Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 17 sep 2011, 15:16

Cuj Henderson se nije dokazao? Pa igra nam je na vrhunskom nivou od kad nam igraju igraci koji znaju dodati loptu poput Hendoa, Adama, Downing, Enrikea i Suareza.. Sva nova krv je odgovorna za napredak.. Ja sam samo objektivan i govorim kako jeste da Carrager i Kuyt nebi smjeli igrati ispred Skrtela i Hendersona. Uskoro bi i Coates trebao pocet dobivat priliku. Bitno je da je igra dobra a rezultati ce doci kad tad..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 15:39

Red Assassin je napisao/la:Cuj Henderson se nije dokazao? Pa igra nam je na vrhunskom nivou od kad nam igraju igraci koji znaju dodati loptu poput Hendoa, Adama, Downing, Enrikea i Suareza.. Sva nova krv je odgovorna za napredak.. Ja sam samo objektivan i govorim kako jeste da Carrager i Kuyt nebi smjeli igrati ispred Skrtela i Hendersona. Uskoro bi i Coates trebao pocet dobivat priliku. Bitno je da je igra dobra a rezultati ce doci kad tad..
Pa zar se može reći za nekog igrača koji je odigrao svega par utakmica da se nije,odnosno jeste dokazao ?

Meni je pao u očima nakon onih promašaja protiv Stokea ali vremenom će skupiti potrebno iskustvo i rutinu da bi ono pretvarao u golove bez problema.

Što se tiče Kuyta i Carre to je zaista diskutabilno pitanje.Moje mišljenje je da bi Kuyt trebao na klupu,ipak sada na tim pozicijama su Downing,Suarez,Bellamy pa i Henderson tako da je zaista teško izboriti se za startnih 11 pored ovih igrača.S obzirom da Kenny preferira "pass and move" igru onda smatram da je Kuyt slabije rješenje od prvenstveno Downinga.On će sigurno i dalje imati zapaženu ulogu u ekipi ali od ove sezone će vjerovatno biti backup.

Što se tiče Carre ta priča je prepričana mnogo puta.I prošle sezone je bilo slično sve do duela upravo sa Tottenhamom na White Hart Laneu kada se Carra povrijedio i nakon toga izbivao jedno vrijeme sa terena.Smatrano je (bar od većine) da bi trebali da igraju Agger i Skrtel ali i to je teško ostvarljivo s obzirom na povrede i jednog i drugog pa je tako u paru sa Skrtelom igrao Kyrgiakos.I baš u tom meču,nakon izlaska Carre iz igre u sudijskoj nadoknadi Lennon je zabio gol nakon greške odbrane.

Eh sad,ove sezone Carra je već imao 2 greške (protiv Boltona i Stokea) ali ipak on je trenutno kapiten i lider odbrane bez obzira na sve.Pitanje je kako bi odbrana funkcionisala bez njega.Ja bih volio da vidim Aggera i Skrtela zajedno na tim pozicijama ali sumnjam da će Carra na klupu.Što se tiče Coatesa on će vjerovatno ove sezone biti kao i Kyrgiakos u protekloj,backup i tražiće svoju šansu u ovim manje važnim mečevima.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 16:09

E majko moja draga, šta sve neću pročitati na ovom forumu. Nakon utakmice s Sunderlandom krivite Hendersona, nakon utakmice s Arsenalom opet Hendersona, nakon utakmice s Boltonom Henderson heroj, nakon utakmice sa Stokeom Henderson opet kriv za poraz... Kako vas nije stid mjenjati mišljenje o nekom igraču nakon sedam dana? Ja stvarno ne mogu da vjerujem šta se piše na ovom forumu. Očigledno je da su sudije krive za naš poraz, dva čista penala nam nisu svirale, da toga nije bilo, onda sigurno ne bi bilo ovakvih kritika.

Čudno mi je što ne pljujete po Kuytu? Čovjek je bio ubjedljivo najgori na terenu u zadnje dvije utakmice. Ali neka je Kuyt najgori, mi ćemo pljuvati Hendersona jer ne daje dva gola po meču kao što smo očekivali!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 16:20

Carlo je napisao/la:E majko moja draga, šta sve neću pročitati na ovom forumu. Nakon utakmice s Sunderlandom krivite Hendersona, nakon utakmice s Arsenalom opet Hendersona, nakon utakmice s Boltonom Henderson heroj, nakon utakmice sa Stokeom Henderson opet kriv za poraz... Kako vas nije stid mjenjati mišljenje o nekom igraču nakon sedam dana? Ja stvarno ne mogu da vjerujem šta se piše na ovom forumu. Očigledno je da su sudije krive za naš poraz, dva čista penala nam nisu svirale, da toga nije bilo, onda sigurno ne bi bilo ovakvih kritika.

Čudno mi je što ne pljujete po Kuytu? Čovjek je bio ubjedljivo najgori na terenu u zadnje dvije utakmice. Ali neka je Kuyt najgori, mi ćemo pljuvati Hendersona jer ne daje dva gola po meču kao što smo očekivali!
Ko je to krivio Hendersona nakon meča protiv Sunderlanda,pa onda protiv Arsenala itd... ?

Ja se ne sjećam da ga je neko krivio za poraze već da je većina napisala da je loše igrao u pomenutim mečevima.
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 sep 2011, 16:21

Carlo je napisao/la:E majko moja draga, šta sve neću pročitati na ovom forumu. Nakon utakmice s Sunderlandom krivite Hendersona, nakon utakmice s Arsenalom opet Hendersona, nakon utakmice s Boltonom Henderson heroj, nakon utakmice sa Stokeom Henderson opet kriv za poraz... Kako vas nije stid mjenjati mišljenje o nekom igraču nakon sedam dana? Ja stvarno ne mogu da vjerujem šta se piše na ovom forumu. Očigledno je da su sudije krive za naš poraz, dva čista penala nam nisu svirale, da toga nije bilo, onda sigurno ne bi bilo ovakvih kritika.

Ovaj post je bio upućen prema meni, najvjerovatnije. Nakon utakmice protiv Sunderlanda, nisam nikako krivio Hendersona, sreća nam je okrenula leđa u ovoj utakmici. Protiv Arsenala, nisam ni spomenuo Henda, protiv Boltona nisam ni spomenuo da je heroj, protiv Stoka sam ga spomenuo, zato jer je propustio sjajnu šansu koju bi i Reina iskoristio. Ne očekujem od njega da postiže pogodke, al' naravno da očekujem da će u situaciji 1 na 1 postići pogodak. Od njega se očekuju asistencije, a koliko znam još nije ni jednu napravio, mada je tek početak sezone, nadam se da će biti nasljednjik Stivia, al' ako ovako nastavi, loše mu se piše.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 16:30

reds je napisao/la:

Ko je to krivio Hendersona nakon meča protiv Sunderlanda,pa onda protiv Arsenala itd... ?

Ja se ne sjećam da ga je neko krivio za poraze već da je većina napisala da je loše igrao u pomenutim mečevima.
90% foruma ga je pljuvalo, isto kao što sad to radite. Ne znam šta očekujete od njega.

@Hanise, nije se ovo odnosilo na tebe, nego na sve koji ga pljuju. Istina da nije imao ni jednu asistenciju, ali isto tako nije on kriv što nakon njegovog pasa Suarez nije iskoristio 1vs1 situaciju, što Downing nije iskoristio 1vs1 situaciju ili što je Kuyt promašio loptu nakon njegovog centaršuta.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 17:06

Carlo je napisao/la:
reds je napisao/la:

90% foruma ga je pljuvalo, isto kao što sad to radite. Ne znam šta očekujete od njega.

@Hanise, nije se ovo odnosilo na tebe, nego na sve koji ga pljuju. Istina da nije imao ni jednu asistenciju, ali isto tako nije on kriv što nakon njegovog pasa Suarez nije iskoristio 1vs1 situaciju, što Downing nije iskoristio 1vs1 situaciju ili što je Kuyt promašio loptu nakon njegovog centaršuta.
Ja sam ubjeđen (bar sa moje strane) da je jedino primio kritike za lošu igru,tzv.pljuvanje je potpuno druga stvar.

Ko ga sad pljuje ? :roll:

Ja koliko vidim samo je @Hanis napis'o da Henderson nije iskoristio svoju šansu kako treba i smatra da bi Bellamy trebao da igra od početka protiv Spursa.

A što to Henderson nije iskoristio svoje 100%-tne šanse ? I to nakon 1.šuta je mog'o dodati Suarezu lijevo mada je to bilo teško uraditi jer se sve odvijalo brzo.
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 sep 2011, 17:26

Ja sam ubjeđen (bar sa moje strane) da je jedino primio kritike za lošu igru,tzv.pljuvanje je potpuno druga stvar.
Problem je sto neki misle da je pljuvanje i kritika za losu igru jedna te ista rec 8-)

Nego da kazem koju rec o nadolazecoj utakmici: Znaci VDV im se vraca :roll: imace mnogo cvrsci vezni red ali ono sto mene brine jesu njihova krila znaci Lennon i Bale pogotovo ovaj prvi, ako se zaustavi taj dvojac Lpool ce imati veliku sansu za pobedu medjutim ako se desi obrnuto onda ce biti ubedljiv poraz.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 sep 2011, 18:27

Ja nisam nikada gotivio Hendersona, to sam ti rekao i kada smo u Tuzlu krenuli.
Iskreno, mislim kako on mora još dosta učiti, sa klupe kada se Gerrard vrati.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 17 sep 2011, 18:57

Jimmy from the hood je napisao/la:Ja nisam nikada gotivio Hendersona, to sam ti rekao i kada smo u Tuzlu krenuli.

Ma šta ćeš, što bi se reklo: "kakvi god su, naši su" :D
Znam ja da bi ti tog što ti je na slici volio vidjeti u Liverpoolu, i ja bih Cavania, al' ne može :D
Valja nam se, bar nekima, teškog srca zadovoljiti onime što trenutno imamo u igračkom roosteru, pa valjda na dobro izađe :D
Ahhh, na šta li će sutra izać' ono gostovanje u Londonu. Osjećam da će mi prisjesti :D
Joint_fc

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 sep 2011, 19:09

kumkalesic je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Ja nisam nikada gotivio Hendersona, to sam ti rekao i kada smo u Tuzlu krenuli.

Ma šta ćeš, što bi se reklo: "kakvi god su, naši su" :D
Znam ja da bi ti tog što ti je na slici volio vidjeti u Liverpoolu, i ja bih Cavania, al' ne može :D
Valja nam se, bar nekima, teškog srca zadovoljiti onime što trenutno imamo u igračkom roosteru, pa valjda na dobro izađe :D
Ahhh, na šta li će sutra izać' ono gostovanje u Londonu. Osjećam da će mi prisjesti :D
Vjeruj ja bas razmisljam, da smo umjesto Carrolla Cavanija uzeli. Pa to bi makljaža teška bila. On i Suarez u napadu skupa,vec dosta uigrani...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 sep 2011, 19:10

Ovo je Falcao na slici ali i Cavani je ubica.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 19:20

Ihh da smo ali nismo. :x

Meni je drago što imamo igrača tipa Carroll (mrcina nad mrcinama :mrgreen: ) ali evidentno je da on do sada po prikazanom i nije baš najbolje rješenje.Jedino nam ostaje da se nadamo da će Carroll proraditi u nastavku sezone i opravdati uloženi novac.
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 17 sep 2011, 19:22

Jimmy from the hood je napisao/la:Ovo je Falcao na slici ali i Cavani je ubica.
Hahaha, nisi me razumio :D
Znam ja da je to Radamel Falcao, zapamtio sam ga još iz nastupa u dresu River Platea.
Htio sam reći da bi ti volio Falcaoa, a ja Cavania u Liverpoolu, ali su to puste želje, pusti snovi :D
Možda je malo i do mene, nisam se precizno izrazio :P
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 17 sep 2011, 19:25

reds je napisao/la:Ihh da smo ali nismo. :x

Meni je drago što imamo igrača tipa Carroll (mrcina nad mrcinama :mrgreen: ) ali evidentno je da on do sada po prikazanom i nije baš najbolje rješenje.Jedino nam ostaje da se nadamo da će Carroll proraditi u nastavku sezone i opravdati uloženi novac.
Danas gledam onog Leona Besta. I on se nešto raspuco na početku ove sezone.
Ne bi me iznenadilo da opet Mike Ashleya obradujemo nekim većim iznosom u januaru :D
Joint_fc

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 sep 2011, 19:26

Aa, sada sam fino pročitao rečenicu. Do mene je.
Ma Cavani i Falcao, obojica odlični igrači. Koji god da je uz Suareza to je rašetanje mreže.
Valjda će i Carroll proraditi. 8-)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 sep 2011, 19:31

Gdjes te miševi? :lol:
Samo da se javim da sam stigao u ovu našu divnu Bosnu, biću sutra ako Bog da oko podne na čaršiji. Zaželio se pite i kahve u Sportu :lol: :D a onda pravac Seltic Pub ;)
Ako smijete dođite na pitu :P
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 19:36

I Ferguson je čekao Rooneyja pet mjeseci, kad već Kenny može čekati Carrolla onda možemo i mi. Kad se Gerrard vrati Carroll je proraditi. Sjetite se Torresa i njegove prošlosezonske krize. Kada nije išlo Gerrarda ili kada ga nije bilo onda ni on nije radio, uprskos tome što je dao 9 golova, tako će biti s Carrollom. Treba iza njega igrati neki igrač tipa Gerrard (sjetite se Nolana i Bartona koji su ga bukvalno bombardovali loptama), dok bi tim slučajem Downing i Suarez igrali na krilima, jer budimo realni prije će Suarez uzeti loptu i sam je ugurati u mrežu nego dodati nekom drugom :D
Što znači da treba biti strpljiv s njim...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 19:42

kumkalesic je napisao/la:
reds je napisao/la:Ihh da smo ali nismo. :x

Danas gledam onog Leona Besta. I on se nešto raspuco na početku ove sezone.
Ne bi me iznenadilo da opet Mike Ashleya obradujemo nekim većim iznosom u januaru :D
Ja mislim da ovi napadači koje imamo trenutno će i iznijeti ovu sezonu,osim naravno ne daj Bože neke povrede.

Kad se vrati Gerrard biće to sjajna ekipa.Adam,Gerrard,Downing,Suarez... 8-)

@Rizo pa dobrodoš'o. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 sep 2011, 20:07

Još ni jednom nisu igrali zajedno Gerrard, Suarez i Carroll, a sva trojca su u klubu od januara, eto pa izračunajte koliko je to utakmica. Kako će to izgledati sa njima + Adamom,Downingom... 8-)
----------Lucas---------
---Gerrard----Adam---
Downing--------Suarez
----------Carroll---------
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 7 gostiju.