Edit: Jao Robine
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kakva prilika Mertija za 4:4 

Bila je to fina diskusija, mislim da temi Cityja, ne sjećam se tačno.Bosco je napisao/la:Ma nije on to mislio ozbiljno, zayebavo se.Virtu4l je napisao/la:Gdje mi je Arnelinho, misli li još uvijek da će ovaj tim Arsenala završiti ispred Chelsea?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovako su trebali napadati od početka, an eko pussy se ponašati...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Kako je jadan ovaj arsenal majko draga.
- frankqqqqq
- Kontakt:
14 šuteva po golu - samo 3 ušle. Preko 23 šuta upućena. 2 autogola, 1 gol iz ofsajda. **** te sreća da te **** sreća.
Kakav je gol Chamakh dao, nisam gledao nako on 4-2?? Haman je glava bila..
Izdržati, to je temelj vrline!
Ma ubacivanje sa lijeve strane, između dva igrača Blackburna skoči i zabije, glavom...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
And we have a wiiieeeneeer !!!
Pet golova smo dali a izgubili smo 4-3,j.ebo Čak Norisa kad u timu imaš DJoroua i Koscielnog,ovaj drugi posjeduje kvalitet ali ponekad djeluje udaren u mozak,.
E bas ste se nadavali golova ocm'

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Sad znate kako je bilo navijačima Liverpoola prošle sezone, teško vama patnje su tek počele, sve najbolje vam želim, izdržite !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Još 36 bodova da bi se obezbijedio opstanak. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koji je ovaj Blackburn sadakas.
Stvarno nenormalna utakmica, dali 5 golova i izgubili 4:3. Odbrana ponovo losa, ali mislim da ce to izgledati bolje dok se jos malo uigraju. Arteta i danas pokazao koliko ce biti vazan za nasu igru. Igrao je dobro i jos postigao pogodak. Steta za ovaj poraz, ali sezona ide dalje. Nadam se da ce igraci nesto nauciti iz ovoga i da ce iz ove utakmice izaci jos jaci.
O gdje si @Virtu, nisam te prepozn'o.Virtu4l je napisao/la:Gdje mi je Arnelinho, misli li još uvijek da će ovaj tim Arsenala završiti ispred Chelsea?
I dalje mislim (približno) tako, da. NiJEsam baš tako rek'o, al' ispade da je tako i toga ću se držati. Naravno, Arsenal ima šaMse da osvoji EPL,al' kakve?!
Što se tiče tekme i prvenstva, iskreno...zbunjen sam.
A @Monologu jbm sunce žarko, kakav je to peh od čovjeka. Taman odlučim da dam veću "svotu" na Arsenal, on mi ka'e da se kladim 1x i obogatim se, kad vidi...
Iskreno, tri čovjeka u koja (jedan sam od rijetkih ovde) vjerujem su danas i odigrala najbolje. Chamack,Ramsey i Gervinho. Ima njih,pristalica zadnje dvojce, nije da nema, al' ne sjećam se da je ko za Chamacka.
Ja opet ka'em, daće on jedno 10 golova ove sezone (što se EPL tiče).
Ramsey je bio (po mom ukusu) daleko najbolji igrač Arsenala. Istina imao je par grešaka u dodavanju, al' dodavanja nisu stvar individualne kvalitete ,koliko ovisi od pokretljivosti drugih igrača.
Gervinho je majstor.
Ne žalim što je otiš'o Nasri ,a doš'o on. Svaka čast tom momku. Istina da je sebičan, al' ovo je igrač koji je po svom stilu (što se otoka tiče) najbliži igraču, čija su zadnja tri slova imena (bolje reći nadimka) postala svjetski brend. Ronaldinho.
Nikad neće biti kao on, nikad niko i ne može biti Ronaldinho, on je samo jedan,neponovljiv. Al' Gervinho definitivno nema bezveze ovaj ,aj da ga nazovemo, sufiks.
Sjajno okomito probija. Takvih igrača je premalo na svijetu, to nije Nasri, to nije bio ni Pires, tek Hanry, danas Messi ,Ronaldo i Gotze.
Santos i Song su imali finu predstavu, al' zaje'baše par golova, pa im zato i ne dam prolaznu ocjenu. Ostali su svi odigrali ispod mogućnosti, jedino bih (što)Pera malo pohvalio, jer je bio solidan.
Koga treba kuditi?
Krenimo redom: Szczesny,Djuorou,Koscielny,RvP,Walcott,Arshavin,Arteta (veliki dužnik, od njega očekujem ,nautičkim miljama mjereno, mnogo više),Sagna se i ozlijedio, pa ga neću kritikovati i možda sam koga i zaboravio, al' od 1-5 svima im dajem ocjenu 1 ili dva.
Zapravo, u napadu i nije bila loša predstava, al' tek zahvaljujući Gervinhu ,donekle Santosu i Ramseyu.
I, da ka'em nešto riječi o mom stavu da Arsenal može medju 4 ove sezone, možda i medju 3.
Ponekad je i dobro smanjiti kvalitet ekipe ,a povećati konkurenčnost. Primjera je mnogo, od Wolfsburga,preko Dortmunda, pa i Manchestera (Uniteda) i tako dalje.
Zato mislim da Arsenal ima finu ekipu. Istina, ova ekipa se traži, al' ja vjerujem da se oni mogu naći i u dogledno vrijeme početi bilježiti rezultate.
Ima iskustvo, ima i (neki) kvalitet, tek što je potrebno je uigranost i konstanta. Ovo zadnje je teško postići, pogotovo u EPL, al' Arsenal ima jako široku klupu, pa me i ne bi čudilo da naredaju dobrih rezultata.
Što se tiče gore pomenutih ekipa, možda mi kao protuargument upotrijebite Gotzea,Barriosa ili Džeku,Misimovića itd., al' svi znamo da su se oni kroz tu (šampionsku) sezonu stvarali kao igrači.
Ne mogu otpisati Arsenal nakon 5 kola, jer su tri od tih pet odigrani u nekoj drugoj atmosferi, sa nekim drugim igračima, dok iz druga dva Arsenal ima pobjedu i poraz, sa groznom gol razlikom,istina.Mada, mislim da je ta gol razlika proizvod neuigranosti i nedostatka zajedničkih treninga, a nikako manjka kvaliteta.
Tek ako do polusezone izgube sve izglede za ta četri mjesta, onda mogu reći da sam pogriješio.A do tada smatram da im se treba dati šansa, ako pogledamo ko danas nije igr'o shvatićemo da ovo nije nedostatak kvaliteta, već ono o čemu pričam.
To su potvrdili i današnji golovi.
I još da dodam da je ovaj sudac smiješan. Ne mislim zbog Arsenala, nego zbog cijele tekme. Napravio je 5-6 strašnih grešaka, što na štetu Blackburna ,što na štetu Arsenala (gol iz ofsajda,faul nad Hoiletom,korner za Arsenal to sam zapamtio ,ima ih još).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
I feel sorry for Arsenal,they have been dealing with the 8-2 wordplay jokes 4-3 weeks now.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Arsenal ima očajnu obranu već nekoliko godina ali je ove godine to došlo na naplatu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
4 Gola protiv Blackburna je jako lose,da ne kazem sramotno,navijac sam Uniteda,al mi nije Drago sto se ovo desava Arsenalu,bilo bi bolje da su u vrhu,i da se bore za jedno od prvih mjesta.
U zadnjih par minuta ste imali dosta dobrih sansi,Santos me malo razocarao,mogao je bolje odigrati,onaj djourou kako li vec,je najgori bio,ubjedljivo od kako je usao.
walcott solidan,Chamakh takodjer.
Arteta nije bio los,Ramsey par gresaka,ali s obzirom da je bio lakse povrijedzen nije lose,ali opet 4 gola primiti protiv ekipe koja je realno jedna od najlosijih trenutno nije nikako dobro.
I to 2 autogola,nesretna.
U zadnjih par minuta ste imali dosta dobrih sansi,Santos me malo razocarao,mogao je bolje odigrati,onaj djourou kako li vec,je najgori bio,ubjedljivo od kako je usao.
walcott solidan,Chamakh takodjer.
Arteta nije bio los,Ramsey par gresaka,ali s obzirom da je bio lakse povrijedzen nije lose,ali opet 4 gola primiti protiv ekipe koja je realno jedna od najlosijih trenutno nije nikako dobro.
I to 2 autogola,nesretna.
blackburn je imao 3 udarca na gol čitavu utkamicu... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.