NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2011, 22:07

nidi je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Posto Manijaci čitaju na nasoj stranici poručujem im da u ekipi Zvijezde ima 2,3 vanserijska talenta koja bi ih mogla pojačat za podaleku Europu.Mi i onako ove godine nemamo evropske ambicije niti sudije koje bi nam pomogle u tome pa da se sramotimo na euro sceni.
ove godine nemate evropske ambicije a ko prije ste ih imali :lol: :lol: ,pa niko od vaših igrača nema ni pasoša :lol:
jesi smijesan i jadan.zaboravio si kako smo vas prije par godina tamburali,dok nistte dosli do para pa da mozete kupovati sudije papak jedan mrs 8-)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2011, 22:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Bujrum!

Dođite nam u što većem broju! ;)
hvala dolazimo vam na jubilej,ujedno moje cestitke za godisnjicu.i mi sledece godine slavimo 90 godina :)

Nova sezona nova nafaka

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 sep 2011, 22:24

astra1922 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Posto Manijaci čitaju na nasoj stranici poručujem im da u ekipi Zvijezde ima 2,3 vanserijska talenta koja bi ih mogla pojačat za podaleku Europu.Mi i onako ove godine nemamo evropske ambicije niti sudije koje bi nam pomogle u tome pa da se sramotimo na euro sceni.
ove godine nemate evropske ambicije a ko prije ste ih imali :lol: :lol: ,pa niko od vaših igrača nema ni pasoša :lol:
jesi smijesan i jadan.zaboravio si kako smo vas prije par godina tamburali,dok nistte dosli do para pa da mozete kupovati sudije papak jedan mrs 8-)
sudije pomažu i barceloni,realu neće valjda levanteu ili osasuni

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2011, 22:33

zato vam je bolje da budete peti da nas vise nesramotite :oops: .kad ces vise otic s ove teme dotuzio si :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 sep 2011, 22:40

astra1922 je napisao/la:zato vam je bolje da budete peti da nas vise nesramotite :oops: .kad ces vise otic s ove teme dotuzio si :mrgreen:
Nemam se vremena s tobom rasparavljati kazu pametan popusta. Dobro nam dosli na

slika

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 sep 2011, 22:42

astra1922 je napisao/la:zato vam je bolje da budete peti da nas vise nesramotite :oops: .kad ces vise otic s ove teme dotuzio si :mrgreen:
vi možete u evropu samo ako bude takmičenje šljivara

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 sep 2011, 22:54

Mi ćemo u Europu kada budemo imali evropski stadion i tim koji će dostojno predstavljati našu zemlju, a ne da sramotimo nase narode širom Europe.Dušmani,živi bili pa vidjeli i biće te ponosni na nas.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 sep 2011, 22:56

zvjezdas je napisao/la:Mi ćemo u Europu kada budemo imali evropski stadion i tim koji će dostojno predstavljati našu zemlju, a ne da sramotimo nase narode širom Europe.Dušmani,živi bili pa vidjeli i biće te ponosni na nas.
već mi suze radosnice krenule

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 sep 2011, 22:56

zvjezdas je napisao/la:Mi ćemo u Europu kada budemo imali evropski stadion i tim koji će dostojno predstavljati našu zemlju, a ne da sramotimo nase narode širom Europe.Dušmani,živi bili pa vidjeli i biće te ponosni na nas.
A znas kad ce to biti evo da ti odmah odgovorim blago receno NIKAD! :roll:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 sep 2011, 23:16

Realno, Zvijezda je vjerovatno klub koji je u zadnjih par godina napravio najveći pomak (infrastrukturno, igrački, organizaciono) u BiH. Bilo bi lijepo kad bi se mogao postaviti "slikovni vremeplov", od one utakmice u Kupu BiH protiv Želje kada se igralo bukvalno na livadi, preko par sezona u Prvoj ligi i PL sa jednom tribinom, do današnje situacije sa dvije tribine i jednim od boljih terena u ligi. Jedna lijepa fudbalska priča, jedna lijepa sredina i klub koji je uvijek igrao otvoreno i za gol više.
Dobrodošli na Grbavicu, nadam se da će vas doći lijep broj, da uveličate proslavu, a pobijedit će bolji. :P

P.S. Gdje je onaj Makedonac što je došao na početku sezone kod vas (Pejev, čini mi se)?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 16 sep 2011, 23:22

gollum je napisao/la:Realno, Zvijezda je vjerovatno klub koji je u zadnjih par godina napravio najveći pomak (infrastrukturno, igrački, organizaciono) u BiH. Bilo bi lijepo kad bi se mogao postaviti "slikovni vremeplov", od one utakmice u Kupu BiH protiv Želje kada se igralo bukvalno na livadi, preko par sezona u Prvoj ligi i PL sa jednom tribinom, do današnje situacije sa dvije tribine i jednim od boljih terena u ligi. Jedna lijepa fudbalska priča, jedna lijepa sredina i klub koji je uvijek igrao otvoreno i za gol više.
Dobrodošli na Grbavicu, nadam se da će vas doći lijep broj, da uveličate proslavu, a pobijedit će bolji. :P

P.S. Gdje je onaj Makedonac što je došao na početku sezone kod vas (Pejev, čini mi se)?
doce doce velik broj nego sta
a Makedonca nema otiso nije ni bio kod nas suplje price isto kao i za Damjanovica iako sam ja piso da je 100% tu suplja prica i veise nikom nevjerujem nego svojim ocima

srteno u nedilju i nek bolji pobijedi bez sudije

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 sep 2011, 23:29

gollum je napisao/la:Realno, Zvijezda je vjerovatno klub koji je u zadnjih par godina napravio najveći pomak (infrastrukturno, igrački, organizaciono) u BiH. Bilo bi lijepo kad bi se mogao postaviti "slikovni vremeplov", od one utakmice u Kupu BiH protiv Želje kada se igralo bukvalno na livadi, preko par sezona u Prvoj ligi i PL sa jednom tribinom, do današnje situacije sa dvije tribine i jednim od boljih terena u ligi. Jedna lijepa fudbalska priča, jedna lijepa sredina i klub koji je uvijek igrao otvoreno i za gol više.

aferim.cestitke za jubilej,i sve najbolje u nastavku sezone :)

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 17 sep 2011, 09:16

ma vidi se da ima i rodjenih sarajlija koji su malo kulturniji od onih koji su dosli u Sarajevo pa sad glume vece sarajlije od ovih domacih a doso sa nekog brda gdje nema ni struje ni vode svima nam je drago sto igramo utakmicu na vas rodjendan jer znam bit ce ludilo mogu ja sad ovdje pisat protiv Zelje pljuvat ovo ono al nije to to jeste klub sa historijom i svaka vam cast al isto tako mi cemo tek da pocnemo svoju da stvaramo i stvarno me nerviraju ti tako zvani internet huligani koji nemaju respekta prema nikom i nadam se da cemo im u nedjelju zatvorit usta sa nekom pobjedom od 2:1 za ZVIJEZDU a ovim normalnim navijacima zelim lijep pozdrav i neka bolji pobjedi u fer i korektnoj utakmici 8-)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 11:43

Potpuno nepotreban komentar koji samo narušava inače korektne odnose među klubovima i gradovima.Zvijezda iz Gradačca je jedan od rijetkih klubova u PL a možda i jedini o kojem skoro svi koji prate fudbal u glavnom gradu imaju samo riječi hvale .Da negovorim da nikad nečete čuti neku pjesmu Hordi ili Manijaka kontra Gradačca ili Zvijezde .Iz tog razloga zaista nevidim potrebu za podizanje tenzija na forumu. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 17 sep 2011, 12:01

DRHAUSE je napisao/la:
Potpuno nepotreban komentar koji samo narušava inače korektne odnose među klubovima i gradovima.Zvijezda iz Gradačca je jedan od rijetkih klubova u PL a možda i jedini o kojem skoro svi koji prate fudbal u glavnom gradu imaju samo riječi hvale .Da negovorim da nikad nečete čuti neku pjesmu Hordi ili Manijaka kontra Gradačca ili Zvijezde .Iz tog razloga zaista nevidim potrebu za podizanje tenzija na forumu. :arrow:
u pravu si nema potrebe a sta reci na ovaj komentar

nidi

ove godine nemate evropske ambicije a ko prije ste ih imali ,pa niko od vaših igrača nema ni pasoša

mislim toliko nekoga ponizavat cuj nemaju pasosa neka on ima neznam dali ga je igdje i upotrebljavo taj svoj pasos kad mozda nije nigdje ni iso dalje osim sa licnom gdje moze ici al to je nebito vec je nama dosta tog po djebavanja od strane tih neki likova iz VELIKIH gradova jel ima potrebe za tim

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 sep 2011, 12:11

Fatko je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
u pravu si nema potrebe a sta reci na ovaj komentar

nidi

ove godine nemate evropske ambicije a ko prije ste ih imali ,pa niko od vaših igrača nema ni pasoša

mislim toliko nekoga ponizavat cuj nemaju pasosa neka on ima neznam dali ga je igdje i upotrebljavo taj svoj pasos kad mozda nije nigdje ni iso dalje osim sa licnom gdje moze ici al to je nebito vec je nama dosta tog po djebavanja od strane tih neki likova iz VELIKIH gradova jel ima potrebe za tim
Isti k.... pravio 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 sep 2011, 12:12

I ja sam misljenja da bezveze stavrano nepotrebnu tenziju i da narusavamo skoro pa bratski odnos....

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 sep 2011, 12:45

Dobro došli sutra(nadam se i pune mreže da će Te otići),a provokatore ignorišite jer je kako je škola počela lako skontati i koja su smjena.Ne bi se baš pobratimio ali Vi ste haman pa najradje viđeni gosti na Grbavici i baš je lijepo da ćete Vi sutra uveličati praznik plavokrvih.

Vaša "zdenka" na sjeveru Vas čeka.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 17 sep 2011, 21:04

dobro bih bilo kad bi došli malo ranije da probate rođendansku tortu, da vidite kako gospoda dočeka svoje goste.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 sep 2011, 22:30

mi cemo gore kod vas gospode kasnit pola sata i oticemo pola sata prije kraja utakmice kad ste prosijaci :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.