Sin ti se zove MilanUlični Muzičar je napisao/la:Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)?tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sin ti se zove MilanUlični Muzičar je napisao/la:Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)?tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...![]()
Ne bi rekowarden je napisao/la:Sin ti se zove MilanUlični Muzičar je napisao/la:Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)?tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...![]()
e, ovo nisam razumeo.. aj, objasni, leba ti......jer je plaho tusio s tim a vi nubovi...
nije toliko bitno al red je da se objasni .. prvo nisu mu dao ime Milan ,nego MilanUlični Muzičar je napisao/la:e, ovo nisam razumeo.. aj, objasni, leba ti......jer je plaho tusio s tim a vi nubovi...
p.s. vi interisti sa Balkana nemate sreću ni sa imenom svog kluba (na stranu ostalo). Zamisli da sinu daš ime Internazionale...Dobro, mog'o bi po nadimku posle da ga zoveš : Nazi, Nale, Ale...
to je tvoja stvar ,sta ti ja mogu .. ? al helenejse ,bolje postaj nesto korisno ,nego da dzaba spamamo temu ..Ulični Muzičar je napisao/la:Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
ija ga nisam nis razumioUlični Muzičar je napisao/la:Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
pa ti ne znas ni pisat ,a kako ces onda moj , visoko intelektualni govor razumjetiAC_Milan4ever je napisao/la:ija ga nisam nis razumioUlični Muzičar je napisao/la:Ubij me ako razumem o čemu pričaš.... to, ujaci, kumovi itd.
ma glupa tema je pocela ,glupo se i zavrsi tvojim postom (tony-mortale je napisao/la:wardene brkaš nešto čovjek o kumovima, drugarima, svom životu i sl. piše na svom blogu(pročitao sam većinu tekstova i stvarno to dobro radi i ima interesantnih stvari za pročitati-preporuka svima)
ovdje stavlja članke o milanu, prevodi s talijanskog i sl., čovjek napravio svoj forum o milanu itd. itd.
Pa ako to sve nije za pohvalu onda stvarno neznam šta je![]()
nahvali ga ja ko najrođenijeg,a ni neznam čovjeka, ali da se trudi i da ulaže dosta truda i svoga vremena to stoji
Kakav je sada ovaj Carmona ja mislim da cemo sutra u ovoj postavi izaci na teren:Boateng_27 je napisao/la:Pozvani
Abbiati, Amelia, Rome, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Carmona (55), Cassano, El-Shaarawy, Ganz ( 56), Pato.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.