FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidim da lupetete kao Leotar igra za Borac,ovo-ono...Pa svi vrlo dobro znate da taj isti Leotar izginu kad igraju protiv Borca,noge polomise da nas uzmu,nismo ih dole pobijedili 100 god..Tako da smirite strasti i zapamtite da nema bodEva u najjuznijem gradu Republike Srpske...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Neandertalac
- Kontakt:
Sramota sta se sve desava na nasim terenima ! Ko je kriv i sta se desilo objektivno jos uvijek ne mogu reci ,volim da Sarajevo izgubi naravno , ali ovakva desavanja ne idu nikome u korist .
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
raja ,sto prije shvatite da smo "morali" izgubiti u trebinju prije ce nam svima biti lakse....sta vam je ba ,pa i ovako smo odlicno prosli sto se tice nasih navijaca....danas je jednostavno Sarajevo moralo izgubiti u Trebinju...nedo Bog dragi da smo uspjeli dati taj jedan pogodak..e onda bi tek nastala lakrdija i represija na svim poljima..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
da se ovo sa policijom desilo onim curicama sto placu Nultrasima kukali bi ovdje 10000 godina a nama od Tuzle do Trebinja vazda belaj sa murijom
Fina Gradska sarajevska raja
Naravno da ste morali izgubiti,jer niste imali para da kupite ko prošle godinemma_hz je napisao/la:raja ,sto prije shvatite da smo "morali" izgubiti u trebinju prije ce nam svima biti lakse....sta vam je ba ,pa i ovako smo odlicno prosli sto se tice nasih navijaca....danas je jednostavno Sarajevo moralo izgubiti u Trebinju...nedo Bog dragi da smo uspjeli dati taj jedan pogodak..e onda bi tek nastala lakrdija i represija na svim poljima..![]()

Dobro jutro,pa skontaj malo da je u vama problem,jer je vazda belaj s vama...zubizareta je napisao/la:da se ovo sa policijom desilo onim curicama sto placu Nultrasima kukali bi ovdje 10000 godina a nama od Tuzle do Trebinja vazda belaj sa murijom
Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
Nisam pitar pa ne znam a čisto onako me zanima, hvala unaprijed.
Potpis na ovaj zadnji dio.Nemogu se nači 2 kluba sa gorim međusobnim odnosima od ova 2.A za suđenje i igru Leotara prelistajte koju stranicu naprijed i vidječete da je to doktor i najavio.Ipak su to POLICE.aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i Ace. Molim ove goste da ne provociraju, kao i bordo navijace da manje pricaju o navijacima. Niko nije dole bio, a sve svako zna. I ovi koji spominju da Leotar igra za Borac poznaju prilike u bh. fudbalu, ali ono za popizditi. Aj cao.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
Nema tu naprijed, treba rasformirati to sve i naći sponzore i oformiti novu ligu, bez politike, igra 6 klubova ako treba , al' samo oni sa uvjetima.
Nema tu naprijed, treba rasformirati to sve i naći sponzore i oformiti novu ligu, bez politike, igra 6 klubova ako treba , al' samo oni sa uvjetima.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kod nas odigrao sezonu , cijeli grad ga nevjerovatno cijeni i postuje.Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
Nevjerovatan profesionalac , gine za grb koji nosi .
Sad skontaj da je sa sarajevom osvajao titule a sa nama nista osim finala kupa .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
pa jbg nije lahko kontrolisati 200 ,300 i vise ljudi svaku tekmu u gostima,nego desetak djecacica na POJEDINIM tekmama..
u gostima naravno..hehehe mada ni kuci im nije nista bolje al et...
Zato sto Semjon postuje Horde...
primjer u Zenici proslu sezone kad smo izgubili 1 0 ,semjon poslije tekme dodze pred horde i zapjeva sa nam...
a ako nisi shvatio igrao je za Celik tada heheheh

Zato sto Semjon postuje Horde...
primjer u Zenici proslu sezone kad smo izgubili 1 0 ,semjon poslije tekme dodze pred horde i zapjeva sa nam...

a ako nisi shvatio igrao je za Celik tada heheheh

FK SARAJEVO.
Nije ostao dovoljno dugo u klubu da bi ga stigli popljuvati a dok je bio bilo je trofeja i pobijeda.Ali vjeruj mi da je ostao koju godinu više bio bi popljuvan kao i svi ostali u klubu.Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
de ba ne seri, ljudi imaju sasvim pristojen stadione, u lukavici su bolje tribine nego na grbavici i mostaruEngland je napisao/la:Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
jah isto kao i marciano sto je dotrcao pred sjever poslije utakmice sarajevo siroki 3 0...jasta mi sve pljujemo i sve mrzimo...e ti ces nam reci ...fakat u zadnje vrijeme samo gluposti pises...mada sam vidjeo da ti je to vec neko prije mene napisao...DRHAUSE je napisao/la:Nije ostao dovoljno dugo u klubu da bi ga stigli popljuvati a dok je bio bilo je trofeja i pobijeda.Ali vjeruj mi da je ostao koju godinu više bio bi popljuvan kao i svi ostali u klubu.Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?

FK SARAJEVO.
Tebi to i je pristojno, meni je smjesno, to je za možda 3 ligu neku normalniju, a u Lukavici nema dimenzija koliko je prenma pravilima i zid je blizu terena, to da malo neko jače opali pogine, jedino možda da to nije važno u Bosni, svagdje je za 1 ligu minimalno 67,5 sirina propisana.lisander je napisao/la:de ba ne seri, ljudi imaju sasvim pristojen stadione, u lukavici su bolje tribine nego na grbavici i mostaruEngland je napisao/la:Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ovo je tuga, drot udario igrača. Da je kojim slučajem bio Borac u pitanju bilo bi hladno 0:3 za Borac. Ovako možeš kukati do sutra, fuj !
U novi boj ...
**** burazeru, i ovo je Bosna i Hercegovina, to tad cemo cekat slovence i igrat po gradskim stadionimaEngland je napisao/la:Tebi to i je pristojno, meni je smjesno, to je za možda 3 ligu neku normalniju, a u Lukavici nema dimenzija koliko je prenma pravilima i zid je blizu terena, to da malo neko jače opali pogine, jedino možda da to nije važno u Bosni, svagdje je za 1 ligu minimalno 67,5 sirina propisana.lisander je napisao/la:de ba ne seri, ljudi imaju sasvim pristojen stadione, u lukavici su bolje tribine nego na grbavici i mostaruEngland je napisao/la:Da, Trebinje, Travnik, Kozara,Slavija kakvi su to uvjeti za premijer ligu, to niti liči na stadione, to je strašno da takvi klubovi mogu igrati, sto taj komitet radi, pa u Lukavici teren nema dimenzije, a gdje sto drugo, onaj zid.

Fakat pričaš gluposti.DRHAUSE je napisao/la:Nije ostao dovoljno dugo u klubu da bi ga stigli popljuvati a dok je bio bilo je trofeja i pobijeda.Ali vjeruj mi da je ostao koju godinu više bio bi popljuvan kao i svi ostali u klubu.Žvaka je napisao/la:Nego jedno pitanje nevezano za današnju tekmu direkt, zašto horde poštuju Semjona toliko?
Semjon je igrač koji je ginuo svaku utakmicu, pa dok su ostali dizali nos zbog neisplaćenih plaća i čuvali noge Semjon je išao glavom na kopačku. Semoj je jedan od nas. Pokazao je mnogoj "djeci Sarajeva" kako se voli i bori za sveti dres bez obzira na sve. Marciano, također.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Hajde sta kukate sad sam se cuo sa momcima goji su gore bili, jbg izbio belaj dobili batina sve je to sastavni dio kad si navijac moras i dobiti nekad batine, a sto se tice utakmice rekli su mi da smo pravo lose igrali tako da se nemam sta zaliti idemo dalje dobiti sad listicu i sve po starom.
Trenutno korisnika/ca: fks74, mosarajvosa83, Strahinja i 28 gostiju.