Damir_BvB je napisao/la:Saurman je napisao/la:Malouda je prestar za Bayern treba se okrenuti nekom mlađem i perspektivnom igraču.
REUS, SHAQIRI, HAZARD .... Gotze-a ne dirajte

domire, mi raspravljamo o nekim igracima koji bi mogli naslijediti riberija, a nikako o nasim igracima ili onima koji ce to sigurno biti.
ulinator je pikirao gocea i znaj da je on nas igrac.
geronimo je napisao/la:Imam pravo da sumnjam. Složit ćeš se.
priznajem da su vase sumnje opravdane
sto se tice dzeke i gomeza, moram reci da ne volim taj tip igraca koje moras ´hraniti loptama´, te za koje moras zaposliti dodatne igrace koji ce za nj. trcati.
moderni fodbal ih ne trpi i to su auslaufmodell igrac.
sto se tice mog problema i bolesti koju zaradih u francuskoj, a koju moderni ljekari nazvase ´burnout´, naskrabat´ cu par redaka. jedan specijalista mi rece da je najbolje da otputujem u domovinu jer ce okolina djelovati pozitivno te cu se kutarisati bolesti od koje boluje svaki treci svabo.
pazi, za ovo imam svjedoke
da skratim pricu reci cu da sam s jednim kolegom forumasem zavrsio u sarajevu jer su neki bavarci organizovali ´druzenje bavaraca´. ono, sjedeljka u nekom kaficu i obavezno gledanje tekme.
jah, moram reci da taj kolega forumas zeli ostati anoniman, tj. da se ne rasiri prica kako je ucestvovao u orgijama u koje sam nevoljko uvucen. jedino sto mogu reci su prvo i zadnja slova u niku, a to su: O i MER.
helem, da jos vise skratim pricu, reci cu da mi je pozlilo te da sam zavrsio u nekoj klinici cijeg se imena ne sjecam. odmah su se sjatile doktorice i sestre(doktora, tj. muzjaka nije bilo za lijeka), stavile me na krevet i odvukle u neku sobu. u sobi je bio neki djedica koji je ves spavao(dovukli su me u kasnim satima, negdje oko 20:36). moram spomenuti jednu od doktorica, neku dugokosu plavusu bujnog poprsja i botoksiranih usana. rekose da je to sefica. vidim ja ona mene nesto mjerka... ok, bila je vrucina, 48 u hladu, ja u nekim bijelim hlacama na kojima se ocrtavao vrsnjak. ono, nemam pojma sto je toliko blehnula jer stvarno nisam posebno obdaren(35 bez glave, a glava k´o u trogodisnjeg macka).
ok, velik jeste(velik a tehnicar), al´ nista sto doticna vec nije vidjela, pomislih.
kako sam se samo prevario...
pocese dozivati doktora, doktora nema. kad, pojavi se neki malac. pogledam ja malo bolje, kad ispod mantila bayernov dres. cim sam ga vidio, odmah sam ga poznao. pocnem se ja bunit´(jbg., vlastita straznjica je najpreca) kako je doticni jos uvijek student, al´ ne pomaze. student je, al´ je naucio kako se daje anestezija, odgovorise sestrice uglas
cika, vriska, al´ dzabe. njih je 7 a ja sam. haj´, dade on injekciju i poce ona djelovati. prvo se oduzese ruke, pa noge, pa lice i na kraju jezik. oduze se sve osim vrsnjaka. da l´ je cudo ili je, pak, do smjese, al´ vrsnjak zauze borbeni stav. jos sam cuo kad mi mali dobaci kako je to zbog nekih privjesaka koje nisam donijeo...
stvarno ne znam hoces li da cujes ostatak price jer postoji opasnost da zamrzis cijeli zenski rod?!