hahahahahaaaaaaakinder_jaje je napisao/la:ovo je prejako mati mila sta neces vidjet![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hahahahahaaaaaaakinder_jaje je napisao/la:ovo je prejako mati mila sta neces vidjet![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prejakoscudetto je napisao/la:hahahahahaaaaaaakinder_jaje je napisao/la:ovo je prejako mati mila sta neces vidjet![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
mocno skroz...
U našoj zemlji više se priča o utakmici u Francuskoj nego protiv Luksemburga, ali igrač Freiburga upozorava da treba ostati na zemlji.
Moramo biti oprezni, mi smo favoriti u odnosu na Luksemburg i svjesni smo da je to ključna utakmica kvalifikacija. Uostalom, siguran sam da tako ne mislim samo ja, nego svi reprezentativci. Protiv Luksemburga ćemo morati poginuti na terenu i nadam se pobjediti a onda rasterećeni otići u Francusku i pokušati ponoviti isto.
Iako su Francuzi favoriti naše grupe, Mensur vjeruje da naš tim može pomrsiti računje galskim pijetlovima.
Kao što sam već rekao, prvo Luksemburg pa tek onda Francuska. Ali ako me već pitate, onda mogu reći da imamo ekipu koja može iznenaditi i slaviti u Francuskoj. Mi smo tim koji želi na Evropsko prvenstvo a tamo idu samo velike reprezentacije, mislim da mi to polako postajemo, a kao takvi moramo ići na pobjedu protiv bilo koga da igramo. Tako će isto biti i protiv Francuske.
Mujdža je jedan od igrača koji su u bh reprezentaciju došli u tekućim kvalifikacijama, vrlo brzo se adaptirao i postao gotovo neizostavna karika u timu Safeta Sušića. O selektoru i samoj atmosferi u reprezentaciji, Mensur ima samo riječi hvale.
Presretan sam bio kada me selektor Sušić pozvao u reprezentaciju i sada imam osjećaj kao da sam tu već nekoliko godina. Atmosfera u timu zaista je odlična i uvijek jedva čekam da dođem na okupljanje. Mislim da je selektor Sušić odličan trener i da s njim naša reprezentacija može napraviti velike stvari.
pa gdje si druze Paul, nisi li ti rahmetli?Dalix je napisao/la:BiH-Luksemburg 4:0
Francuska-BiH 1:2
Ako bog da i onda je sve moguce.
?Profesor je napisao/la:pa gdje si druze Paul, nisi li ti rahmetli?Dalix je napisao/la:BiH-Luksemburg 4:0
Mislio je na ovog Paula.Dalix je napisao/la:?Profesor je napisao/la:pa gdje si druze Paul, nisi li ti rahmetli?Dalix je napisao/la:BiH-Luksemburg 4:0
nihco je napisao/la:po mom misljenju,spisak za lux/fra,u odnosu na prosli, bi treba biti
out- ibricic,stilic,muslimovic,zec,
in- vranjes,jahic,stevanovic,mahmutovic,ljevakovic
da malo rasirimo spektar taktickih mogucnosti........
Zasto izmisljat toplu vodu i mijenjati pobjednicki tim.TKC je napisao/la:samo subasica i dosta!
subasic-papac-spahic-Mujdza
Bravo!!!nihco je napisao/la:po mom misljenju,spisak za lux/fra,u odnosu na prosli, bi treba biti
pa nasa postava je,vise manje,poznata ,u slucaju da su svi igraci na raspolaganju.Za_raju je napisao/la:Bravo!!!nihco je napisao/la:po mom misljenju,spisak za lux/fra,u odnosu na prosli, bi treba biti
Ne osvrci se na ove takticare iz 68 godine i tog stila fudbala!!!!
Svi kriticari su ostali njemi nakon sto im je jedan anonimus (Zahirovic) iz najbezveznijeg kluba pokazao sta znaci imati ono u timu sta ja trubim godinama ,brze i borbene igrace,oni se samo stave u funkciju jednom pleju dali Misketu ili Pjanicu i rezultat ne moze izostati.
A ovo sto oni zagovaraju o nekom Puskas,Pele,Bekenbauer fudbalu nek taktiku ostave za Kosevo protiv Francuza ,Tiranu ili Bukurest...
POTPISZa_raju je napisao/la:jedan anonimus (Zahirovic) iz najbezveznijeg kluba pokazao sta znaci imati ono u timu sta ja trubim godinama ,brze i borbene igrace,oni se samo stave u funkciju jednom pleju dali Misketu ili Pjanicu i rezultat ne moze izostati.
E jeste anvalili da izbacite Pandzu iz prvih jedanest, kako vas nije sramota covjek se navise zalaze na terenu evo vam prvih 11 protiv Francuza ako su svi zdravi Begovic, Mujdza, Pandza, Spahic, Papac, Rahimic, Medunjanin, Lulic, Salihovic, Pjanic, Dzeko. Formacija 4-5-1.nihco je napisao/la: pa nasa postava je,vise manje,poznata ,u slucaju da su svi igraci na raspolaganju.
begovic,mujdza,spahic,papac,salihovic,rahimic,lulic,pjanic,medunjanin,dzeko
su igraci koji ce sigurno igrati,iako ja smatram da medunjanin ne bi trebao poceti. ostaje jedno mjesto ,i to su pandza ili zahirovic.
ako pape lulica stavit na bek,papca na stopera, onda upada zahirovic,radi pokrivanja luliceve ofanzive,sto je po meni losija varijanta.
ako papac ostane na beku,onda upada pandza na stopera i lulic ide na krilo, sto je,po meni bolje.
na klupi bi misimovic bio vise nego dovoljan za poziciju ofanzivnog veznog ili playmakera, s obzirom da to mogu igrati i pjanic, i medunjanin, i salihovic, pa bi stilic i ibricic ,logicno, otpali. priliku bi trebali dobiti igraci koji imaju brzinu i prodornost.takvih nemamo puno pa bi trebalo isprobati mahmutovica ili stevanovica, koji su najbljizi toj poziciji. vranjes bi svakako treba biti na klupi jer moze odigrati i stopera i desnog beka, sto otvara mogucnost da mujdz ide na krilo i da zakrpi stopersku poziciju u slucaju potrebe. jos jedan defanzivac bi morao biti na klupi i to neko ko moze igrati defanzivnog veznog, a tome je najblizi jahic. ima jos prostora na klupi ali bi ga trebalo popuniti igracima koji mogu prosiriti opcije.
Odrza nama Madjarska casove fudbala...amho je napisao/la:ili malo naprednija varijanta (madjarska naravno)
Meni je Pandza uz Misimovica najdrazi igrac reprezentacije. Svi su mi dragi nema govora al njih dvojica su mi nekako najdrazi. E sad, mora se igrati u francuskoj malo otvorenije odnosno sa 2 napadaca. Dzeko nemoze sam iako on drugacije prica ali nemoze sam i to smo vidjeli bezbroj puta. To znaci da neko iz defanzive mora napolje a to ce biti Pandza ili ipak Zahirovic koji su tu najmladji ili Medunjanin u tvom slucaju. Mi se protiv francuza nemamo sta braniti ili mozda safet misli da igra kontranapade.vendeta87 je napisao/la: E jeste anvalili da izbacite Pandzu iz prvih jedanest, kako vas nije sramota covjek se navise zalaze na terenu evo vam prvih 11 protiv Francuza ako su svi zdravi Begovic, Mujdza, Pandza, Spahic, Papac, Rahimic, Medunjanin, Lulic, Salihovic, Pjanic, Dzeko. Formacija 4-5-1.
neroazzuro je napisao/la:Jahic je najbolja alternativa Rahimu,Zahiru,a bogami i Papcu na lijevoj strani. Ne znam samo koliko ima godina,oko 30?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.