Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nabrijani Darcis rusi slabasnog Melzera,kvota na LIVE 3,20...Poslusajte,kasnije ce te mi zahvaliti;)))
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Citizen-X
- Kontakt:
ne krijem da nije nemoguce al melzer je raga i voli duge meceve. valja njega jos 2 seta dobitkelner je napisao/la:Nabrijani Darcis rusi slabasnog Melzera,kvota na LIVE 3,20...Poslusajte,kasnije ce te mi zahvaliti;)))

juce je mali Fiser trehno metuzalema Mustera 6:0 1. gem pa je kvota na Mustu bila 85.00 na kraju je skoro imao i mec u ruci Muster - jos onakav Muster olinj'o

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Znas li onaj osjecaj ako se dugo kladis,u sto ne sumnjam,da si ubijedjen da ce neko pobijediti,eh ja upravo sad imam taj osjecaj za ovog momka...Citizen-X je napisao/la:ne krijem da nije nemoguce al melzer je raga i voli duge meceve. valja njega jos 2 seta dobitkelner je napisao/la:Nabrijani Darcis rusi slabasnog Melzera,kvota na LIVE 3,20...Poslusajte,kasnije ce te mi zahvaliti;)))
juce je mali Fiser trehno metuzalema Mustera 6:0 pa je kvota na Mustu bila 85.00 na kraju je skoro imao i mec u ruci Muster - jos onakav Muster olinj'o![]()

AJDE STEEEVEEEE,DONESI MI DNEVNICU

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- Citizen-X
- Kontakt:
hehehehe - hajde supcino mazni Melzera 

1 set uzeo...Tie-Break rutinski odradjen 3 mini-breakaCitizen-X je napisao/la:hehehehe - hajde supcino mazni Melzera

Stavljam i ovih zadnjih 5 eura na kvotu 2,10,duplam dobitak

Rekoh ti ja,moj me instikt nikad ne vara...kelner je napisao/la:1 set uzeo...Tie-Break rutinski odradjen 3 mini-breakaCitizen-X je napisao/la:hehehehe - hajde supcino mazni Melzera![]()
ima li ko od vas danas problema sa plasiranjem opklada na wwin?
meni ni jednu opkladu ne prima

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Minimalan ulog je 0.10€Dule 078 je napisao/la: meni ni jednu opkladu ne prima
Imas li sredstava drug...Dule 078 je napisao/la:ima li ko od vas danas problema sa plasiranjem opklada na wwin?

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
duhovito
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
na wwinu minimalan ulog 0.50 ba 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Citizen-X
- Kontakt:
hocu l dobit procenat naucio sam Jasin da dobijeskelner je napisao/la:Rekoh ti ja,moj me instikt nikad ne vara...kelner je napisao/la:1 set uzeo...Tie-Break rutinski odradjen 3 mini-breakaCitizen-X je napisao/la:hehehehe - hajde supcino mazni Melzera![]()

- Citizen-X
- Kontakt:
mujoisuljo je napisao/la:Počinjem danas sa bankom od 3000 jedinica, za mene Eura, mada može biti i feninga ili centi, svejeno je.Danas ulažem na :
Matersburg (am.) 1 kvota 2,20 bet-at- home ulog 50
Vorwaerst Steyr 1 kvota 1,70 bet-at-home ulog 30
Mervue 2 kvota 2 stan james ulog 50
trenutno stanje banke nakon tri uloga je 2870 jedinica
samo da te pohvalim

Izgleda da djeluje taj tvojJasin,krenuo me lajv,neces vjerovat FUDBALCitizen-X je napisao/la:hocu l dobit procenat naucio sam Jasin da dobijeskelner je napisao/la:Rekoh ti ja,moj me instikt nikad ne vara...kelner je napisao/la: 1 set uzeo...Tie-Break rutinski odradjen 3 mini-breaka![]()

imal' sta za danas ?
ja konto bolton 1, arsenal 2 i novara daje gol
ja konto bolton 1, arsenal 2 i novara daje gol
pi.
E hajmo danas, hočemo da dobijemo, dajte parove, ko šta kako i gdje, ko neigra i tako to 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Just do it
- Kontakt:
Inter 1 1.90
Hamburg 1 2.60
Blackburn-Arsenal 3+ 1.75
Aston Villa-Newcastle X 3.20
West ham 2 2.30
Nurnberg-Werder X 3.0
Partizan 1 1.20
Barca(vise golova u prvom polu.) 3.0
na markicu : 700
Hamburg 1 2.60
Blackburn-Arsenal 3+ 1.75
Aston Villa-Newcastle X 3.20
West ham 2 2.30
Nurnberg-Werder X 3.0
Partizan 1 1.20
Barca(vise golova u prvom polu.) 3.0
na markicu : 700
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hsv 1
Villareal 2
Inter X
Villareal 2
Inter X
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Luton 1
Arsenal 2
Sevilla 1
Hofenheim-Wolfsburg oba daju gol
Travnik Gosk 1
Usput-Zaganjao sam na Live Tecau-Copil - Stepanek-Berdych 1dok je kvota bila 5,sada je 2,5 i jos sam duplao na 5 eura...Ako prodje,o5 sam dobar dnevnicu,a imaju set u dzepu....Vamos braco rumuni
Arsenal 2
Sevilla 1
Hofenheim-Wolfsburg oba daju gol
Travnik Gosk 1
Usput-Zaganjao sam na Live Tecau-Copil - Stepanek-Berdych 1dok je kvota bila 5,sada je 2,5 i jos sam duplao na 5 eura...Ako prodje,o5 sam dobar dnevnicu,a imaju set u dzepu....Vamos braco rumuni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.