FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 15 sep 2011, 13:08

NoName je napisao/la:Sa nestrpljenjem iščekujem 27.09.2011.
I mi smo. Bayern je odigrao nekoliko jakih utakmica, ali jos nije s nekim timom koji pretenduje na vise titula poput Man Citya. To ce biti bez sumnje pravi ispit i za jedne i za druge.
#divovi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 sep 2011, 13:18

moustapha je napisao/la:
NoName je napisao/la:Sa nestrpljenjem iščekujem 27.09.2011.
I mi smo. Bayern je odigrao nekoliko jakih utakmica, ali jos nije s nekim timom koji pretenduje na vise titula poput Man Citya. To ce biti bez sumnje pravi ispit i za jedne i za druge.
Upravo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 sep 2011, 13:53

Sinoc jos jedna rutinska pobjeda nasih igraca. U prvom poluvremenu i nismo igrali nesto posebno, dok smo u drugom odigrali fantasticno. Odbrana je ponovo izgledala veoma dobro, sto me jako raduje. Ostvarili mso pobjedu od 2:0, ali i stvorili brdo prilika, tako da Villareal moze biti zadovoljan sa ovim rezultatom. Ribery je ponovo onaj stari i zaista je sinoc bilo lijepo gledati kako se igra sa protivnickim igracima. Takodjer, smo produzili niz utakmica bez primljenog gola i sada idemo na Rudare i nadam se da cemo nastaviti i sa dobrim igrama u Bundesligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 15 sep 2011, 15:26

slika

Uploaded with ImageShack.us

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2011, 15:32

Samo me zanima jel' @Mona uplatio oba daju? :D

Mancini: "pobijedicemo u Munchenu" :x
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 sep 2011, 15:36

Mancini govori pobijedit cemo Bayern u Minhenu!!!
Dragi Roberto uz duzno postovanje prema tebi i tvojo (ne)sposobnosti, pa jesil ti dobar care? Valja to rec...pobijedit cemo Bayern u Minhenu, dosad samo Gladbach uspio pronaci put do gola i to radi greske Neuera....
Ne vjerovatno..
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 sep 2011, 15:48

Momci necu vise da vidim svadje unutar bavarskog kolektiva. Mada, odavno se nije zakuhalo, red je i bio. :lol:
secer je napisao/la:hantro i klare, pozdravlja vas gov-njez, luzeri :twisted: :twisted: :lol:
Pricas o covjeku koji je prosle sezone bio ubjedljivo najbolji strijelac BL, cetvrti stvrijelac Evrope, koji je i ove godine zasjeo na prvo mjesto liste strijelaca, koji je prosle sezone postigao osam golova u LP? O njemu pricas?
E moj seco. :lol:

Tvrdim da je Super Mario najbolji CENTARFOR na svijetu. Dakle, govorim o klasicnim napadacima, a ne o Rooneyu, Messiju...

Nego seco spomenuo si neku bolest, haman se radilo o gadnom mahmurluku? :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 sep 2011, 16:18

geronimo je napisao/la:Marion očito nije zaliječio staru povredu (ili mu se nije igralo :mrgreen: , kad pogledaš koliko je puta bio u ofsajdu).
Ma vjerovatno ovo drugo, čovjeku dop.izdilo zabijati, 'ta mora i on malo odmoriti, 'ta nije baš toliki j.ebač. :lol:
secer je napisao/la:kako te bolan nije sramota prijetiti djeci :)
krivo ti sto te izdominiro pa bi ga sad trazio da se fizicki obracunate :lol:
Ključ za prvu, je ova druga rečenica. :mrgreen: Izgubio sam glavu, ja reci jedno, on 'oće drugo; ja 'vamo, on tamo; ja to, on ono; ja za glavu, on 'oće za rep..., pa krenuo onako kako ne dolikuje, ali evo strasti se smiruju. :D Zna i on da je pogriješio, ali neće da prizna, još dokazi su tu, tako da ja s takvim pričati šta nemam...
secer je napisao/la:nego, imal gdje badstubera kojeg si posteno ishrako, ti i tvoj pajdo geronimo :?
Mi mislili ti zaboravio :P , evo taman kont'o da ga pohvalim, okrenem priču u našu korist, ali...
Eno ga k'o kakva curica na terenu, kad vidim one kretnje, stvarno mi zlo dođe, mislim teško da ću ga ja kad zavoliti, jednostavno ne uklapa mi se , a neka njega nek' igra, ima sreću što je Bayarac, pa će se gurkati, ali opet kažem nema mu se šta prigovoriti, golove ne primamo, tako da je zasad sve za pet.
secer je napisao/la:hantro i klare, pozdravlja vas gov-njez, luzeri :twisted: :twisted: :lol:
Vidjećeš cirkusa sad u nedjelju. :D
don_burza je napisao/la:Hebiga kad nekad primimo go bice mi neobicno ja sad naviko da neprimamo
Ha ja moj burza, ko bi ti nama ugodio. :D Sad ćemo primljeni gol dočekati kao poraz u finalu Lige prvaka. :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 sep 2011, 16:30

Ima li sta novo za ozljede Van Buytena i Maria

Koliko ce odsustovti ? Ima li ih u nedjelju protiv Schalkea

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 sep 2011, 16:36

Bayern@heart je napisao/la:Ima li sta novo za ozljede Van Buytena i Maria

Koliko ce odsustovti ? Ima li ih u nedjelju protiv Schalkea
Sutra Gomez ide na pregled , kako sam kaze nada se da nije nista ozbiljno , dok Heynckes govori kako su vrlo upitni za Schalke.Btw Olic bi se trebao vratiti za 2 do 3 sedmice, i da Schweini i Kroos u idealnoj postavi prvog kola Lige Prvaka 8-)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 17:30

Španski mediji puni hvale za Bayern. Pretežno listovi pišu a i drugi mediji objavljuju kako je Bayern održao lekciju Villarealu, onda kako je Ribery razbio Villareal, kako su bayernove kombinacije bile neuhvatljive za domaćina i slično. Posebne pohvale dobivaju Ribery i Muller.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 sep 2011, 18:06

Doktor Bayerna Mueller-Wohlfahrt o situaciji oko Robbena :

Kako napreduje oporavak od upale stidne kosti Arjena Robbena?: "Povreda je uzrokovana preopterečenjem. Mislim da smo našli uzrok tog stresa, ali ništa više ne mogu reći."

Kako mislite?: "Prvo morate pronaći izvor stresa, a zatim ga povratiti. Nakon toga se to postepeno regenerira. Tek kad to na vas počne utjecati pozitivno, tek onda ćemo znati da smo odradili dobro svoj posao. Ali, kada će se to dogoditi, ne znam."

Kako Arjen može doprinijeti oporavku?: "Raditi na svom stomaku i mišićima kako bi uspostavili veću stabilnost."
Daniel Bierofka je zbog takve povrede morao pauzirati cijelu godinu.

Kada će Arjen biti ponovno spreman?: "To ne znam, to sam rekao i čelnim ljudima u klubu. On svakodnevno kod mene provodi kontrolu, moramo pažljivo to promatrati da bi kasnije odlučivali. Ono što je važno je to da na treningu ne osjeti nikakvu bol i da ne trenira ako je bol prisutna. Morate biti vrlo oprezni, inače tijelo popusti pri opterečenju. Trenutno, on može vježbati samo na biciklu. Mora biti jako strpljiv."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 sep 2011, 18:10

Ima li nekih novosti u vezi Brena? Hoce li on u skorije vreme da bude u kombinaciji za utakmicu? Nisam video juce protiv Viljareala, je l' bio bar u izmeni?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2011, 18:33

farinelli123 je napisao/la:Ima li nekih novosti u vezi Brena? Hoce li on u skorije vreme da bude u kombinaciji za utakmicu? Nisam video juce protiv Viljareala, je l' bio bar u izmeni?
On je kao navodno poceo sa treninzima, ali nije to jos dovoljno da bi se gurnuo u vatru.
Uostalom, kako nam funkcionise ta zadnja linija Breno nam i ne treba, ali ne sumnjam da bi se i on uklopio savrseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 sep 2011, 09:25

JetSet_Hantraga je napisao/la:Pricas o covjeku...
covjek?? pricam o martinelu kojem su nadjenuli ime gomez... 8-)
JetSet_Hantraga je napisao/la:Tvrdim da je Super Mario najbolji CENTARFOR na svijetu. Dakle, govorim o klasicnim napadacima, a ne o Rooneyu, Messiju...
bolji i od dzeka, dzeka :?
nego, sta je runi, majku mu :?
JetSet_Hantraga je napisao/la:Nego seco spomenuo si neku bolest, haman se radilo o gadnom mahmurluku?
NE :!:
pokusavao sam da zalijecim one najgore, dusevne rane.
o cemu se radi?? naime :oops: vjerujem da vam je svima zapao za oko link francuskog fudbalskog saveza na kojem se moze kupiti ulaznica za utakmicu fra - bih, pa tako i meni.
e, vjerujem i to da znate da drug secko nije neki haker, tj. nije vican disciplini ´upravljanje kompicem´ tako da nisam znao iskoristiti tu prednost i kupiti kartu bez da mrdnem du -petom.
jednostavno, odlucio sam se za drugu varijantu - voznja do francuske i kupovina prave, papirne karte´.
ono, zadnjica vidi puta, kupis kartu i tivra se nazad.
al´ ne lezi vraze :oops: nisam im´o tacnu adresu adresu njihovog fs-a tako da sam se morao osloniti na svoje poznavanje stranih jezika, izmedju ostalih i francuskog(da, perfektno spreham 11 stranih jezika).
i, vozim se ja tako po parizu i snimim dvije mladje djevojke. nisu nesto, jedna plavusa slicna pameli, dok je druga bila najvjerodostojnija kopija megen foks.
zaustavim ja auto(inace, vozim x5 ako bas zanima ove auto-frikove) i upitam(vjerujem da ne znate francuski takjo da cu prevesti taj smal-talk): gospodjice, mozete li me uputiti na zgradu ffs-a :?:
-mladi gospon, pariz je ogroman i vrlo komplikovan, znamo da necete naci. nego, najbolje da mi podjemo s vama jer nam je usput.
sjednu one i upravljaju: vozi pravo, pa lijevo, pa desno, pa tamo, sad amo....i dodjemo do nekog hotela sa 6 zvjezdica. kasnije cu saznati da nocenje u istom kosta 25.000 eura i to u najobicnijoj sobi.
haj sad, goni na 163. kat. apartman od 500 kvadrata. tisina. kontam, majku mu, bogat ovaj fs kad si moze priustiti ovakve prostorije.
e, tada su krenule moje muke. fine dame su u sekundi mutirale u otmicare najgore vrste, izvadile pistolje i natjerale me da se skinem. skinule su se i one, svezale me za krevet i tada je pocela prava patnja.
mislio sam da je najgore kada mi je plavusa uvalilia svoju 85 D dojku u usta... aman, kako sam se prevario. uslijedilo je najgore... pocele su da mazu ´vrsnjaka´ slagom, mazu i obradjuju svojim dugim i vrelim jezicima.

vristao sam, plakao, nudio dzipa, nudio 10 k eura koje sam imao uzase samo da me puste.
tjerale su me da jedem mrski mi kavijar i crni tartuf u kojeg su mjesale vijagru, a zaljevale su me dom perignonom ´power trio´.
pocele su u cetvrtak a zavrsile u ponedjeljak. otisle su a mene je oslobodila spremacica. usput je rekla da su platile racun. ostatak dana sam proveo u nekom grcu, plakao i platio vozaca da me odvuce nazad u njemacku.

eto, druze hantro, to su moje muke. nek´ mi se jave svi oni koji planiraju ici u francusku da im kazem kroz koju ulicu ne smiju prolaziti.
ps
nastavio bih al´ nemam vremena. ceka me zubar :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 sep 2011, 09:37

secer je napisao/la:nastavio bih al´ nemam vremena. ceka me zubar :twisted:
Ma samo ti pričaj, sačekat ću ja tebe ;) Dok dadnem anesteziju i dok fino utrne, samo nastavi. Eno mi sestra kafu pristavila ;)

Kicker piše kako "postoji veliki interes za Maloudu od strane Bayerna". :?
Sent from my Philips Smart TV.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 sep 2011, 10:27

Saurman je napisao/la:Doktor Bayerna Mueller-Wohlfahrt o situaciji oko Robbena :

Kako napreduje oporavak od upale stidne kosti Arjena Robbena?: "Povreda je uzrokovana preopterečenjem. Mislim da smo našli uzrok tog stresa, ali ništa više ne mogu reći."

Kako mislite?: "Prvo morate pronaći izvor stresa, a zatim ga povratiti. Nakon toga se to postepeno regenerira. Tek kad to na vas počne utjecati pozitivno, tek onda ćemo znati da smo odradili dobro svoj posao. Ali, kada će se to dogoditi, ne znam."

Kako Arjen može doprinijeti oporavku?: "Raditi na svom stomaku i mišićima kako bi uspostavili veću stabilnost."
Daniel Bierofka je zbog takve povrede morao pauzirati cijelu godinu.

Kada će Arjen biti ponovno spreman?: "To ne znam, to sam rekao i čelnim ljudima u klubu. On svakodnevno kod mene provodi kontrolu, moramo pažljivo to promatrati da bi kasnije odlučivali. Ono što je važno je to da na treningu ne osjeti nikakvu bol i da ne trenira ako je bol prisutna. Morate biti vrlo oprezni, inače tijelo popusti pri opterečenju. Trenutno, on može vježbati samo na biciklu. Mora biti jako strpljiv."
Ovo meni ljudi smrdi. Imam osjecaj da Robbena necemo vidjeti opet do nove godine,pa kako taj covjek nema srece to je za nepovjerovati!
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 sep 2011, 22:43

Nisam bas ni gledo tekmu, a nisam pito nikog cekam da Bavarci objektivno kazu :D kako smo se nosili sa Špancima.Čitajuci gore haman je to bila rutinska pobjeda, potvrda svjetske klase. A ovo za Maloudu mi se cini ko super ideja.Nije on vise na onom nivou da u fizicki zahtjevnijoj EPL pruza partije kakve se od njega ocekuju, al' kvalitet je neosporan te mislim da bi se sjajno uklopio u nas tim.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 sep 2011, 23:12

"Olić će se vratiti za dvije ili tri hefte, a uvijek možemo igrati i s Riberyjem u napadu. Pogledajte Barcelonu koja ne igra s jednim središnjim napadačem. Tamo svi mogu preuzeti tu ulogu" - zaključio je trener Bavaraca.

Tako razmišlja naš strateg 8-) 8-) 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 sep 2011, 01:19

Solidna priča, pročitana u jednom dahu. :D
Istinita? :?
Kod cukera se više ništa ne zna, pa tako i ovo njegovo "primicanje" staroj raji treba uzeti sa rezervom. :D

Mrtvo meso? :twisted: De malo pitaj Hareta za Zvizgoja. :lol:
Gori si od Megamoja sa okretanjem ploče. Kod njega sam izbrojao 5 promjena servi, dok kod tebe moram i drugu ruku koristiti kao računalo. :)
Pape je....Sušić. :D

Da si istinski drugar treb'o si se meni obratiti i sad bi se sa nečim drugim mog'o qrčiti po forumu. :?

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.