FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Colorado

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Colorado » 16 sep 2011, 10:30

England je napisao/la:Kažem da si simpatičan.
bas ti hvala na objektivnom misljenju :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 sep 2011, 10:32

OVO JE TEMA F.K. ŽELJEZNIČAR

Hvala.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 16 sep 2011, 10:41

Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.
Dokle vise da ti u nadi neceg pametnog, konstruktivnog kliknes na ovu temu i doceka te neko tipa ovog Colorada (Hajd ' u kolo Rado) i ostalih slicnih njemu. Pa ljudi dragi izadjite iz kuce, sigurno znate nekog ko navija za Zelju u naselju ili familiji pa onda se peckajte i podhebajite uzivo, ljepse je vjerujte mi. Ako vec nemate afinitete da izlazite iz kuce, onda nacrtajte na zidu nekog imaginarnog navijaca Zelje pa mu prosipajte te fore ili da ono u ogledalo pricate tipa "you talking to me?".

Popustite vise zivi bili!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

joey tribbiani
Kontakt:

Post Postao/la joey tribbiani » 16 sep 2011, 10:46

A šta će balavci drugo nego doći i provocirati... Divovi su to...u nekom svom imaginarnom svijetu. Divovi su, a drugi im pune stadione. Divovi, a stavljaju slike ublehaša blekića i pušu se da su elita, a kad prohodaju gradom, obavezno "hraknu" u prvi izlog jer su oni ultra gotiva pič*ka materina dobrila. Pola s foruma ih nije bilo ni do prvog osnovne doguralo kad su posljednji put bili konkurenti u nekom takmičenju. **** ga..osvoji se titula svako 20 godina pa ih razumijem.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 16 sep 2011, 10:47

Avanes je napisao/la:Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.
Dokle vise da ti u nadi neceg pametnog, konstruktivnog kliknes na ovu temu i doceka te neko tipa ovog Colorada (Hajd ' u kolo Rado) i ostalih slicnih njemu. Pa ljudi dragi izadjite iz kuce, sigurno znate nekog ko navija za Zelju u naselju ili familiji pa onda se peckajte i podhebajite uzivo, ljepse je vjerujte mi. Ako vec nemate afinitete da izlazite iz kuce, onda nacrtajte na zidu nekog imaginarnog navijaca Zelje pa mu prosipajte te fore ili da ono u ogledalo pricate tipa "you talking to me?".

pametan si za citav forum , mozda imas 3 zavrsena razreda osnovne skole ali dobro vise ti i ne treba .. Uzivaj , opusteno ;)

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 16 sep 2011, 10:49

Colorado je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Na ovom forumu se pod hitno treba uvesti neka vrsta trajnog bana samo na odredjenu temu.

pametan si za citav forum , mozda imas 3 zavrsena razreda osnovne skole ali dobro vise ti i ne treba .. Uzivaj , opusteno ;)
imas ti namjeru prestati trolovati temu??? boli nas ona stvar i za tebe i tvoje misljenje, samo bzvz trolujes temu svojim glupostima...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 16 sep 2011, 10:52

Malo pravopisa u recenici u kojoj nekoga pokusavas da podhebajes za pamet i broj zavrsenih razreda skole uopste nebi bilo na odmet.
Zadnji put bio aktivan na temi svog omiljenog kluba prije 17 dana, a ovdje u jednom danu napises barem 5 postova.
Necu dalje s tobom da ulazim u raspravu, nemam vremena, a ni zivaca da se s djetetom nekim saltam.
Uzivaj i ti.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 16 sep 2011, 10:53

9 titula
90 godina....

NAJUSPJEŠNIJEG FUDBALSKOG KOLEKTIVA BIH!

ČINJENICA!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 sep 2011, 10:56

Kada je daleke 1921. godine željeznički radnik Dimitrije Dimitrijević svojim prijateljima i radnim kolegama predložio osnivanje prvog sarajevskog radničkog kluba, niko nije mogao ni sanjati da će se lijepa priča prepričavati i skoro stoljeće poslije.

Utakmica sa Zvijezdom u nedjelju imat će jednu drugačiju, slavljeničku dimenziju obzirom da će Željezničar dan ranije proslaviti svoj 90. rođendan. Bit će to lijepa prilika da se svi ljubitelji velike, Plave porodice okupe na jednom mjestu u čast svog kluba!

Naš klub slavi rijedak jubilej. Pođimo skupa u novu deceniju plave boje, napunimo ''Grbavicu'' i uveličajmo rijedak jubilej našeg kluba!

Nedjelja, 18. septembar, Dolina ćupova, proslavimo skupa rođendan našeg kluba! Mi smo Željini, Željo je naš!

Ovom prilikom će Željo pokloniti dresove najsretnijim navijačima.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 sep 2011, 11:07

Trebali bi još pustiti raju džabe kao zahvalnost za podršku i to bi bio extra potez! ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 sep 2011, 11:09

Ma mene zanima šta li su skontali za ove dresove, bolje da njih što više podjele, pusti besplatan ulaz, svaka para je trenutno bitna, znaš da se kod nas sve rastalilo :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 sep 2011, 11:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mene zanima šta li su skontali za ove dresove, bolje da njih što više podjele, pusti besplatan ulaz, svaka para je trenutno bitna, znaš da se kod nas sve rastalilo :mrgreen: :lol:
Dresovi idu najs(p)retnijim. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 sep 2011, 11:22

Ma i to će se rastaliti :mrgreen:

Ali glavni smo ovih dana, koji god portal otvorim vidim reklamu: "Sretan rođendan, ljubavi moja" :D
Ž '21!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 sep 2011, 11:25

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sret ... moja/64442" onclick="window.open(this.href);return false;

nazalost u ovom je clanku jedna greska...

mi nismo prvi radnicki klub osnovan u sarajevu... 1912. je osnovan hajduk sarajevo koji je prestao postojati 1945. a takodjer je bio radnicki klub ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 sep 2011, 11:45

tm84 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sret ... moja/64442

nazalost u ovom je clanku jedna greska...

mi nismo prvi radnicki klub osnovan u sarajevu... 1912. je osnovan hajduk sarajevo koji je prestao postojati 1945. a takodjer je bio radnicki klub ;)

Haha, moraš se ti javiti. : )))

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 sep 2011, 11:51

interesantno...

Šta ako je ovo tema o FK Željezničaru, na web stranici sportsport.ba? Jel to ne smije niko drugi ništa da piše, osim navijača Želje? Imamo mi svoj forum, na kojem se može neko učlaniti samo sa preporukom i tome nemaju pristup drugi... to je nešto što se treba čuvati, a ovdje na temu kad uleti neki pitar sa nekom provokacijom, to je čin nekog djeteta i nema potrebe da ga primjećujete i da ispisujete boldirane textove sa upaljenim Caps-Lock-om.

Svako ima pravo da nešto napiše, ali također ima priliku da pokaže koliko je glup. Obično se takvoj raji uruči opomena ili ban, pa bih apelovao na admine da budu malo ažurniji, kao i to da objasne svima da svi koji su članovi foruma mogu pisati na svakoj temi ovdje.

Mi smo ipak navijači najvećeg kluba u BiH, trebamo biti primjer svima i dozvoliti svakome da kaže ono što misli, a oni koji ne misle bit će sami eliminisani od strane nadležnih organa.

:)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 sep 2011, 11:52

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mene zanima šta li su skontali za ove dresove, bolje da njih što više podjele, pusti besplatan ulaz, svaka para je trenutno bitna, znaš da se kod nas sve rastalilo :mrgreen: :lol:
mislim da će to biti na principu ono serijski broj karte, pa izvlačenje...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 sep 2011, 11:55

Brate banovace se sami onoga trenutka kada im niko od nasih nebude replicirao na njihov post,jedan se glupan nakaci na temu i svaka replika nasih mu dodje mu ko kec na desetku zato samo "Ignore the stupid fans of giants from the north" i tema ce biti mirna.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 sep 2011, 11:55

A šta je s nama što imamo godišnje!? :D

Ja ipak mislim da će to biti neko nagradno pitanje, isto kao za ove ulaznice i ko odgovori tačno i bude izvučen dobit će dres.
Ž '21!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 sep 2011, 12:02

Bianconeri1988 je napisao/la:A šta je s nama što imamo godišnje!? :D

Ja ipak mislim da će to biti neko nagradno pitanje, isto kao za ove ulaznice i ko odgovori tačno i bude izvučen dobit će dres.

Pa imamo i mi serijske brojeve :D

možda budemo pucali penale Guši ko nekad ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.