Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: Arsenal
HAHAHAHAHAHAHA
Kad ne ide, onda bas ne ide. Ono jeste bio ofsajd ali "centimetri" su bili u pitanju. Lako je vidjeti na usporenom snimku razliku u par centimetara ali tokom igre je to tesko.
Sudije kad nisu sigurne, daju prednost napadacu. Takve su instrukcije dobili.
Odbrana je kriva, nisu smjeli dozvoliti da se mjere centimetri.
P.S. Sad pisem komentar i vidim drugi gol sami sebi. ODBRANA JE KRIZA!
Sudije kad nisu sigurne, daju prednost napadacu. Takve su instrukcije dobili.
Odbrana je kriva, nisu smjeli dozvoliti da se mjere centimetri.
P.S. Sad pisem komentar i vidim drugi gol sami sebi. ODBRANA JE KRIZA!
Ovaj Kosienly je extra igrač
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
majko draga
4-2 e sad...
Zadnja izmjena: osgood, dana/u 17 sep 2011, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
....
KOscielni i DJourou retardirani,sjebaše me na kladionica,jadna je ekipa kojoj Blackburn dadne četri gola,.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa nije dao Blackburn vec Arsenal 2 i sudija 1 i oni su dali 1..chily-rz je napisao/la:KOscielni i DJourou retardirani,sjebaše me na kladionica,jadna je ekipa kojoj Blackburn dadne četri gola,.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo je sad. Sad sam siguran u 1x na Blackburn.Trasimaco je napisao/la:http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:Yebem ti svaki mogući link.![]()
Nego, Song sve što je dobro napravio u prvom poluvremenu - zeznu na samom početku drugog. Tako tipično za njega.
Drugi red, prvi dzep.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma maistori ba, svaka im čast... Ja gore defanzivce nisam vidio, pa i jedan i drugi smotani da Bog sačuva. c c cchily-rz je napisao/la:KOscielni i DJourou retardirani,sjebaše me na kladionica,jadna je ekipa kojoj Blackburn dadne četri gola,.
- Megamon
- Kontakt:
E bas mi nisi jasan,znaci ne mogu da vjerujem.Mi smo truba ove godine,zar je to toliko tesko priznati.Imamo najgoru odbranu u ligi,statisticki gledano.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa nije dao Blackburn vec Arsenal 2 i sudija 1 i oni su dali 1..chily-rz je napisao/la:KOscielni i DJourou retardirani,sjebaše me na kladionica,jadna je ekipa kojoj Blackburn dadne četri gola,.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
4 gola vam je dala jedna od najlošihij ekipa u Premiershipu... Jel i nakon ovog ostaje Arsen?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ti meni nisi jasan nikako, dva gola Arsenala, u svoju mrezu, mozda si glup da to skontas iz mog posta, jedan je dao Yakubu i jedan je dao sudija...Megamon je napisao/la:E bas mi nisi jasan,znaci ne mogu da vjerujem.Mi smo truba ove godine,zar je to toliko tesko priznati.Imamo najgoru odbranu u ligi,statisticki gledano.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa nije dao Blackburn vec Arsenal 2 i sudija 1 i oni su dali 1..chily-rz je napisao/la:KOscielni i DJourou retardirani,sjebaše me na kladionica,jadna je ekipa kojoj Blackburn dadne četri gola,.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj tako @Highirlija. Ovdje mnogi daju veće šanse Arsenalu negoli Chelseau u borbi za 4. mjesto.
Nego, izgleda da će Mertesacker biti taj koji će sa TV-om držati odbranu Arsenala. Koscielny si polako zatvara vrata prve postave.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
drug da vam valja odbrana i sredina, ne bi oni primirisali vašem golu... zna sa ko je kriv za to...AllGunsBlazing je napisao/la: Pa nije dao Blackburn vec Arsenal 2 i sudija 1 i oni su dali 1..
ciao Wenger 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Megamon
- Kontakt:
AGB,glupa ti frizura haveru.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evo ulazi spasioc Chamakh.
Vi ste meni baš smiješni što mislite da je ovo neki kraj Wengera.
FCUM je napisao/la:ciao Wenger
Vi ste meni baš smiješni što mislite da je ovo neki kraj Wengera.
Arsenal je **** do sada, kako će dalje bit to samo Bog zna, al da Bog da da bude dobro, jer sa ovim igračima, Djourou, Koscielny se ne piše dobro, kako god...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.