FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

England
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 19:03

ZVono ste u Trebinju ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 sep 2011, 19:13

Vidim da lupetete kao Leotar igra za Borac,ovo-ono...Pa svi vrlo dobro znate da taj isti Leotar izginu kad igraju protiv Borca,noge polomise da nas uzmu,nismo ih dole pobijedili 100 god..Tako da smirite strasti i zapamtite da nema bodEva u najjuznijem gradu Republike Srpske...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 sep 2011, 19:20

Sramota sta se sve desava na nasim terenima ! Ko je kriv i sta se desilo objektivno jos uvijek ne mogu reci ,volim da Sarajevo izgubi naravno , ali ovakva desavanja ne idu nikome u korist .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 19:24

raja ,sto prije shvatite da smo "morali" izgubiti u trebinju prije ce nam svima biti lakse....sta vam je ba ,pa i ovako smo odlicno prosli sto se tice nasih navijaca....danas je jednostavno Sarajevo moralo izgubiti u Trebinju...nedo Bog dragi da smo uspjeli dati taj jedan pogodak..e onda bi tek nastala lakrdija i represija na svim poljima.. :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 17 sep 2011, 19:26

da se ovo sa policijom desilo onim curicama sto placu Nultrasima kukali bi ovdje 10000 godina a nama od Tuzle do Trebinja vazda belaj sa murijom
Fina Gradska sarajevska raja

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 sep 2011, 19:26

mma_hz je napisao/la:raja ,sto prije shvatite da smo "morali" izgubiti u trebinju prije ce nam svima biti lakse....sta vam je ba ,pa i ovako smo odlicno prosli sto se tice nasih navijaca....danas je jednostavno Sarajevo moralo izgubiti u Trebinju...nedo Bog dragi da smo uspjeli dati taj jedan pogodak..e onda bi tek nastala lakrdija i represija na svim poljima.. :oops: :oops:
Naravno da ste morali izgubiti,jer niste imali para da kupite ko prošle godine :lol: :lol: :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 17 sep 2011, 19:28

zubizareta je napisao/la:da se ovo sa policijom desilo onim curicama sto placu Nultrasima kukali bi ovdje 10000 godina a nama od Tuzle do Trebinja vazda belaj sa murijom
Dobro jutro,pa skontaj malo da je u vama problem,jer je vazda belaj s vama...

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 17 sep 2011, 19:30

Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
Nisam pitar pa ne znam a čisto onako me zanima, hvala unaprijed.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 19:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i Ace. Molim ove goste da ne provociraju, kao i bordo navijace da manje pricaju o navijacima. Niko nije dole bio, a sve svako zna. I ovi koji spominju da Leotar igra za Borac poznaju prilike u bh. fudbalu, ali ono za popizditi. Aj cao.
Potpis na ovaj zadnji dio.Nemogu se nači 2 kluba sa gorim međusobnim odnosima od ova 2.A za suđenje i igru Leotara prelistajte koju stranicu naprijed i vidječete da je to doktor i najavio.Ipak su to POLICE. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 19:33

Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
Nema tu naprijed, treba rasformirati to sve i naći sponzore i oformiti novu ligu, bez politike, igra 6 klubova ako treba , al' samo oni sa uvjetima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 sep 2011, 19:34

Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
kod nas odigrao sezonu , cijeli grad ga nevjerovatno cijeni i postuje.
Nevjerovatan profesionalac , gine za grb koji nosi .
Sad skontaj da je sa sarajevom osvajao titule a sa nama nista osim finala kupa .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 19:35

pa jbg nije lahko kontrolisati 200 ,300 i vise ljudi svaku tekmu u gostima,nego desetak djecacica na POJEDINIM tekmama.. ;) ;) u gostima naravno..hehehe mada ni kuci im nije nista bolje al et...
Zato sto Semjon postuje Horde...
primjer u Zenici proslu sezone kad smo izgubili 1 0 ,semjon poslije tekme dodze pred horde i zapjeva sa nam... :D :D
a ako nisi shvatio igrao je za Celik tada heheheh ;) ;)
FK SARAJEVO.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 19:36

Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
Nije ostao dovoljno dugo u klubu da bi ga stigli popljuvati a dok je bio bilo je trofeja i pobijeda.Ali vjeruj mi da je ostao koju godinu više bio bi popljuvan kao i svi ostali u klubu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 sep 2011, 19:38

England je napisao/la:Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
Nema tu naprijed, treba rasformirati to sve i naći sponzore i oformiti novu ligu, bez politike, igra 6 klubova ako treba , al' samo oni sa uvjetima.
de ba ne seri, ljudi imaju sasvim pristojen stadione, u lukavici su bolje tribine nego na grbavici i mostaru

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 sep 2011, 19:39

DRHAUSE je napisao/la:
Nije ostao dovoljno dugo u klubu da bi ga stigli popljuvati a dok je bio bilo je trofeja i pobijeda.Ali vjeruj mi da je ostao koju godinu više bio bi popljuvan kao i svi ostali u klubu. 8-)
jah isto kao i marciano sto je dotrcao pred sjever poslije utakmice sarajevo siroki 3 0...jasta mi sve pljujemo i sve mrzimo...e ti ces nam reci ...fakat u zadnje vrijeme samo gluposti pises...mada sam vidjeo da ti je to vec neko prije mene napisao... ;) ;)
FK SARAJEVO.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 sep 2011, 19:43

lisander je napisao/la:
England je napisao/la:Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
de ba ne seri, ljudi imaju sasvim pristojen stadione, u lukavici su bolje tribine nego na grbavici i mostaru
Tebi to i je pristojno, meni je smjesno, to je za možda 3 ligu neku normalniju, a u Lukavici nema dimenzija koliko je prenma pravilima i zid je blizu terena, to da malo neko jače opali pogine, jedino možda da to nije važno u Bosni, svagdje je za 1 ligu minimalno 67,5 sirina propisana.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 sep 2011, 19:49

Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
U novi boj ...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 sep 2011, 19:50

England je napisao/la:
lisander je napisao/la:
Tebi to i je pristojno, meni je smjesno, to je za možda 3 ligu neku normalniju, a u Lukavici nema dimenzija koliko je prenma pravilima i zid je blizu terena, to da malo neko jače opali pogine, jedino možda da to nije važno u Bosni, svagdje je za 1 ligu minimalno 67,5 sirina propisana.
**** burazeru, i ovo je Bosna i Hercegovina, to tad cemo cekat slovence i igrat po gradskim stadionima :(

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 sep 2011, 19:50

DRHAUSE je napisao/la:
Fakat pričaš gluposti.
Semjon je igrač koji je ginuo svaku utakmicu, pa dok su ostali dizali nos zbog neisplaćenih plaća i čuvali noge Semjon je išao glavom na kopačku. Semoj je jedan od nas. Pokazao je mnogoj "djeci Sarajeva" kako se voli i bori za sveti dres bez obzira na sve. Marciano, također.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 17 sep 2011, 19:51

Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.