Rekonstrukcija stadiona u BiH

kalimero
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la kalimero » 15 sep 2011, 23:28

juznjak> je napisao/la:Ovo je zapadna tribina ako se ne varam ,zamislite ovakve jos tri tribine na istoku,jugu i sjeveru ,kakav bi to stadion bio ;) .Mislim da nebi mnogo ni kostao .
A sta ce im ugasice se do 2013 ;)
AMAR OSIM!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 15 sep 2011, 23:30

Sto se tice stadiona, inspiraciju su trazili u Super Mariju... i nasli su je.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 sep 2011, 23:32

TheDinoRules je napisao/la:
Nivo inteligencije ti je?
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je sve u jednom fazonu urađeno, nego od tog sektora su "krive linije stolicama" okrenute na suprotnu stranu. Valjda ćeš shvatiti, živ bio!!
kao sobna temperatura !

pogledaj ostale slike ,nisi skontao al eto 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 15 sep 2011, 23:34

-A- je napisao/la:Ah sada,nije trava dobra...vidi se da nije,ali nije bila nista bolja ,ako ne i gora ni na stadionu Buducnosti u Banovicima. A i ne samo kod njih,bilo je ,i ima jos uvijek,tih travnatih ploha po nasoj PL da te Bog sacuva :shock: :roll: . tako da ovi nece biti jedini sa polosim travnjakom,a garant ce vremenom raditi na njemu i popraviti sve to ;)

A zna li neko sta su planirali iza tog drugog gola gdje su sada ta dva pomocna gola i to blato??? Mozda tribinu neku,nekada...ili vjestacku travu kakva je i na ovom dijelu oko klupa ;)
Vidio sam da se radi na travnjaku, kilogrami i kilogrami "zemlje" se stavljaju i fino će to biti, ako ne ove, sljedeće sezone 100%!

A prvobitno je planirano da se uradi isto jedan mali pomoćni stadion kao onaj drugi, samo što bi meni bilo draže da naprave tribinu neku finu tu. Ali ono blato je fuj što je trenutno. I moram pohvaliti prostorije na tribini ovoj, zaista je strašno odrađeno.
U mom svijetu važe moja pravila

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 15 sep 2011, 23:37

Emir ZENICA je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:
Nivo inteligencije ti je?
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je sve u jednom fazonu urađeno, nego od tog sektora su "krive linije stolicama" okrenute na suprotnu stranu. Valjda ćeš shvatiti, živ bio!!
kao sobna temperatura !

pogledaj ostale slike ,nisi skontao al eto 8-)

Danas kad sam gledao stadion to mi je prvo zapalo za oko, ali kad sam malo prošetao i sa sredine pogledao, vidio sam da je sve isto. Ti sigurno nisi bio na stadionu i preko slika ne možeš zaključiti.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 16 sep 2011, 10:31

Ja buraz samo govorim kako je na slikama,a na slikama je razlicito.A na stadionu nisam bio pa ne znam ;) ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 sep 2011, 13:11

Emir ZENICA je napisao/la:Ja buraz samo govorim kako je na slikama,a na slikama je razlicito.A na stadionu nisam bio pa ne znam ;) ;)

evo kako ti to izgleda kad gledas sa sredine ;)
ni ja nisam bio na stadionu, al sam skontao...evo jedna brzinska slika, da ti malo docaram, da shvatis da je isto, al kad sliku stadiona gledas pod nekim drugim kutom onda izgleda kao da je sve razlicito, al to je zapravo samo opticka varka ;))

slika

nadam se da je pomoglo

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 16 sep 2011, 17:34

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Ja buraz samo govorim kako je na slikama,a na slikama je razlicito.A na stadionu nisam bio pa ne znam ;) ;)

evo kako ti to izgleda kad gledas sa sredine ;)
ni ja nisam bio na stadionu, al sam skontao...evo jedna brzinska slika, da ti malo docaram, da shvatis da je isto, al kad sliku stadiona gledas pod nekim drugim kutom onda izgleda kao da je sve razlicito, al to je zapravo samo opticka varka ;))

slika

nadam se da je pomoglo

Upravu si, tako nekako se stolice postavljaju. Fin je ovo stadion sad, volio bih da svi imaju priliku da prođu pored njega i da vide one prostorije, rijetko ko onako ima..

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 16 sep 2011, 18:15

Treba postavti stolice i na onu susjednu stranu od tribine. Tamo imaju te tri betonirane stepenice duz cijelog terena super bi bilo kada bi i tamo postavili stolice. ;)

Mada vidim da su i tu odradjene kao neke male mini zute stepenice,tako da je moguce da se i stolice postave.

Iz dana u dan sve ljepse i ljepse izgleda to sve na Otoci.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 sep 2011, 18:20

Stadion Otoka - Bosanski buduci Velodrome (Pomalo slicna tribina) :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 17 sep 2011, 19:14

sajo10 je napisao/la:Stadion Otoka - Bosanski buduci Velodrome (Pomalo slicna tribina) :)
ili Poljud :D

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 17 sep 2011, 19:33

Danas se na Skupštini grada Banje Luke pričalo o izgradnji južne tribine Gradskog stadiona. Izdvojeno je 750.000 KM, Vlada bi trebala dodati još para, ali se neće čekati ta sredstva već izgradnja kreće odmah. Radovi počinju valjda sledeće sedmice ili one nakon nje.

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 17 sep 2011, 19:35

RedBlueArmy je napisao/la:Danas se na Skupštini grada Banje Luke pričalo o izgradnji južne tribine Gradskog stadiona. Izdvojeno je 750.000 KM, Vlada bi trebala dodati još para, ali se neće čekati ta sredstva već izgradnja kreće odmah. Radovi počinju valjda sledeće sedmice ili one nakon nje.
jel' to ona gdje je semafor?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 17 sep 2011, 19:36

da to je ta tribina, ali red blue gdje si to procitao ? ako je istina EXTRA ONDA :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 sep 2011, 19:49

gospodin Seljakovic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Stadion Otoka - Bosanski buduci Velodrome (Pomalo slicna tribina) :)
ili Poljud :D
Ili Coloseum alfonso perez od Getafea 8-) :D http://www.flickr.com/photos/alvarocasado89/4634860707/
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 sep 2011, 01:30

Danas autom prolazio u blizini stadiona otoka,i definitivno su postavljene sve stolice na cijeloj tribini ukljucujuci i u onom dijelu koji je ogradjen za gostujuce navijace.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 20 sep 2011, 01:04

-A- je napisao/la:Danas autom prolazio u blizini stadiona otoka,i definitivno su postavljene sve stolice na cijeloj tribini ukljucujuci i u onom dijelu koji je ogradjen za gostujuce navijace.
Je li travnjak u, bar malo, boljem stanju? Ja kad sam bio radili su još na njemu, ali je bio katastrofalan.

EDIT: Izvini, nisam fino pročitao tvoj post, mislim na ovo da si samo autom prolazio.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 sep 2011, 18:11

Red blue army sha bi sa onim novim stadionom o kojem su pricali od 30tak hiljada ??

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 sep 2011, 22:15

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 10920141#6" onclick="window.open(this.href);return false;

stadion otoka
NO PYRO NO PARTY

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 sep 2011, 22:21

gruezi je napisao/la:Red blue army sha bi sa onim novim stadionom o kojem su pricali od 30tak hiljada ??
nista od toga, ostalo sve na maketi :) a mozda za par godina vlada i izdvoji sredstva uglavnom na Banjaluckom polju gdje treba da se to gradi jos uvijek je prazna livada dakle cekaju se sredstva :) mada prije mjesec dana sam citao da su stavili na tender ako neko hoce od sponzora da gradi npr kao sto ce biti nova Grbavica pa valjda jos uvijek tender nije gotov mada sumnjam da se ko i prijavio :) no najvaznije je da nama naprave sad jos jednu tribinu ili sjever ili jug samo nek naprave :) bolje jug jer na sjeveru ima ona pomocna pa eto moze sluziti a jug je strava i uzas, gledati one tipove sto se penju po zidu da gledaju utakmicu :) sto se tice Otoke odlicna je :D jos samo da urede i sa druge strane stave neke stolice i to malo ne mora da bude nesto ekstra ali da urade kao Police sto su BICE VRH :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.