Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 04 avg 2009, 22:29

Mirza_Hordas je napisao/la:

imal neki dobar razlog, nije valjda samo rekao neću ja u liverpool i gotovo
briga mene za njegove razloge,i da je dosao,dok se on uigra u tim,nauci beknut koju rijec na engleskom :roll: ovo je sad stvarno komplikovano,cudno mi je sto je rafa pustio alonsa kad ga je ovaj "ispalio".... :roll: kojeg djavola smo uopste se natezali sa realom,mogli smo bez problema dobiti 30 miliona od citya i intera (cak su oni davali i vise ) pa nek ga oni prodaju kome god hoce :roll: Nije sad samo alonso u pitanju,i za dossenu se poprilicno oduzilo,ipak nadam se dobrom startu sezone,jer samo tako igraci mogu da nadju pravi ritam nakon 123456789 spekulacija ovog burnog ljeta

pustite virtuala,ne obracajte paznju sta on misli i onako on to nikad ne radi :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 avg 2009, 22:36

Virtual je napaceno dijete :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 avg 2009, 22:49

reds_forever je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

imal neki dobar razlog, nije valjda samo rekao neću ja u liverpool i gotovo
briga mene za njegove razloge,i da je dosao,dok se on uigra u tim,nauci beknut koju rijec na engleskom :roll: ovo je sad stvarno komplikovano,cudno mi je sto je rafa pustio alonsa kad ga je ovaj "ispalio".... :roll: kojeg djavola smo uopste se natezali sa realom,mogli smo bez problema dobiti 30 miliona od citya i intera (cak su oni davali i vise ) pa nek ga oni prodaju kome god hoce :roll: Nije sad samo alonso u pitanju,i za dossenu se poprilicno oduzilo,ipak nadam se dobrom startu sezone,jer samo tako igraci mogu da nadju pravi ritam nakon 123456789 spekulacija ovog burnog ljeta

pustite virtuala,ne obracajte paznju sta on misli i onako on to nikad ne radi :roll:
prodat igraca klubu koji ce ako ne ove vec sledece godine sigurno biti konkurent za titulu je los potez i drago mi je sto nije doslo do toga
ne znam zasto spominjes debila dossenu :?:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 avg 2009, 22:55

YNWA je napisao/la:
prodat igraca klubu koji ce ako ne ove vec sledece godine sigurno biti konkurent za titulu je los potez i drago mi je sto nije doslo do toga

navela sam city zato sto ako su finansijski razlozi to sto se sve ovo ovoliko oduzilo - bila su dva kluba sa kojima smo mogli sve tecno rijesiti,i igracima je vise na vrh glave sve bilo,sjeti se da je i carra t spominjao,a dossenu spominjem zato sto i za njega je cini mi se sve trenutno stopirano,nema nikakvih novih informacija,a sa tih 4 miliona + 3 -4 od arbeloe,3 od letoa mogli smo kupiti kvalitetno igraca
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2009, 22:58

Komšije evropskih prvaka, Espanjol, pokušavaju da izađu iz senke trenutno neprikosnovene Barselone. U cilju boljih rezultata, sagrađen je i novi stadion, pa će plavo-beli umesto na olimpijskom "Monžuiku" rivale dočekivati na "Kornela-El Pratu" (40.500 mesta).
Bolji početak nisu mogli da isplaniraju. Ugostili su na otvaranju slavni Liverpul, isprašili ga sa 3:0 pred punim tribinama, i u lepoj atmosferi očekuju nastavak priprema pred sezonu koju otvaraju 30. avgusta u Bilbaou.
Prvi gol postigao je Luis Garsija u 19. minutu, ali je veći deo posla obavio u prijemu, izigravši kompletnu odbranu gostiju. Drugi je u 64. dao bivši fudbaler Čelsija, od ovog leta pojačanje Espanjola, Ben Sahar, dok je Filip Degen reagovao u skladu sa prezimenom. Em je zakasnio sa postavljanjem ofsajd zamke, em se poput nekih naših igrača više zamarao mahajući rukom pomoćniku nego vraćajući se da ispravi kiks.
I treći gol je delo Izraelca (87. minut) koji je na preporuku saigrača iz reprezentacije, nekada igrača Rasinga iz Santandera sada Liverpula, Benajuna, došao u Espanjol. Mogao je Ben Sahar i do het-trika ali je Reina bio na visini zadatka. Poslednjih 20-ak minuta igrao je i srpski reprezentativac Milan Smiljanić.
Gosti su pretili samo u prvih 45 minuta. Prvo je Džerard sa 30-ak metara uzdrmao prečku, a zatim se stativa isprečila koji minut posle gola Garsije kada je kapiten "redsa" iz slobodnjaka gađao dalji ugao. Da Englezi nisu samo želeli da ulepšaju otvaranje velelepnog "Kornela-El Prata" govori i podatak da su još u ranoj fazi igre oštrim startovima zaradili tri žuta kartona.
Briga za Rafu Beniteza ostaje, bliži se start Premier lige, a Liverpul je jedino pobedio slabašni Singapur.

Ovo o Degenu je najjaci dio teksta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 04 avg 2009, 23:01

YNWA je napisao/la:

navela sam city zato sto ako su finansijski razlozi to sto se sve ovo ovoliko oduzilo - bila su dva kluba sa kojima smo mogli sve tecno rijesiti,i igracima je vise na vrh glave sve bilo,sjeti se da je i carra t spominjao,a dossenu spominjem zato sto i za njega je cini mi se sve trenutno stopirano,nema nikakvih novih informacija,a sa tih 4 miliona + 3 -4 od arbeloe,3 od letoa mogli smo kupiti kvalitetno igraca
Mi iz Madrida smo uvjek spremni za razmjenu dobara :mrgreen: Vi ste nama prodali Alonsa, a mi cemo vama Gagu :mrgreen: , taman igraju na istoj poziciji i bice vam odlicna zamjena za Xabija, vjerujte mi. :mrgreen: :P
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 avg 2009, 23:18

YNWA je napisao/la:

ne vjerujem da su financijski razlozi prodaja alonsa, jer zasto prodati jednog od najvaznijih igraca u ekipi, nazalost alonso je zelio ici i koga nema bez njega se mora, sada rafa sto prije mora dovesti zamjenu za alonsa, dobio je dovoljno love da kupi 2 igraca, zamjenu za alonsa i jos jednog, nekako bi volio vidjeti ardu u liverpoolu
nesto ne vjerujem da ce dossena otici iako bi to volio jer kozna sta ce biti sa aureliom

sada se prisjecam onog zadnjeg dana zimskog prelaznog roka, akda je keane vracen u tottenheam, bilo mi je krivo ali na trenutak sam bio radostan jer se spominjalo da je lennon ukljucen u tu prodaju ali na kraju sam se mnogo razocarao, nadam se da nece biti isti slucaj sada, i da ce rafa dovesti koje pojacanje, jer sta ako mu dođe kakva luda pa nikog ne dovede a gerrarda vrati nazad a voronina stavi na njegovo mjesto
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 avg 2009, 23:55

Eo na eurosportu pise kako su se Real i Liverpool dogovorili za Xabia , da je cijena 30 miliona eura . Samo jos lijecnicke preglede da obavi i to je to ;) Znaci Rafa mora kupiti Aquilanija ili Silvu :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 avg 2009, 23:56

Osim tih 30 trebali bi u buducnosti dobit jos 4 miliona ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 00:45

ma nek je otisao hvala mu za sve do sad imao je par dobrih sezona ali ova zadnja je bila HOROR. ja sam bio za njegov odlazak ali u ovom trenutku je to glupost. mislim da on i nije toliko vazan za igru liverpoola jer moze svako gubiti lopte onako i ne zalagati se. nadam se da ce barca uzeti titulu u spaniji ali to nije samo zbog xavija nego jednostavno nakupili su previse igraca u realu koje ja ne volim :D **** ga virtuelu je malo dosadno pa nas provocira ali ko voli nek izvoli jer imaju razloga. licno meni bi bilo glupo otici na temu manchestra ili chelsea i nesto pisati ali ne sumnjam da ima i navijaca liverpoola koji to rade tako da iskulirajte sad.
zamjena ce znajuci rafu doci na zimskom prelaznom
You are someone else I am still right here

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 avg 2009, 00:50

fera je napisao/la:ma nek je otisao hvala mu za sve do sad imao je par dobrih sezona ali ova zadnja je bila HOROR. ja sam bio za njegov odlazak ali u ovom trenutku je to glupost. mislim da on i nije toliko vazan za igru liverpoola jer moze svako gubiti lopte onako i ne zalagati se. nadam se da ce barca uzeti titulu u spaniji ali to nije samo zbog xavija nego jednostavno nakupili su previse igraca u realu koje ja ne volim :D **** ga virtuelu je malo dosadno pa nas provocira ali ko voli nek izvoli jer imaju razloga. licno meni bi bilo glupo otici na temu manchestra ili chelsea i nesto pisati ali ne sumnjam da ima i navijaca liverpoola koji to rade tako da iskulirajte sad.
zamjena ce znajuci rafu doci na zimskom prelaznom
Sta do tad? :?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 01:01

the scouser je napisao/la:Sta do tad? :?
-10
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2009, 01:19

Gerrard je napisao/la:Debil je kriv sto ga odmah nije prodao na pocetku pa da mu nadje zamjenu , prvenstvo samo sto nije pocelo , a mi ne znamo sa kakvim igracima na toj poziciji cemo uci u sezonu ... cijeli pripreme covjek sa nama i sad ga prodaje pred prvenstvo , a dovest ce nekog idiota koji sa LFC nije odigrao ni utakmice i onda dok se sve to dovede u red i dok se okrenemo , United na + 10 , Chelsea takodjer i onda opet da slusam price kako je sljedeca godina nasa ... gadi mi se ko sve radi u velikom klubu i sta se dopusta da se vazni igraci prodaju 10 dana pred prvenstvo a da tu jos uvijek nismo nasli zamjenu !

Izvini sto sam onako Rafaela nazvao , ipak je do mene i Alonsa nije do njega ... eto vam njegovi spanci tako ce nam sutra okrenuti ledja i Torres i ostali , a svi su ovdje NAVODNO dosli zbog Rafe ... dosli u nekoj stvar zbog njega, dosli zbog novca , a inace vidim tebi nista ne znaci hoce li LFC biti prvak , a ja sam kao prosle sezone realan i ako ostane sve ovako jos bez Alonsa , mi nemamo sanse , opet necu da lazem sebe i da se uzalud nadam !

A gospodinu gore samo da dodam da se meni ebe za Alonsa ili bilo kojeg igraca koji ode , najveci problem ovdje je GDJE JE TA ZAMJENA ZA ALONSA ?? sezona ide ako sa ovakvim igrackim kadrom udjemo u nju , tesko nam se pise !
Ma bravo Kolumbo.Prosvjetli nas molim te.Pa naravno da su igrači tu zbog para.Ko to još danas igra za neki klub samo iz ljubavi? (osim Gerrarda,onog Exteberrie koji bez pare i dinara igra za Atl.Bilbao i možda još ponekog izuzetka).Ta vremena su davno prošla.

Iskreno ni meni se ova situacija, koja je nastala nakon Xabijevog odlaska,ne sviđa.Leiva ga sigurno ne može zamjeniti.Eto Aquilani je bio skoro došao pa se predomislio.Imam vjere da će Rafa dovesti kvalitetnog igrača jer sad koliko-toliko ima dovoljno love.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 05 avg 2009, 06:41

Uffff... vidim svasta se ovdje izdesavalo. Znaci, Redsi osakaceni na sredini. Rafa je fenomen, to je odavno poznato. Covjek sam sebe iznenađuje, i nepredvidiv je samom sebi, a ne jos drugima. Ukratko, neuracunljiv u datom trenutku! :mrgreen: Ali mozda je pripremao nesto dok se ovaj transfer tako oduzio. Mozda krije plan, da mu neko ne bi preoteo tog igraca kojeg hoce za zamjenu... Ma koga ja zavaravam? :mrgreen: Ali ostajem pri svom uvjerenju da je jedan od najluđih menadzera koji trenutno rade. Ako stvarno nema spremnu zamjenu, i ako se pokaze da je pogrijesio, bice lincovan. Onda mozda Liverpool dovede nekog ko zna voditi tu ekipu i titula ce biti mnogo bliza. Kad malo bolje skontam, svaka njegova glupost moze biti dobitak za Liverpool. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2009, 06:56

Bože mili šta li si ti htio reć` ovim komentarom :?:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 avg 2009, 09:24

ja ne krivim samo rafu sto je ovo ovako na kraju ispalo,njega krivim zato sto je pustio igraca a nije osigurao zamjenu za njega,ja krivim i ALONSA zato sto realno,on da je rekao preko medija "ja hocu u real " ili " ja hocu da ostanem" bi rijesilo ovo davno,zapravo,real je i ocekivao da alonso to javno kaze,to bi ili ubrzalo transfer u real ili ga iskljucilo jer sumnjam da bi rafa prodao igraca za kojeg kaze da treba timu ako i on hoce da ostane,to mi je besmisleno. Ali je nas fini alonso razvlacio sto je vise mogao i na kraju je samo rekao da do kraja sedmice hoce da zna svoj status :roll:

izgleda da je i za aquilanija opet mogucce da dodje,ali mene brinu povrede aggera i skrtela,nece nam valjda San Jose debitovati u EPL :( Spominje se odavno i distin,ali ne znam sto se za njega ovoliko ceka,pa mozemo ga uzeti za 4-5 miliona - to imamo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2009, 10:29

Naravno , na ne opravdam odlazak Alonsa 10 dana prije , ali opravdavam odlazak. 100% sam ubijedjen da ce sada Rafa krenuti za Silvom ;) spanac za spanca u to sam ubijedjen ...

Zasto je toliko odugovlacio sa odlaskom Alonsa, jednostavno ga je mogao prodati prije , kada je prvi put rekao da zeli otici u Real . Mogao je dovesti zamjenu i pripremati ga u ovim pripremnim utakmicama .. Sta ce on sada kada dovede igraca . Sigurno ce Leiva igrati 3-4-5 meceve dok se zamjena ne usteli malo 8-) To je jedino sto mrzim kod Rafe , ova transfer politika , ali sve je ostalo OK ... Mnogi otpisuju Liverpool od titule ali smo slabiji samo za jednog Alonsa koji je po meni bio najlosiji prosle sezone :!: Najvise netacnih pasova lol

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2009, 10:31

ma ovaj rafa nije normalan covjek. citav rok se pegla oko tih 5 miliona i na kraju ipak proda xabija za 30 a moze jos eventualno dobiti 4 sto je svejedno za Xabija odlicna cifra jer po meni je ovaj igrac precijenjen. ali prodati igraca koji je sezonu ranije odigrao vecinu utakmicu i to pred pocetak lige s tim da nemas NIKAKVU zamjenu za njega je LUDOST. gerrard je u pravu jer vi ste pricali o ljubavi xabija prema rafi i liverpoolu o tome kako je tu samo zbog njega i on i torres a ti si kardec u pauzama između xabijevih silnih netacnih dodavanja psovao mater jednom Mascheranu koji je ginuo na terenu. ne znam sta vam sada nije jasno u svemu ovome i zasto jos uvijek mislite da rafa nije krivac. covjek je odugovlacio sa transferom igraca koji je izricito zelio napustiti klub i to sve zbog 4-5 miliona koje mozda nece ni dobiti.
@ OTNYS_YNWA kako mislis da ce silva biti zamjena za xabija ? jel znas koju poziciju igra david silva?
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 avg 2009, 10:42

Znam buraz , ali Rafa ce ti ovako uraditi . Kupiti Silvu , i Gerrarda vratiti nazad u sredinu , vidjecete . Ko hoce po pare da se kladimo :mrgreen:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 05 avg 2009, 10:49

Ljudi ba smirite dozivljaj, za mene su nezamjenjivi jedino Torres i Gerrard, prema tome neJma brige. Navijacima Scuma i CSKA samo toplo preporucujem da prvo pociste kaku ispred svojih vrata pa onda nek' nesto seru i pametuju. Oduvijek sam volio domoljube kao sto je Virtual, on je nevjeroJatan, odista. :mrgreen:

Ja sam ubijedjen da cemo mi makar potrositi pola te love od Alonsovog transfera na kvalitetno i pristojno pojacanje, ako ne i na 2 takva pojacanja. Za pocetak sezone jedino sto zelim jeste da nam svi igraci budu zdravi i spremni, uz malo srece koju nismo imali prosle sezone u tekmama protiv Stoke Cityja, West Hama, Fulhama i ostalih cemo vidjeti ko ce cvokotati na -10 a ko ce bit zahuktali ćiro.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.