AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
Prebij ga obavezno, ne zato što ti briše postove, već što nema stila i za te kobasičare navija 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
pujj ,pujj ubi sve u njemuBoateng_27 je napisao/la:Bayernwarden je napisao/la:Boateng_27 je napisao/la:KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ![]()
![]()
![]()
![]()
jel makar za Inter navija ??

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Boateng_27
- Kontakt:
Skoro kao ja sinoć
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
@Boateng_27: Pa brat ti je pametan čovjek, na kog si se samo ti bacio????

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Boateng_27
- Kontakt:
Nisam ni na kog al bacit ću se na njega kamenom

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
cuj sreca dobit loptu na centru i protrcat kroz odbranu i zabit ga kroz noge cccZabac je napisao/la:mislim da navijaci Milana ne bi uopste trebali biri zadovoljni.Licno Milan mi je jedan od najdrazih klubova i rezultat mi je na mjestu i da sam se ja pitao.edjutim MIlan kao i 99% ekipa ne moze prismrditi barceloni.
Svi znamo da je va Barcelona van forme,za ocekivati.Ljudi su proslu sezonu izjebali sve redom, pad forme je neminovan.Medjutim Milanu fali taj kreativan vezni red.Pa **** ti igrace kao Bommel , Antonini itd.Oni prema naprijed ne mogu nista uraditi. Aquillani je drugi tip igraca i covjek koji moze dati zadnji pas i povezati napad i vezu.
iskreno ja da sam obozavalc Milana ne bih ni sekunde bio zadovljan.Koliko je Milan imao srece morao je pobjediti.Jer ipak dati u 20toj sekundi i 20 sekundi prije kraja golove je vise manje nego sreca.Ostalih 90 minuta Milan nije postojao.Ovo se moze desiti 1nom Barceoni da ovako lose srece bude ili se previse opusti medjutim ovo vise ide njima u prilog jer ubjedzen sam da ce oni biti prvi u grupi a ne Rossoneri.
Barcelona se defanzivnom igrom i samo branjenjem ne moze izbaciti.Da je kojim slucajem ovaj rezultat u recimo 4finalu.2:2 na Camp Nou, razmontirala bi Barca Milan na San SIru.
Milanu fali jos jedan igrac kao Aquillani i tada ce moci uraditi mnogo mnogo.A sada moja ocekivanja i nisu toliko visoka.4finale je mislim nesto najvise sto mogu dosegnuti.Iako mislim da bi se Englezi dobro dobro napatili sa njima.
- muha milanez
- Kontakt:
Pozz rossoneri,veceras napoli pokaza da su ozbiljna ekipa, kako cemo mi protiv njih izaci na kraj,bice gutavo skroz. Vidim Ibra sutra nastavlja sa treningom,heh sumljva situacija skroz..al et nadam se da ce se iskupit protiv napolitanaca.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego obavezno Hamsika sa Gansom u milan lijedece sezone....covjek sinoc eto odigra odlicno za City... prva mu utkamica i odma covjek najbolji na terenu...mislim nama bi dosao kao kec na desetku
...da nam je sad on i Kaka bili bi beton 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
meni je hamsik bio jedan od lošijih na terenu sinoć. dosta je komplikovao i bio sebičan u par navrata. čitam negdje da je bio igrač utakmice iako je toure obrisao pod sa slovakom i bio daleko najbolji igrač na terenu. hamsik je ionako prošlost neće on u milan.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Francesco Coco: Ibrahimović se uplašio dolaska na Camp Nou
Umirovljeni talijanski nogometaš, bivši igrač Milana i Barcelone Francesco Coco, ponudio je izjavu koju švedski napadač Milana Zlatan Ibrahimović sasvim sigurno neće dočekati sa simpatijama…
Ibrahimović je na posljednjem treningu Milana pred putovanje u Barcelonu, na ogled 1. kola Lige prvaka u H skupini, zadobio ozljedu aduktora, zbog koje je morao propustiti ogled protiv kluba kojem je pristupio u ljeto 2009. godine, ali se u Barceloni zadržao samo jednu sezonu, jer nije pronašao zajednički jezik s trenerom Pepom Guardiolom.
Milan je na stadionu Camp Nou i bez Zlatana izvukao vrlo povoljnih 2-2.
Francesco Coco je u izjavi za Katalonski radio sugerirao da je Ibrahimović preskočio utakmicu zbog straha, a ne zbog ozljede.
- Ibrahimović se pomalo uplašio dolaska na Camp Nou – izjavio je Coco.
Umirovljeni talijanski nogometaš, bivši igrač Milana i Barcelone Francesco Coco, ponudio je izjavu koju švedski napadač Milana Zlatan Ibrahimović sasvim sigurno neće dočekati sa simpatijama…
Ibrahimović je na posljednjem treningu Milana pred putovanje u Barcelonu, na ogled 1. kola Lige prvaka u H skupini, zadobio ozljedu aduktora, zbog koje je morao propustiti ogled protiv kluba kojem je pristupio u ljeto 2009. godine, ali se u Barceloni zadržao samo jednu sezonu, jer nije pronašao zajednički jezik s trenerom Pepom Guardiolom.
Milan je na stadionu Camp Nou i bez Zlatana izvukao vrlo povoljnih 2-2.
Francesco Coco je u izjavi za Katalonski radio sugerirao da je Ibrahimović preskočio utakmicu zbog straha, a ne zbog ozljede.
- Ibrahimović se pomalo uplašio dolaska na Camp Nou – izjavio je Coco.
IO SONO INTERISTA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma sta se ima bojat kao da je kod njih izgrao nesto dugo svasta...pa ako igdje nebi smjeo igrat to je u derbiju Milan Inter
, ili otici u Torino...za njega je Barcelona bila najlosija stanica i tu nema cega ni da se prisjeca i koga da se boji

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
mahh taj gdje god dode treba da se boji ,, od Ajaxa preko Juventusa ,Intera ..SaltCityAttack je napisao/la:ma sta se ima bojat kao da je kod njih izgrao nesto dugo svasta...pa ako igdje nebi smjeo igrat to je u derbiju Milan Inter, ili otici u Torino...za njega je Barcelona bila najlosija stanica i tu nema cega ni da se prisjeca i koga da se boji
al mislim da nema veze sa tim gdje je igrao ,nego sigurn neke zamjerke sta ja znam ,al sutra se vraca treningu ,tako da ova izjava ima dobro utemeljenje ...

IO SONO INTERISTA
ma navijači barce nisu se čuli. 100 hiljada a navijanje ko da su u pozorištu... pa gore mu je protiv juventusa i intera u dresu milana sto puta kad igra.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
Novosti sa milannews.it (četvrtak, 15.09.2011.)
"Milan je jedini tim koji je remizirao jedan meč, igrajući praktično samo 1 minut", rekao je novinar Marco Pistocchi za Premium Calcio, odmah posle utakmice u Barseloni. On je dodao: "Proteklih 20 godina, Milan je bio jedini naš klub koji je igrao internacionalni fudbal. Sada su i oni počeli da igraju na italijanski način. Jedino što je Milan dobro uradio je rezultat".
Potpredsednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, osuđuje Milan "zato što se branio tokom celog meča" i kaže da je u suštini "ukrao 2 boda Barceloni"
Nekoliko zapažanja Tiziana Crudellija (poznat kao strastveni navijač Milana):
- Evidentno je da je Barcelona dominirala, ali ostvarili smo dobar reztultat, kada se uzme u obzir ko nam je sve od fudbalera nedostajao.
- Iskren da budem, očekivao sam više od Milana, bez obzira na snagu protivnika.
- Ni sa Pirlom iz najboljih dana ne bismo mogli da uradimo više. Barcelona te prinuđuje da igraš defanzivno. Imaju 5-6 igrača vanserijskog kvaliteta.
- Jedina slaba tačka su im visoke lopte.
- Odbrana, to jest odbrambena faza igre tima, odlično je funkcionisala. Mnogo bolje nego protiv Lazia. Primili smo gol iz solo akcije Messija, gde je Abate zakasnio sa intervencijom i iz slobodnog udarca.
- Cassano nije uradio ništa, ali biće još koristi od njega, kao što je bilo i ranije.
Giovanni Lodetti, slavni Milanov fudbaler iz šesdesetih: "Ono što je uradio Pato, treba staviti na DVD i pokazivati deci"
Carlo Ancelotti, koji je za manje od godinu dana, sa 102, sišao na 90 kilograma. Zasluga Čelsijevog nutricioniste. O tome kaže: Ne jedemhleb, testeninu, slatko... ukratko, ništa ugljeni hidrati".
- I drugi Boateng van stroja. Kingsley Boateng je povredio desno koleno. Stop di najmanje mesec dana.
p.s. Milanisti, ajte malo pišite tamo na forumu ( http://www.milanisti.freeforums.org" onclick="window.open(this.href);return false; ). Vidim ja da se otvaraju teme kada ostavim link, ali ako nema bar 10-ak ljudi koji i pišu tamo, neću imati volje da nastavim da pronalazim i postavljam one sitne zanimljivosti, na kojima se zasniva forum. Znači, glavne vesti se mogu naći u dnevnim novinama, na blogovima itd., ali ja se trudim da na forum postavljam i onoga što tamo nema: anketice, statistika, zanimljivosti... Kome je to zanimljivo, molio bih ga da napiše po koji komentar, jer će tako možda stimulisati i druge da isto urade. Nemojte da čekate druge. Ovako, kada se ode na forum, sve moji postovi. Dovoljno je da jednom dnevno svratite tamo i napišete nešto. Koliko da nisam sam...
Pozvaću i ljude sa po jednog hrvatskog i srpskog foruma, tako da... sad ili nikad! Ako ne dobijem podršku, ostaviću to (možda). Svako može i da otvara teme, to je poznato. Dovoljno je biti registrovan.
Pozdrav...
"Milan je jedini tim koji je remizirao jedan meč, igrajući praktično samo 1 minut", rekao je novinar Marco Pistocchi za Premium Calcio, odmah posle utakmice u Barseloni. On je dodao: "Proteklih 20 godina, Milan je bio jedini naš klub koji je igrao internacionalni fudbal. Sada su i oni počeli da igraju na italijanski način. Jedino što je Milan dobro uradio je rezultat".
Potpredsednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, osuđuje Milan "zato što se branio tokom celog meča" i kaže da je u suštini "ukrao 2 boda Barceloni"
Nekoliko zapažanja Tiziana Crudellija (poznat kao strastveni navijač Milana):
- Evidentno je da je Barcelona dominirala, ali ostvarili smo dobar reztultat, kada se uzme u obzir ko nam je sve od fudbalera nedostajao.
- Iskren da budem, očekivao sam više od Milana, bez obzira na snagu protivnika.
- Ni sa Pirlom iz najboljih dana ne bismo mogli da uradimo više. Barcelona te prinuđuje da igraš defanzivno. Imaju 5-6 igrača vanserijskog kvaliteta.
- Jedina slaba tačka su im visoke lopte.
- Odbrana, to jest odbrambena faza igre tima, odlično je funkcionisala. Mnogo bolje nego protiv Lazia. Primili smo gol iz solo akcije Messija, gde je Abate zakasnio sa intervencijom i iz slobodnog udarca.
- Cassano nije uradio ništa, ali biće još koristi od njega, kao što je bilo i ranije.
Giovanni Lodetti, slavni Milanov fudbaler iz šesdesetih: "Ono što je uradio Pato, treba staviti na DVD i pokazivati deci"
Carlo Ancelotti, koji je za manje od godinu dana, sa 102, sišao na 90 kilograma. Zasluga Čelsijevog nutricioniste. O tome kaže: Ne jedemhleb, testeninu, slatko... ukratko, ništa ugljeni hidrati".
- I drugi Boateng van stroja. Kingsley Boateng je povredio desno koleno. Stop di najmanje mesec dana.
p.s. Milanisti, ajte malo pišite tamo na forumu ( http://www.milanisti.freeforums.org" onclick="window.open(this.href);return false; ). Vidim ja da se otvaraju teme kada ostavim link, ali ako nema bar 10-ak ljudi koji i pišu tamo, neću imati volje da nastavim da pronalazim i postavljam one sitne zanimljivosti, na kojima se zasniva forum. Znači, glavne vesti se mogu naći u dnevnim novinama, na blogovima itd., ali ja se trudim da na forum postavljam i onoga što tamo nema: anketice, statistika, zanimljivosti... Kome je to zanimljivo, molio bih ga da napiše po koji komentar, jer će tako možda stimulisati i druge da isto urade. Nemojte da čekate druge. Ovako, kada se ode na forum, sve moji postovi. Dovoljno je da jednom dnevno svratite tamo i napišete nešto. Koliko da nisam sam...
Pozvaću i ljude sa po jednog hrvatskog i srpskog foruma, tako da... sad ili nikad! Ako ne dobijem podršku, ostaviću to (možda). Svako može i da otvara teme, to je poznato. Dovoljno je biti registrovan.
Pozdrav...
www.ulicni-muzicar.****
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ulični svaka ti čast, stvarno se trudiš i vidi se da voliš milan, pusti one na drugom forumu što se prave pametni, samo ti nastavi, a čim uhvatim vremena prijaviću se na forum, a valjda će i ostali sa ove teme
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Torres u Milan, a Robinho ili Pato u Chelsea ?

procitah na jednom portalu, Allaha mi ljudi nisu normalni pa nema ni mjesec dana kako se prelazni zavrsi a vec su poceli sa spekulacijama...

procitah na jednom portalu, Allaha mi ljudi nisu normalni pa nema ni mjesec dana kako se prelazni zavrsi a vec su poceli sa spekulacijama...
ma presipanje iz supljeg u praznoscudetto je napisao/la:Torres u Milan, a Robinho ili Pato u Chelsea ?![]()
![]()
![]()
![]()

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- JuveSissoko
- Kontakt:
zamislite napad Pato-Lavezzi, motori u guzzici 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
Od 1993-94... šta misliš, kako mi se zove sin (7 god. ima)?tony-mortale je napisao/la:ulični, vidi se da voliš milan...

www.ulicni-muzicar.****
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo Tores nam nebi imao pravo igrati u ligi prvaka i ne znam zasto bi ovo radili?...opet cemo zasra tko rposle godine pustili Ronaldinha u najgorem mogucem trenutku...kad nismo imala nikog da dadne loptu napadacima, on nam je otisao..kakvu su samo glupost napravili u pm...sad jos fali da damo Robia koji kako tako moze razigrati napadace i moze dati neku korisnu loptu za Toresa koji ce sjediti na klupi Ibrahimovicu...velika glupost ako ovo uradimo stvarno uzasscudetto je napisao/la:Torres u Milan, a Robinho ili Pato u Chelsea ?![]()
![]()
![]()
![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.