Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 16 sep 2011, 00:08

Pa Medunjanin ti je jos veci dizelas od Ibre :lol: Ti se bas@ za rOOju znas prosuti.Poredjenja nigdje veze.
Sto je najvaznije zamjena tim igracima nema niti ce u neko dosljedno vrijeme biti.Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kontas Krkadonas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 sep 2011, 00:11

Zdena04 je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:jao jao kako serete, svi ste vi meni strucnjaci pred monitorom....decko koji vazda gine na terenu za repku daje maksimum vi tu serete po njemu, kad je protiv portugala dvije tekme odigrao lavovski na beku :o ...tad je bio odlican sad nesto kenjate tu..idite do papaeta recite kako ste vi ti koji ce donjeti prvegu a on as ne vidi ;) ;)
Sabur brate. :D
Ne moraš ti sad braniti našeg prijatelja i tvog školskog. Ako je odigrao loše, neka malo "objektivnosti".
Biće bolje...........
8-)
ma bjezi dino bolan...ne pisem cesto ovdje al mi bezzz povuku zivce, ne samo sto je nas nego malo objektivni da budemo...mozda je i odigrao lose, al desava se...sta je trebalo prosle sezone biti sa dzekom, ne zvati ga nikako u repku, ha ja....

al sve u svemu BIL HAJR :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2011, 00:12

harishp je napisao/la:Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kakva ti je to tarifa? Kod mene u komšiluku ne možeš ni pola crvene dobiti :P i to teška hrastovina, sve kvrga do kvrge :geek:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2011, 00:13

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kakva ti je to tarifa? Kod mene u komšiluku ne možeš ni pola crvene dobiti :P i to teška hrastovina, sve kvrga do kvrge :geek:
U Ceskoj,konvertabilna :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 sep 2011, 00:17

harishp je napisao/la:Pa Medunjanin ti je jos veci dizelas od Ibre :lol: Ti se bas@ za rOOju znas prosuti.Poredjeja nigdje veze.
Sto je najvaznije zamjena tim igracima nema niti ce u neko dosljedno vrijeme biti.Prica se o reprezentativnoj zamjeni a ne o cjepanju drva za dvije chrvene.
Kontas Krkadonas.
Zasto samo prokomentarises ono gdje bi kao mogao naci rupu u necijoj tvrdnji i onda se za to drzis kao cionisti terorizma ?

Pa ono sto Medo igra i ne treba bas neka prevelika brzina i igraci tipa Zahirovic taj nedostatak vema dobro pokriju a znas da OFM i ne mora biti Carl Lewis ali precian kao Steve Davis mora!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2011, 00:20

To ti je vec drugi par cipela sa poduplanim dzonom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2011, 00:23

harishp je napisao/la:To ti je vec drugi par cipela sa poduplanim dzonom.
http://www.zadarskilist.hr/clanci/11082 ... -posedarja" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 sep 2011, 00:25

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:To ti je vec drugi par cipela sa poduplanim dzonom.
http://www.zadarskilist.hr/clanci/11082 ... -posedarja" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako Prskalo tako kaze,onda mora i biti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 sep 2011, 10:56

Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani. :x

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 16 sep 2011, 11:03

Edo_77 je napisao/la:Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani. :x
Nisam gledao utakmicu ali ako je tako onda ne moze biti drugacije...
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 sep 2011, 11:11

Edo_77 je napisao/la:Igrao od pocetka, zamjenjen na poluvremenu. To je veoma los znak, vjerovatno je bio slab. Nije odvano igrao sad mu se prusila prilika i nije je iskoristio. Bojim se da Ibri slijede jos tezi dani. :x
Niko mu nije kriv,nek se ostavi zenine tepsije i uhvati se trenirke i mrs u Ruske poljane i sume na trcanje pa se za mjesec dva dana dovedi na takav nivo spreme da te trener ne moze vise ostaviti na klupi...Problem nasih igraca je sto u svojim klubovima uvijek neko drugi trci za njih i bori se a oni kao gotovani cekaju da daju zadnji pas ili prekid da izvedu ,a kad se onda namire na trenera koji nece lezihljebovica u ekipi onda se desava ovo sto Miske ,Ibricic sada zasluzeno imaju u klubu!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 sep 2011, 14:30

Za_raju je napisao/la:
Niko mu nije kriv,nek se ostavi zenine tepsije i uhvati se trenirke i mrs u Ruske poljane i sume na trcanje pa se za mjesec dva dana dovedi na takav nivo spreme da te trener ne moze vise ostaviti na klupi...Problem nasih igraca je sto u svojim klubovima uvijek neko drugi trci za njih i bori se a oni kao gotovani cekaju da daju zadnji pas ili prekid da izvedu ,a kad se onda namire na trenera koji nece lezihljebovica u ekipi onda se desava ovo sto Miske ,Ibricic sada zasluzeno imaju u klubu!!!
Slažem se danas sa tobom.
Sve rečeno, jarane hoćeš minutažu prihavti se posla skini višak koji ti smeta i prioni na rad...
Dosta trenera ne voli lezihljeboviće kao što su Senijad i Miske..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 sep 2011, 02:00

jedan od zasluznijih za pobjedu protiv bjelorusije, dosta je pretrcao po po svojoj strani i uopste nije igrao svoj stil neg je igrao trkacki da zatvara stranu, a vjerujem da mu je to bio i zadatak, ko se ne slaze nek odgleda snimku, ali ovi pametnjakovici niko to ne vidi, oni su samo broje golove,

ovo ne znaci da gotivim ibricica, naprotiv nikad nisam ni bio da igra, jer mislim da nije zaszluzio i pokazo da igra srcem sve do zadnje ove utakmice protiv bjelorusa
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 sep 2011, 11:33

- Taman kad sam se izborio za ekipu ponovo sam dobio udarac i to u isto mjesto kao u susretu protiv Bjelorusije. Kada sam se vratio iz Zenice nisam trenirao nekoliko dana, pa nisam bio u konkurenciji za prošlu ligašku utakmicu. Sada sam ponovo dobio udarac pa sam morao izaći na poluvremenu. Ne znam da li ću moći igrati u nedjelju. Nije ništa ozbiljno, vjerovatno ću odmarati dva, tri dana. Žao mi je što neću uhvatiti ritam i zbog sebe i zbog reprezentacije, rekao je Ibričić

Iz havaza ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 sep 2011, 14:16

Goalgetter je napisao/la:- Taman kad sam se izborio za ekipu ponovo sam dobio udarac i to u isto mjesto kao u susretu protiv Bjelorusije. Kada sam se vratio iz Zenice nisam trenirao nekoliko dana, pa nisam bio u konkurenciji za prošlu ligašku utakmicu. Sada sam ponovo dobio udarac pa sam morao izaći na poluvremenu. Ne znam da li ću moći igrati u nedjelju. Nije ništa ozbiljno, vjerovatno ću odmarati dva, tri dana. Žao mi je što neću uhvatiti ritam i zbog sebe i zbog reprezentacije, rekao je Ibričić

Iz havaza ;)
totalna istina,,nekad i havaz napise nesto istinito!!!
al bitno je da su dezurni pljuvaci odmah nakon utakmice osuli paljbu??????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 25 sep 2011, 17:40

Danas od prve minute protiv Rubina...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 25 sep 2011, 17:43

mirza_9 je napisao/la:Danas od prve minute protiv Rubina...
A igrali Fuckyouovic za Dinamo????

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 25 sep 2011, 17:46

Edo_77 je napisao/la:
Klupa...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 sep 2011, 17:49

Edo_77 je napisao/la:
Igra ... sokera na iPodu :roll:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 sep 2011, 19:13

igra li ibro protiv anderlechta???

p.s na klupi je a igra se 55 minuta utakmice

anderlecht vodi 0:1
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.