FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
penal čist ko suza,i crveni karton!!šta više fol objektivnost neka,a svi kradu, fol mi poštenjačine glumimo a bodove gubimo.ona Pogan sa koševa,lafo trpaju,a svaku tekmu kupili minimalno da pošteno sude!!dobar je Alečković!!vidi se da ste zeleni,al haj s vremenom,skontat će te neke stvari.
a oni glavati debili su priča za sebe,kakvi debili,lafo traže vođu,a dobro znaju gdje je,fuj,karine klošarske
a oni glavati debili su priča za sebe,kakvi debili,lafo traže vođu,a dobro znaju gdje je,fuj,karine klošarske
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
onakav klip nije bio od obustavljanja projekta "Zeljo TV". nek se neko makar sjetio i nadam se da su oni nasi iz marketigna imali trunku svojih ruku ovdje, jer valjda ce im doci iz guzice u glavu, da samo dobrim marketingom mozemo vratiti ljude na stadion...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- partibrejker1921
- Kontakt:
Naravno da su imali, vidiš da i na ****.ba ispod piše da su preuzeli sa našeg zvaničnog portala...nedaTM je napisao/la:onakav klip nije bio od obustavljanja projekta "Zeljo TV". nek se neko makar sjetio i nadam se da su oni nasi iz marketigna imali trunku svojih ruku ovdje, jer valjda ce im doci iz guzice u glavu, da samo dobrim marketingom mozemo vratiti ljude na stadion...
pa eto tim mi je draze, a bas prije nego sam vidio tvoj komentar, vidio sam da je sve preuzeto sa fkz.compartibrejker1921 je napisao/la:Naravno da su imali, vidiš da i na ****.ba ispod piše da su preuzeli sa našeg zvaničnog portala...nedaTM je napisao/la:onakav klip nije bio od obustavljanja projekta "Zeljo TV". nek se neko makar sjetio i nadam se da su oni nasi iz marketigna imali trunku svojih ruku ovdje, jer valjda ce im doci iz guzice u glavu, da samo dobrim marketingom mozemo vratiti ljude na stadion...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
Nego vidim vraca vam se Adilovic,otidi te hodzi da vam
napravi zapis,nebili konacno skontao gdje se nalazi gol!
Bolje vam je vrati te Lazara

napravi zapis,nebili konacno skontao gdje se nalazi gol!

Bolje vam je vrati te Lazara

- partibrejker1921
- Kontakt:
Da, mislim da dobro rade sad mada bi to trebalo i mnogo bolje. Uglavnom, akrtivirali su se, pomak je vidljiv.nedaTM je napisao/la:pa eto tim mi je draze, a bas prije nego sam vidio tvoj komentar, vidio sam da je sve preuzeto sa fkz.compartibrejker1921 je napisao/la:Naravno da su imali, vidiš da i na ****.ba ispod piše da su preuzeli sa našeg zvaničnog portala...nedaTM je napisao/la:onakav klip nije bio od obustavljanja projekta "Zeljo TV". nek se neko makar sjetio i nadam se da su oni nasi iz marketigna imali trunku svojih ruku ovdje, jer valjda ce im doci iz guzice u glavu, da samo dobrim marketingom mozemo vratiti ljude na stadion...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ko ne dođe pakaš!
Ko ne dođe pakaš!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Wow sta raci za video stvarno, svaka cast kapa dole!Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko ne dođe pakaš!
Jedno pitanje samo, ovaj covjek sto prica.. jel ovo onaj sto bude na TV1 (vijesti)??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Video MRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK ! Ognjen Blagojević jedan je od nas !Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko ne dođe pakaš!

Osim - drugo ime za Želju !
Jeli može neko da mi objasni kakva vam je furka s ovim "jesenji prvak u sezoni 66/67", a svi znamo da to niste bili.I molio bih bez onih otrcanih "kompleksi su cudo" itd...
- nookey
- Kontakt:
Odje.bi sa teme nije ti ovo info pult! Boli te neka stvar šta piše! Ko si ti da nam postavljaš pitanja?Ton1 je napisao/la:Jeli može neko da mi objasni kakva vam je furka s ovim "jesenji prvak u sezoni 66/67", a svi znamo da to niste bili.I molio bih bez onih otrcanih "kompleksi su cudo" itd...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJE NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.bordo je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
napravi zapis,nebili konacno skontao gdje se nalazi gol!![]()
![]()
Bolje vam je vrati te Lazara![]()
![]()
1.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI DOMICILAN KLUB OVOGA GRADA.
2.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI POSTOJI 90 GODINA I KOJI JE NASTAO ENTUZIJAZMOM,LJUBAVLJU I IZ SRCA RAJE OVOGA GRADA A NE UDBASKIM DEKRETOM,UCJENAMA I OTIMANJA IGRACA DRUGIM TIMOVIMA.
3.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE POSTIGAO NAJVECI USPJEH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA OD SVIH BH-A KLUBOVA I KOJI JE NAJUSPJESNIJI BH-A KLUB U EVROPI PO STATISTICI UEFE OD POCETKA IGRANJA EVROPSKIH TAKMICENJA.
4.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH.
5.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU JER IMA SVOJ STADION MA KAKAV ON BIO.
6.ZATO STO NAVIJANJE ZA ZELJU NIJE STVAR GEOGRAFIJE VEC FILOZOFIJE I LJUBAVI.
ETO ZBOG OVOGA SVEGA JA IMAM KOMPLEKS I LJUBOMORAN SAM NA SARAJEVO,MOLIM NAVIJACE HRIDA,OZRENA ILI BISERA DA I ONI NAM OVDJE UKAZU DA IMAMO KOMPLEKS I DA SMO LJUBORNI NA NJIHOVE KLUBOVE A MI CEMO SE TJESITI DA SU NA NAS LJUBORNI "NAVIJACI REALA,BARSE.LIVERPULA,BAJERNA I NJIMA SLICNIM KLUBOVIMA".[/b]
I ZA KRAJ POBOGU LJUDI OTKACITE SA OVE TEME I UZIVAJTE U SVOJOJ NARCISOIDNOSTI NA TEMI FK SARAJEVO AKO VEC AKO NEMATE MOZGA DA STA PAMETNO NAPISETE.
[size=150]A NAVIJACE ZELJE KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size]
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ja sam ljubomorni kompleksaš
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- nookey
- Kontakt:
dino lj je napisao/la:STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJE NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.bordo je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
![]()
![]()
1.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI DOMICILAN KLUB OVOGA GRADA.
2.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI POSTOJI 90 GODINA I KOJI JE NASTAO ENTUZIJAZMOM,LJUBAVLJU I IZ SRCA RAJE OVOGA GRADA A NE UDBASKIM DEKRETOM,UCJENAMA I OTIMANJA IGRACA DRUGIM TIMOVIMA.
3.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE POSTIGAO NAJVECI USPJEH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA OD SVIH BH-A KLUBOVA I KOJI JE NAJUSPJESNIJI BH-A KLUB U EVROPI PO STATISTICI UEFE OD POCETKA IGRANJA EVROPSKIH TAKMICENJA.
4.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU KOJI JE NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH.
5.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJU JER IMA SVOJ STADION MA KAKAV ON BIO.
6.ZATO STO NAVIJANJE ZA ZELJU NIJE STVAR GEOGRAFIJE VEC FILOZOFIJE I LJUBAVI.
ETO ZBOG OVOGA SVEGA JA IMAM KOMPLEKS I LJUBOMORAN SAM NA SARAJEVO,MOLIM NAVIJACE HRIDA,OZRENA ILI BISERA DA I ONI NAM OVDJE UKAZU DA IMAMO KOMPLEKS I DA SMO LJUBORNI NA NJIHOVE KLUBOVE A MI CEMO SE TJESITI DA SU NA NAS LJUBORNI "NAVIJACI REALA,BARSE.LIVERPULA,BAJERNA I NJIMA SLICNIM KLUBOVIMA".[/b]
I ZA KRAJ POBOGU LJUDI OTKACITE SA OVE TEME I UZIVAJTE U SVOJOJ NARCISOIDNOSTI NA TEMI FK SARAJEVO AKO VEC AKO NEMATE MOZGA DA STA PAMETNO NAPISETE.
[size=150]A NAVIJACE ZELJE KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size]
POTPIS
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
hahahahahahahahahahah sad tek vidim da smo mi DIVOVI aa vi ste nuledino lj je napisao/la:STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJA NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD najveceg kluba u BIH SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.bordo je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
![]()
![]()
1.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI DOMICILAN KLUB OVOGA GRADA.
2.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI POSTOJI 90 GODINA I KOJI JE NASTAO ENTUZIJAZMOM,LJUBAVLJU I IZ SRCA RAJE OVOGA GRADA A NE UDBASKIM DEKRETOM,UCJENAMA I OTIMANJA IGRACA DRUGIM TIMOVIMA.
3.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI JE POSTIGAO NAJVECI USPJEH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA OD SVIH BH-A KLUBOVA I KOJI JE NAJUSPJESNIJI BH-A KLUB U EVROPI PO STATISTICI UEFE OD POCETKA IGRANJA EVROPSKIH TAKMICENJA.
4.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI JE NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH.
5.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA JER IMA SVOJ STADION MA KAKAV ON BIO.
6.ZATO STO NAVIJANJE ZA ZELJA NIJE STVAR GEOGRAFIJE VEC FILOZOFIJE I LJUBAVI.
[size=150]A NAVIJACE ZELJA KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size]

Pa poenta i jeste da pokaže da ste vi DIVOVI, a mi niko i ništa !Colorado je napisao/la:hahahahahahahahahahah sad tek vidim da smo mi DIVOVI aa vi ste nuledino lj je napisao/la:STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJA NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD najveceg kluba u BIH SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.bordo je napisao/la:-8 boba! A bice ako bog da i vise! Ljubomora cini cuda!
![]()
![]()
2.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI POSTOJI 90 GODINA I KOJI JE NASTAO ENTUZIJAZMOM,LJUBAVLJU I IZ SRCA RAJE OVOGA GRADA A NE UDBASKIM DEKRETOM,UCJENAMA I OTIMANJA IGRACA DRUGIM TIMOVIMA.
3.ZATO STO NAVIJAM ZA ZELJA KOJI JE POSTIGAO NAJVECI USPJEH U EVROPSKIM TAKMICENJIMA OD SVIH BH-A KLUBOVA I KOJI JE NAJUSPJESNIJI BH-A KLUB U EVROPI PO STATISTICI UEFE OD POCETKA IGRANJA EVROPSKIH TAKMICENJA.
[size=150]A NAVIJACE ZELJA KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size]![]()
![]()

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
STVARNO SMO MI NAVIJACI ZELJA NIKAKVI JER NEMAMO SNAGE DA PRIZNAMO DA SMO LJUBORNI I DA IMAMO KOMPLEKS OD najveceg kluba u BIH SARAJEVA.EVO JA PRIZNAJEM DA IMAM KOMPLEKS I DA SAM LJUBOMORAN NA SARAJEVO A RECI CU I ZASTO.
[size=150]A NAVIJACE ZELJA KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size][/quote]
hahahahahahahahahahah sad tek vidim da smo mi DIVOVI aa vi ste nule
[/quote]
Pa poenta i jeste da pokaže da ste vi DIVOVI, a mi niko i ništa !
[/quote]
vi ste ekipa sa uskotracne pruge

[size=150]A NAVIJACE ZELJA KO BOGA MOLIM DA IGNORISU SVAKI IMBECILNI POST DIVOVA SA SJEVERA DA NEMORAMO CITATI NJIHOVE GLUPOSTI I PREPUCAVANJA.[/size][/quote]
hahahahahahahahahahah sad tek vidim da smo mi DIVOVI aa vi ste nule

Pa poenta i jeste da pokaže da ste vi DIVOVI, a mi niko i ništa !

vi ste ekipa sa uskotracne pruge

Samo je colorado staviio soli na rep chuck norrisu u iščekivanju rodjenja vlastitog oca.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
rece maleni strumfEngland je napisao/la:Samo je colorado staviio soli na rep chuck norrisu u iščekivanju rodjenja vlastitog oca.