A sta ce im ugasice se do 2013juznjak> je napisao/la:Ovo je zapadna tribina ako se ne varam ,zamislite ovakve jos tri tribine na istoku,jugu i sjeveru ,kakav bi to stadion bio.Mislim da nebi mnogo ni kostao .

A sta ce im ugasice se do 2013juznjak> je napisao/la:Ovo je zapadna tribina ako se ne varam ,zamislite ovakve jos tri tribine na istoku,jugu i sjeveru ,kakav bi to stadion bio.Mislim da nebi mnogo ni kostao .
kao sobna temperatura !TheDinoRules je napisao/la:
Nivo inteligencije ti je?
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je sve u jednom fazonu urađeno, nego od tog sektora su "krive linije stolicama" okrenute na suprotnu stranu. Valjda ćeš shvatiti, živ bio!!
Vidio sam da se radi na travnjaku, kilogrami i kilogrami "zemlje" se stavljaju i fino će to biti, ako ne ove, sljedeće sezone 100%!-A- je napisao/la:Ah sada,nije trava dobra...vidi se da nije,ali nije bila nista bolja ,ako ne i gora ni na stadionu Buducnosti u Banovicima. A i ne samo kod njih,bilo je ,i ima jos uvijek,tih travnatih ploha po nasoj PL da te Bog sacuva![]()
. tako da ovi nece biti jedini sa polosim travnjakom,a garant ce vremenom raditi na njemu i popraviti sve to
![]()
A zna li neko sta su planirali iza tog drugog gola gdje su sada ta dva pomocna gola i to blato??? Mozda tribinu neku,nekada...ili vjestacku travu kakva je i na ovom dijelu oko klupa
Emir ZENICA je napisao/la:kao sobna temperatura !TheDinoRules je napisao/la:
Nivo inteligencije ti je?
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je sve u jednom fazonu urađeno, nego od tog sektora su "krive linije stolicama" okrenute na suprotnu stranu. Valjda ćeš shvatiti, živ bio!!
pogledaj ostale slike ,nisi skontao al eto
Emir ZENICA je napisao/la:Ja buraz samo govorim kako je na slikama,a na slikama je razlicito.A na stadionu nisam bio pa ne znam![]()
gospodin Seljakovic je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Ja buraz samo govorim kako je na slikama,a na slikama je razlicito.A na stadionu nisam bio pa ne znam![]()
evo kako ti to izgleda kad gledas sa sredine
ni ja nisam bio na stadionu, al sam skontao...evo jedna brzinska slika, da ti malo docaram, da shvatis da je isto, al kad sliku stadiona gledas pod nekim drugim kutom onda izgleda kao da je sve razlicito, al to je zapravo samo opticka varka)
nadam se da je pomoglo
ili Poljudsajo10 je napisao/la:Stadion Otoka - Bosanski buduci Velodrome (Pomalo slicna tribina)
jel' to ona gdje je semafor?RedBlueArmy je napisao/la:Danas se na Skupštini grada Banje Luke pričalo o izgradnji južne tribine Gradskog stadiona. Izdvojeno je 750.000 KM, Vlada bi trebala dodati još para, ali se neće čekati ta sredstva već izgradnja kreće odmah. Radovi počinju valjda sledeće sedmice ili one nakon nje.
Ili Coloseum alfonso perez od Getafeagospodin Seljakovic je napisao/la:ili Poljudsajo10 je napisao/la:Stadion Otoka - Bosanski buduci Velodrome (Pomalo slicna tribina)
Je li travnjak u, bar malo, boljem stanju? Ja kad sam bio radili su još na njemu, ali je bio katastrofalan.-A- je napisao/la:Danas autom prolazio u blizini stadiona otoka,i definitivno su postavljene sve stolice na cijeloj tribini ukljucujuci i u onom dijelu koji je ogradjen za gostujuce navijace.
nista od toga, ostalo sve na maketigruezi je napisao/la:Red blue army sha bi sa onim novim stadionom o kojem su pricali od 30tak hiljada ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.