FIFA 12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 12
Kod mene je sve MAXED OUT, na najvecim postavkama.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
eh hvala namijestio sam 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Stivi_Dzi je napisao/la:idi na start i nadji run eh pokreni run i tu upisi dxdiag, izbacit ce ti prozor sa specifikacijama

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Još samo grafu nađi, ovo do sad nije loše 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ati readon hd 4670Stivi_Dzi je napisao/la:Još samo grafu nađi, ovo do sad nije loše
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ne kontam šta se ti onda imaš žalit da ti trza
Komp ti je odličan.

To kažem i ja, al' štopa užasno, ne znam u čemu je problem.Stivi_Dzi je napisao/la:Ne kontam šta se ti onda imaš žalit da ti trzaKomp ti je odličan.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Driveri, Driveri, Driveri, apdejtuj sve, skini sebi driver checker sa crackom preko torrenta i pusti neka ti skenira drivere, imas opciju da ih odma on apdejtuje, odlican program ti je to. i da ne spamamo vise pisi u pp 

imas dobra komp probaj iskljuciti antivirus i prekinuti sve radnje znaci izaci iz svih programa koji ti rade i to je toHan!$;Lfc je napisao/la:To kažem i ja, al' štopa užasno, ne znam u čemu je problem.Stivi_Dzi je napisao/la:Ne kontam šta se ti onda imaš žalit da ti trzaKomp ti je odličan.

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Kako je dobra ova FIFA. Rastura PES, nema staDesimaL je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako je dobra fifa, pravo ugodna za oci....
no sacekajmo mi full verziju, samo se bojim da ce fifa sprašiti pes, pa ode nam konkurencija
Bilal, zato je tu beta, da se salje feedback, gdje su greske, bugovi... ja sam im dosta poslao, jos da su ovi ko DICE, pa da poslusaju
no sacekajmo mi full verziju, samo se bojim da ce fifa sprašiti pes, pa ode nam konkurencija

Bilal, zato je tu beta, da se salje feedback, gdje su greske, bugovi... ja sam im dosta poslao, jos da su ovi ko DICE, pa da poslusaju

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako god, ovo ti nije tacnoHan!$;Lfc je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:idi na start i nadji run eh pokreni run i tu upisi dxdiag, izbacit ce ti prozor sa specifikacijama
u mene rating system je 5.7, uopste ne izvlaci max iz konfiguracije kad testira
pa dobro sad, ne moras se hvaliti da igras na max out, znamo da imas jak pc, ima nas obicni smrtnika pa ne mozemo si to nabaviti, malo obraza bruazStivi_Dzi je napisao/la:Kod mene je sve MAXED OUT, na najvecim postavkama.

uvjek smetnem, kad kaze za pc najbolje izgleda, znas kakve su bile prethodne verzije fife na desktopu, tako da ova najbolje dosad izgleda, nece biti nimalo bolja ni graficki a ni gameplay nece biti bolji na pc-u, ovo je pravi port s consoleshita, nije kao prosli da uvjek nesto izostaveHan!$;Lfc je napisao/la:Neće se drastično promjeniti grafika, al' zato će moći bar malo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:rodjak, bit ce sve isto, samo sto ces na pcmoci igrati na vecoj rezoluciji, eto toliko o naprednijoj fifi za pcHan!$;Lfc je napisao/la: HAHAHAHAHA IDOLU, molim te postavi sliku i pročitaj slijedeću rečenicu, hahahahahahahaha![]()
![]()
isto mozda ces moci kao i u fifi 11 biti vsyinc i AA cini mi se ukljuciti, sto ce donekle poboljsti grafiku, al ne toliko da se puno razlikuje sa one s konzola
- harebianconero
- Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:[youtube][/youtube]

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
al vidis ima nesto dobro u tom videu, golman moze napucati igraca i lopta udje u gol (tu nije usla) dok ja u pesu stanem 1cm od golmana i opet lopta prodje i ne napuca me 

Moram napisati šta mi se desilo na FIFI 12 demo, ovo nisam do sad viđao. Jedan igrač protivnikov se povrjedio na utakmici a kod mene je bila lopta, idem u kontru, al' sudija prekida utakmicu, ukazuje mu se pomoć onda naravno, pa sudija spušta loptu sa svojih ruka protivnik uzme i dodaj meni, vraća mi loptu, isto kao u na pravim utakmicama, također nekad kada ne da faul sudija, igrači se bune, ima dosta dobrog. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
kako da isljucim ovaj gamepadDadobg je napisao/la:To ti je care zbog gamepad-a.mene isto izvacivalo. Hebeni lihvari iz EA ponovo jedu ****. Naime mozes da igras samo sa logitechovim gamepadom. Ili da cekas neki fix. Iskljuci gamepad i radice ti sa tastaturom.alacious je napisao/la:Meni nece uopste da udje u igricu![]()
jbmu pokaze mi ono FIFA 12 i izbaci me :/
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
i meni se to desilo,prijatan novitet.Han!$;Lfc je napisao/la:Moram napisati šta mi se desilo na FIFI 12 demo, ovo nisam do sad viđao. Jedan igrač protivnikov se povrjedio na utakmici a kod mene je bila lopta, idem u kontru, al' sudija prekida utakmicu, ukazuje mu se pomoć onda naravno, pa sudija spušta loptu sa svojih ruka protivnik uzme i dodaj meni, vraća mi loptu, isto kao u na pravim utakmicama, također nekad kada ne da faul sudija, igrači se bune, ima dosta dobrog.
Inače pozdrav svima koji znaju šta je prava fudbalska simulacija,naravno FIFA

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:[youtube][/youtube]

a ti quaresma, za sve imas objasnjenje, pa i za ovo...pes je bolji od fife...uvijek bio i bice...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.