FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 00:50

bimbrlica je napisao/la:bajern u Primeri ne bi bio sigurani ni u to da ce izboriti ligu prvaka a kamoli sta vise.ja stvarno ne znam ili se vi pravite ludi ili pratite samo BuLi.Ne zelim uopste da se raspravljam ali trenutno se BuLi ne moze ni porediti sa Primerom a kamoli sta vise
@Saurman
ako su Atl.Madrid,Sevilla,Valencia,Atl.Bilbao skart sta su onda ostale momcadi (osim Bayerna i Borusije) iz BuLi ?
Ne spominji Sevillu jer ti se smije Slomka u Hannoveru...Živ bio samo njih ne spominji :D :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 sep 2011, 00:52

Svaka cast na igri . Uzesmo 3 boda sto je najvaznije a i onaj x iz Mancestera anm pase . Hebiga kad nekad primimo go bice mi neobicno ja sad naviko da neprimamo
Thomas Müller - Fußballgott

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 15 sep 2011, 00:59

effe_sa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:bajern u Primeri ne bi bio sigurani ni u to da ce izboriti ligu prvaka a kamoli sta vise.ja stvarno ne znam ili se vi pravite ludi ili pratite samo BuLi.Ne zelim uopste da se raspravljam ali trenutno se BuLi ne moze ni porediti sa Primerom a kamoli sta vise
@Saurman
ako su Atl.Madrid,Sevilla,Valencia,Atl.Bilbao skart sta su onda ostale momcadi (osim Bayerna i Borusije) iz BuLi ?
Ne spominji Sevillu jer ti se smije Slomka u Hannoveru...Živ bio samo njih ne spominji :D :D :D :D :D :D
zar stvarno mislis da je Hannover kvalitetniji od Seville?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 sep 2011, 01:05

bimbrlica je napisao/la: zar stvarno mislis da je Hannover kvalitetniji od Seville?
sevilla je pokazala da nije bolja od hannovera ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 sep 2011, 01:05

bimbrlica je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
@Saurman
zar stvarno mislis da je Hannover kvalitetniji od Seville?
Nema potrebe za daljom raspravom.Odlutali smo od temi.Ako uzmemo 28 minuta u duelu sa Gladbachom i tome dodamo 7 utakmica zaredom u kojima nismo primili gola to se penje na 658 minuta sačuvane mreže.Briljantno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 01:06

bimbrlica je napisao/la: zar stvarno mislis da je Hannover kvalitetniji od Seville?
Mislim da su tu negdje....Sevilla je trenutno jedna prosječna ekipa u kojoj faktički samo Kanoute vrijedi. Primera jeste još korak ispred Buli zato što 2 kluba imaju konstantu i velika su imena u evropskom fudbalu: Real i Barca, tu ih može pratiti još Valencija, po malo Atletico...Od ove sezone će mozda sila postat i Malaga.
A ti malo prije pišeš totalno nerealno o Bayernu ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 15 sep 2011, 01:10

effe_sa je napisao/la:
Mislim da su tu negdje....Sevilla je trenutno jedna prosječna ekipa u kojoj faktički samo Kanoute vrijedi. Primera jeste još korak ispred Buli zato što 2 kluba imaju konstantu i velika su imena u evropskom fudbalu: Real i Barca, tu ih može pratiti još Valencija, po malo Atletico...Od ove sezone će mozda sila postat i Malaga.
trenutno je Bayern stepenicu ispod Reala i Barcelone sta god da vi ovdje pricali.Realno je kvalitetniji od svih ostalih ekipa is Primere ali od Valencije,Atl Madrida,Villareala i donekle Seville nije toliko kvalitetniji koliko je slabiji od Reala i Barce.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 01:15

bimbrlica je napisao/la: trenutno je Bayern stepenicu ispod Reala i Barcelone sta god da vi ovdje pricali.Realno je kvalitetniji od svih ostalih ekipa is Primere ali od Valencije,Atl Madrida,Villareala i donekle Seville nije toliko kvalitetniji koliko je slabiji od Reala i Barce.
:D :D :D :D jesi ti meni smiješan čovjek??'et ak je bayern toliko slabiji što se ti time sad opterečuješ, doće i te utakmice protiv Reala i Barce, nikakav problem. Ja se ne bojim protiv bilo koga kada Bayern igra, pogotovo ovako jak Bayern...Ti da nisi zabrinut ne bi sigurno ovde sada pisao i to si došao trubit o snagi Reala nakon mtršave pobjede od 1-0 protiv Dinama. Kad se sve sabere i oduzme ispade Dinamo (uz sav respekt jer za svoje mogučnosti sjajno igraju i postigli su već uspjeh) jači od Villareala :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 15 sep 2011, 01:19

effe_sa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: trenutno je Bayern stepenicu ispod Reala i Barcelone sta god da vi ovdje pricali.Realno je kvalitetniji od svih ostalih ekipa is Primere ali od Valencije,Atl Madrida,Villareala i donekle Seville nije toliko kvalitetniji koliko je slabiji od Reala i Barce.
:D :D :D :D jesi ti meni smiješan čovjek??'et ak je bayern toliko slabiji što se ti time sad opterečuješ, doće i te utakmice protiv Reala i Barce, nikakav problem. Ja se ne bojim protiv bilo koga kada Bayern igra, pogotovo ovako jak Bayern...Ti da nisi zabrinut ne bi sigurno ovde sada pisao i to si došao trubit o snagi Reala nakon mtršave pobjede od 1-0 protiv Dinama. Kad se sve sabere i oduzme ispade Dinamo (uz sav respekt jer za svoje mogučnosti sjajno igraju i postigli su već uspjeh) jači od Villareala :D
vjeruj ja ne navijam ni za Barcu ni za Real (simpatizer sam Liverpoola) cak su mi mrski.Ali to da su trenutno dva najjaca kluba na svijetu je cinjenica i isto tako je cinjenica da se trenutno mozda jedino United moze nositi sa njima.Bayernu svaka cast na fenomenalnom startu sezone,ali jos uvijek je rano da ih se poredi sa Realom i Barcom.Ti ako si realan to ces priznati :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 01:25

bimbrlica je napisao/la: vjeruj ja ne navijam ni za Barcu ni za Real (simpatizer sam Liverpoola) cak su mi mrski.Ali to da su trenutno dva najjaca kluba na svijetu je cinjenica i isto tako je cinjenica da se trenutno mozda jedino United moze nositi sa njima.Bayernu svaka cast na fenomenalnom startu sezone,ali jos uvijek je rano da ih se poredi sa Realom i Barcom.Ti ako si realan to ces priznati :)
Više puta sam ponovio prije ove sezone da su Real i Barca glavni favoriti u LP, a smatram da mi dolazimo odmah iza....Manchester je uvijek za poštovanje, ali nekako i kada je djelovao jače od bayerna dobivali smo ga...Protiv Reala i Barce bi nam bilo jako, jako teško ali u ovakvoj formi nije nemoguče da ih dobijemo. Svaka ekipa ima svoje slabosti, a i ti ako si realan i ako si pratio Bayern onda znaš da se Bayern nikad ne smije otpisat, a sad ga pogotovo treba uzeti za ozbiljno ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 sep 2011, 01:31

@Saurman
Ooooooj lika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da je veceras Bayern igrao barem na 80% svojih mogucnosti, Villarreal bi primio minimum 10-ku. Eto kakvi klubovi izbore LP u Spaniji, smijesno :mrgreen:

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 15 sep 2011, 01:39

effe_sa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: vjeruj ja ne navijam ni za Barcu ni za Real (simpatizer sam Liverpoola) cak su mi mrski.Ali to da su trenutno dva najjaca kluba na svijetu je cinjenica i isto tako je cinjenica da se trenutno mozda jedino United moze nositi sa njima.Bayernu svaka cast na fenomenalnom startu sezone,ali jos uvijek je rano da ih se poredi sa Realom i Barcom.Ti ako si realan to ces priznati :)
Više puta sam ponovio prije ove sezone da su Real i Barca glavni favoriti u LP, a smatram da mi dolazimo odmah iza....Manchester je uvijek za poštovanje, ali nekako i kada je djelovao jače od bayerna dobivali smo ga...Protiv Reala i Barce bi nam bilo jako, jako teško ali u ovakvoj formi nije nemoguče da ih dobijemo. Svaka ekipa ima svoje slabosti, a i ti ako si realan i ako si pratio Bayern onda znaš da se Bayern nikad ne smije otpisat, a sad ga pogotovo treba uzeti za ozbiljno ;)
moderni fudbal je takav da se nijedna ekipa ne smije podcijeniti,a kamoli jedan velikan kao sto je Bayern.Barca i Real su definitivno prvi favoriti za osvajanje LP jer su realno kvalitetniji od svih ostalih momcadi.Bayern ,Man Utd i mozda City su favoriti iz sjene ali je Man Utd ipak po meni veci kandidat za to od Bayerna.Prvensveno zbog Unitedove odbrane i strucnjaka na klupi.Bayern je definitivno ove sezone popravio odbranu i ne primaju vise golove kao prije,ali jos uvijek nisu imali pravi test za tu odbranu.Meni jos uvijek ne ulijevaju preveliku sigurnost itako imaju niz od 5-6 utakmica bez primljenog gola.

Klare

Post Postao/la Klare » 15 sep 2011, 02:05

FRANK RIBERY je napisao/la:Da li sam ja kepecu spominjao rezultate?
Znaš li značenje te riječi?, čista moja suprotnost,vjerujem da bih te bez problema pojeo, izuzev ako nemaš neke tajne borilačke vještine :mrgreen: , ali čari foruma su što čovjek bude anoniman tako da se može malo i qurčit, nema veze nastavi po svom...Da te prijavim ne znam kud to vodi, nit' mene ovo dotiče imalo, niti mi forum u životu nešto predstavlja, niti ću se bolje osjećati zbog tvog bana, samo se nastavi iživljavati...

Ko išta zna, zna da si izdominiran i to poprilično, kažeš govorio samo o LP, a u prošlom postu sam boldirao dio o partijama protiv Reala i Barcelone, a kako znam nisu se baš susretali u LP.

Neću više pisati, mislim da je sa moje strane sve fino potkrijepljeno dokazima, argumentovano, a ti se nastavi izvlačiti iz živog blata, ali Bogami ti je moj savjet da se ne koprcaš puno, jer ćeš u protivnom tonuti još dublje. :lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 sep 2011, 09:44

Klare je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Što se tiče odbrane dobro da je Buyten izašao jer Rossi i Nilmar su mu bježali uveliko i da je on ostao primili bi barem jedan gol
Eh da je, da je, da sam ja u životu izabrao drugačije...sad bi..., kako možeš znati šta budućnost nosi :roll: , ovo nije ni mišljenje, nego se dušmanski ide na Daniela da se ocrni pred publikom očevidaca :evil: , koji su i unatoč ovim tvojim izmišljotinam i još od par forumaša njih mogli vidjeti da Buyto još nije za starog gvožđa, štaviše večeras je nekoliko navrata fino izgurao protivnike, odreagovao kako treba i spasio polugol izblokiravši čist šut neometanog igrača sa vrha šesnesterca. i da kažem jesu mu bježali, ali mu niko pobjegao nije :D , naravno što je i najvažnije.
To nije predviđanje budućnosti i ocrnjivanje nego razmišljanje razumom ... Buytena staviti u početnu, u utakmici gdje će se ići na dominaciju i gdje će odbrana biti 70-80 minuta na 40 m od gola je ravno samoubistvu pogotovo kada imas napadače tipa Rossi i Nilmar koji žive od 1-1 situacija a Buyten je prejak u takvim situacijama i ima speed 99 xD. To da nije pobjegao prije će biti nije se snašao Rossi koji je imao 2 situacije a onda je i Buyto vidio da ne ide pa tražio zamjenu xD :evil:, što to ne uradi u finalu lige prvaka jer i Milito nije pobjegao sve do jednom.
Slažem se da Buyten nije za starog gvožđa ali protiv ekipa tipa Hannover, Friburg, Mainz i drugi osrednji BL ekipa ali da igra u CL gdje u grupi smrti je važan svaki bod ne hvala a kamoli u eliminatornoj fazi CL...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 sep 2011, 10:15

Klare je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Da li sam ja kepecu spominjao rezultate?
Znaš li značenje te riječi?, čista moja suprotnost,vjerujem da bih te bez problema pojeo, izuzev ako nemaš neke tajne borilačke vještine :mrgreen: , ali čari foruma su što čovjek bude anoniman tako da se može malo i qurčit, nema veze nastavi po svom...Da te prijavim ne znam kud to vodi, nit' mene ovo dotiče imalo, niti mi forum u životu nešto predstavlja, niti ću se bolje osjećati zbog tvog bana, samo se nastavi iživljavati...

Ko išta zna, zna da si izdominiran i to poprilično, kažeš govorio samo o LP, a u prošlom postu sam boldirao dio o partijama protiv Reala i Barcelone, a kako znam nisu se baš susretali u LP.

Neću više pisati, mislim da je sa moje strane sve fino potkrijepljeno dokazima, argumentovano, a ti se nastavi izvlačiti iz živog blata, ali Bogami ti je moj savjet da se ne koprcaš puno, jer ćeš u protivnom tonuti još dublje. :lol:
Zbog mog bana.OLAdi dečkić ne vrti se svijet oko tebe.Sve što si napisao jeste citiran post u kojem stoji da su Real i Barsa puno teže prolazili tamo.Puno teže proći na terenu i rezultatski nije isto, ali ti valjda ne znaš razliku.NA krau krajeva ti si se samo ubacio u raspravu koju sam vodio sa Monologom i za par postova koje si napisao nisam vidio nijedan argument o kojima pričaš.Gdje si ti stavio statistiku omjera udaraca npr. Villareal protiv Barse ili Real Mdrida u zadnjim utakmicam.Gdje si stavio statistiku o posjedu lopte i ostale parametre .Nisi stavio nego si u raspavu uletio kao da si pao s Marsa.JA sam spomenuo da je Vilareal imao samo dva udarca na gol što nije zabilježeno u zadnjim utakmcama.Da je posjed lopte bio 43-57 u korist BAyerna što je ipak bolno za ekipu koja bazira igru na posjedu.Da od "Male Barselone" nije ostalo ništa.Inače sljedeći put se potrudi da daš te argumente o kojima pričaš.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 sep 2011, 10:17

e yebem ti vise ovaj bayern :mrgreen:
nadam se da cu docekati dan u i utakmicu u kojoj ce dati 100%
dosadilo mi je gledat kak razyebaju protivnike sa 30% snage.
neam kak ce bit u nastavku, al ak bi glavni konkurenti(real i barca) nastavili igrat u ovoj formi koja je daleko od proslogodisnje, bayern je glavni favorit za osvajanje lp.
Klare je napisao/la:Znaš li značenje te riječi?, čista moja suprotnost,vjerujem da bih te bez problema pojeo
kako te bolan nije sramota prijetiti djeci :)
krivo ti sto te izdominiro pa bi ga sad trazio da se fizicki obracunate :lol:
meres mu rec svasti nest, al da ne prati fudbal, to ne meres.
nego, imal gdje badstubera kojeg si posteno ishrako, ti i tvoj pajdo geronimo :?
isli ste toliko nisko da ste ga poredili s kojekakvim nedjeljicima i slicnim otpadom.
ta je amateri, mislili ste da seco zaboravlja, mislili ste zataskati :lol:
badstuber je dominator i trenutno najbolji stoper na dunjaluku 8-)
hantro i klare, pozdravlja vas gov-njez, luzeri :twisted: :twisted: :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 sep 2011, 10:44

secer je napisao/la: nego, imal gdje badstubera kojeg si posteno ishrako, ti i tvoj pajdo geronimo :?
isli ste toliko nisko da ste ga poredili s kojekakvim nedjeljicima i slicnim otpadom.
ta je amateri, mislili ste da seco zaboravlja, mislili ste zataskati :lol:
badstuber je dominator i trenutno najbolji stoper na dunjaluku 8-)
hantro i klare, pozdravlja vas gov-njez, luzeri :twisted: :twisted: :lol:
Nikad nije bio problem u Badstuberu već u Gaalu.Momak ove godine pokazuje od čega je satkan.Mnogi su mu prigovarali na brzina, a sinoć Nilmara i Rossija ni na mapi i pored silne brzine koju posjeduju.Našu odbranu su svi kritikovali prošle godine pa i ja sam, a ona je danas zid, bedem,Troja i najači dio tima ove sezone.BAdstuberu je sad sampouzdanje ogromno jer toliko je napadača stavio u padže da su mu džepovi puni.O njegovom centaršutu je nepotrebno trošiti riječi.Kako igra ne bi me začudio poziv da glumi u sljedećem Terminatoru.
BAdstuber dođe ko prva dva stiha "Lejle":

Niz polje vjetar mirise
i Badstuber me prati kao sjena...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2011, 11:44

effe_sa je napisao/la:
Fantasticno :mrgreen: Medel,Perotti,Negredo,Raketa,Jesus Navas,Trochowski,Caceres itd ne vrijede? Sve reprezentativci svojih zemalja . ;) Negredo ti je recimo prvi napadac repke Spanije 8-) Sevillina mana je nesposobni trener koji nije kadra voditi velike klubove. Smjesno je pomisliti da je Hannover jaci ,pa ja sam prvi napisao da ce Hannover izbaciti Sevillu ,jer znam kako su klubovi Primere ranjivi u tim pretkolima a Spanska liga nije ni pocela dok je Hanover odigrao vec 2-3 kola u Bundes ligi . Tako da je Hanover bio dosta spremniji za taj duel.

Sto se tice tekme sa Villarealom ,Bayern im je ocito lekciju kao niko do sada ,bar ja se ne sjecam da ih je neko onako lahko izdominirao ,mislim jos od susreta prije par godina kada ih je Real pobjedio sa 0-5 :mrgreen: .
Ooooooj lika
Da je veceras Bayern igrao barem na 80% svojih mogucnosti, Villarreal bi primio minimum 10-ku. Eto kakvi klubovi izbore LP u Spaniji, smijesno
Vidim da ne znas ,Villareal je ostao u ovom prijelaznom roku bez najboljeg igraca Cazorle koji je otisao u Malagu ,jos su igrali bez najvaznijeg igraca Valera . Vjerujem kada on bude igrao revansu da cete se dosta vise namuciti na Alianz Areni . Dodao bi jos da je Bayern uvijek medju glavnim favoritima za osvajanje LP,pogotovo ove sezone kada se finale igra na njihovom stadionu,Real i Barca su jedino iznad Bayerna mada Bayern gotovo redovno gazi Reala tako da ... United i City nisu nista kvalitetniji .Cak mislim da je Milan veci favorit od njih .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 sep 2011, 12:37

Sa nestrpljenjem iščekujem 27.09.2011.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 sep 2011, 12:38

juznjak> je napisao/la: Fantasticno :mrgreen: Medel,Perotti,Negredo,Raketa,Jesus Navas,Trochowski,Caceres itd ne vrijede? Sve reprezentativci svojih zemalja . ;) Negredo ti je recimo prvi napadac repke Spanije 8-) Sevillina mana je nesposobni trener koji nije kadra voditi velike klubove. Smjesno je pomisliti da je Hannover jaci ,pa ja sam prvi napisao da ce Hannover izbaciti Sevillu ,jer znam kako su klubovi Primere ranjivi u tim pretkolima a Spanska liga nije ni pocela dok je Hanover odigrao vec 2-3 kola u Bundes ligi . Tako da je Hanover bio dosta spremniji za taj duel.

.
Isto ko što neki koji više prate Bundesligu potcjenjuju određene španske klubove tako je i obratno. Nije mi ovde cilj uzidazati Hannover, al to je dobro ukomponovana ekipa od strane dobrog trenera, nemaju izraziti zvijezda ali imaju par jako solidnih igrača i znao sam tada da je Sevilla favorit al sam po malo očekivao da Hannover igra jako moderan fudbal, Slomka forsira da se napad provede za manje od 10 sekundi, igraju brzo, jako efikasno, mali broj prilika koriste...Zato sam ja rekao kada se to sve usporedi tu i nema neke razlike između Seville i Hannovera. Često su ostali bundesligaši izuzev Bayerna jako potcjenjeni, ja se sjecam kad je večina prošle godine tvrdila kako će Valencija izbaciti Schalkea a tada su bile neosnovane tvrdnje. Špansku i englesku ligu vidim još malo ispred Bundeslige ali su razlike sve manje. A ovo ocjenjivanje liga od strane pojedinaca je jako površno, jer u svakoj od liga petice se igra drugačiji fudbal, a isto tako nije isto igrat ligaško takmiečenje i igrat Evropu, brojni parametri tu odlučuju.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.