Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Izlazak Dzeke i ulazak Teveza to mi je licilo kao da u napadu stoje djeca koja igraju ringe ringe raja sve Metar i šumska jagoda i ko ce loptu uputiti ili je spustiti posle nekog centarsuta"NIKO"
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 sep 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NoName
- Kontakt:
Sasvim solidna partija. Ono što je najbitnije je da je pokazao da se odlično uklopio u tim, dok je njegov pajdo Tevez pokazao da se nalazi u katastrofalnom psihičkom stanju, jer ona igra koju je pokazao u nešto više od 10 minuta je očajna. Od 10 dodira sa loptom 9 je odmah izgubio. Nije da mi ga je žao, uvijek mi je mrzak bio
Edin će, ako ovako nastavi, biti, u tandemu sa Aguerom, udarna igla City-a. Tevez ga može mijenjati tamo oko 80-85 minute da Edo može dahnuti dušom ili može počinjati utakmice protiv ekipa sa dna tabele u PL, Carling kupu i slično.

Edin će, ako ovako nastavi, biti, u tandemu sa Aguerom, udarna igla City-a. Tevez ga može mijenjati tamo oko 80-85 minute da Edo može dahnuti dušom ili može počinjati utakmice protiv ekipa sa dna tabele u PL, Carling kupu i slično.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kad pomislim na BH repku i iznošenje loptu prvo se sjetim Spahića, koji to odlično radi. Ako ti polušpicevi organizuju igru na 30 metara od svog gola tu kruha nema.Number1 je napisao/la: ne može defanzivac iznosit loptu, primjetite gdje u repci igra Pjanić, dodje nekad čak i prije rahimića i iznese loptu..
pošto oni imaju dva plejmejkera u ekipi, trebao bi jedan prić tu na 30 metara od gola i organizovat malo igru!
YNWA!
ooooooooooooooooo Edin Dzeko gotive ga navijaci nema sta, ja sam ponosan na naseg Edina i bice on jos bolji, iz utakmice u utakmicu sve vise napreduje.
Nije mi jasno sto ga je vadio. Mancini je pravi cudak. Prvo ga vadi na prekidu, umjesto da saceka da se izvede slobodni. Uvodi omalenog Teveza, valjda je htio da ubrza protok lopte, a ustvari su mu trebali efektivniji bekovi da probiju. Koliko god da mi je drag Zabaleta, Richards je za njega Ferrari i morao je igrati ovu tekmu. Dzeko i nije imao mnogo lopti, ali je uglavnom uradio sve ok. Onaj sut iz okreta tesko da je mogao bolje.NoName je napisao/la:Sasvim solidna partija. Ono što je najbitnije je da je pokazao da se odlično uklopio u tim, dok je njegov pajdo Tevez pokazao da se nalazi u katastrofalnom psihičkom stanju, jer ona igra koju je pokazao u nešto više od 10 minuta je očajna. Od 10 dodira sa loptom 9 je odmah izgubio. Nije da mi ga je žao, uvijek mi je mrzak bio![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ako Bog da u Europa ligu.
Da malo zapalim temu
Da malo zapalim temu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najbitnije je da je Tevez opet izgledao kao guska u magli. Dakle, Dzeko pocinje protiv Fulhama, i kraj price sto se nene tice. Ne treba sad trunit o glupostima i zasto je izveden u 80-oj minuti.
Nasri i Silva su danas skroz podbacili. A mozda nije ni do njih, nego do odlicne taktike trenera Napolia. Generalno, mislim da City nece proci grupu, i zivo mi se **** zbog toga. Bolje im je da ispadnu sto prije i fokusiraju se na premiership.
Nasri i Silva su danas skroz podbacili. A mozda nije ni do njih, nego do odlicne taktike trenera Napolia. Generalno, mislim da City nece proci grupu, i zivo mi se **** zbog toga. Bolje im je da ispadnu sto prije i fokusiraju se na premiership.
Nasri je AM/CM on nije krilo mozda je zato nestao u utakmice...? Zato pitam jeli city igrao 4-4-2 ili 4-5-1 protiv tottenhama...?
_dreamer_ je napisao/la:Nije mi jasno sto ga je vadio. Mancini je pravi cudak. Prvo ga vadi na prekidu, umjesto da saceka da se izvede slobodni. Uvodi omalenog Teveza, valjda je htio da ubrza protok lopte, a ustvari su mu trebali efektivniji bekovi da probiju. Koliko god da mi je drag Zabaleta, Richards je za njega Ferrari i morao je igrati ovu tekmu. Dzeko i nije imao mnogo lopti, ali je uglavnom uradio sve ok. Onaj sut iz okreta tesko da je mogao bolje.NoName je napisao/la:Sasvim solidna partija. Ono što je najbitnije je da je pokazao da se odlično uklopio u tim, dok je njegov pajdo Tevez pokazao da se nalazi u katastrofalnom psihičkom stanju, jer ona igra koju je pokazao u nešto više od 10 minuta je očajna. Od 10 dodira sa loptom 9 je odmah izgubio. Nije da mi ga je žao, uvijek mi je mrzak bio![]()
jedno je sigurno, mancini ce sve napadace izbacit iz forme
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zanimljivo, Dzeko na Goal.com proglasen Top of the Match.
HOPLIT je napisao/la:Kad pomislim na BH repku i iznošenje loptu prvo se sjetim Spahića, koji to odlično radi. Ako ti polušpicevi organizuju igru na 30 metara od svog gola tu kruha nema.Number1 je napisao/la: ne može defanzivac iznosit loptu, primjetite gdje u repci igra Pjanić, dodje nekad čak i prije rahimića i iznese loptu..
pošto oni imaju dva plejmejkera u ekipi, trebao bi jedan prić tu na 30 metara od gola i organizovat malo igru!
I sta je bilo kad si se probudio

Covjek (trener Napolia) je danas ocitao lekciju iz taktike Manchiniu. Ukratko iznenadi protivnika prije nego sto on tebe iznenadi.I to sa svojom jasnom vizijom. 20-ak minuta drugog poluvremena Manchini, Silva,Nasri ,i to ovim redosledom, su se zabili u misje rupe. Dok ja "fantastic" trener reagovao mogli su dobiti 2 ako ne i 3 gola i bilo bi gotovo. Mislim da ga je "Manchinia" sa sporo reakcijom jedino ukadio trener svih trenera u proslim kvalifikacijama.

Dzeko je danas bio najaci u City-a. Fizicki izgleda fantasticno. Eh jedino da se nauci jos da poboljsa budnost kod situacija koje su "prosle" a takvih ce biti izgleda pregrst ove sezona. Dakle ide lopta i onda je netko udusi i pored toga sto je napad udusen il sta vec Dzeko mora da bude uvijek spreman. Ovakvih situacija i teskih meceva ce biti jos a pogotovo protiv Francuske. Jednostavno mora da bude uvijek na prstima i spreman da se nikada ne opusta. Jer pored toga sto duse loptu suigraci su mu veliki majstori i lopta dolazi i kada se najmanje nadas.
Iskreno trenutno mi je najaci igrac City-a i mora sada da to iskoristi. Primjer kada mu se tim nalazi pod presingom da sa svojim defanzivnim i ofanzivnim trkovima i opste reakcijama na terenu utice na kolege i da i na taj nacin obrne utakmice. A ne da hoda na petama i spusta glavu dole i ceka pozitivniji razvoj situacije. Tu ulogu je prosle sezone imao Tevez. A tu ulogu Edin mora da preuzme i u repci. Al to du sada vec "finese" i bonus.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kako kad je ocjena 6, a bilo je i sedmicayup je napisao/la:Zanimljivo, Dzeko na Goal.com proglasen Top of the Match.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Principatus
- Kontakt:
Pa logicno valjda. Po Goal.com je Dzeko jedan od najlosije ocjenjenih igraca utakmice sa 5.5.
U isti mah je naravno automaticki i igrac utakmice.
http://www.goal.com/de/match/65906/manc ... oli/report" onclick="window.open(this.href);return false;
U isti mah je naravno automaticki i igrac utakmice.

http://www.goal.com/de/match/65906/manc ... oli/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ma to je po ocjeni navijaca, kad bosnjo udune dugme ...muXmania je napisao/la:kako kad je ocjena 6, a bilo je i sedmicayup je napisao/la:Zanimljivo, Dzeko na Goal.com proglasen Top of the Match.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Principatus je napisao/la:Pa logicno valjda. Po Goal.com je Dzeko jedan od najlosije ocjenjenih igraca utakmice sa 5.5.
U isti mah je naravno automaticki i igrac utakmice.![]()
Man of the Match der User je Dzeko
- Principatus
- Kontakt:
Aah ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igra City-a je bila losa a mene ovo rotiranje nervira maksimalno. U svakoj ekipi se odprilike zna pocetni sastav samo u City-u je uvijek veliki upitnik pred svaku utakmicu. Za mene to nije nikakav plus nego minus iz razloga sto se forma ovako gubi. City je danas vidio veliku igru malog Napolija. Momci kombinirajubrzo i uigrano. City je kombinirao samo u svojoj polovini, prema naprijed bezidejno i nekreativno. Zaustavili su Silvu i Nasrija, stim su zaustavili i citav City. Dzeko nije bio los ali nije bio ni dobar. Imao je ukupno tri dobre sanse i trebao je postici barem jedan gol.
Ovo rotiranje je City-a kostalo bod. Moj savjet Manciniju: Uigraj svojih prvih 11 sto bolje i ne seri vise sa tvojim super napadacima. Kupio si Dzeku za 40 miliona Eura, zatim jednog Aguera iako imas Teveza. Moraces se Bogami odluciti sta i kako, inace vas nema nigdje.
Ovo rotiranje je City-a kostalo bod. Moj savjet Manciniju: Uigraj svojih prvih 11 sto bolje i ne seri vise sa tvojim super napadacima. Kupio si Dzeku za 40 miliona Eura, zatim jednog Aguera iako imas Teveza. Moraces se Bogami odluciti sta i kako, inace vas nema nigdje.
nemam obicaj da neumjereno hvalim nase igrace i struku ali dzeko je odigrao vise nego pristojno. citav man city je izgledao nervozno , nesigurno,narocito u odbrani. napoli je igrao inteligentno, na kontre,svjesno prepustio ulogu favorita cityju. dzeko je bio dobar na lopti , razigravao, otvarao se......cak bih rekao,jedan od boljih u cityu. naravno, od napadacafavorita se ocekuje gol, da je bio napolijev igrac,igrac autsajdera, ocijenili bi njegovu igru vrlo visoko.
Sent from my Commodore 64
ne treba ocekivati da centarfor tima koji je favorit, a odigra nerijeseno uz jedan postignut gol od strane odbrambenog igraca, dobije visoku ocjenu. to je tako. edin je odigrao dobro.
Sent from my Commodore 64
City ima bolje igrace i ocekivalo se vise ali kad malo bolje razmislim, nisu lose odigrali i pored pritiska koji se osjetio. Svjesni su i igraci i Mancini da se od njih ocekuje mnogo.
Nekoliko prilika, od cega dvije precke nije bas tako lose protiv Napoli autobusa ispred gola. Normalno je to bar dva gola a City nije dao nijedan. Znaci da nije bilo ni srece a kao sto rekoh, i pritisak je uradio svoje.
Napoli se u prvom poluvremenu grcevito branio, na sve moguce nacine. Dobili su tri zuta a mogli su jos. Svaki faul su morali napraviti, sto dovoljno govori koliko su se i kako branili!
Vrijeme ce pokazati koliko je jak ovaj Napoli. Prosle godine su skoro do samog kraja bili u igri za titulu, ali u Italiji. Mislim da su se vec u prvoj tekmi Lige Prvaka dobro potrosili i kako vrijeme bude odmicalo, oni ce biti sve slabiji a City sve jaci.
Ako ovako nastave, pola tima im nece docekati drugu tekmu protiv Gradjana. Prije te tekme imaju dva meca sa Bayernom i jedan sa Villarrealom.
Neko gore rece da su "svjesno" prepustili ulogu favorita? Nisu oni ni mogli a ni smjeli da se otvore. Bili su prisiljeni da se brane. Uz toliko zutih kartona i sa toliko srece su izvukli bod. Sto je najgore, sa jos malo vise srece su mogli uzeti i tri boda ali to bi bilo bas previse. Tek kad se City malo umorio, oni su to iskoristili i to je bilo njihovih 20ak minuta dobre igre.
Tipicno za klubove iz Italije. Ko je gledao Barcelona - Milan zna sta pricam.
Jos uvijek mislim da su Bayern i City favoriti grupe.
Nekoliko prilika, od cega dvije precke nije bas tako lose protiv Napoli autobusa ispred gola. Normalno je to bar dva gola a City nije dao nijedan. Znaci da nije bilo ni srece a kao sto rekoh, i pritisak je uradio svoje.
Napoli se u prvom poluvremenu grcevito branio, na sve moguce nacine. Dobili su tri zuta a mogli su jos. Svaki faul su morali napraviti, sto dovoljno govori koliko su se i kako branili!
Vrijeme ce pokazati koliko je jak ovaj Napoli. Prosle godine su skoro do samog kraja bili u igri za titulu, ali u Italiji. Mislim da su se vec u prvoj tekmi Lige Prvaka dobro potrosili i kako vrijeme bude odmicalo, oni ce biti sve slabiji a City sve jaci.
Ako ovako nastave, pola tima im nece docekati drugu tekmu protiv Gradjana. Prije te tekme imaju dva meca sa Bayernom i jedan sa Villarrealom.
Neko gore rece da su "svjesno" prepustili ulogu favorita? Nisu oni ni mogli a ni smjeli da se otvore. Bili su prisiljeni da se brane. Uz toliko zutih kartona i sa toliko srece su izvukli bod. Sto je najgore, sa jos malo vise srece su mogli uzeti i tri boda ali to bi bilo bas previse. Tek kad se City malo umorio, oni su to iskoristili i to je bilo njihovih 20ak minuta dobre igre.
Tipicno za klubove iz Italije. Ko je gledao Barcelona - Milan zna sta pricam.

Jos uvijek mislim da su Bayern i City favoriti grupe.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, torbica i 24 gosta.