AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la warden » 16 sep 2011, 14:02

Ulični Muzičar je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...
Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)? :) ;)
Sin ti se zove Milan 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 sep 2011, 15:31

warden je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...
Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)? :) ;)
Sin ti se zove Milan 8-)
Ne bi reko :D

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 sep 2011, 15:39

e je'biga, ja mislio zove se Inter ili Juventus :roll:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 sep 2011, 15:50

Ko da mu je 27. a ne 34 8-)

[youtube][/youtube]

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 sep 2011, 15:53

momci mamu svoju zezajte :lol: ;)
a lik je vec o tome govorio kad je stigao na forum ,o imenu sina bla ,bla .. tako da .. i da kum mu se zove Silvio ,.. jer je plaho tusio s tim a vi nubovi sto niste upuceni ,sta je mogu :shock:
IO SONO INTERISTA

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 16 sep 2011, 20:03

...jer je plaho tusio s tim a vi nubovi...
e, ovo nisam razumeo.. aj, objasni, leba ti...

p.s. vi interisti sa Balkana nemate sreću ni sa imenom svog kluba (na stranu ostalo). Zamisli da sinu daš ime Internazionale... :lol: Dobro, mog'o bi po nadimku posle da ga zoveš : Nazi, Nale, Ale...
www.ulicni-muzicar.****

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 sep 2011, 21:05

...jer je plaho tusio s tim a vi nubovi...
e, ovo nisam razumeo.. aj, objasni, leba ti...

p.s. vi interisti sa Balkana nemate sreću ni sa imenom svog kluba (na stranu ostalo). Zamisli da sinu daš ime Internazionale... :lol: Dobro, mog'o bi po nadimku posle da ga zoveš : Nazi, Nale, Ale...
nije toliko bitno al red je da se objasni .. prvo nisu mu dao ime Milan ,nego Milan :lol:
hajde neka si spomenuo sina ,al tamo price o ujaku ,kumu kome vec na sportskim topicima ,sta ja znam ,nekako mi je to vise za chata .. raja dode da procita nesto o sportu a ne o tvojim clanovima 8-)
inace imas fine postove , za svaku pohvalu je ovo sto radis prevod i to ...
a ovo ime sta ja znam ,(ne)moram ja nosit ime Muhamed recimo da bi bio musliman ,tako i ovo nista ne znaci ime svi znam gdje se gaje i po cemu se gledaju osjecaju prema kluba ,i vjeuj mi sin ce ti se vratit na pravi put u redove Nerazzura ;) :)
IO SONO INTERISTA

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 16 sep 2011, 21:12

Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
www.ulicni-muzicar.****

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 sep 2011, 21:17

Ulični Muzičar je napisao/la:Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
to je tvoja stvar ,sta ti ja mogu .. ? al helenejse ,bolje postaj nesto korisno ,nego da dzaba spamamo temu .. :roll:
IO SONO INTERISTA

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 16 sep 2011, 22:34

Ulični Muzičar je napisao/la:Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
ija ga nisam nis razumio

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 sep 2011, 22:39

AC_Milan4ever je napisao/la:
ija ga nisam nis razumio
pa ti ne znas ni pisat ,a kako ces onda moj , visoko intelektualni govor razumjeti :roll: 8-) ?
kratko ,nisi upucen ,moze i ovako ,svejedno ..
IO SONO INTERISTA

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 sep 2011, 00:06

wardene brkaš nešto čovjek o kumovima, drugarima, svom životu i sl. piše na svom blogu(pročitao sam većinu tekstova i stvarno to dobro radi i ima interesantnih stvari za pročitati-preporuka svima ;) )
ovdje stavlja članke o milanu, prevodi s talijanskog i sl., čovjek napravio svoj forum o milanu itd. itd.
Pa ako to sve nije za pohvalu onda stvarno neznam šta je :?:
nahvali ga ja ko najrođenijeg,a ni neznam čovjeka, ali da se trudi i da ulaže dosta truda i svoga vremena to stoji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 sep 2011, 11:00

tony-mortale je napisao/la:wardene brkaš nešto čovjek o kumovima, drugarima, svom životu i sl. piše na svom blogu(pročitao sam većinu tekstova i stvarno to dobro radi i ima interesantnih stvari za pročitati-preporuka svima ;) )
ovdje stavlja članke o milanu, prevodi s talijanskog i sl., čovjek napravio svoj forum o milanu itd. itd.
Pa ako to sve nije za pohvalu onda stvarno neznam šta je :?:
nahvali ga ja ko najrođenijeg,a ni neznam čovjeka, ali da se trudi i da ulaže dosta truda i svoga vremena to stoji
ma glupa tema je pocela ,glupo se i zavrsi tvojim postom ( 8-) ) nije bitno necemo vise o tome ,,
a i ja sam ga sam pohvalio u proslom postu ... a ove textove sto vam postavlja svi su il sa Calcia(Mercata) ,Tutto sporta il Milannews a ove iste viijesti vam ja Boateng cijelo vrijeme plasirao ,ne kontam zasto je ovo nesto drugacije u odnosu na njegove informacije ??
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 sep 2011, 13:21

Pozvani

Abbiati, Amelia, Rome, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Carmona (55), Cassano, El-Shaarawy, Ganz ( 56), Pato.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 sep 2011, 14:38

Boateng_27 je napisao/la:Pozvani

Abbiati, Amelia, Rome, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Carmona (55), Cassano, El-Shaarawy, Ganz ( 56), Pato.
Kakav je sada ovaj Carmona ja mislim da cemo sutra u ovoj postavi izaci na teren:
..................abbiati....................
abate..........nesta.t.silva......taiwo(antonini)
....................bommel..................
....nocerino(emanuelson).......sedorf.....
.....................aquilani.................
............pato...............casano..........
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 sep 2011, 16:09

Carmona je došao lani iz barcelone u primaveru, mislim da igra lijevo krilo ili tako nešto, igrao je i za mlađe selekcije španije.
Ne vjerujem da će taiwo počwti utakmicu, kako god biće teško, evo i galijani izjavio milanu liga prvaka, a napoliju scudeto ove godine :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 sep 2011, 16:39

Kad ce se vise Inzaghi vratiti :evil:

inace sutra bez 9 igraca putujemo u Napulj :roll:
2-4-1-2 :)
Mexes -Zambrotta

Flamini-Gattuso-Ambrosini-Boateng

Robinho

Ibrahimovic-Inzaghi

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 18 sep 2011, 02:49

NOVOSTI SA MILANNEWS.IT (nedelja, 18.09.2011.)

Leonardo, za BBC: Sa Beckhamom imam izvanredne odnose još iz Milana. Za njega su vrata PSG-a uvek otvorena, jer je on veliki fudbaler, velika zvezda, i uvek sam ga mnogo cenio zato što je uvek bio spreman da saluša i da sledi uputstva. Bio je pravi primer profesionalizma.

Guardiola: "Pato? Inzvanredan fudbaler u velikom timu, što je i pokazao svojim golom. Ali, posle pogotka nije mnogo uradio...

De Laurentis, predsednik Napolija, za Sky Sport 24: "Scudetto? Naš osnovni cilj je da budemo među porvih pet, ali... maštanje se ne plaća"

Emanuelon je napiso na Twitteru: "Boa je polomio jedno rebro, budite uz njega" (vest od petka, U.M.)

Pietro Paolo Virdis, bivši napadač Milana, za "Radio Sportiva": "El Sharaawy će sigurno imati uspeha u karijeri. Međutim, treba učiti od nekih klubova koji n eoklevaju da talentovane mlade fudbalere 'bace u vatru'."

Galliani, za "Radio Kiss Kiss Napoli": "Napoliju Scudetto, Milanu Champions? Odmah potpisujem!"

Capello: "Ja u Interu? Ne verujem da sam im potreban. Gasperini je odličan trener i treba mu dati vremena".

Max Allegri, o Mazzarrijevoj konstataciji da je Milan imao dan odmora više od Napolija, pošto je svoj meč u Ch.L. igrao u utorak: "Prošle sezone je hteo da bira sudiju za utakmicu protiv nas, sada se uhvatio za dan više... U Evropi se igra ili u utorak, ili u sredu, takva su pravila. Ili, hajde da damo Mazzarriju da napravi kalendar za šampionat i Champions."

Paolo Maldini se vraća u Milan. Trebalo bi da uskoro preuzme funciju sekretara Fondacije Milan, koju je do 2006. obavljao Leonardo.

Franco Baresi, akter spektakularnih duela Milana i Napolija krajem osamdesetih: "Bez Ibre, Robinha i Boatenga, neće biti lako Allegriju. Sa druge strane, Mazzarri je kompletan. Ipak, Maradonu nemaju..."

Thiago Silva:
- Brinu me golovi koje smo primili.
- Kada nekom dobro ide, normalno je da je tražen, ali ja te stvari ostavljam svom menadžeru i Gallianiju. Produžen mi je ugovor do 2016. i imam nameru da ga ispoštujem, jer mi je dobro u Milanu.
- Drago mi je kada neki nov brazilac stigne u Evropu. Za moj dolazak je najzaslužniji Leonardo. U utorak posle utakmice mi je poslao SMS sa četitkom za gol i poželeo mi uspešnu sezonu.

Corriere dello Sport je pitao trenere timova iz Serie A, ko je bolji trener: Allegri ili Mazzarri. Nerešen rezultat...

Allegri: "Primili smo dosta golova na prvim utakmicama i to moramo da popravimo. U utorak nismo dozvolili Barsi da stvara prilike za gol, ali smo primili prvi gol jer smo malo zaspali."

Jedan 32-godišnjak je uhapšen zbog prodaje falsifikovanih karata za Napoli - Milan. U trenutku hapšenja kod sebe je imao 19 lažnih karata, a verovatno je da ih je izvestan broj već prodao.

Fabio Cudicini, ex golman Milana, za "TuttoSport", o dvojici golmana, koji će se suočiti u nedelju: "Mislim da su tu negde, ali malu prednost dajem Abbiatiju."

Pripremio: Ulični Muzičar

.
www.ulicni-muzicar.****

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 sep 2011, 14:24

Ibra se vraća u utorak :D

a evo najsvježija lista povrijeđenih :roll:

Here is the list of injured players: Ibrahimovic, Robinho, Inzaghi, Kingsley Boateng, Ambrosini, Gattuso Flamini, Kevin Prince Boateng, Mexes, Zambrotta.

Bonera večeras počinje na Lijevom Beku, dragi Allahu nezna se ko je gori on il Luca :roll:

Taiwo jos nije spreman ...

_________Abbiati
_Abate_Nesta_Silva_Bonera
_________Bommel
__Nocerino______Seedorf
_________Aquilani
____Pato________Cassano

Preuzeto sa milannews.it

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 sep 2011, 17:25

Evo stream za večeras http://www.atdhenet.tv/39561/watch-napoli-vs-ac-milan" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.