fera jesil i jednom pomislio da je rafa odugovlacio zato sto je zelio zadrzati alonsa u liverpoolu i da zbog toga nije popustao u cijeni, i ja mislim da je napravio gresku tacnije da je pogrijesio jer je mislio da moze zadrzati alonsafera je napisao/la:ma ovaj rafa nije normalan covjek. citav rok se pegla oko tih 5 miliona i na kraju ipak proda xabija za 30 a moze jos eventualno dobiti 4 sto je svejedno za Xabija odlicna cifra jer po meni je ovaj igrac precijenjen. ali prodati igraca koji je sezonu ranije odigrao vecinu utakmicu i to pred pocetak lige s tim da nemas NIKAKVU zamjenu za njega je LUDOST. gerrard je u pravu jer vi ste pricali o ljubavi xabija prema rafi i liverpoolu o tome kako je tu samo zbog njega i on i torres a ti si kardec u pauzama između xabijevih silnih netacnih dodavanja psovao mater jednom Mascheranu koji je ginuo na terenu. ne znam sta vam sada nije jasno u svemu ovome i zasto jos uvijek mislite da rafa nije krivac. covjek je odugovlacio sa transferom igraca koji je izricito zelio napustiti klub i to sve zbog 4-5 miliona koje mozda nece ni dobiti.
@ OTNYS_YNWA kako mislis da ce silva biti zamjena za xabija ? jel znas koju poziciju igra david silva?
i slazem se sa tobom da je ludost nemati nikakvu zamjenu u ovom trentku zato se nadam da je rafa ima i da cemo u sledeca 2-3 dana tacnije prije utakmice sa atletikom saznati ko je to