bas ti hvala na objektivnom misljenjuEngland je napisao/la:Kažem da si simpatičan.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bas ti hvala na objektivnom misljenjuEngland je napisao/la:Kažem da si simpatičan.
pametan si za citav forum , mozda imas 3 zavrsena razreda osnovne skole ali dobro vise ti i ne treba .. Uzivaj , opustenoAvanes je napisao/la:Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.
Dokle vise da ti u nadi neceg pametnog, konstruktivnog kliknes na ovu temu i doceka te neko tipa ovog Colorada (Hajd ' u kolo Rado) i ostalih slicnih njemu. Pa ljudi dragi izadjite iz kuce, sigurno znate nekog ko navija za Zelju u naselju ili familiji pa onda se peckajte i podhebajite uzivo, ljepse je vjerujte mi. Ako vec nemate afinitete da izlazite iz kuce, onda nacrtajte na zidu nekog imaginarnog navijaca Zelje pa mu prosipajte te fore ili da ono u ogledalo pricate tipa "you talking to me?".
Popustite vise zivi bili!
imas ti namjeru prestati trolovati temu??? boli nas ona stvar i za tebe i tvoje misljenje, samo bzvz trolujes temu svojim glupostima...Colorado je napisao/la:pametan si za citav forum , mozda imas 3 zavrsena razreda osnovne skole ali dobro vise ti i ne treba .. Uzivaj , opustenoAvanes je napisao/la:Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.
Dokle vise da ti u nadi neceg pametnog, konstruktivnog kliknes na ovu temu i doceka te neko tipa ovog Colorada (Hajd ' u kolo Rado) i ostalih slicnih njemu. Pa ljudi dragi izadjite iz kuce, sigurno znate nekog ko navija za Zelju u naselju ili familiji pa onda se peckajte i podhebajite uzivo, ljepse je vjerujte mi. Ako vec nemate afinitete da izlazite iz kuce, onda nacrtajte na zidu nekog imaginarnog navijaca Zelje pa mu prosipajte te fore ili da ono u ogledalo pricate tipa "you talking to me?".
Dresovi idu najs(p)retnijim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mene zanima šta li su skontali za ove dresove, bolje da njih što više podjele, pusti besplatan ulaz, svaka para je trenutno bitna, znaš da se kod nas sve rastalilo![]()
tm84 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sret ... moja/64442
nazalost u ovom je clanku jedna greska...
mi nismo prvi radnicki klub osnovan u sarajevu... 1912. je osnovan hajduk sarajevo koji je prestao postojati 1945. a takodjer je bio radnicki klub
mislim da će to biti na principu ono serijski broj karte, pa izvlačenje...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mene zanima šta li su skontali za ove dresove, bolje da njih što više podjele, pusti besplatan ulaz, svaka para je trenutno bitna, znaš da se kod nas sve rastalilo![]()
Brate banovace se sami onoga trenutka kada im niko od nasih nebude replicirao na njihov post,jedan se glupan nakaci na temu i svaka replika nasih mu dodje mu ko kec na desetku zato samo "Ignore the stupid fans of giants from the north" i tema ce biti mirna.Avanes je napisao/la:Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.
Bianconeri1988 je napisao/la:A šta je s nama što imamo godišnje!?![]()
Ja ipak mislim da će to biti neko nagradno pitanje, isto kao za ove ulaznice i ko odgovori tačno i bude izvučen dobit će dres.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Levin i 375 gostiju.