FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Buba je cak i demantovao ovo tako da lagano duvajte 

Prekinite sa tim dječijim prepucavanjima!
Jeste demantovao kad su mu rekli da će mu ukinuti sendvič koji je primao svaki drugi dan.JoinUnion je napisao/la:Buba je cak i demantovao ovo tako da lagano duvajte

Ja kad bih doživio ovakvo ruglo, odmah bi prestao da navijam za taj klub

-
- Kontakt:
ovo govorim kao neutralan,ali ovo je sramota,pa nije se samo taj klub obrukao vec drzava i to vise od kluba!!!ovo je žalosnoCompact je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO!!!
Zbog gladi je pola tima 46te prešlo kod nas, a evo i u novije vrijeme se ista priča ponavlja.
LJUDIIIII, KUPITE KARTU MOLIM VAAAAS
Humanitarna tv željo!
ako potpiše, znači da je dobar, Amar najbolje zna...FCZ_SANA je napisao/la:PostPostao/la Virtu4l dana 04 aug 2009, 22:01
Danas je onaj Grozdanić trenirao sa ekipom, kao i Nemanja Supić. Ovaj prvi je igrao vani, ima dosta iskustva, ali nisam kompetentan da govorim o njegovom kvalitetu. Valjda ima neko ko ga je gledao??
Trenirao/gledao sam podavno dok je još u Podgrmeču igrao, dosta trči, ali nije neki igrač bio.
Kakav je sad, čut' ćemo
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Haha, nisam gladan hvala Bogu. Naprotiv 
Najvise me hrani ta vas muka i jad i bolesna ljubomora. (ali srecom nije mi samo to na meniju)
Volim te Zeljo!

Najvise me hrani ta vas muka i jad i bolesna ljubomora. (ali srecom nije mi samo to na meniju)
Volim te Zeljo!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
najveci klub sa najvise navijaca u BIH : FK ŽELJEZINČAR nek crknu dushamani
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
tipican dokaz kako ima glupih ljudi, da su to neke novine napisale nego sanaakiica_sa je napisao/la:ovo govorim kao neutralan,ali ovo je sramota,pa nije se samo taj klub obrukao vec drzava i to vise od kluba!!!ovo je žalosnoCompact je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO!!!
Zbog gladi je pola tima 46te prešlo kod nas, a evo i u novije vrijeme se ista priča ponavlja.
Humanitarna tv željo!

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Kako ću biti ljubomoran na klub koji :tanzla je napisao/la:Haha, nisam gladan hvala Bogu. Naprotiv
Volim te Zeljo!

Nije igrao na evropskoj sceni dugo, dugo godina!

Klub koji igračima ne da da jedu!

Klub koji tjera trenera i kapitena da prodaju karte!

Dosta više, možda čita ovaj forum neko dijete pa će nešto strašno usniti....

I taj klub ti i dalje opsesijaCompact je napisao/la:Kako ću biti ljubomoran na klub koji :tanzla je napisao/la:Haha, nisam gladan hvala Bogu. Naprotiv
Volim te Zeljo!![]()
Nije igrao na evropskoj sceni dugo, dugo godina!![]()
Klub koji igračima ne da da jedu!![]()
Klub koji tjera trenera i kapitena da prodaju karte!![]()

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 avg 2009, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
pa kad imamo trenera koji moze promovisati klub, kad neko cuje Amar Osim zna se, a dok tvoj klub nema to, a i da ima kako ce kad nemaju u prodaji godisnje karta, boga pitaj imaju li uopste polusezonskeCompact je napisao/la:Kako ću biti ljubomoran na klub koji :tanzla je napisao/la:Haha, nisam gladan hvala Bogu. Naprotiv
Volim te Zeljo!![]()
Nije igrao na evropskoj sceni dugo, dugo godina!![]()
Klub koji igračima ne da da jedu!![]()
Klub koji tjera trenera i kapitena da prodaju karte!![]()

-
- Kontakt:
kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!kinone je napisao/la:tipican dokaz kako ima glupih ljudi, da su to neke novine napisale nego sanaakiica_sa je napisao/la:ovo govorim kao neutralan,ali ovo je sramota,pa nije se samo taj klub obrukao vec drzava i to vise od kluba!!!ovo je žalosnoCompact je napisao/la:
DRŽAVA ŽELJO!!!
Humanitarna tv željo!
a mi mozemo moliti ljude da kupe godisnje, a prodaje li tvoj klub godisnje karte ??
Drugari, Dialiba je bio ljubimac navijača Željezničara i Željo ga je prodao i zaradio je finu paru, sve se završilo u najboljem mogućem redu a da nije tako ne bi njegov brat bio sada u Željezničaru. Gledajte sebe i pustite nas našim temama...
Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici 

Ma vatra im je drugovi, gledaju, pate, a ne mogu ništa, znaju da je lokomotiva krenula...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
moramo se nauciti boriti protiv ovih njihovih upada na nasu temu, jer kako bude sezona odmicala njihovi strahovi i komplexsi ce vrtoglavo da rastu, jednostavno ih moramo ignorisati i mirno diskutovati o desavanjima u nasem klubu...Virtu4l je napisao/la:Ma vatra im je drugovi, gledaju, pate, a ne mogu ništa, znaju da je lokomotiva krenula...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
[/quote]aakiica_sa je napisao/la:aakiica_sa je napisao/la:
kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!
Ne,tvoj klub treba jednog Želju da bi vasi navijaci vidjeli kako izgleda pun stadion na kojem igrate-a sto se tice Bube- -Sarajevu cak i "gladni" igraci mogu zabiti

Ubi se zbog ove izjave.JoinUnion je napisao/la:Kojih ima na tribini protiv slobode koliko i manijaka u zenici
U BiH na brojnosti i na velicini kopa nam niko ne moze prigovarati.A tek vi.PA vama je na svakoj tekmi prosle sezone izuzev derbija i Zrinjskog kop bio sektor c, koji prima 400-500 ljudi.A znao je i sektor c biti nepopunjen ako me sjecanje dobro sluzi od prosle sezone.
A nas kop? Nikad ispod milje izuzev Posusja, u 29. kolu prosle sezone.
Za uporedjivanje, uporedi nase gostovanje u Zenicu prosle godine, isto prvo kolo.Slike
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... bf64769fde
VFC87 je napisao/la:aakiica_sa je napisao/la:aakiica_sa je napisao/la:
kako god bilo ovo je izaslo u novinama a ljudi su procitali,vjerujem da se mnogima nakon toga smucio ne samo fudbal vec i zemlja u kojoj zive!!A moj klub nema potrebe prodavati sezonske karte da bi poboljsao svoj budjet a isto tako i broj navijaca na tribinama!!!
Ne,tvoj klub treba jednog Želju da bi vasi navijaci vidjeli kako izgleda pun stadion na kojem igrate-a sto se tice Bube- -Sarajevu cak i "gladni" igraci mogu zabiti

ma pusite ovog OPANCARA, nista nam nemoze pokvariti odlicnu atmosferu u klubu

ok znaci uprava tvog kluba je pametnija od one realove, od liverpoola, arsenala................, jer ne prodaje godisnje ulaznice.aakiica_sa je napisao/la: