NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- vidovitadjemila
Re: NK Travnik
Bivsi golgeter Travnika Nusmir Fajic bio je dvostruki strjelac u pobjedi njegove Mure protiv Olimpije.Pogotovo obratite paznju na prodor kod drugog gola.
Svaka cast majstore...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tekmi bez gledalaca tice imamo dvije,ali jedna je kup protiv Veleza sutra a druga Gosk i time smo odradili kaznu,iako se evo sad komplikuje situacija jer i u savezu vidim ima nekih nedoumica oko toga...
Ali dok se oni dogovore mi cemo i odraditi kaznu izgleda...
Sto se termina tice uprava je htjela da izidje u susret najvise nasim navijacima da mogu kako tako pogledati tekmu,to je razlog vjerovatno a sema BHRT zbog Engleske lige samo je tako bila izvodljiva,iako i ja mislim da je termin veoma los,pogotovo ako budu ovakve temperature...
Svaka cast majstore...
Sto se tekmi bez gledalaca tice imamo dvije,ali jedna je kup protiv Veleza sutra a druga Gosk i time smo odradili kaznu,iako se evo sad komplikuje situacija jer i u savezu vidim ima nekih nedoumica oko toga...
Sto se termina tice uprava je htjela da izidje u susret najvise nasim navijacima da mogu kako tako pogledati tekmu,to je razlog vjerovatno a sema BHRT zbog Engleske lige samo je tako bila izvodljiva,iako i ja mislim da je termin veoma los,pogotovo ako budu ovakve temperature...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- vidovitadjemila
Zasjedala Disciplinska komisija N/FSBiH
Behudin Trbojević
Zatrežano mišljenje Komisije za
propise
Piše: O. Škundrić
Utorak, 13.09.11. 18:25.
Danas je održana sjednica Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Najvažnija tačka dnevnog reda današnjeg zasjedanja Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prekid utakmice između Travnika i banjalučkog Borca.
Utakmica je prekinuta nakon što je predsjednik Nogometnog saveza Srednjebosanskog kantona Behudin Trbojević navodno udario glavnog sudiju Rusmira Mrkovića.
"Vezano za gospodina Trbojevića postojali su oprečni stavovi unutar Komsije oko nadležnosti u ovom slučaju. Iz tog razoga zatraženo je mišljenje Komisije za propise, jer je nejasno u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj", rekao je za SportSport.ba predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Goran Kosor
Ma ne smiju mu ni oni nista a ovamo kaznjavaju klub ni kriv ni duzan...
Behudin Trbojević
Zatrežano mišljenje Komisije za
propise
Piše: O. Škundrić
Utorak, 13.09.11. 18:25.
Danas je održana sjednica Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Najvažnija tačka dnevnog reda današnjeg zasjedanja Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prekid utakmice između Travnika i banjalučkog Borca.
Utakmica je prekinuta nakon što je predsjednik Nogometnog saveza Srednjebosanskog kantona Behudin Trbojević navodno udario glavnog sudiju Rusmira Mrkovića.
"Vezano za gospodina Trbojevića postojali su oprečni stavovi unutar Komsije oko nadležnosti u ovom slučaju. Iz tog razoga zatraženo je mišljenje Komisije za propise, jer je nejasno u čijoj je nadležnosti ovaj slučaj", rekao je za SportSport.ba predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH Goran Kosor
Ma ne smiju mu ni oni nista a ovamo kaznjavaju klub ni kriv ni duzan...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Mogli su u nedjelju staviti prijenos ako ne mogu u subotu u normalnom terminu,ili im je i utakmica za 3. mjesto Europskog prvenstva u košarci u nedjelju u 16:30 važnija.Zašto Travnik i Gošk moraju ispaštati na 35 stupnjeva,kad su Rudar i Sloboda mogli igrati u 17:00 sati i bili su u prijenosu?vidovitadjemila je napisao/la:Bivsi golgeter Travnika Nusmir Fajic bio je dvostruki strjelac u pobjedi njegove Mure protiv Olimpije.Pogotovo obratite paznju na prodor kod drugog gola.
Svaka cast majstore...
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- vidovitadjemila
Za to si u pravu 100 % ,ali mora da su kupili taj termin pa nece da im propadne.ali nije mi jasno kako izostaje saradnja entitetskih i drzavne televizije.Koliko sam upoznat svi ubiru zajedno pretplatu.Pa zasto sportske dogadjaje ne prebaciti malo i na Federalnu tv.Treba samo dobre volje.Itako skoro i da nema sporta tamo.Ali jbg tako nam je sve naopako...Pokrepace igraci bojim se...Mogli su u nedjelju staviti prijenos ako ne mogu u subotu u normalnom terminu,ili im je i utakmica za 3. mjesto Europskog prvenstva u košarci u nedjelju u 16:30 važnija.Zašto Travnik i Gošk moraju ispaštati na 35 stupnjeva,kad su Rudar i Sloboda mogli igrati u 17:00 sati i bili su u prijenosu?
Federalna tv je imala najbolji sportski program u državi,a sad su spali na utakmicu lige prvaka utorkom.Program pun repriza,a ne žele dati niti izvještaje sa utakmica 1.lige Federacije.vidovitadjemila je napisao/la:Za to si u pravu 100 % ,ali mora da su kupili taj termin pa nece da im propadne.ali nije mi jasno kako izostaje saradnja entitetskih i drzavne televizije.Koliko sam upoznat svi ubiru zajedno pretplatu.Pa zasto sportske dogadjaje ne prebaciti malo i na Federalnu tv.Treba samo dobre volje.Itako skoro i da nema sporta tamo.Ali jbg tako nam je sve naopako...Pokrepace igraci bojim se...Mogli su u nedjelju staviti prijenos ako ne mogu u subotu u normalnom terminu,ili im je i utakmica za 3. mjesto Europskog prvenstva u košarci u nedjelju u 16:30 važnija.Zašto Travnik i Gošk moraju ispaštati na 35 stupnjeva,kad su Rudar i Sloboda mogli igrati u 17:00 sati i bili su u prijenosu?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- vidovitadjemila
TRAVNIK - VELEZ 2-3
U utaknici sesnaestine finala kupa BiH Velez je pobjedio ekipu Travnika i plasirao se u sljedeci krug.Travnik je u ovu utaknicu usao bez i jednog igraca iz prve postave osim golmana Fejzica tako da ovo i nije bila losa predstava.Ekipu su cinili igraci koji konkurisu za prvi tim.Travnik je 5 min prije kraja pol. poveo sjajnim pogotkom Mujakica kada je poslije ispucavanja Fejzica lopta spustena prema njemu a on je rezantnim udarcem sa 25 metara pogodio gornji dio mreze gola Veleza.Nedugo zatim dupli pas napadaca Veleza i Okic malo iskosa izbija ispred Fejzica koji je zakacio loptu ali to nije bilo dovoljno i rezultat je 1-1.To je sve i sto je bilo vrijedno spomena u prvom djelu.U drugom djelu Velez dolazi do vodstva iz penala preko Medjica koji je sviran poslije katastrofalne greske Redjepija i presjecene lopte te nista odbrani nije ostalo nego da naprave kazneni udarac koji je igrac Veleza sigurno ralizovao.Samo par min.kasnije poslije kornera Kovacevic ostaje sam i postize glavom pogodak za poravnanje.I na kraju za pobjedu opet greska Travnicke odbrane koji su posmatrali igrace Veleza kako postizu pogodak misleci da je ofsajd,koji nije postojao a igraci gostiju to rutinski kaznjavaju i iz blizine glavom ubacuju loptu u mrezu.
Na kraju treba reci da Travnik vec godinama namjerno ispada iz kupa ,sto je nerazumljivo kad se zna da nemaju bas neki veliki broj utaknica u sezoni.Pa moglo bi se probati i u kupu bar forme radi pa dokle se dogura.Jedini razlog su mozda bespotrebni troskovi koji se nabijaju .Ovako ova tekma je dobra iz razloga sto smo otaljali jednu tekmu suspenzije i nadam se da cemo u subotu u punom sastavu odmorni savladati ekipu GOSKA.
U utaknici sesnaestine finala kupa BiH Velez je pobjedio ekipu Travnika i plasirao se u sljedeci krug.Travnik je u ovu utaknicu usao bez i jednog igraca iz prve postave osim golmana Fejzica tako da ovo i nije bila losa predstava.Ekipu su cinili igraci koji konkurisu za prvi tim.Travnik je 5 min prije kraja pol. poveo sjajnim pogotkom Mujakica kada je poslije ispucavanja Fejzica lopta spustena prema njemu a on je rezantnim udarcem sa 25 metara pogodio gornji dio mreze gola Veleza.Nedugo zatim dupli pas napadaca Veleza i Okic malo iskosa izbija ispred Fejzica koji je zakacio loptu ali to nije bilo dovoljno i rezultat je 1-1.To je sve i sto je bilo vrijedno spomena u prvom djelu.U drugom djelu Velez dolazi do vodstva iz penala preko Medjica koji je sviran poslije katastrofalne greske Redjepija i presjecene lopte te nista odbrani nije ostalo nego da naprave kazneni udarac koji je igrac Veleza sigurno ralizovao.Samo par min.kasnije poslije kornera Kovacevic ostaje sam i postize glavom pogodak za poravnanje.I na kraju za pobjedu opet greska Travnicke odbrane koji su posmatrali igrace Veleza kako postizu pogodak misleci da je ofsajd,koji nije postojao a igraci gostiju to rutinski kaznjavaju i iz blizine glavom ubacuju loptu u mrezu.
Na kraju treba reci da Travnik vec godinama namjerno ispada iz kupa ,sto je nerazumljivo kad se zna da nemaju bas neki veliki broj utaknica u sezoni.Pa moglo bi se probati i u kupu bar forme radi pa dokle se dogura.Jedini razlog su mozda bespotrebni troskovi koji se nabijaju .Ovako ova tekma je dobra iz razloga sto smo otaljali jednu tekmu suspenzije i nadam se da cemo u subotu u punom sastavu odmorni savladati ekipu GOSKA.
@vidovitadjemila
Jesi li pratio utakmicu. Moze kakav kratak raport ?
Jesi li pratio utakmicu. Moze kakav kratak raport ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
@vidoviti,
ti si ocito dobro upucen, malo sam gledao po int o travniku i dodem do ovog klipa gerile, da li su i dalje utakmice posjecene ovako jer vidim da su slike dosta stare, pozz
ti si ocito dobro upucen, malo sam gledao po int o travniku i dodem do ovog klipa gerile, da li su i dalje utakmice posjecene ovako jer vidim da su slike dosta stare, pozz
- vidovitadjemila
E kamo srece jarane da je ovako ovih zadnjih par sezona.Gerila vise nazalost ne postoji.Od ovih momaka koji su na klipovima svi su digli ruke ,a na tekme dolaze kao posmatraci ,i dalje vole klub svim srcem ali jednostavno los rad uprave ,marifetluci su doveli dotle da se svima sve zgadilo.Primjeri kao ovaj danas kad namjerno,ne umanjujem zasluzenu pobjedu Veleza,ispadas iz kupa indoletnost prema navijacima,izostanak i najmanje pomoci oko odlaska na gostovanja te nedostatak motiva u takmicenju( cilj opstanak i onda prodaje tekmi)doveli su do toga da nece niko da navija.U ovoj sezoni je bilo naznaka na pocetku da se nesto nabolje mjenja u klubu ,cak je i u zadnje 2 tekme raja pocela da se vraca ,i onda se nazalost desilo ovo sranje sa Borcem i sudijom,i tesko da ce se vratiti opet ljudi koji su ovdje jos razocaraniji nego sto su bili.Opste misljenje vlada o jadnom i nastimanom takmicenju u svim mogucim segmentima.Malo fali par dobrih rezultata ali trebace jos bolje raditi na organizaciji kluba i definitivno rascistiti sa pojedinim clanovima uprave da se nesto desi.Sto se organizovanog navijanja tice Travnicanima je prilicno zao svega toga oko Gerile,u zadnjoj tekmi protiv Borca 50 ak do 100 djecaka oko 15 ak godina doslo je ne tribinu i navijalo koliko su mogli.Svi stariji su se sjetili vremena prije rata kada je grupa djecaka tih godina dosla isto tako i pocela sa nesto starijih Vezira sa navijanjem i ubrzo poslije toga se rodila prilicno dobra navijacka grupa ,ali nesretni rat je prekinuo tu dobru pricu...Tako je i nastala Gerila...gg1919 je napisao/la:@vidoviti,
Ne znam sta bi ti rekao nadati se boljem i ja i svi prijatelji nogometa u Travniku pomislili smo da se nesto u nasoj ligi mjenja na bolje dosli na stadion da pokusamo vratiti vjeru ali se sve srusilo kao kula od karata za 45 min...
Nije vazno ko je kriv Mrkovic ,Borac, Nane ili savez ili nasa uprava mozda,ali ja znam samo jedno .
Nisu krivi ni igraci Travnika a oni igraju.Nisu krivi ni navijaci Travnika a zbog njh se igra .A bas su kaznjeni igraci i navijaci.Nigdje veze zar ne...
Kvalitetan post , pjesniće.vidovitadjemila je napisao/la:E kamo srece jarane da je ovako ovih zadnjih par sezona.Gerila vise nazalost ne postoji.Od ovih momaka koji su na klipovima svi su digli ruke ,a na tekme dolaze kao posmatraci ,i dalje vole klub svim srcem ali jednostavno los rad uprave ,marifetluci su doveli dotle da se svima sve zgadilo.Primjeri kao ovaj danas kad namjerno,ne umanjujem zasluzenu pobjedu Veleza,ispadas iz kupa indoletnost prema navijacima,izostanak i najmanje pomoci oko odlaska na gostovanja te nedostatak motiva u takmicenju( cilj opstanak i onda prodaje tekmi)doveli su do toga da nece niko da navija.U ovoj sezoni je bilo naznaka na pocetku da se nesto nabolje mjenja u klubu ,cak je i u zadnje 2 tekme raja pocela da se vraca ,i onda se nazalost desilo ovo sranje sa Borcem i sudijom,i tesko da ce se vratiti opet ljudi koji su ovdje jos razocaraniji nego sto su bili.Opste misljenje vlada o jadnom i nastimanom takmicenju u svim mogucim segmentima.Malo fali par dobrih rezultata ali trebace jos bolje raditi na organizaciji kluba i definitivno rascistiti sa pojedinim clanovima uprave da se nesto desi.Sto se organizovanog navijanja tice Travnicanima je prilicno zao svega toga oko Gerile,u zadnjoj tekmi protiv Borca 50 ak do 100 djecaka oko 15 ak godina doslo je ne tribinu i navijalo koliko su mogli.Svi stariji su se sjetili vremena prije rata kada je grupa djecaka tih godina dosla isto tako i pocela sa nesto starijih Vezira sa navijanjem i ubrzo poslije toga se rodila prilicno dobra navijacka grupa ,ali nesretni rat je prekinuo tu dobru pricu...Tako je i nastala Gerila...gg1919 je napisao/la:@vidoviti,
Ne znam sta bi ti rekao nadati se boljem i ja i svi prijatelji nogometa u Travniku pomislili smo da se nesto u nasoj ligi mjenja na bolje dosli na stadion da pokusamo vratiti vjeru ali se sve srusilo kao kula od karata za 45 min...
Nije vazno ko je kriv Mrkovic ,Borac, Nane ili savez ili nasa uprava mozda,ali ja znam samo jedno .
Nisu krivi ni igraci Travnika a oni igraju.Nisu krivi ni navijaci Travnika a zbog njh se igra .A bas su kaznjeni igraci i navijaci.Nigdje veze zar ne...

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Stvarno jest, kamo srece da ovo procita vise ljudi, ne bitno iz kojeg mjesta i kluba, zahvaljujem na informacijamaDRHAUSE je napisao/la:Kvalitetan post , pjesniće.vidovitadjemila je napisao/la:E kamo srece jarane da je ovako ovih zadnjih par sezona.Gerila vise nazalost ne postoji.Od ovih momaka koji su na klipovima svi su digli ruke ,a na tekme dolaze kao posmatraci ,i dalje vole klub svim srcem ali jednostavno los rad uprave ,marifetluci su doveli dotle da se svima sve zgadilo.Primjeri kao ovaj danas kad namjerno,ne umanjujem zasluzenu pobjedu Veleza,ispadas iz kupa indoletnost prema navijacima,izostanak i najmanje pomoci oko odlaska na gostovanja te nedostatak motiva u takmicenju( cilj opstanak i onda prodaje tekmi)doveli su do toga da nece niko da navija.U ovoj sezoni je bilo naznaka na pocetku da se nesto nabolje mjenja u klubu ,cak je i u zadnje 2 tekme raja pocela da se vraca ,i onda se nazalost desilo ovo sranje sa Borcem i sudijom,i tesko da ce se vratiti opet ljudi koji su ovdje jos razocaraniji nego sto su bili.Opste misljenje vlada o jadnom i nastimanom takmicenju u svim mogucim segmentima.Malo fali par dobrih rezultata ali trebace jos bolje raditi na organizaciji kluba i definitivno rascistiti sa pojedinim clanovima uprave da se nesto desi.Sto se organizovanog navijanja tice Travnicanima je prilicno zao svega toga oko Gerile,u zadnjoj tekmi protiv Borca 50 ak do 100 djecaka oko 15 ak godina doslo je ne tribinu i navijalo koliko su mogli.Svi stariji su se sjetili vremena prije rata kada je grupa djecaka tih godina dosla isto tako i pocela sa nesto starijih Vezira sa navijanjem i ubrzo poslije toga se rodila prilicno dobra navijacka grupa ,ali nesretni rat je prekinuo tu dobru pricu...Tako je i nastala Gerila...gg1919 je napisao/la:@vidoviti,

- vidovitadjemila
Dobra vjest iz saveza.Ukinuta je suspenzija stadiona Pirota i u Subotu protiv GOSKA bice omoguceno nesmetano gledanje utakmice.Izgleda da je kod nekog iz saveza proradila savjest i da su uvidjeli kolika je nepravda ucinjena igracima i navijacima Travnika koji su ni krivi ni duzni bili zrtve...
Sada moramo ovo dobiti i vratiti vjeru u sebe .Ne vjerujem da ce biti neka posjeta poslije ovoga svega,a i termin je los plus TV prenos ali idemo nastaviti tamo gdje smo stali prije Borca ,sto prije sve zaboraviti i gledati da nam se ovako nesto vise nikad ne ponovi.Gledati bar koliko je u nasoj moci iako nije sve do nas ...
Sada moramo ovo dobiti i vratiti vjeru u sebe .Ne vjerujem da ce biti neka posjeta poslije ovoga svega,a i termin je los plus TV prenos ali idemo nastaviti tamo gdje smo stali prije Borca ,sto prije sve zaboraviti i gledati da nam se ovako nesto vise nikad ne ponovi.Gledati bar koliko je u nasoj moci iako nije sve do nas ...

Ma to sam odmah znao cim je receno da je ta tekma prekosutra na TV-u , suludo bi bilo davati odobrenje BHT-u za prijenos , a da se igra pred praznim tribinama .vidovitadjemila je napisao/la:Dobra vjest iz saveza.Ukinuta je suspenzija stadiona Pirota i u Subotu protiv GOSKA bice omoguceno nesmetano gledanje utakmice.Izgleda da je kod nekog iz saveza proradila savjest i da su uvidjeli kolika je nepravda ucinjena igracima i navijacima Travnika koji su ni krivi ni duzni bili zrtve...
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- vidovitadjemila
Ovo je zapravo i precutno priznanje greske koju je savez napravio ,ali bi sada oni morali obrazlagati razloge zasto su pogrjesili da je kojim slucajem ponovljena utakmica protiv Borca sto je bilo najpravednije,ali hajde sad je bar malo lakse zavrsena je ta prica ...Adin_BiH je napisao/la:Ma to sam odmah znao cim je receno da je ta tekma prekosutra na TV-u , suludo bi bilo davati odobrenje BHT-u za prijenos , a da se igra pred praznim tribinama .vidovitadjemila je napisao/la:Dobra vjest iz saveza.Ukinuta je suspenzija stadiona Pirota i u Subotu protiv GOSKA bice omoguceno nesmetano gledanje utakmice.Izgleda da je kod nekog iz saveza proradila savjest i da su uvidjeli kolika je nepravda ucinjena igracima i navijacima Travnika koji su ni krivi ni duzni bili zrtve...
Joj Travnickog lobija,ajd sto utakmice kupuju i namjestaju,nego imaju i svoje ljude u savezu da im smanjuju kazne,strasno... 

- vidovitadjemila
jubitubi je napisao/la:Joj Travnickog lobija,ajd sto utakmice kupuju i namjestaju,nego imaju i svoje ljude u savezu da im smanjuju kazne,strasno...

- vidovitadjemila
Premijer liga, 7. kolo
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Travnik - GOŠK, ipak, uz prisustvo
gledalaca
Jedan od četiri susreta 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji su na rasporedu sutra, u Travniku će odigrati istoimena domaća ekipa i GOŠK iz Gabele.
Popularni Veziri dočekuju GOŠK iz Gabele, a utakmica će se ipak igrati pred publikom.
Naime, nakon odluke Disciplinske komisije FSBiH prema kojoj je Travnik kažnjen sa dvije utakmice igranja bez prisustva publike, Travničani su uputili žalbu Apelacionoj komisiji FSBiH.
Ista je smanjila kaznu na jednu utakmicu, no i zvanično registrovala sporni susret u korist Borca, te ostavila novčanu kaznu od 5.000 KM.
Čelnici Travnika i nisu baš prezadovoljni ovom odlukom, no odlučili su da svoje navijače za nesebičnu podršku koju im pružaju, sutra nagrade tako što će ulaz na utakmicu biti slobodan.
Svaka cast upravi Travnika na ovom potezu.Ovaj put ih moram pohvaliti.Jednostavno se mora nesto uraditi da se vrate gledaoci na Pirotu.Bili smo na dobrom putu,pokusali su nas sprijeciti ,ali nikako im ne treba dozvoliti da im to uspije.Mislim na sve aktere ovoga sramnog cina .
Jos optimizma dolazi u vidu poziva za mladu reprezentaciju Misica i Varupe (mladjeg
) i Mujakica u olimpijsku selekciju.
Hajmo VEZIRI moramo do pobjede sutra....
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Travnik - GOŠK, ipak, uz prisustvo
gledalaca
Jedan od četiri susreta 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji su na rasporedu sutra, u Travniku će odigrati istoimena domaća ekipa i GOŠK iz Gabele.
Popularni Veziri dočekuju GOŠK iz Gabele, a utakmica će se ipak igrati pred publikom.
Naime, nakon odluke Disciplinske komisije FSBiH prema kojoj je Travnik kažnjen sa dvije utakmice igranja bez prisustva publike, Travničani su uputili žalbu Apelacionoj komisiji FSBiH.
Ista je smanjila kaznu na jednu utakmicu, no i zvanično registrovala sporni susret u korist Borca, te ostavila novčanu kaznu od 5.000 KM.
Čelnici Travnika i nisu baš prezadovoljni ovom odlukom, no odlučili su da svoje navijače za nesebičnu podršku koju im pružaju, sutra nagrade tako što će ulaz na utakmicu biti slobodan.
Svaka cast upravi Travnika na ovom potezu.Ovaj put ih moram pohvaliti.Jednostavno se mora nesto uraditi da se vrate gledaoci na Pirotu.Bili smo na dobrom putu,pokusali su nas sprijeciti ,ali nikako im ne treba dozvoliti da im to uspije.Mislim na sve aktere ovoga sramnog cina .
Jos optimizma dolazi u vidu poziva za mladu reprezentaciju Misica i Varupe (mladjeg

Hajmo VEZIRI moramo do pobjede sutra....
Katastrofalna odbrana Travnika u prvih 60-ak minuta, sa Ribićem i Dudom na stoperskim pozicijama, onako loše postavljanje u PL nisam vidio od "osmice" Leotara na Grbavici.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- vidovitadjemila
Ma ovo je bilo boze sacuvaj i jos gore od toga.Zao mi je Gabeljana zasluzili su 3 boda sigurno.Cestitam svim srcem ljudima na prikazanoj igri,A ovi nasi nemaju snage za 40 min kako treba.Jos Nele izvede onakvu prvu postavu.Ma katastrofa.J... ga Mujakic.Onaj Dudo je krampa samo takva ono ne treba pomisliti da se stavi vise da igra.a Ribic i Varupa katastrofa .Da nije bilo Fejzica njemu jedino svaka cast bilo bi 3 gola u nasoj mrezi minimalno.Hodati ih pola ne moze na kraju.Dobro los je termin vrucina ,ali i njima je bilo isto.I da smjeurija bude veca jos kad i ne utrpa Travnik i drugi pred kraj.Ali je ovdje izgleda gotovo tek kad sudija svira kraj.I drago mi je zbog prenosa jer su bar svi mogli,ko je htjeo,vidjeti da na Piroti gosti itekako igraju bez problema,a ni tekma nije bila neinteresantna bilo je dosta prilika,a mi ako ovako nastavimo nigdje nas nema sigurno...
Ovo je bila jadna predstava Travnika...
Ovo je bila jadna predstava Travnika...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 17 sep 2011, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta reci dosle kamere i qrca sad nema vise siljenja. Goskovci su vas momacki poderali ...go ste dali na foru. Vasa igra sta reci osim ogavna i fuj. Bas su se sad sjetili da dovedu kamere u Travnik.. 

Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 8 gostiju.