovo Reus on je fantastičan.Što se Goetzea tiče njega bi pogotovo rado vidio kod nas, za sad je mislim nerealno, jedino tamo kad mu bude isticao ugovor neke šanse postoje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 sep 2011, 17:17

Damir_BvB je napisao/la:

Hazard ili Gotze. :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 17 sep 2011, 18:34

Maluda jes' opasan igrac, iskusan i sve to, ali njegovo vreme prolazi. Istrosen je to igrac. Sto napisa neko, bolje da jurimo ove mlade kao sto su Shaquiri, Reus, Goetze, Ayew, Eriksen, Marin, pa sto da ne i Hazard. Ja znam da bi on radije u neki Engleski klub, ali sve je moguce. Kad bi stigla neka opasna ponuda iz Minhena, mozda bi i Bajern odabrao.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 17 sep 2011, 20:01

Dosadašnji rezultati šestog kola nam ludo odgovaraju.
Još da je da to sutra sa rudarima prođe hairli...
24.04.1991.
Stern des südens

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 17 sep 2011, 20:54

Sutra će biti dobra tekma, to predosjećam, rekla bi Seve u sportskom duhu :D Najviše iz razloga što se Manu vraća na svoj stari stadion. Ima dobar niz od 658 minuta bez primljenog gola. To je skoro 11 sati 8-) Međutim, to Huntelaar drugačije vidi "Nijedan golman nije Superman. Svakome se može dati gol, pa tako i njemu".
A i sam Manu se sprema za sutra, i siguran je da će sve biti, ali ne samo mirno "Bit će vruća atmosfera, jer će to biti utakmica Schalkea protiv Bayerna i protiv mene. No, nije ovo prvi put u karijeri da očekujem čitav koncert zvižduka upućenih meni"
Mišljenja sam da će imati doček sličan onom što ga je Figo u Barceloni imao, samo ne očekujem da će padati svinjske glave :D :D :D

MIA SAN MIA
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 sep 2011, 21:50

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ona-bayern" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan vrlo zanimljiv tekst sa Goal.com, vrijedi procitati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 sep 2011, 00:28

secer je napisao/la: cuj, je l´ istinita
Imam pravo da sumnjam. Složit ćeš se. :?
secer je napisao/la: zelis li da cujes nastavak price
Obavezno. 8-) Ali, da nas ne bi napali razni davudi, toniji...opleti neku priču i o Bayi, pa makar pričao o pojačanjima tipa Maluda i sl.
Ili repliciraj ove/im Engleze, koji bi sumnjali u Bilalovo očinstvo. :lol:
secer je napisao/la: ne kontam, harise.
Postao si lijen ili si skroz omatorio. :D Nećeš da se potrudiš. :)
Složit ćemo se da samo budala ne mijenja mišljenje. Ali, ali (zvuči poznato :D ) ne meremo nekog forumaša nagrađivati raznim poklonima ako bi donio nakav muštuluk, tja, nije nakav, nego nešto veliko, da nas obraduje kako je Bayern blizu potpisivanja ugovora sa Džekom.
Ispostavilo se da od toga nema ništa i da Džeko neće doći u Minhen. Ništa! Šta se može....kada Marion proradi. :mrgreen:
Dolaziš do zaključka da je Edin auslaufmodell i da kao takav nema šta tražiti u Bayernu.
Nema veze, moguće je i to, jer sve zavisi kakav te trener vodi i kakva je filozofija same igre.
Edin se nije baš snašao na samom početku svog igranja među odabranom rajom u, po mnogima, najjačoj ligi na svijetu. Onaj ko je vidio šta on može, jednostavno ne može ili ne smije sumnjati u njega.
Kod tebe je on postao "mrtvo meso", dok bi za druge BH-reprezentativce ovakav nadimak kudikamo više odgovarao.
Jok, ti ćeš i dalje tvrditi kako Bayernu trebaju igrači slični Misketu (to uredu, ali baš on...hm) i kao takvog ga nikad nisi "pohvalio" ni na jednoj temi, bez obzira što si i sam svjestan zašto od Zvizgoja (Hare je legenda) neće biti velikog igrača. Bar onakvog, kakvog smo ga mi poželjeli imati...
Tu bi više pasalo ono tvoje "mrtvo meso"....
Spomenuti Megamon ni sam ne zna da li je ZA ili Protiv. Svakim novim rezultatom/utakmicom on mijenja mišljenje. Okej, shvatljivo za mladu/nezrelu osobu. Da li se ti takvim smatraš? :D
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 00:59

Gomez i Buyten odputovali za Gelsenkirchen mada je upitno da li će igrati , za Manua spremna dobrodošlica biće tu svega raznih đakonija :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 sep 2011, 10:09

Damir_BvB je napisao/la:

domire, mi raspravljamo o nekim igracima koji bi mogli naslijediti riberija, a nikako o nasim igracima ili onima koji ce to sigurno biti.
ulinator je pikirao gocea i znaj da je on nas igrac.
geronimo je napisao/la:Imam pravo da sumnjam. Složit ćeš se.
priznajem da su vase sumnje opravdane :)
sto se tice dzeke i gomeza, moram reci da ne volim taj tip igraca koje moras ´hraniti loptama´, te za koje moras zaposliti dodatne igrace koji ce za nj. trcati.
moderni fodbal ih ne trpi i to su auslaufmodell igrac.

sto se tice mog problema i bolesti koju zaradih u francuskoj, a koju moderni ljekari nazvase ´burnout´, naskrabat´ cu par redaka. jedan specijalista mi rece da je najbolje da otputujem u domovinu jer ce okolina djelovati pozitivno te cu se kutarisati bolesti od koje boluje svaki treci svabo.
pazi, za ovo imam svjedoke :!:
da skratim pricu reci cu da sam s jednim kolegom forumasem zavrsio u sarajevu jer su neki bavarci organizovali ´druzenje bavaraca´. ono, sjedeljka u nekom kaficu i obavezno gledanje tekme.
jah, moram reci da taj kolega forumas zeli ostati anoniman, tj. da se ne rasiri prica kako je ucestvovao u orgijama u koje sam nevoljko uvucen. jedino sto mogu reci su prvo i zadnja slova u niku, a to su: O i MER.
helem, da jos vise skratim pricu, reci cu da mi je pozlilo te da sam zavrsio u nekoj klinici cijeg se imena ne sjecam. odmah su se sjatile doktorice i sestre(doktora, tj. muzjaka nije bilo za lijeka), stavile me na krevet i odvukle u neku sobu. u sobi je bio neki djedica koji je ves spavao(dovukli su me u kasnim satima, negdje oko 20:36). moram spomenuti jednu od doktorica, neku dugokosu plavusu bujnog poprsja i botoksiranih usana. rekose da je to sefica. vidim ja ona mene nesto mjerka... ok, bila je vrucina, 48 u hladu, ja u nekim bijelim hlacama na kojima se ocrtavao vrsnjak. ono, nemam pojma sto je toliko blehnula jer stvarno nisam posebno obdaren(35 bez glave, a glava k´o u trogodisnjeg macka).
ok, velik jeste(velik a tehnicar), al´ nista sto doticna vec nije vidjela, pomislih.
kako sam se samo prevario...
pocese dozivati doktora, doktora nema. kad, pojavi se neki malac. pogledam ja malo bolje, kad ispod mantila bayernov dres. cim sam ga vidio, odmah sam ga poznao. pocnem se ja bunit´(jbg., vlastita straznjica je najpreca) kako je doticni jos uvijek student, al´ ne pomaze. student je, al´ je naucio kako se daje anestezija, odgovorise sestrice uglas :shock:
cika, vriska, al´ dzabe. njih je 7 a ja sam. haj´, dade on injekciju i poce ona djelovati. prvo se oduzese ruke, pa noge, pa lice i na kraju jezik. oduze se sve osim vrsnjaka. da l´ je cudo ili je, pak, do smjese, al´ vrsnjak zauze borbeni stav. jos sam cuo kad mi mali dobaci kako je to zbog nekih privjesaka koje nisam donijeo...

stvarno ne znam hoces li da cujes ostatak price jer postoji opasnost da zamrzis cijeli zenski rod?!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 18 sep 2011, 16:21

Auu secko ti si pravo nabelajio. Ne vjerujem da ces se ti ikad oporavit' od ovih dusevnih rana. :lol:
Jos cuj njih sedam bilo...seco i sedam sestara. :lol:
Nego, pisi ti dalje, nije ti losa prica, sto jes' jes'. 8-)

A ovo za Dzeku i Gomeza: ja sam uvijek volio takve napadace.
Najbolji takav po mom misljenju je Nistelrooy, a ne zaostaje previse ni Trezeguet. Prave gol masine, sa takvim nosem za gol da se cesto pomisli da daju golove na srecu.
Al' ne, sreca s tim nema nista. Cista umjetnost. 8-)

Schalke!
Nista osim pobjede (naravno) ne dolazi u obzir. Tipujem na pobjedu od 0:2.
Valjda Mario zaigra, a onda se ne trebamo brinuti za golove.
Ocekivani sastavi:

slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 17:51

Peterseeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2011, 17:53

Bravo momcino!

Snasao si se na najbolji moguci nacin!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.