Šta ti je protiv Zrinjskog Dino Pekić sam uletio među ultrase tamo i smirivo ih na kraju ih čak i ganjo tamo po istočnoj tribini. (onu dvojicu što su pošli prema jugu fol )partibrejker1921 je napisao/la:hahah, Dino Pekić i marketing jao jao, pa ta seljačina je najveća sramota za klub, ne znam ni ko ga drži, lik ne poznaje osnove ne lijepog, nego normalnog ponašanja. Dno lik, ono treba otjerati pod hitno.daninn je napisao/la:Buki,dzelo palac gore....ljudi rade za deset..casopis,spozori sadasnji,sponzori buduci(iskreno se nadam),prezentovanje kluba putem medija,ovo za nedelju... stvarno se radi ozbiljno sto je za svaku pohvalu.Treba spomenuti jos jednog covjeka u klubu sto daje potporu bukiju i dzeli a to je Dino Pekic,ima ga na sve strane..napredujemo i u segmentu marketinga to je sigurno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
: )
Zadnja izmjena: partibrejker1921, dana/u 02 feb 2012, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="partibrejker1921"]Ma idiot mrtvi.[/quote
ne znam ga licno,ali ljudi bliski klubu kazu da je radilica i da je zaduzen za vise poslova u i oko kluba
ne znam ga licno,ali ljudi bliski klubu kazu da je radilica i da je zaduzen za vise poslova u i oko kluba
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa
Dino sve rega,fin smiruje,ali kad ga zabije,boli po 5 dana.hahahaadino lj je napisao/la:STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJE NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.bordo je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
Nego vidim vraca vam se Adilovic,otidi te hodzi da vam
napravi zapis,nebili konacno skontao gdje se nalazi gol!![]()
![]()
Bolje vam je vrati te Lazara![]()
![]()
1.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI DOMICILAN KLUB OVOGA GRADA.
2.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI POSTOJI 90 GODINA I KOJI JE NASTAO ENTUZIJAZMOM,LJUBAVLJU I IZ SRCA RAJE OVOGA GRADA A NE UDBASKIM DEKRETOM,UCJENAMA I OTIMANJA IGRACA DRUGIM TIMOVIMA.
3.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE POSTIGAO NAJVECI USPJEH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA OD SVIH BH-A KLUBOVA I KOJI JE NAJUSPJESNIJI BH-A KLUB U EVROPI PO STATISTICI UEFE OD POCETKA IGRANJA EVROPSKIH TAKMICENJA.
4.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH.
5.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU JER IMA SVOJ STADION MA KAKAV ON BIO.
6.ZATO STO NAVIJANJE ZA ZELJU NIJE STVAR GEOGRAFIJE VEC FILOZOFIJE I LJUBAVI.
ETO ZBOG OVOGA SVEGA JA IMAM KOMPLEKS I LJUBOMORAN SAM NA SARAJEVO,MOLIM NAVIJACE HRIDA,OZRENA ILI BISERA DA I ONI NAM OVDJE UKAZU DA IMAMO KOMPLEKS I DA SMO LJUBORNI NA NJIHOVE KLUBOVE A MI CEMO SE TJESITI DA SU NA NAS LJUBORNI "NAVIJACI REALA,BARSE.LIVERPULA,BAJERNA I NJIMA SLICNIM KLUBOVIMA".[/b]
I ZA KRAJ POBOGU LJUDI OTKACITE SA OVE TEME I UZIVAJTE U SVOJOJ NARCISOIDNOSTI NA TEMI FK SARAJEVO AKO VEC AKO NEMATE MOZGA DA STA PAMETNO NAPISETE.
[size=150]A NAVIJACE ZELJE KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size]
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- alan ford 26
- Kontakt:
-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
![]()
![]()

Majko draga ko sve pise ovdje.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Cilj je sredina tabele
Piše: A. Beganović
Petak, 16.09.11. 17:29.
Fudbaleri federalnog ligaša iz Velike Kladuše loše su otovrili sezonu. U prvih pet kola osvojili su samo četiri boda, pa je nedavno došlo do smjene na klupi.
Umjesto Božidara Matijevića za šefa stručnog štaba imenovan je nekadašnji trener Slobode, Denis Sadiković.
"Dobio sam poziv od predsjednika kluba i isti sam prihvatio. Pogledao sam jednu domaću utakmicu Krajišnika, tako da sam poprilično znao sa kakvim igračkim kadrom ću raspolagati. I Amar Osim me preporučio čelnicima Krajišnika, jer oni sa Željezničarem imaju dobru saradnju i na tome sam mu zahvalan. To je potez vrijedan svake hvale", za SportSport.ba govori novi trener Krajišnika Denis Sadiković.
"Mislim da klub kao što je Krajišnik zaslužuje mnogo više. Ja sam zahvalan upravi na ukazanom povjerenu i nadam se da ću isto opravdati", dodao je Sadiković.
Da li ste zadovoljni igračkim kadrom s kojim raspolažete?
"Igrački kadar i nije toliko loš, ali mislim da ćemo se na polusezoni pojačati na bočnim pozicijama i u veznom redu. Nema vremena za neko kukanje, mora se raditi sa ovim momcima, koji su doista željni dokazivanja. Mislim da ćemo se uspjeti izvaditi iz ove nezavidne situacije, te da ćemo ubrzo krenuti ka sredini taabele", istakao je Sadiković.
Novi trener Krajišnika imao je debi iz snova. Naime, u kupu BiH njegovi izabranici su sa ubjedljivih 6:0 savladali Mladost iz Župće, no za radovanje nema vremena jer već sutra u okviru 6. kola Prve lige FBiH gostuju kod lidera Rudara iz Kaknja.
"Dosta dobro smo odigrali kup utakmicu. Bili smo i efikasni, a u Kakanj idemo bez ikakvog opterećenja. Rudar je sjajna ekipa, glavni su kandidati za plasman u Premijer ligu, no nećemo se predati. Pokušat ćemo iznenaditi, a bod bi za nas bio veliki uspjeh", zaključio je novi trener Krajišnika.
NAJBOLJI PRIMJER VELIČINE ŽELJE I AUTRITETA AMARA OSIMA . OVO JE FENOMENALNO.
Piše: A. Beganović
Petak, 16.09.11. 17:29.
Fudbaleri federalnog ligaša iz Velike Kladuše loše su otovrili sezonu. U prvih pet kola osvojili su samo četiri boda, pa je nedavno došlo do smjene na klupi.
Umjesto Božidara Matijevića za šefa stručnog štaba imenovan je nekadašnji trener Slobode, Denis Sadiković.
"Dobio sam poziv od predsjednika kluba i isti sam prihvatio. Pogledao sam jednu domaću utakmicu Krajišnika, tako da sam poprilično znao sa kakvim igračkim kadrom ću raspolagati. I Amar Osim me preporučio čelnicima Krajišnika, jer oni sa Željezničarem imaju dobru saradnju i na tome sam mu zahvalan. To je potez vrijedan svake hvale", za SportSport.ba govori novi trener Krajišnika Denis Sadiković.
"Mislim da klub kao što je Krajišnik zaslužuje mnogo više. Ja sam zahvalan upravi na ukazanom povjerenu i nadam se da ću isto opravdati", dodao je Sadiković.
Da li ste zadovoljni igračkim kadrom s kojim raspolažete?
"Igrački kadar i nije toliko loš, ali mislim da ćemo se na polusezoni pojačati na bočnim pozicijama i u veznom redu. Nema vremena za neko kukanje, mora se raditi sa ovim momcima, koji su doista željni dokazivanja. Mislim da ćemo se uspjeti izvaditi iz ove nezavidne situacije, te da ćemo ubrzo krenuti ka sredini taabele", istakao je Sadiković.
Novi trener Krajišnika imao je debi iz snova. Naime, u kupu BiH njegovi izabranici su sa ubjedljivih 6:0 savladali Mladost iz Župće, no za radovanje nema vremena jer već sutra u okviru 6. kola Prve lige FBiH gostuju kod lidera Rudara iz Kaknja.
"Dosta dobro smo odigrali kup utakmicu. Bili smo i efikasni, a u Kakanj idemo bez ikakvog opterećenja. Rudar je sjajna ekipa, glavni su kandidati za plasman u Premijer ligu, no nećemo se predati. Pokušat ćemo iznenaditi, a bod bi za nas bio veliki uspjeh", zaključio je novi trener Krajišnika.
NAJBOLJI PRIMJER VELIČINE ŽELJE I AUTRITETA AMARA OSIMA . OVO JE FENOMENALNO.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neka ljudi sta vam je vise samo podjebavate jedni druge bezveze :S I za ove moje , glupa vam je prica -8 i slicno jer nama tek sad pravi ispiti slijede i vidjet ce se na cemu smo. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?
- Seahawks Boy
- Kontakt:
alan ford 26 je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Majko draga ko sve pise ovdje.
Hahahahahahaha.

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Smiješno je koliko si ti opterećen Amarom i Željom. Jel zbog Šmigalovića ili Borogovca. Neko od te dvojice antitalenata su krivci za tvoju mržnju.deset je napisao/la:Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?
Procita ovo na sou....ba,svaka cast onome ko napisa.
Veliki jubilej FK Željezničara
DEVEDESET GODINA PONOSA I SLAVE!
Vjerovatno nisu niti slutili radnici željezničke radionice da će, prije tačno 90 godina, udariti temelje jednog pokreta, pokreta kojeg danas zovemo FK Željezničar!
Taj pokret nije rezultat postignutih rezultata ili koketiranja sa vladajućim sistemima, nego privrženosti simbolu sposobnosti i mogućnosti običnog čovjeka koji je uz ljubav, vjeru i entuzijazam spreman napraviti. Upravo je ljubav i entuzijazam vodila naš Klub kroz ovih 90 godina punih uspona i padova. Različiti vladajući sistemi, ratovi i drugi pritisci nisu uspjeli ugroziti postojanje Željezničara. Nakon svakog udarca dizali bi se još jači.
Pokušavali su nas ugasiti, palili su nam dom, ispadali bi u niže lige, ali nikada nismo izgubili identitet. Baš u tim najtežim trenucima bi pokazali koliko smo zapravo jaki. U momentima kada je čista egzistencija dovođena u pitanje, običan čovjek bi pokazao svoju veličinu i snagu i postao heroj. Željezničar je ono što iz tog običnog čovjeka izvlači najbolje, a svaki taj čovjek čini ono na što danas možemo biti ponosni.
U 90 godina postojanja smo napravili velike stvari. Nismo se takmičili bogatstvom, već srcem. Zbog toga smo bili omiljeni i van Sarajeva, širom Bosne i Hercegovine, pa i bivše Jugoslavije. Ti navijači su važniji trofej nego svaki osvojen na terenu. Doći na utakmicu i stati među ljude čija imena većinom ne znamo, ali koje već godinama pamtimo likom i nekako se nesvjesno vezujemo je neprocjenjivo. Učenike, studente, automehaničare, doktore, bankare...sve nas veže zajednička ljubav, ljubav prema Želji i ta dva sata smo svi isti i svi isto razmišljamo. Nije nas briga što ne gledamo „atomski fudbal“, što je na TV-u u isto vrijeme Milan ili Manchester United, ili što nam naša Grbavica ne nudi luksuz poput evropskih stadiona. Kakav je, takav je. Mi boljeg Želje nemamo.
Željezničar još uvijek piše historiju. Svi mi koji volimo plavu boju možemo biti sretni jer smo u prilici da aktivno učestvujemo u pisanju te beskrajne knjige. Na prethodnih 90 godina možemo biti ponosni, a na svima nama je da narednih 90 godina učinimo još uspješnijim i sretnijim.
Već u nedjelju je prilika da se okupimo u što većem broju, te da zajedno, onako kako samo mi to znamo, čestitamo rođendan voljenom klubu.
Sretan ti rođendan, ljubavi moja!
Vjerovatno nisu niti slutili radnici željezničke radionice da će, prije tačno 90 godina, udariti temelje jednog pokreta, pokreta kojeg danas zovemo FK Željezničar!
Taj pokret nije rezultat postignutih rezultata ili koketiranja sa vladajućim sistemima, nego privrženosti simbolu sposobnosti i mogućnosti običnog čovjeka koji je uz ljubav, vjeru i entuzijazam spreman napraviti. Upravo je ljubav i entuzijazam vodila naš Klub kroz ovih 90 godina punih uspona i padova. Različiti vladajući sistemi, ratovi i drugi pritisci nisu uspjeli ugroziti postojanje Željezničara. Nakon svakog udarca dizali bi se još jači.
Pokušavali su nas ugasiti, palili su nam dom, ispadali bi u niže lige, ali nikada nismo izgubili identitet. Baš u tim najtežim trenucima bi pokazali koliko smo zapravo jaki. U momentima kada je čista egzistencija dovođena u pitanje, običan čovjek bi pokazao svoju veličinu i snagu i postao heroj. Željezničar je ono što iz tog običnog čovjeka izvlači najbolje, a svaki taj čovjek čini ono na što danas možemo biti ponosni.
U 90 godina postojanja smo napravili velike stvari. Nismo se takmičili bogatstvom, već srcem. Zbog toga smo bili omiljeni i van Sarajeva, širom Bosne i Hercegovine, pa i bivše Jugoslavije. Ti navijači su važniji trofej nego svaki osvojen na terenu. Doći na utakmicu i stati među ljude čija imena većinom ne znamo, ali koje već godinama pamtimo likom i nekako se nesvjesno vezujemo je neprocjenjivo. Učenike, studente, automehaničare, doktore, bankare...sve nas veže zajednička ljubav, ljubav prema Želji i ta dva sata smo svi isti i svi isto razmišljamo. Nije nas briga što ne gledamo „atomski fudbal“, što je na TV-u u isto vrijeme Milan ili Manchester United, ili što nam naša Grbavica ne nudi luksuz poput evropskih stadiona. Kakav je, takav je. Mi boljeg Želje nemamo.
Željezničar još uvijek piše historiju. Svi mi koji volimo plavu boju možemo biti sretni jer smo u prilici da aktivno učestvujemo u pisanju te beskrajne knjige. Na prethodnih 90 godina možemo biti ponosni, a na svima nama je da narednih 90 godina učinimo još uspješnijim i sretnijim.
Već u nedjelju je prilika da se okupimo u što većem broju, te da zajedno, onako kako samo mi to znamo, čestitamo rođendan voljenom klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Postao/la Inkognito dana 16 sep 2011, 20:01
deset je napisao/la:Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?
Smiješno je koliko si ti opterećen Amarom i Željom. Jel zbog Šmigalovića ili Borogovca. Neko od te dvojice antitalenata su krivci za tvoju mržnju.
--------------------------------------------------------------------------------------
NISAM OPTEREĆEN ŽELJOM NEDO BOG,ALI ZA TVOJU INFORMACIJU OVA DJECA KOJU NAVODIŠ SU REPREZENTATIVCI I PROŠLI SU SADIKOVIĆEVU ŠKOLU KOJA JE NAJJAČA U BIH,I BILI NAJBOLJI U SVIM SELEKCIJAMA.SAMO NE BIH ŽELIO DA TAKVIH LJUDI IMA VIŠE U ŽELJI,ODNOSNO TAKVIH LICEMJERA KOJA SVAKODNEVNO VRIJEĐAJU NEDUŽNU DJECU.
NISAM SE IMAO NAMJERU JAVLJATI ,ALI NISAM MOGAO OSTATI NI RAVNODUŠAN NA OVU IZJAVU.
ŽELJI UPUĆUJEM SVE ĆESTITKE ZA VELIKI JUBILEJ.
deset je napisao/la:Neznam zašto se Sadiković sramoti ovakvim izjavama,kao da je došao u Mančester ,a ne u davljenika prve lige.Možda vama nije poznato koje je Sadiković ime i koji je bio igračina,reprezentativac bivše juge ,a sad kao preporuka jednog Amara Osima.Zar nije smiješno?
Smiješno je koliko si ti opterećen Amarom i Željom. Jel zbog Šmigalovića ili Borogovca. Neko od te dvojice antitalenata su krivci za tvoju mržnju.
--------------------------------------------------------------------------------------
NISAM OPTEREĆEN ŽELJOM NEDO BOG,ALI ZA TVOJU INFORMACIJU OVA DJECA KOJU NAVODIŠ SU REPREZENTATIVCI I PROŠLI SU SADIKOVIĆEVU ŠKOLU KOJA JE NAJJAČA U BIH,I BILI NAJBOLJI U SVIM SELEKCIJAMA.SAMO NE BIH ŽELIO DA TAKVIH LJUDI IMA VIŠE U ŽELJI,ODNOSNO TAKVIH LICEMJERA KOJA SVAKODNEVNO VRIJEĐAJU NEDUŽNU DJECU.
NISAM SE IMAO NAMJERU JAVLJATI ,ALI NISAM MOGAO OSTATI NI RAVNODUŠAN NA OVU IZJAVU.
deset je napisao/la:Postao/la Inkognito dana 16 sep 2011, 20:01
kako ih vrijedja?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
E ako je tebi ovo dobro onda stvarno nemam riječi.Proslava 90.godina kluba se najavljuje 3. dana pred tekmu hejjjjjjjjjjjjj 3. dana pred utakmicu.I tebi to valja.Pa bolan nebio nije Željo rudar iz breze..........e jadi moji.daninn je napisao/la:Buki,dzelo palac gore....ljudi rade za deset..casopis,spozori sadasnji,sponzori buduci(iskreno se nadam),prezentovanje kluba putem medija,ovo za nedelju... stvarno se radi ozbiljno sto je za svaku pohvalu.Treba spomenuti jos jednog covjeka u klubu sto daje potporu bukiju i dzeli a to je Dino Pekic,ima ga na sve strane..napredujemo i u segmentu marketinga to je sigurno.
E sad pročitaj ovo pa onda dobro nahvali bukija,đelu.......:
Kao što je već poznato, slijedeća godina je vrlo bitna za naš klub. FK Željezničar slavi devedeset godina svog postojanja, te zbog toga bi se brojnim događanjima trebao proslaviti Željin 90. rođendan, sa vrlo bogatim programom. Program bi trebao da pripremi Organizacioni odbor kojeg bi Predsjedništvo kluba trebalo da imenuje u što kraćem periodu i za čiji rad bi se morao planirati budžet. Pored Organizacionog odbora trebalo bi formirati i Počasni odbor “90 godina Želje”, sastavljenog od proslavljenih asova i legendi kluba.
Trebalo bi organizovati meč sa nekom atraktivnom evropskom ekipom, taj bi se spektakl tokom ljeta 2011. godine ili pred sami početak seone 2011/2012 trebao prirediti na stadionu Grbavica, normalno uz pristanak i konsultacije sa stručnim štabom.
Devedeseti rođendan zamišljen bi bio kao Željina godina ili Plava godina, s nizom događanja sve do 15. septembra 2011. kad bi se na Grbavici odigrala utakmica sa SAŠK Napretkom, simbolično predstavljajući prvu utakmicu Želje (17.09.1921 godine odigrana utakmica sa SAŠK-om).
Službeni početak, odnosno uvod u proslavu, trebao bi odrediti Organizacijski odbor, te da taj period bude palniran za niz promocija, izložbi, turnira omladinaca i veterana, pa čak i pozorišnih predstava kojim bi se simbolizirao Željin devedeseti rođendan.
Centralni događaj proslave bi bio 16. septembar iduće godine, kada bi se održala svečana akademija (petak) npr. u Domu Mladih, uz prisustvo bivših igračkih legendi, bivših predsjednika, navijača i ljudi koji su direktno ili indirektno bili uz klub, te uvaženih gostiju iz svijeta sporta, kulture, gdje bi bila npr. projekcija Dokumentarnog filma o Želji.
Na svečanoj akademiji bi se dijelila priznanja igračima, trenerima i ostalim “funkcionerima” Želje koji su ostavili najdublji trag u historiji Kluba.
Najkasnije od Nove godine trebao(morao) bi da počne sa radom i Fan shop, u kojem bi navijači i simpatizeri kluba mogli da kupe različite navijačke rekvizite sa obilježjima omiljenog nam kluba.
U tom periodu krenuti u razgovore oko izrade idejnog rješenja Jubilarnog dresa i grba kluba upriličenog za tu obljetnicu.
Promocija jubilarnog dresa u kojem bi Željo igrao u službenim utakmicama bila bi upriličena prije početka nove sezone.
Već od danas bi se trebalo krenutu u realizaciju ovog projekta u koji se pored sadašnjih resursa moraju uključiti i navijači, simpatizeri , mediji prije svega da napravimo veliku proslavu Kluba kojeg svi volimo.
Sarajevo, 01.11.2010 god.
-
- Kontakt:
Ova podjela dresova ce se obaviti, vjerovatno, preko serijskog broja karte, tako da ce najvjerniji navijaci koji imaju sezonske ili polusezonske karte ostati bez mogucnosti da dobiju dres 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma hajd kao da će djeliti puno dresova, dat će 5 komada u vrh glave...i to će se jedva istegnuti
A možda bude i neki drugi princip, ja i dalje vjerujem da će to biti nagradna igra isto kao za ulaznice...

A možda bude i neki drugi princip, ja i dalje vjerujem da će to biti nagradna igra isto kao za ulaznice...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nista ovi nisu ispunili. Ovaj trojac to su sve parmaci koji kur.cem da mrdnu nece jer NE ZNAJU! Sto nisu doveli nase najvece legende da se brinu o proslavi 90. godisnjice? Ovaj trojac to su anonimusi mrtvi. Dok nase legende imaju nekog uticaja u eu fudbalu.A nista red je da napravimo neki spektakl na tribinama mi navijaci kad ovi parmaci ne znaju. A do nedelje tesko sta ce organizovat.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!

dino lj je napisao/la:Procita ovo na sou....ba,svaka cast onome ko napisa.

Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 16 sep 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- neutralan__
- Kontakt:
Sretan rođendan jednom od najvećih BH-a klubova.Da dočekate još mnogo,a aBd hoćete.
Ljumani 1988.
Ljumani 1988.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Dajte mi neki ideju i slike na PP da napravim fin wall u PS.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Hansestadt i 46 gostiju.