FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2009, 22:31

Sta vas lozi djecak koji je totalno neupucen i nesvjestan svog kompleksa koji se sada produbljuje!

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 04 avg 2009, 22:34

fk zeljeznicar je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:pa dao vam titulu otisao i zavio vas u crno 6 godina hehehe... i jos se niste oporavili...
dao nam je dvije titule, kup i treće pretkolo lige prvaka, a toga se ti ustvari bojiš ovih titula
noge mi se tresu od silnog zelje.. koji poslije jednog kola je postao barcelona..
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 avg 2009, 22:37

adnan_hz je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:pa dao vam titulu otisao i zavio vas u crno 6 godina hehehe... i jos se niste oporavili...
dao nam je dvije titule, kup i treće pretkolo lige prvaka, a toga se ti ustvari bojiš ovih titula
noge mi se tresu od silnog zelje.. koji poslije jednog kola je postao barcelona..
razligu odavde
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 04 avg 2009, 22:40

adnan_hz je napisao/la:

dječače učini mi uslugu i **** sa teme, dosadila mi je tvoja glupost

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 04 avg 2009, 22:42

adnan_hz je napisao/la:
napokon si iskren :D

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 04 avg 2009, 22:49

Prvi i posljednji put na ovoj temi.Izvinjavam se ali morao sam zbog ovog lika "fk zeljeznicar" :

http://worldreferee.com/site/match.php? ... tchID=4095

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 04 avg 2009, 22:52

"U prvoj emisiji posjetili smo trening pred početak sezone i utakmicu protiv Slobode koji je održan u Butmiru i obavili razgovor sa kapitenom Alaimom." Pa dokle je ovo doslo da sarajevo trenira u BUTMIRU.. :lol: :lol: :lol: a valjda ce te i vi imat nekad svoj stadion...FORZZA ZELJO!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 avg 2009, 22:56

adis_macak je napisao/la:"U prvoj emisiji posjetili smo trening pred početak sezone i utakmicu protiv Slobode koji je održan u Butmiru i obavili razgovor sa kapitenom Alaimom." Pa dokle je ovo doslo da sarajevo trenira u BUTMIRU.. :lol: :lol: :lol: a valjda ce te i vi imat nekad svoj stadion...FORZZA ZELJO!!!!

pa vidim pratiš FK SARAJEVO, znači ne možeš bez njega
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 04 avg 2009, 23:05

Ma uredu je,vidim da ste se poceli furati na nas,DRAGO MI JE ZBOG TOGA :!: :!: :!:

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 04 avg 2009, 23:14

Koliko je samo popularan nas voljeni klub dokazuje ova tema. Mi sta god napisemo lose o drugom timu na ovoj temi odmah ti eto 100 odgovora na istoj temi, znaci nemoramo ici na njihove teme da ih ismijavamo. A oni kada ismijavaju oni moraju na nasoj jer njihove niko i necita. Mali hordasi , fukare , robijasi .... prvo kad udju u sportsport.ba pogledaju nasu temu pa onda njihovu. :D :D haj sad recite da nije tako!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 04 avg 2009, 23:43

Udri_jace_manijace! je napisao/la:Koliko je samo popularan nas voljeni klub dokazuje ova tema. Mi sta god napisemo lose o drugom timu na ovoj temi odmah ti eto 100 odgovora na istoj temi, znaci nemoramo ici na njihove teme da ih ismijavamo. A oni kada ismijavaju oni moraju na nasoj jer njihove niko i necita. Mali hordasi , fukare , robijasi .... prvo kad udju u sportsport.ba pogledaju nasu temu pa onda njihovu. :D :D haj sad recite da nije tako!

Pogledaj zadnjih 5 stranica na nasoj temi pa onda pricaj.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 04 avg 2009, 23:50

Butmiran je napisao/la:
Udri_jace_manijace! je napisao/la:Koliko je samo popularan nas voljeni klub dokazuje ova tema. Mi sta god napisemo lose o drugom timu na ovoj temi odmah ti eto 100 odgovora na istoj temi, znaci nemoramo ici na njihove teme da ih ismijavamo. A oni kada ismijavaju oni moraju na nasoj jer njihove niko i necita. Mali hordasi , fukare , robijasi .... prvo kad udju u sportsport.ba pogledaju nasu temu pa onda njihovu. :D :D haj sad recite da nije tako!

Pogledaj zadnjih 5 stranica na nasoj temi pa onda pricaj.

kod vas zadnjih 5 kod nas zadnjih 200
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 avg 2009, 23:52

Ocito su neki poprimili vaseg loseg odgoja (zabijanja nosa u tudje stvari) pa ih ponijelo!
Valjda nece pisati tamo vise...

Maloprije sam postavio jednu slikicu...cudi me da niko nije nista komentarisao (valjda znate koja je tekma) :mrgreen:

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 04 avg 2009, 23:52

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 05 avg 2009, 00:05

slika

DRŽAVA ŽELJO!!! :mrgreen:

Zbog gladi je pola tima 46te prešlo kod nas, a evo i u novije vrijeme se ista priča ponavlja.

LJUDIIIII, KUPITE KARTU MOLIM VAAAAS

Humanitarna tv željo!

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 05 avg 2009, 00:09

Seyo_TM je napisao/la:Ocito su neki poprimili vaseg loseg odgoja (zabijanja nosa u tudje stvari) pa ih ponijelo!
Valjda nece pisati tamo vise...

Maloprije sam postavio jednu slikicu...cudi me da niko nije nista komentarisao (valjda znate koja je tekma) :mrgreen:
slika

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 avg 2009, 00:12

Compact je napisao/la:slika

Zbog gladi je pola tima 46te prešlo kod nas, a evo i u novije vrijeme se ista priča ponavlja.

Humanitarna tv željo!
Vidis, Dialiba je bio gladan, al' nije htio kod cigana da predje. Ono, bas si nas provalio sad, grohotom se smijem.Kako ti nije mrsko peglati se,traziti sliku,editovati tu gore sa strumfovima samo da bi ispao smijesan? Koja opsesija,koji strah, iskonski. :lol:
Volim te Zeljo!
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 avg 2009, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 00:13

Sad znam da si odojak ;)

Al drago mi je da posvecujes toliku paznju nama.
Citirat "spam"...pa stvarno...

FCZ_SANA
Kontakt:

Post Postao/la FCZ_SANA » 05 avg 2009, 00:17

PostPostao/la Virtu4l dana 04 aug 2009, 22:01
Danas je onaj Grozdanić trenirao sa ekipom, kao i Nemanja Supić. Ovaj prvi je igrao vani, ima dosta iskustva, ali nisam kompetentan da govorim o njegovom kvalitetu. Valjda ima neko ko ga je gledao??

Trenirao/gledao sam podavno dok je još u Podgrmeču igrao, dosta trči, ali nije neki igrač bio.
Kakav je sad, čut' ćemo :D

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 05 avg 2009, 00:18

tanzla je napisao/la:
Compact je napisao/la:slika

Humanitarna tv željo!
Vidis, Dialiba je bio gladan, al' nije htio kod cigana da predje. Ono, bas si nas provalio sad, grohotom se smijem.Kako ti nije mrsko peglati se,traziti sliku,editovati tu gore sa strumfovima samo da bi ispao smijesan? Koja opsesija,koji strah, iskonski. :lol:
Volim te Zeljo!
I ti mora da si gladan, pa ti se sviđa Dialibin intervju?! :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 40 gostiju.