FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

muXmania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2009, 02:24

aakiica_sa je napisao/la:e hajmo jedan dogovor sklopit.ako se svi slazu da od sad nijedan navijac zelje i sarajeva ne napise niti jedan post na temi o tudjem timu!!nadam se da cete svi ovo prihvatiti!!
odličan prijedlog, samo ne znam kako cete vi pitari izdrzati, salim se...
za ove rasprave postoji tema za to...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 05 avg 2009, 02:25

sto se mene tice mozee....ODLICNA IDEJA....

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2009, 02:32

čini mi se da treba napraviti posebnu temu za ova prepucavanja...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

VFC87
Kontakt:

Post Postao/la VFC87 » 05 avg 2009, 02:44

slika

Eto sada kad ste obecali da vise necete pisati po nasoj temi,jedna slikica da zabavite ruku kojom tipkate.. :D :D Posto svi znamo da cete uvijek pratiti sta mi pisemo

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 05 avg 2009, 02:48

opet ce neka budala nakon 2 dana sto se reg doci ovdje i pljuvati po zelji ili obrnuto

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2009, 08:47

Oni bez nas ne mogu jer smo mi razlog njihovog postojanja,kada to shvatite bice vam jasno sto se stalno javljaju...
Supic hoce da potpise ali samo na 6 mjeseci,Grozdanic je sinoc trenirao sa ekipom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2009, 09:17

oce li gorit u nedjelju? koliko ocekujete gledaliste? nakon utakmice sa Celikom i pobjedom moglo bi biti drama ljudi 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 05 avg 2009, 09:21

bistrikboy je napisao/la:Oni bez nas ne mogu jer smo mi razlog njihovog postojanja,kada to shvatite bice vam jasno sto se stalno javljaju...
Supic hoce da potpise ali samo na 6 mjeseci,Grozdanic je sinoc trenirao sa ekipom...
Ne moze Supic potpisati na 6 mjeseci,Amar nece da cuje ispod dvije godine,mislim da ce Supic prihvatiiti,jer tesko da ce sada naci klub.Grozdanic na probi,zapusten nije igrao ozbiljno prosle godine,neka treca liga u Belgiji.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 10:17

Čujte izjave Žuje od juče "na zapadu treba da su uspješni ljudi koji će jedva čekati da dođu gledati Želju i pri tome sklapati poslove, kao na golfu, naravno za napredak Želje, a ne klošari koji se tuku i pljuju", a što se tiče ovog Alana Grozdića najvjerovatnije neće ostati, a zadnju sezonu je igro u trćrligašu iz holandije

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 avg 2009, 10:18

ma kakav supic nista on nije bolji od sehica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 10:31

Bolji je Supić od Šehića, naravno, ima puno više iskustva. Bilo bi mi možda žao Šehe u ovoj situaciji ipak je on naš, ali Supić je kalibar iznad.

Mislim da Nemanja nema izbora, sada će veoma teško pronaći klub, koji klub traži golmana u avgustu? Sedam dana prije početka sezone? Mislim da je Supić uzeo novce u Anorthosisu, tako da mu finansijski detalji neće biti prijeko potrebni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 05 avg 2009, 10:37

jesu li Supića izbacili iz Anorthisa ili?
nista mi nije jasno..........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 avg 2009, 10:42

Spriječili smo kokuze da rasprodaju Željinu imovinu

Do­la­zak Sa­ba­hu­di­na Žu­je za pred­sje­dni­ka, te Ama­ra Osi­ma za me­na­dže­ra klu­ba, na­go­vi­jes­tio je bo­lje da­ne za Že­lje­zni­čar. Klub je bio po­put vo­za ko­ji je sle­tio sa tra­čni­ca i sve vi­še kli­zio u pro­va­li­ju. I on­da je Žu­jo, auto­ri­ta­ti­vno sas­ta­vio svoj tim i na­ja­vio po­hod u Evro­pu.

- Ima još po­sla. Ka­sni­mo mje­sec da­na, ali mo­ra se ra­di­ti dan

i noć. Is­ti­na, ne mo­gu sti­ći na sve, ne mo­gu se ra­zvu­ći, za­to oče­ku­je­mo da se Mu­ha­re­mo­vić i Biš­če­vić što pri­je uho­da­ju. Tu je Ni­jaz Brko­vić, ko­ji ima is­kus­tva, dok je Amar ne­pri­ko­sno­ven u ra­du sa eki­pom - na­gla­ša­va na po­čet­ku raz­go­vo­ra za "San" Žu­jo.

Ka­ko idu ula­zni­ce, go­diš­nje kar­te?

- Že­ljo se mo­že već sad po­hva­li­ti da će­mo do­bar dio pri­ho­da ima­ti od pro­da­je ula­zni­ca. Kar­te za za­pad su sko­ro pla­nu­le. Za­do­vo­ljni smo, jer je to os­tva­re­no u krat­kom ro­ku. Ra­ja je pre­po­zna­la i naš i Ama­rov rad. Us­tva­ri, to je za­je­dni­čka stra­te­gi­ja.

Mo­že li re­pre­zen­ta­ci­ja igra­ti na Grba­vi­ci?

- Mo­že i mo­ra. Is­ti­na, ima tu još po­sla, ali Grad, pa i Sa­vez mo­ra­ju po­mo­ći da Grba­vi­ca bu­de re­pre­zen­ta­ti­vni sta­di­on. Ne­mam ni­šta pro­tiv Ze­ni­ce i Ko­še­va, ali zna­te ka­ko se na Grba­vi­ci mo­že na­pra­vi­ti pra­vi am­bi­jent.

Či­ja je Grba­vi­ca?

- Že­lji­na i ni­či­ja dru­ga! Do­du­še, ne­ki su ko­ku­zi, da ne go­vo­rim ime­na, že­lje­li ras­pro­da­ti imo­vi­nu, sta­di­on i sve što uz to ide. Spri­je­či­li smo ih u to­me, jer su to obi­čne bu­da­le i ko­ku­zi. Ni­ko ne­će i ne­ma pra­vo otu­đi­va­ti Že­lji­nu imo­vi­nu za ko­ju su se bo­ri­le ge­ne­ra­ci­je i ge­ne­ra­ci­je lju­di.

Ka­ko će te ri­je­ši­ti spor sa biv­šim tre­ne­rom De­mi­rom Ho­ti­ćem?

- Ho­tić je tu­žio klub, a zna se ka­ko je ra­dio. Tra­ži ne­ke pla­će. On će to do­bi­ti, mo­gao je sve do­go­vo­rom i bez advo­ka­ta. On ni­je imao ve­li­ku pla­tu, ali je u ugo­vor sa lju­di­ma ko­ji su ga do­ve­li na­veo be­zo­bra­zno drske stav­ke da ima pro­vi­zi­ju od spon­zo­ra, mi­slim čak i od pro­da­je igra­ča.

Mo­že li Že­ljo do­bi­ti još ne­ke pa­re za Edi­na Dže­ku?

- Ne­mam poj­ma o to­me.

Pro­slav­lje­ni Že­ljni aso­vi su za­obi­la­zi­li Grba­vi­cu, ka­ko će bi­ti ubu­du­će?

- Po­zvat će­mo Osi­ma, Smaj­lo­vi­ća, Ma­ti­ća i os­ta­le da bu­du dio Že­lje, što to i je­su bi­li, na­ža­lost ne­ki­ma ni­su do­bro­do­šli. Na­ma su po­tre­bni i sva­ki nji­hov sa­vjet je ko­ris­tan.

Ima­te li po­dršku Kan­to­na Gra­da..?

- Ima­mo i na to­me smo svi­ma za­hval­ni. Be­sim Me­hme­dić, iako po­znat kao na­vi­jač Sa­ra­je­va, ja­ko je ko­re­ktan, Mus­ta­fa Mu­je­zi­no­vić ta­ko­đer, a ja­ko smo za­hval­ni Emi­ru Ha­dži­ha­fi­zbe­go­vi­ću, ko­li­ko po­ma­že sport pa i Že­lju. I Gra­do­na­čel­nik Ali­ja Be­hmen je uz nas.

Pri­že­ljku­je­te li po­bje­du Sa­ra­je­va pro­tiv Hel­sin­gbor­ga, ali i u na­šoj li­gi?

- Na­ra­vno da pri­že­ljku­jem. Ja vo­lim po­red Že­lje i ja­ko Sa­ra­je­vo, ali Že­ljo je uvi­jek na prvom mjes­tu. Mi čak tre­ba­mo ima­ti za­je­dni­čku stra­te­gi­ju ka­da je Evro­pa u pi­ta­nju. Za­što ne i po­su­đi­va­ti je­dni dru­gi­ma igra­če za evrop­ske uta­kmi­ce. Bo­rit ću se da ka­dro­vi iz Že­lje i Sa­ra­je­va bu­du čel­ni lju­di u or­ga­ni­ma Sa­ve­za. Ako su ka­dro­vi iz Sa­ra­je­va bi­li auto­ri­te­ti u biv­šem sa­ve­zu, sa­da ne smi­je­mo do­zvo­li­ti, uz du­žno po­što­va­nje pre­ma svi­ma, da nam pro­vin­ci­ja vo­di Sa­vez - izja­vio je za "San" Sa­ba­hu­din Žu­jo, pri­zna­ti i po­zna­ti pri­vre­dnik i spor­tski ra­dnik.

Si­nan Si­na­no­vić

Od­go­đe­na Pla­va noć

- Ot­ka­za­li smo, odno­sno od­go­di­li "Pla­vu ve­čer". Za­to što je krat­ko vri­je­me, lju­di su još na go­diš­njim odmo­ri­ma, a ne že­li­mo da to ne­ko shva­ti kao da već sla­vi­mo na­kon je­dne ili dvi­je po­bje­de. Pla­va Že­lji­na noć si­gur­no će bi­ti do kra­ja go­di­ne, mo­žda u sep­tem­bru u to­ku re­pre­zen­ta­ti­vne pa­uze i ona će bi­ti tra­di­ci­onal­na - ka­zao je Žu­jo.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 05 avg 2009, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 10:43

Po cemu je supic bolji od sehica???
Ovaj nebi vidio repku da nije placeno...a i de mi reci koliko je imao intervencija za nas a da lopta nije isla u njega!?
Sehi treba konkurencija i malo vise podrske od nas, a ne prozivanje i psovanje!

Naravno da su ga otjerali, i njega i trenera onog!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 avg 2009, 10:46

Virtu4l je napisao/la:Bolji je Supić od Šehića, naravno, ima puno više iskustva. Bilo bi mi možda žao Šehe u ovoj situaciji ipak je on naš, ali Supić je kalibar iznad.

Mislim da Nemanja nema izbora, sada će veoma teško pronaći klub, koji klub traži golmana u avgustu? Sedam dana prije početka sezone? Mislim da je Supić uzeo novce u Anorthosisu, tako da mu finansijski detalji neće biti prijeko potrebni.
ma koji kalibar lik ima 27 godina a branio tamo za neku ekipu iz srbije krenulo ga malo ono protiv belgije i odma najbolji pa ne bi njega anorthoris otjero da valja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 avg 2009, 10:54

svaka cast Sehicu i on je nase dijete i sve to stoji...ali da je bolji od Supica nije...i definitivno kosto neko rece Sehi treba konkurecija koja ce ga malo smaci sa gola da bi prije napredovo i da vidi da je i on zamjenjiljiv jer prosle sezone fakticki nije imao zamjenu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 11:04

19TM87 je napisao/la:svaka cast Sehicu i on je nase dijete i sve to stoji...ali da je bolji od Supica nije...i definitivno kosto neko rece Sehi treba konkurecija koja ce ga malo smaci sa gola da bi prije napredovo i da vidi da je i on zamjenjiljiv jer prosle sezone fakticki nije imao zamjenu
Evo nebitno jel nase dijete...
Samo recite kad je imao dobre intervencije??? Po cemu je bolji od Sehica???
Protiv Belgije nista nije pokazao, nego je imao srecu da nam je napad onako dobro odigrao!
Ne budite naivni oko toga sto je branio za reprezentaciju!
Samo podrska i malo zdrave konkurencije! Zamislite kako mu je bilo kad mu ide povratna a cijeli (sugavi) sjever govori "ne njemu"...Van der sar bi se sasrao...

ps da ne spominjem psovanja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 avg 2009, 11:08

Vec godinama ne pratim nasu ligu osim par naslova. Najvise me pogodio onaj o Alenu Mesanovicu.
Koji je to talenat bio :shock: Ovi svi, aktivni, su mu mogli dodavati lopte.
Zanima me kakav je sad, da li se pred kraj karijere uozbiljio?
Ne znam kakav je sada, ali onaj talenat bi mogao biti pozvan u reprezentaciju.
(Znam Alena ali da vam sad ne pisem u detalje. Jos iz Slobode sam vrlo blizak sa pa saradnika)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 05 avg 2009, 11:10

secer je napisao/la:Vec godinama ne pratim nasu ligu osim par naslova. Najvise me pogodio onaj o Alenu Mesanovicu.
Koji je to talenat bio :shock: Ovi svi, aktivni, su mu mogli dodavati lopte.
Zanima me kakav je sad, da li se pred kraj karijere uozbiljio?
Ne znam kakav je sada, ali onaj talenat bi mogao biti pozvan u reprezentaciju.
(Znam Alena ali da vam sad ne pisem u detalje. Jos iz Slobode sam vrlo blizak sa pa saradnika)
Ma ima 33 godine, može da odigra sezonu života za Želju, dosta mu je, đe će pored Džeke, Ibija i Zlaje...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 avg 2009, 11:12

najveca greska prosle uprave je sto su prodali baotica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.